من امسال به توصیه یکی از دوستام برای ازمون آکادمی ثبت نام کردم ( البته اولش واقعا مردد بودم ) حتی با اینکه نمایندگی شهرمون واقعا اذیتم کرد اما بازم راضیم از اینکه دوستم انقدر اصرار داشت به ازمون آکادمی
کلن از کلاس ها هم توی کارگاه ساعته عناصر آقای طباطبایی شرکت کردم ... به نظرم اگه شرکت نمی کردم شاید درصدم توی عناصر 1/2 می شد.. جزوشون و کلاسشون برای من خیلی مفید بود
همینطور کارگاه مقررات ملی آقای ایزدی مرکز معماری رفتم
حالا اگه مرکز معماری هم بیاد اسم منو جزو رتبه هاش بیاره نمیشه بقیه بیان بگن چطور یه نفر 2 تا موسسه رفته ! خیلی از بچه ها دروس مختلف رو توی چند تا موسسه میرن.. این دلیل بر دروغگویی کسی نیست
کاش موسسات درصدای بچه هایی که اسمشونو به عنوان رتبه اورده های موسسشون مینوسن رو هم بزارنکاملا درسته..
کاشکی همه موسسات میزدن هر کسی چه کلاسی رو موسسشون میومده
سلام
یک سوال از کنکوری های پارسال(94) در مورد درس مهم ایستایی
سروش نیا یا طباطبایی؟؟؟؟؟؟؟
تصمیمم قطعا سروش نیا بود ولی پارسالیا چن تاشون گفتن طباطبایی جووم تره تازه نفسه پر انرژیه یهتر نتیجه داده امسال درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونبه عمل هست نه به حرف!!!!!!!
رتبه یک تکنولوژِی امسال، رامتین که ایستایی رو 100 زده.. کلاس ایستایی با دکتر طباطبایی تو اکادمی
مشاهده پیوست 243315
ممنون اما من درصداشونو میخواستم بدونمممنون
درصد رتبه اورده های انرژیتونو هم میشه لطف کنید
این خدمت شما :
خیلی کامل و دقیق
http://soruchedu.ir/rotbe.php
ممنون اما من درصداشونو میخواستم بدونم
رتبه 1/13/22ظاهرا جزو رتبه اورده های انرژیشون بودن اما درصداشون مهم بود برام که تو لینکی که دادین نبود
ممنونتون میشمبه روی چشم اون هم براتون استعلام می کنم و خدمتتون تقدیم می کنم
با سلام
دوستان هر سوالی که در زمینه مطالعه، منابع و نحوه مطالعه دارید بپرسید تا به شما پاسخ دهیم. وظیفه ما کمک به موفقیت شماست
سلام
خسته نباشید
درسته با این کار مستقیما دارید اینجا تبلیغ می کنید ولی لااقل بهتر از راه قبلیتون هست . بهتر از تخریب اساتیدی مثل اقای طباطبایی هست . بهتر ز اومدن با نام کاربری داوطلبین هست . واقعا گناه این بچه ها چیه؟
راستی میشه سوالات تخصصی از اساتیدتون پرسید ؟ برای امادگی دکتری ؟ امکانش هست ؟
وممنون از همه....بی نهایت بابت راهنماییهاتون[/QUOTE
منم فکر میکنم مرکز معماری از همه ی جاهای دیگه بهتره من اونجا ثبت نام کردم
یا شریفی یا طباطباییمیشه راهنماییم کنین بین کزازی خرسند شریفی و طباطبایی کدومشون برای عناصروجزئیات هنرهای ساخت مناسب ترن؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
برای ارشد 90 کدام موسسه بهتر است ؟ | کارشناسی ارشد | 8 | |
![]() |
آمادگی برای کنکور ارشد مرمت | کارشناسی ارشد | 77 | |
![]() |
آمادگی زبان عمومی برای ارشد | کارشناسی ارشد | 949 | |
![]() |
آمادگی برای آزمون ارشددانشگاه آزاد91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
-مطالعه-گروهی؛-آمادگی-جهت-کارشناسی-ارشد91 | کارشناسی ارشد | 843 |