کافیست انار دلت ترک بخورد...! دلم میخواد برگردم پیشت....

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
16+13 v,c ;l;l ;k

16+13 v,c ;l;l ;k

پروردگارا......به من

چشمانی بده که بهترین ها را در آدم ها ببینند

قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد
ذهنی که بدی ها را فراموش کند
و روحی که هیچگاه ایمانش به تو را از دست ندهد . . .
:gol:

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]علّامه طباطبايي (ره) خطاب به جواني كه از ايشان دستور اخلاقي خواسته بودند چنين مرقوم داشتند[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].[/FONT]
السلام عليكم :
براي موفق شدن لازم است همتي برآورده و توبه نموده، به مراقبه و محاسبه بپردازيد.
به اين نحو كه:
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]هر روز طرف صبح كه از خواب بيدار مي شويد، قصد جدّي كنيد كه هر عملي پيش آيد، رضاي خدا را مراعات[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] خواهم كرد.
آن وقت در هر كاري كه مي‌خواهيد انجام دهيد، نفع آخرت را منظور خواهيد داشت، به‌طوري كه اگر
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]نفع اُخروي نداشته باشد، انجام نخواهيد داد، هر چه باشد. و همين حال را تا شب وقت خواب ادامه خواهيد داد.[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقت خواب، چهار- پنج دقيقه‌اي در كارهايي كه روز انجام داده‌ايد، فكر كرده و يكي‌ يكي از نظر خواهيد گذرانيد، هر [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]كدام مطابق رضاي خدا انجام يافته، شكر كنيد و هر كدام، تخلف شده استغفار كنيد و اين رويه را هر روز ادامه [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دهيد. اين روش اگر چه در بادي (اوّل) حال، سخت و در ذائقه نفس تلخ مي‌باشد، ولي كليد نجات و رستگاري [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]است .[/FONT]
( كتاب برنامه سلوك در نامه‌هاي سالكان، ص 334.)

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی لذت جهاد اکبر در چیست؟..........این که تو مبارزه با نفس وشیطان ،همسنگرت خداست .
یعنی تو با خدا تویک سنگر ،باهم.........چه لذتی دارد.تو این جهاد یک لحظه خدا را نداشته باشی .......شکستت حتمی است.​
تو این جهاد باید بهت ثابت شده باشه که تو بدون خدا هیچی نیستی هیچ هیچ هیچ .​
آن وقت است که با تمام وجود خدا را حس میکنی وبا کمک اون با شیطان قسم خورده دسته پنجه نرم می کنی ولحظه به لحظه موقعیت شیطان ونفس را رصد می کنی.​
شیطان منتظر یک لحظه وحتی کمتر از یک لحظه غفلت توست که با خدا نباشی اون وقت است که بد جور زمینت می زند مثل بچه ای که از دامن مادر دور میشود وخطر در کمین کودک رها شده از مادر است.​
امروز وامشب خدایا یک حرف با تو دارم واون این که من میدونم بدون تو محکوم به شکستم به تو پناه آورده ام تا در آغوش گرم تو خود را از شر هر آنچه جلوی تکامل و رشد مرا به سوی خودت می گیردحفظ کنم.​
اما خدایا اقرار می کنم که من مانند کودکی هستم که ممکن است هر لحظه به هوای گرفتن پروانه ای یا چیدن گلی زیباو.......از دامن تو فاصله بگیرد ویک لحظه خودم وتو را گم کنم،تورا به این وقت های عزیز تورا به این شب های عزیز در این مواقع، تو به دنبال کودک بازیگوش خود بیا ومرا از خطر سقوط در دره های نابودی انسانیت حفظ کن​
خدایا بدون تو طی طریق انسانیت سخت است وبا تو وعنایات لحظه به لحظه تو آسان.​
خدایا مطمئنم دست یاری خواهی که به سویت آورده ام به گرمی می فشاری چون تو خدایی چون تو خدایی واز مادر مهربانتر​
اینک با اطمینان به سویت گام بر می دارم چرا که دستانم در دستان پر مهر توست​
پس مرا دریاب​
خدایا قلبم را شیفته خود گردان​
وفراموشم نکن معنای بلند این ذکر را که مبادا مغرور شوم​
[h=3]لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظيم[/h]
http://jahad226.blogfa.com/

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
گـاهـی اگــر دعـایت مسـتجاب نشـد، بـرو و گــوشـه ای بنـشـیـن…
زانـوهـایـت را بغـل بگـیـر و یک دل سـیـر گــریـه کـن…
شــایـد لازم باشــد میـان گــریه هـایـت بگــویی​

.:: اللهُـمَّ اغـفِــر لِیَ الـذُنوبَ الّـتـی تَحـبِـسُ الـدُّعــا ::.
خــدایا! ببخـش آن گـناهـانم را کـه دعــایم را حــبـس کــرده اسـت…​

یارانراد

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
چه سخت است این بودن و چه شیرین است لحظه هایش
به من بگو برای رهایی از این من
رهایی از این دیو همیشه در فکر تن
برای این ترس
این ترس سرد و پر ازخصم
نشانه ایی باید
و ان نشانه در کجای این همه بودن تو پدیدار است؟
چشمان من سالهاست
عادت دیدنت را فاموش کرده
وان که هستی را دایما به من می نمایاند
و نور امید را برایم زمزمه می کند
کسی نیست جز خودت
وگرنه از من که..........
نشانه ای برای این چشمها هست؟؟؟؟؟؟؟؟

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند :
هر کس هنگامی که به بستر خواب می رود سه مرتبه این دعا را بخواند ازگناهان بیرون آید مانند روزی که از مادر متولد شده باشد :

الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی‏ عَلَا فَقَهَرَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی بَطَنَ فَخَبَرَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی مَلَکَ فَقَدَرَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی‏ یُحْیِ

الْمَوْتى‏ وَ یُمِیتُ الْأَحْیَاءَ وَ هُوَ عَلى‏ کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهت استغفار به شیوه پیامبر صل الله علیه و آله

امام صادق علیه السلام فرمودند : شیوه رسول خدا صل الله علیه و آله این بود :

در هر روز هفتاد مرتبه به درگاه خدای عزوجل استغفار می کردند و هفتاد مرتبه توبه می کردند .

راوی از امام صادق علیه السلام سوال نمودند

یعنی پیامبر می فرمود : استغفر الله و اتوب الیه ؟

امام صادق علیه السلام فرمودند :

هفتاد بار می فرمودند استغفر الله

و هفتاد مرتبه دیگر می فرمود : اتوب الی الله

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضرت امام رضا علیه السلام فرمودند :

هر کس بعد از نماز جمعه صد بار بگوید : یا غَفّارُ اِغفِرلِی ذُنُوبی خداوند او را از جمله آمرزیدگان قرار دهد و حق تعالی پرده آبروی او را نریزد

منبع http://www.niksalehi.com/din-andishe/

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام سجاد(ع) فرمود:

مردي خدمت رسول خدا (ص) رسيد و گفت: اي رسول خدا، من هيچ كار زشتي نمانده كه انجام نداده باشم، آيا مي‌توانم توبه كنم؟

رسول خدا (ص) فرمود: آيا هيچيك از پدر و مادرت زنده هستند؟

گفت: بله، پدرم.

حضرت فرمود: برو به او نيكي كن (تا آمرزيده شوي).

وقتي او راه افتاد پيامبر(ص) فرمود: كاش مادرش زنده بود. (يعني اگر او زنده بود و به او نيكي مي‌كرد، زودتر آمرزيده مي‌شد).

بحارالانوار جلد 74 صفحه
46