کالاهای صدا و سیما(شما هم تکمیل کنید)

سلام دوستان

اینجا میخوایم با کمک همدیگه لیستی از کالاهایی که از صدا و سیما تبلیغ میشن قرار بدیم
بعد از معرفی
تصمیم گیری با شماست

موفق باشیم;)

با اجازتون من خودم شروع می کنم
البته خیلی ناقص
قراره با هم کاملش کنیم
همه ی کارهامون با هم
ما همگی بدون همدیگه تنهاییم

چی توز
عرقیات علوی
برنج و روغن وشنا
محصولات تبرک
لبنیات وارنا

....

+ تمامی بانک های دولتی

سری جدید:D
دمپایی نیکتا
مزمز
بیستاک
و
....

+ mac
از محقق عزیز

آخرین ویرایش:

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اجازتون من خودم شروع می کنم
البته خیلی ناقص
قراره با هم کاملش کنیم
همه ی کارهامون با هم
ما همگی بدون همدیگه تنهاییم

چی توز
عرقیات علوی
برنج و روغن وشنا
محصولات تبرک
لبنیات وارنا

....
خیلی باحال بود
من هستم
والدیگرانو

spow

اخراجی موقت
MAC

تحت لیسانس والدیگرانو

ممنونم دوستم

اینارو ول کن
اخبار صبح : پر :w21:
ساعت 9 صبح : جک میگن ما نمیخندیم :w20:
ساعت 11-13 : تبلیغات سوهان : فیض ببرید ما به چیزی معتقد نیستیم :w11:
ساعت 14 : جک نیمروزی :خوابم میگیره :w47:
ساعت 16 : خزعبلات ادامه دارد : ما چقدر پوست کلفتیم :biggrin::w42::w42:
ساعت 20:30 : تفریحمون رسید بیا هم فاله هم تماشا :w15::w15::w15:
ساعت 21 : کم کم کفری میشن :w13:
ساعت 22 : جک اخر پرده سوم:w16::w08:
شب خوش :w07:

silviya

عضو جدید
اینارو ول کن
اخبار صبح : پر :w21:
ساعت 9 صبح : جک میگن ما نمیخندیم :w20:
ساعت 11-13 : تبلیغات سوهان : فیض ببرید ما به چیزی معتقد نیستیم :w11:
ساعت 14 : جک نیمروزی :خوابم میگیره :w47:
ساعت 16 : خزعبلات ادامه دارد : ما چقدر پوست کلفتیم :biggrin::w42::w42:
ساعت 20:30 : تفریحمون رسید بیا هم فاله هم تماشا :w15::w15::w15:
ساعت 21 : کم کم کفری میشن :w13:
ساعت 22 : جک اخر پرده سوم:w16::w08:
شب خوش :w07:
:biggrin:خيلى باحال بود :biggrin:
كتاب تابستان كانون فرهنگى آموزش(قلم چى)
بابا ول كنين بچه ى مردمو اه

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان

اینجا میخوایم با کمک همدیگه لیستی از کالاهایی که از صدا و سیما تبلیغ میشن قرار بدیم
بعد از معرفی
تصمیم گیری با شماست

موفق باشیم;)

خوب کوروش جان، شما لطف کن پست اولی رو مداما آپدیت کن، هم راحت تر میشه کار بقیه هم تکراری کمتر میشه، هم تو چشم تره و هم احتمالا زودتر تاپیک قفل میشه :surprised:!

:biggrin:
میخواستم این کار رو کنم مهران جان
منتهی بعد از یک روز از دیگه نمی شد
ولی الان اون بقیه ی اون پستها رو هم با اولی ادغام می کنم
اطاعت;)

کربلایی

مدیر بازنشسته
شامپو سیر
شامپو پیاز
شامپو سیب
شامپو نعنا
شامپو مز
شامپو ال جی
سامسونگ فقط با ضمانت سام سرویس
ال جی بخر حالشو ببر
ایرانسل دوباره اس ام اس ها طرح زرد کرده...
این خورشت برنجش چیه؟
حممممممممممممممممممیییییییییییییییییییییییییییید؟

الان حمید میاد قفلش میکنه...

buddy

کاربر بیش فعال
در در در ...درنا
گل گل گل گل از همه رنگ سرت را با چي ميشوري با شامپو گلرنگ

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
در در در ...درنا
گل گل گل گل از همه رنگ سرت را با چي ميشوري با شامپو گلرنگ

بابا تو که خود احمدی نژادی، تو اینجا چیکار میکنی؟؟

:biggrin:
میخواستم این کار رو کنم مهران جان
منتهی بعد از یک روز از دیگه نمی شد
ولی الان اون بقیه ی اون پستها رو هم با اولی ادغام می کنم
اطاعت;)

هر وقت کردی، کردی
عرضی بیش نبود، مارو شرمنده نکن کوروش جان :gol:

کربلایی

مدیر بازنشسته
بانک ملی ایران
بانک صادرات
بانک ملت
بانک تجارت
بانک اقتصاد نوین
همه بانکها...

اداره برق (زور باش خاموش کن این پی سی رو)
اداره آب و ...
همراه اول

بی زحمت اینها رو تحریم کنید تا بعدا براتون لیست جدید بزارم

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بانک ملی ایران
بانک صادرات
بانک ملت
بانک تجارت
بانک اقتصاد نوین
همه بانکها...

اداره آب و ...
همراه اول

جدا از شوخی من شنبه صبح اولین کاری که میکنم اینه که پولامو از بانک میکشم بیرون میذارم زیر بالشم صبح باهاش میرم قهوه خونه یه نیمرو-املت 3 تخمه مرغه میزنم با یه ماالشعیر، تموم میشه میره :D

lastgoddess

عضو جدید
جدا از شوخی من شنبه صبح اولین کاری که میکنم اینه که پولامو از بانک میکشم بیرون میذارم زیر بالشم صبح باهاش میرم قهوه خونه یه نیمرو-املت 3 تخمه مرغه میزنم با یه ماالشعیر، تموم میشه میره :D
مگه تو پولم داری کچل..................

sanaz950

عضو جدید
ولي خدايي هيچ كدوم به اندازه sms جواب نميده اينو جدي بگيرين...

بانک ملی ایران
بانک صادرات
بانک ملت
بانک تجارت
بانک اقتصاد نوین
همه بانکها...

اداره آب و ...
همراه اول

من امروز صبح حساب بانک ملی ام رو کامل خالی کردم
چه کوتاه مدت، چه بلند مدت
میبرم پارسیان(خصوصی)

کالاهای صدا و سیمایی که جای خود دارن
به هیچ وجه نمی خرم

در مورد اس ام اس که سابقه ی خودم رو گفته بودم دیگه
الان یک دونه هم نزدم
حتی به واجب الاس ام اس ها هم گفتم نمی خوام بزنم دیگه، تحریم
دمش گرم مخابرات با این چندتایی فرستادن اس ام اس ها خودش رو روسیاه تر از قبل هم کرد;)
دیگه اصلا نمی فرستم

اداره برق و آب و ....
زکریا جان
میخوای بگی ما زیادی وابسته ی دولتیم عزیز؟
فکر نمی کنم حرفت خیلی معنایی داشته باشه
1 در مورد بانک ها، خب میذاریم بانک خصوصی
2 در مورد همراه اول، خب میریم سراغ ایرانسل_حداقل اسمش خصوصیه و پولش تو جیب دولت نمی ره_
3 کالاهای صدا و سیمایی؟
دوست داری مسخره کن
اما نتیجه اش رو که دیدی میفهمی ;)
اگر در این مورد سوال دیگه ای هم وارده و یا ایرادی بگو تا جواب بدیم
4 آب و برق و گاز و ...
زکریا جان
تو هنوز ملت ایران رو نشناختی
ما سوسولا اگر لازم باشه کل سرویس جواهراتمون رو م خورد می کنیم
اما ملت رو دست کثافت ها نمی دیم

موفق باشی

• Like
واکنش ها: spow

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينم مهم ترين كالاي صدا و سيما ( بحث ممنوع )
روایت ضرغامی از « ندا»ی ونزوئلایی ها

رييس سازمان صدا و سيما با بيان اينکه انتخابات 22 خرداد 88، انتخابات استثنايي بود گفت: اين راي خيره‌کننده و حضور چشمگير و استثنايي مردم در پاي صندوق‌هاي راي، بسياري از خيال‌هاي خام دشمنان را نقش بر آب کرد.
رييس سازمان صدا و سيما با بيان اينکه انتخابات 22 خرداد 88، انتخابات استثنايي بود گفت: اين راي خيره‌کننده و حضور چشمگير و استثنايي مردم در پاي صندوق‌هاي راي، بسياري از خيال‌هاي خام دشمنان را نقش بر آب کرد.
«سيد عزت‌اله ضرغامي» روز پنج‌شنبه در مراسم افتتاح پروژه‌هاي صدا و سيماي مرکز گلستان در گرگان افزود: حضور 40ميليوني مردم در اين انتخابات و مشارکت 85درصدي آنها و همچنين اشتياقي که مردم براي شرکت در اين انتخابات از مدت‌ها پيش از برگزاري آن داشتند، نشان‌دهنده حقانيت و جايگاه رفيع انقلاب اسلامي دارد.
به گفته وي، 40ميليون رايي که با حضور همه افراد و از همه گروه‌ها رقم خورد و هيچ‌ شک و شبهه‌اي را در خصوص شرکت 40ميليوني به جاي نگذاشت، از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اين دوره از انتخابات بود و اگر نبود برخي بي‌مهري‌ها و بي‌صفايي‌هاي برخي دوستان انقلاب که مقداري اين را به کام ملت ايران تلخ کرد، دنيا همان پس از انتخابات سر تعظيم در مقابل ايران فرود مي‌آورد.
وي تصريح کرد: همراهي عظيمي که مردم در پاي صندوق‌هاي راي از انقلاب اسلامي کردند، پشتوانه بزرگي بود که براي ملت ايران خلق شد.
ضرغامي در ادامه خاطرنشان کرد: معتقدم برخي از اتفاقات ناگواري که پس از انتخابات رخ داد ، همه در آينده موجب موفقيت کشور خواهد شد و مردم هم در راي کمي خود در انتخابات و هم با راي کيفي خود در جمعه پس از انتخابات، نشان دادند که آماده‌اند با همه وجود از نظام و انقلاب خود دفاع کنند و تا سر حد جان برروي عقيده خود بايستند.
رييس رسانه ملي يادآور شد: دنيا در اين انتخابات مشاهده کرد که دشمنان با بهانه‌اي که فراهم شد، تمام مدل‌هايي که براي نابودي انقلاب داشتند را هزينه و خرج کردند، اما موفق نشدند و در همين يکي دو روز نيز بسياري از اين دشمنان عقب نشيني کردند و پيغام دادند که ما قصد دخالت در امور داخلي ايران را نداشتيم و در مدت کوتاهي دست آنها رو شد.
وي با بيان اينکه دشمنان فکر مي‌کردند با رسانه‌هايي مانند صداي آمريکا، صداي انگليس و فيس‌بوک و نظاير آن و با چهار تا آشوبگر در ميدان‌ها مي‌توانند به انقلاب صدمه بزنند، گفت: اما فضاي واقعي همان صندوق‌هاي راي است و دشمنان اشتباه تصور مي‌کردند که مي‌توانند با استفاده از فضاي رسانه‌اي و مجازي تاثير و خللي در ارکان انقلاب ايجاد کنند.
رييس سازمان صدا و سيما با بيان اينکه مقام بالاي وزارت خارجه آمريکا اعلام کرد که اين انقلاب انقلاب موبايل است، افزود: آنها با استفاده از نرم‌افزارها و تمام فناوري‌هاي نوين خواستند چهار تا کوچه ايران را تحت پوشش قرار دهند که بگويند اين تمام خيابان‌هاي ايران است و بعد تمام شبکه‌هاي شان بسيج شدند و ميز مخصوص ايران در رسانه‌هاي خود ايجاد کردند وBBC و CNN يک به يک برخي تصاوير ساختگي مثل مرگ همان خانم (ندا آقا سلطان) را به نمايش گذاشتند و بعد آقايي به نام آرش حجازي در اين زمينه جوسازي کرد و اکنون نيز گم و گور شده و پيدايش نيست را به راه انداختند.
وي با بيان اينکه سفير ونزوئلا نيز تعريف مي‌کرد که در دور دوم انتخابات اين کشور نيز همچنين صحنه‌اي نظير مرگ آن خانم را در آن کشور به راه انداختند و اين سناريو هم در آنجا پياده شد و مي‌خواستند بگويند که راي آقاي چاوز هم ساختگي است اما موفق نشدند.
وي اين کار را مدل‌هاي تکراري ناميد و افزود: ملت ما خيلي خوب بر اين بحران‌ها فائق آمد و ما هم در تلاش هستيم تا هفته آتي در خصوص عملکرد خودمان (عملکرد صدا و سيما در زمينه انتخابات و اقدامات قبل و بعد از آن را ) تشريح کنيم.
وي برگزاري مناظره‌ها را کاري استثنايي دانست و اضافه کرد: اين مناظره‌ها در دنيا و در فضاي رسانه‌اي جزو استثنائات بود و نامزدهاي انتخابات مي‌توانستند به راحتي همه حرف‌هاي خود را بزنند و مردم هم انتخاب کنند.
رييس سازمان صدا و سيما تصريح کرد: پس از انتخابات نيز رسانه ملي وظيفه آرام سازي و جمع کردن تنش‌ها را به روش حرفه‌اي و متعهدانه پيش گرفت تا بتواند فضاي آرام را به ملت بازگرداند.
وي يادآور شد: حتما رسانه ملي با توجه به تمامي جهات، عملکرد دقيق و متعهدانه خود را تشريح کرده و در آينده نزديک با حضور همه طرفين و همه سطوح، ابعاد همه حوادث و نظرات پيرامون انتخابات را مورد بررسي قرار مي‌دهد.
وي با اشاره به حوادث پس از انتخابات ادامه داد: تلاش ما بر اين بود که مشکل عمومي در کشور پيش نيايد، اما برخي در ايجاد حوادث آگاهانه نقش بازي کردند و برخي ناآگاهانه در اين حوادث نقش داشتند.
..........................................
فكر كنم تا ديروز مراجع ديدن فيلم هاي مبتذل رو حرام اعلام مي كردن ولي امروز صداو سيماي خودمون فكر كنم از همه ي اونا گناهش بيش تر باشه

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
علاوه بر این کالاها باید "نماز جمعه" رو هم تحریم کنیم.

بچه ها، بیاید دیگه نریم نماز جمعه!!!!!

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من الان دارم یه کد وارد میکنم

هزینه هام کم میشه

اهان طرح گل من گلی ایرانسل:w08:

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا 10 خرداد

نه تا 15 شهریور

نه تا 7 مهر

نه تا 30 ابان ن
نه.......

کافیست با پرداخت 70000 ریال 1 سیم کارت
نه دو سیم کارت دریافت کنید

sanaz950

عضو جدید
بچه ها يه سوال ... خاموش كردن موبايل هم ميتونه تاثيري داشته باشه؟ يعني ميخوام بدونم صرف روشن بودن موبايل منفعتي واسه مخابرات داره؟

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها يه سوال ... خاموش كردن موبايل هم ميتونه تاثيري داشته باشه؟ يعني ميخوام بدونم صرف روشن بودن موبايل منفعتي واسه مخابرات داره؟

واسه مخابرات نداره، مگه اینکه کسی از اونور آب بهت زنگ بزنه. اما چون مجبوری شارژ کنی برق مصرف میشه :biggrin:

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
کامران نجف زاده جز محصولات هست؟ هر وقت گزارشاشو میبینم دلم واسه ش میسوزه! 20.30 چی؟ جز تبلیغات محسوب میشه؟

راستی سریال های آبکی هم هستنا! فیلم های سینمایی تکراری مثلا جومانجی ،ارباب حلقه ها، شیدا، من ترانه 15 سال دارم، ده رقمی! انقد اینارو داده اسماشونو حفظم!

بستنی دایتی، شامپو سدر صحت، لینا لوله ای، سوسیس و کالباس ماسیس، یخچال برفاب، بانک پارسیان، صادرات رفاه کشاورزی سرمایه و...

و پیام های بهداشتی به خصوص اونایی که درباره اعتیاده!

sanaz950

عضو جدید
کامران نجف زاده جز محصولات هست؟ هر وقت گزارشاشو میبینم دلم واسه ش میسوزه! 20.30 چی؟ جز تبلیغات محسوب میشه؟

راستی سریال های آبکی هم هستنا! فیلم های سینمایی تکراری مثلا جومانجی ،ارباب حلقه ها، شیدا، من ترانه 15 سال دارم، ده رقمی! انقد اینارو داده اسماشونو حفظم!

بستنی دایتی، شامپو سدر صحت، لینا لوله ای، سوسیس و کالباس ماسیس، یخچال برفاب، بانک پارسیان، صادرات رفاه کشاورزی سرمایه و...

اين آخري رو هستم ;) دوستان همگي بريم معتاد شيم ...

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

شدیدا مخالف سرسخت حرکتهای خودجوش ضد دولتیا...

من میگم اذان رو تحریم کنیم، اینجوری گوشمون هم اذیت نمیشه :smile:

بالا