سلام به همگی...
برای راهنمایی بچه ها این نکات رو میگذارم برای اینکه شرایط رو خوب درک کنین همه چیزو قبلش توضیح میدم
من پارسال کنکور دادم ، رتبم هم شد 600 .البته در نظر بگیرید من خوب درس نخوندم

در تابستان درس خوندم و از ابان خسته شده بودم و بریده بودم و درس نخوندم تا دو هفته اخر...دو هفته اخر خودمو کشتم....
اینم بگم دانشگاه شهید بهشتی خوندم پایه تا حدودی داشتم...
کلاس هایی که رفتم و کمک هایی که گرفتم...
زبان :زبان کلاس نرفتم ، کارگاه اقای بابک رستمی رفتم البته فقط تخصصیشو....،برای من جالب نبود و نتیجه عکس داد...اما دوستانم از کلاسشون راضی بودن و نتیجه هم گرفتن...من خودم زبانمو 20 درصد زدم

ایستایی: تابستون رفتم کلاس اقای سروش نیا ،خوب بود به من کمک کرد که تا حدودی درصد ایستاییمو بالا بکشم ،که در کنکور معماری 60 و کنکور هنرساخت 85 کلا توصیه میکنم برید.

تنظیم و تاسیسات :متاسفانه کلاس ننوشتم و ضرر کردم ،اما با کمک کارگاه های فشرده اقای ایزدی تونستم تا حدودی جبران کنم ،و خیلی کمک بزرگی به من کردن ، میتونم بگم عالی بود عالی ...توصیه میکنم کلاساشونو برید حتما...

عناصر :کلاس از پاییز نوشتم اقای کزازی ، اینم میتونم بگم عالی بود و من همیشه یاد کنکور می افتم دعا میکنم اقای کزازیو به دو دلیل
1.اینقدر موضوع رو مفهومی به ما گفتن که من سر کنکور با اینکه جزوه یا کتابهارو نرسیده بودم مرور کنم از سرکلاس یادم بود و سه سوالو تونستم جواب بدم ...کلا اینکه میگن به درد معماری نمیخوره به درد هنرهای ساخت میخوره اشتباهه ، من تو معماریم خیلی از جزواتشون استفاده کردم و تونستم جواب بدم ...برای هنر های ساخت من عناصر رو 60 درصد زدم ،و دعا میکنم اقای کزازیو...

تاریخ :کلاس نرفتم ، تا حدودی بعد از ابان تازه تاریخ رو باز کردم ببینم چیه جزوه مانا قابوسی و نسیم عسگری ...والا من از این دو جزوه خیری ندیدم فقط میتونم بگم کارگاه های مرکز که رفتم اینگار اونا سوالاتو تا حدودی میدونستن از نظر اینکه کجاها مهمه وکجاها نیست می گمااا، سه تا سوالی که تو کارگاه گفتن هنوزم یادمه که تو کنکور نجاتم داد از صفر زدن ..حتی الانم یادمه مسجد بی بی خانم سمرقند به کدام مسجد نزدیکتره....کلا 20 درصد زدم و از اقای مهرعلی تشکر میکینم همچنان چون اگه نبودن ، من تاریخمو صفر میزدم ...

درک معماری :تابستون کلاس اقای فراهانی رفتم ،خوب بود بد نبود برای من تاثیر متوسطی داشت اما دوستام خیلی روشون تاثیر گذاشته بود ،کلا خوبه توصیه میکنم ...من تو کنکور 38 درصد زدم ...☺
درک منظر :تابستون کلاس اقای عظمتی رفتم ، اصلا خوب نبود اصلا وقت تلف کنی بود اما کارگاهش که خانم محمود نژاد بود عالی بود عالی، کارگاه خانم محمودنژاد رو توصیه میکنم...منظرو 25درصد زدم

کلا من قبل از اینکه کلاس هارو بنویسم تحقیق زیاد کردم بعد اینارو انتخاب کردم میتونم بگم ،اساتید دیگه هم بچههاشون نتیجه گرفتن...هم از اکادمی ومرکز و ایوان خانه کلا همه اساتید خوب هستن اما باید دید کدوم استاد رو کدوم دانشجو تاثیر بیشتری داره ...من از همه اساتید تا حدودی اطلاع دارم اگه مختصر سوال دارید بپرسید جواب میدم ،ان شالله که بتونم کمک کنم ، دیگه خیلی طولانی میشد اگه اونارم اضافه میکردم ...
ان شا الله که همه عزیزان بتونن خوب درس بخونن و قبول بشن

در نظر بگیرید حتما یک مشاور برای خودتون داشته باشید وگرنه ضرر میکنید .
اون درسهایو که توصیه کردم اگه بخوام دوباره برم کنکور بدم با شرایط پارسال خودم، حتما اینارو ثبت نام میکردم...