من که اصلا نفهمیدم چی به چی هستش!!!!!!!!!!
میشه به من کمک کنید.من تو یه شهرستان کوچیکم وقتم هم کمه
میخوام شروع کنم
چه منابعی بخونم؟کتاب بخونم یا خلاصه های جزوات چندبار بخونم؟
میخواستم مرکز معماری ثبت نام کنم که جزوات بگیرم و ازمون اینترنتی شرکت کنم که ظاهرا خیلی از بچه ها ناراضی هستن
میشه بگین با شرایط من کدوم موسسه بهتره؟
چرا میشه! یه گزینه اینترنتیه. یکی حضوری. گزینه سوم حضوری و اینترنتیه که اگه مثلاً نتونستین حضوری برید بتونین اینترنتی شرکت کنین. از حضوری 10 20 تومن گرونتره.منظورم این بود که در آ« واحد هم حضوری و هم اینترنتی نمیشه
بازم مرسی
ببین عزیزم. میگن جزوات ایوانخانه همون کتابای عصر کنکاشه. بعدم همه درسا رو لازم نیست بگیری. اینجا تو تاپیک جزوات ، جزوه های خیلی خوبی بچه ها گذاشتن که دروسیه که تو ایوانخانه یا مرکز تدریس شده. مثلاً جزوه تاریخ اسلام نسیم عسگری و تاریخ جهان و غرب مانا قابوسی که shokoo.m گذاشته عالین. تو هر کتابی بگیری به پای اینا نمیرسه. البته کتابای خلاصه منظورمه. منابع اصلی که جای خود دارند. یا جزوات آکوستیک و نور ایزدی و قیابکلو. یا منظر عظمتی و حسینی و منصوری. خلاصه که جزوات خوب رو از اینجا بگیرو بعضی از کتابارو هم بخر. معمولاً کتابای عصر کنکاش خوبن. منظر و درک معماریش جزو واجباته.ایوانخانه معمار تماس گرفتم هزینه بسته کارشناسی ارشد 250تومن گفتن
جزوه های ایوانخانه بهتره یا مرکز معماری؟
اين اكادمي معماري كه خيلي بده. يعني واقعا مي ترسم اونجا كارمندا خسته شن. ما جمعه ازمون داديم هنوز كارنامه ندادن. بهشون زنك زدم زنه فقط كفت اماده نيست بعد تلفنو كوبيد قطع كرد. اعصاب ندارن. حد اقل مركز مهماري روز بعد كارنامه مي ده. ولي ايوان خانه كلاساش بهتره. ولي كلا اكادمي اصلا به درد نمي خوره.
به نظر شخصي من كلاس ايوان خانه. و كسي كه ايوان خانه مي ره همون جا ازمون بده. ولي كسي كه فقط ازمون مي خواد مركز معماري. ازمون اول اكادمي معماري كه خيلي بد بود. يك ساعت تو سرما وايساديم يك ساعت دير شروع شد. صندلي شماره نداشت هر كي هر جا مي خواست مي رفت. كسايي كه با هم دوست بودن ديدم از رو هم مي زدن نمي دونم جرا ولي خوب از رو هم مي زدن. تو يك سالن همه نشستن تازه ازمون كه تموم شد نمي زاشتن بريم بايدمنتظر مي مونديم تايم تموم شه. هنوزم كه كارنامه ندادن. واي حرصم دادن.بله کاملا موافقم آکادمی بدترین موسسه ممکنه منم دوستام خیلی ناراضین. برعکس ایوان. به قول یکی از استادای دانشگاهمون کافیه یه نگاه به کادر استادای ایوانخانه بندازین. آزمونشم که منظم تر و دقیق تره از جاهای دیگه. فقط حیف کلاساش زود پر میشه. امسال پسر داییم رفته بود دو هفته بعد از اعلام ثبت نام برای کلاس ایستایی گفته بودن هر 9 تا کلاسش پر شدهون که بهش اعتماد کردم انشالله جواب بگیرم
بله کاملا موافقم آکادمی بدترین موسسه ممکنه منم دوستام خیلی ناراضین. برعکس ایوان. به قول یکی از استادای دانشگاهمون کافیه یه نگاه به کادر استادای ایوانخانه بندازین. آزمونشم که منظم تر و دقیق تره از جاهای دیگه. فقط حیف کلاساش زود پر میشه. امسال پسر داییم رفته بود دو هفته بعد از اعلام ثبت نام برای کلاس ایستایی گفته بودن هر 9 تا کلاسش پر شدهون که بهش اعتماد کردم انشالله جواب بگیرم
به نظر شخصي من كلاس ايوان خانه. و كسي كه ايوان خانه مي ره همون جا ازمون بده. ولي كسي كه فقط ازمون مي خواد مركز معماري. ازمون اول اكادمي معماري كه خيلي بد بود. يك ساعت تو سرما وايساديم يك ساعت دير شروع شد. صندلي شماره نداشت هر كي هر جا مي خواست مي رفت. كسايي كه با هم دوست بودن ديدم از رو هم مي زدن نمي دونم جرا ولي خوب از رو هم مي زدن. تو يك سالن همه نشستن تازه ازمون كه تموم شد نمي زاشتن بريم بايدمنتظر مي مونديم تايم تموم شه. هنوزم كه كارنامه ندادن. واي حرصم دادن.)
من که اصلا نفهمیدم چی به چی هستش!!!!!!!!!!
میشه به من کمک کنید.من تو یه شهرستان کوچیکم وقتم هم کمه
میخوام شروع کنم
چه منابعی بخونم؟کتاب بخونم یا خلاصه های جزوات چندبار بخونم؟
میخواستم مرکز معماری ثبت نام کنم که جزوات بگیرم و ازمون اینترنتی شرکت کنم که ظاهرا خیلی از بچه ها ناراضی هستن
میشه بگین با شرایط من کدوم موسسه بهتره؟
فقط به ایوان خانه معمار فکر کنیدایوانخانه معمار تماس گرفتم هزینه بسته کارشناسی ارشد 250تومن گفتن
جزوه های ایوانخانه بهتره یا مرکز معماری؟
[h=2]کدام موسسه کنکور ارشد معماری برای ارشد 93 بهتر است؟[/h] [h=3]اين نظرسنجي تا تاريخ2025/2/03 ساعت 10:49 AM معتبر است اين يک نظرسنجی عمومی است. كاربران ديگر می توانند انتخاب شما را مشاهده كنند.[/h]
- آکادمی تخصصی معماری
- ایوان خانه معمار
- مرکز معماری ایران
- پارسه
- مدرسان شریف
- اکسین
- ماهان
سلام....خیلی خلاصه میگم...من خوزستان هستم...دزفول....اینجاآزمونای مرکز معماری برگزار نمیشد...مجبور شدم برم پارسه.....
تعداد شرکت کننده هاش آزمون اول 350 بدو الان شده 450 حدودا....آزمون اول 16 شدم...بعدی 6 مرور 50% هم 10
حدود درصدام تو آزمون ها هم اینجور بوده:
زبان:50
فن: 33
تاریخ:58
درک:35
منظر : 48
نظرتون رو بگید لطفا...امیدوار باشم...یا اوضام خیطه....؟
سوالای پارسه رو دیدیدن؟ نظرتون چیه؟لطفا راهنمایی کنین
امیدورارم که موفق باشی عزیزم، نگران نباش اگه استرس داشته باشی بیشتر به ضررتههههییییییی! بچه ها من امسال آزمونا و بسته های آموزشی مدرسان رو گرفتم خیلی هم انگیزه داشتم باسه ارشد ولی یه اتفاقی تو زندگیم افتاد که درست زمانی که باید مینشستم و حسابی درس می خوندم افسردگی شدید گرفتم و وقتو از دست دادم واسه همین حتی تو آزمونا هم شرکت نکردم...برام دعا کنید سال دیگه بتونم قدرتمند واسه ارشد آماده شم...
![]()
بچه ها اگر نخواهیم کلاس بریم با چه جزوه هایی برای آزاد میتونیم نتیجه بگیریم؟ آخه برای من امکان کلاس رفتن نیست!![]()
به نظر من اگه میتونی کلاس کنکور حتما برو بیشتر نتیجه میده واقعاهههییییییی! بچه ها من امسال آزمونا و بسته های آموزشی مدرسان رو گرفتم خیلی هم انگیزه داشتم باسه ارشد ولی یه اتفاقی تو زندگیم افتاد که درست زمانی که باید مینشستم و حسابی درس می خوندم افسردگی شدید گرفتم و وقتو از دست دادم واسه همین حتی تو آزمونا هم شرکت نکردم...برام دعا کنید سال دیگه بتونم قدرتمند واسه ارشد آماده شم...
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
برای ارشد 90 کدام موسسه بهتر است ؟ | کارشناسی ارشد | 8 | |
![]() |
آمادگی برای کنکور ارشد مرمت | کارشناسی ارشد | 77 | |
![]() |
آمادگی زبان عمومی برای ارشد | کارشناسی ارشد | 949 | |
![]() |
آمادگی برای آزمون ارشددانشگاه آزاد91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |