کار کار کار

torreto

عضو جدید
نه فیلم نبود .
یادم رفته : مقاله بود ، کتاب بود چی بود !!!
ولیکن هر طور شده بخونید خیلی جالیه .

زمانیکه ما ایرانی ها بالا بودیم ، شرقی ها و غربی ها کجا بودن !!! حالا اونا بالایند و ما کجاییم ؟!؟!؟!

باید ریشه یابی کرد و دید که مشکل ها از کجاست >؟!
چرا اینقدر فرهنگ کار در ایران بده ؟
چرا ایرانیان افزادی راحت طلب شدن ؟ !
چرا روز بروز باید ارزش پول ایران پایین بیاد ؟
و ما هر روز بیشتر در مشکلات اقتصادی غرق بشیم ؟!؟!؟

دوستان من فک میکنم ما واقعا از موضوع بحث دور شدیم:eek:

باران 87

عضو جدید
من با لیسانس مواد در سال 89 از طریق آزمون استخدام آموزش پرورش شدم. هنرستان درس میدم.الانم ارشدم رو تازه گرفتم و هنوز ارایه ندادم.از شغلم بگم که فقط 3 روز اول هفته هنرستام اونم 8 تا 2 و 20. حقوقم 650 هست. تا دلتون بخواد تعطیلی داریم. 3 روز آخر هفتم بصورت حق التدریسی دانشگاه درس میدم.

شما چی درس میدین.یه دختر نمیتونه استخدام آموزش پرورش شه؟؟؟؟خدایا چیکار کنم ؟؟؟؟:cry:

vafa8989

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چی درس میدین.یه دختر نمیتونه استخدام آموزش پرورش شه؟؟؟؟خدایا چیکار کنم ؟؟؟؟:cry:

يه دخترم مي تونه استخدام آموزش و پرورش شه چرا كه نه ولي تو رشته متالورژي...
معمولا تو هنرستان اين رشته ها مخصوص آقايونه به همين دليل از دبير خانم كمتر استفاده مي كنند

hesam02

عضو جدید
با سلام دوباره به دوستان عزیز
عنوان تاپیک در مورد کار بود ولی دیدم که دوستان کم کم زدن تو بحثای سیاسی و اینا... برا تالار مواد بد نشه بعدا !
من خودم ترم 5 که بودم بعد از پاس کردن درسایی مثل ترمودینامیک و اینا ( که عمدتا تئوری محسوب میشه ) رفتم پیش استاد ابوطالبی (ممکنه بعضی از دوستان ایشون رو بشناسن) و گفتم که من یه دانشجوی متالورژی استخراجیم و میخوام با این درسایی که پاس کردم ، با یکی از دانشجوهای دکتری شما توی یه پروژه ای چیزی همکاری کنم. ایشون هم خیلی استقبال کردن و من رو معرفی کردن به یکی از دانشجوهای دکتراشون. چند وقتی با هم در تماس بودیم که این جناب توی مرکز تحقیقات آلومینیوم قراری با یه مهندس ارشد گذاشتن و قرار بر این شد که ایشون بیان و در مورد پروژه با هم صحبت کنیم که متاسفانه ایشون کاری براشون پیش اومد و نیومدن... خلاصه بعد از چند بار در تماس بودن و اینا متوجه شدم که دارن منو میپیچونن.. منم سریعا دوزاریم (informal) افتاد و گفتم ای دل غافل... کجایی که بابا از این خبرا که فکر میکنی نیست. فکر میکردم به دانشجویی که به تحقیق و پروژه و کار در زمینه خودش اونم در کنار اساتید و وردست اونا علاقه مند باشه، اهمیت میدن و میذارن روی سرشون نگو که نه تنها از این خبرا نیست بلکه یجوری سعی میکنن که رایتو بزنن که دست زیاد نشه... خلاصه اینطور شد که بعد ازاتمام ترم 5 (و بعد از زمانیکه متوجه شدم در ایران به آدما از روی مدرک کار نمدین و پارتی خیلی مهمه) با استفاده از همون بند رفتم توی یک شرکت بازرسی. حدود یک سال اونجا بودم و توی همون یه سال تمامی مدرکای NDT رو گرفتم و چون یه مقدار از کار اداری خسته شده بودم و بیشتر علاقه داشتم که توی محیط کارخونه یا کارگاه به اصطلاح خاک مهندسی بخورم ، اینطور شد که حدود یک ماهه که رفتم توی یک کارگاه توی شهرک صنعتی چهاردانگه و عضو تیم QC اونجا هستم و کارای بازرسی VT و UT رو انجام میدیم. در کنار اینها هم تدریس خصوصی ریاضیات و ترجمه هم انجام میدم.
آقا حسین و امیر حسین دولتی و mossit میدونن که من چقدر به علم و دانش و از اینجور چیزا علاقه داشتم. من خودم با حسین عزیز موقعی که رفتیم نمایشگاه کتاب با هم حرف در مورد مقالات ISI و مقاله دادن و اینجور چیزا بحث کردیم. اما ................

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
با سلام دوباره به دوستان عزیز
عنوان تاپیک در مورد کار بود ولی دیدم که دوستان کم کم زدن تو بحثای سیاسی و اینا... برا تالار مواد بد نشه بعدا !
من خودم ترم 5 که بودم بعد از پاس کردن درسایی مثل ترمودینامیک و اینا ( که عمدتا تئوری محسوب میشه ) رفتم پیش استاد ابوطالبی (ممکنه بعضی از دوستان ایشون رو بشناسن) و گفتم که من یه دانشجوی متالورژی استخراجیم و میخوام با این درسایی که پاس کردم ، با یکی از دانشجوهای دکتری شما توی یه پروژه ای چیزی همکاری کنم. ایشون هم خیلی استقبال کردن و من رو معرفی کردن به یکی از دانشجوهای دکتراشون. چند وقتی با هم در تماس بودیم که این جناب توی مرکز تحقیقات آلومینیوم قراری با یه مهندس ارشد گذاشتن و قرار بر این شد که ایشون بیان و در مورد پروژه با هم صحبت کنیم که متاسفانه ایشون کاری براشون پیش اومد و نیومدن... خلاصه بعد از چند بار در تماس بودن و اینا متوجه شدم که دارن منو میپیچونن.. منم سریعا دوزاریم (informal) افتاد و گفتم ای دل غافل... کجایی که بابا از این خبرا که فکر میکنی نیست. فکر میکردم به دانشجویی که به تحقیق و پروژه و کار در زمینه خودش اونم در کنار اساتید و وردست اونا علاقه مند باشه، اهمیت میدن و میذارن روی سرشون نگو که نه تنها از این خبرا نیست بلکه یجوری سعی میکنن که رایتو بزنن که دست زیاد نشه... خلاصه اینطور شد که بعد ازاتمام ترم 5 (و بعد از زمانیکه متوجه شدم در ایران به آدما از روی مدرک کار نمدین و پارتی خیلی مهمه) با استفاده از همون بند رفتم توی یک شرکت بازرسی. حدود یک سال اونجا بودم و توی همون یه سال تمامی مدرکای NDT رو گرفتم و چون یه مقدار از کار اداری خسته شده بودم و بیشتر علاقه داشتم که توی محیط کارخونه یا کارگاه به اصطلاح خاک مهندسی بخورم ، اینطور شد که حدود یک ماهه که رفتم توی یک کارگاه توی شهرک صنعتی چهاردانگه و عضو تیم QC اونجا هستم و کارای بازرسی VT و UT رو انجام میدیم. در کنار اینها هم تدریس خصوصی ریاضیات و ترجمه هم انجام میدم.
آقا حسین و امیر حسین دولتی و mossit میدونن که من چقدر به علم و دانش و از اینجور چیزا علاقه داشتم. من خودم با حسین عزیز موقعی که رفتیم نمایشگاه کتاب با هم حرف در مورد مقالات ISI و مقاله دادن و اینجور چیزا بحث کردیم. اما ................
سلام
متاثیر شدم ...

والا حسام جان ، من هم همین فکر و میکردم ! موقعی که وارد دوره کارشناسی ( ناپیوسته ) شدم کله م بو قرمه سبزی میداد !!! فکرمیکردم به من که اینقدر علاقه به کار پژوهشی دارم اهمیتی داده میشه !! کمی که جلوتر رفتم متوجه شدم اساتید فقط فکر استفاده شخصی از فعالیت من هستن ! چند بار استادم رو عوض کردم !!! ودر نهایت هم از یه استاد نامرد رودست خوردم و پروژه موند رو دستم ، بعدها متوجه شدم استادی که پروژه رو به من دانشجوی کارشناسی داده ، زمانی واسه تز دکتری ش قسمتی ازون رو کار کرده و به نتیجه نرسیده و از من به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده کرده !! این شد که حسابی خورد تو پرم ،
حدود یکی دوماه هست که از دانشگاه دور شدم ، احساس میکنم کارهای پژوهشی در صنعت خیلی کاربرد داره ، به عنوان مثال روی یکسری از مشکلات شرکت فولاد خراسان کار میکنم و اونها هم حسابی ازم استقبال میکنن . چرا ؟! چون این شرکت یه کارخانه خصوصی هست و افزایش تولید و بهبود کیفیت براشون اهیمت داره
صحبت رو کوتاه کنم که من به این نتیجه رسیدم که :
دوستان اگر میخواید کار پژوهشی انجام بدید ، سعی کنید یه مشکل از صنعت رو حل بکنید ، این واستون هم پول داره و موقعیت شغلی و بسیار ارزشمنده .

ولیکن کلاً پیشنهاد میکنم کار پژوهشی انجام ندید !!! !!! !!! !!! ( نیازی نیست از مشکلانی که داخل ایران برای کارهای پژوهشی هست بگم ، خودتون آگاه هستید )

بازار تولید هم الان خیلی جالب نیست

برید در قسمت خدمات فعالیت بکنید که بهنرین گزینه س ! البته با شرایط فعلی
: کم ترین سرمایه + بیشترین درامد

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه رشته ای درس میدین توی هنرستان؟ از کارتون راضید؟دلتون میخواد توی زمینه رشتتون مثلا توی یه کارگاه ریخته گری یا توی کارخونه کاشی کار کنید؟

هنرستان فنی هست. به رشته های مختلف از جمله متالورژی. دروسی مثل محاسبات ریاضی اجزا ماشین اصول ریخته گری کاربرد رایانه شناخت مواد کارگاه مدل سازی و ریخته گری. حقوقش کمه ولی در حد کاری هست که میکنیم.همش هفته ای سه روز+عید و تابستون و ایام امتحانات. البته من دنبال راحتی نیستم دنبال اینم که از تعطیلات استفاده کنم. شکر خدا راضیم

torreto

عضو جدید
هنرستان فنی هست. به رشته های مختلف از جمله متالورژی. دروسی مثل محاسبات ریاضی اجزا ماشین اصول ریخته گری کاربرد رایانه شناخت مواد کارگاه مدل سازی و ریخته گری. حقوقش کمه ولی در حد کاری هست که میکنیم.همش هفته ای سه روز+عید و تابستون و ایام امتحانات. البته من دنبال راحتی نیستم دنبال اینم که از تعطیلات استفاده کنم. شکر خدا راضیم
مرسییییییییییییییی-موفق باشید

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو تایپ قبلی گفتم چی درس میدم
متاسفاه فکر نکنم دختری که مهندسی مواد خونده رو آموزش پرورش استخدام کنن.چون دخترها در هنرستان رشته متالورژی ندارن

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو تایپ قبلی گفتم چی درس میدم
متاسفاه فکر نکنم دختری که مهندسی مواد خونده رو آموزش پرورش استخدام کنن.چون دخترها در هنرستان رشته متالورژی ندارن

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز

reza FCB

عضو جدید
سلا بچه ها-لطفا جواب بدین(جوابای شما مطمئنا برای خیلیا راه گشاس)
آیا شما الان کار میکنین؟
چه کاری؟
چه جوری اون کارو بدست آوردین؟(اگر از بند پ استفاده کرده اید بگویید)
به نظر خودتون چه جوری توی اون شغل میشه ارتقا پیدا کرد؟
چه مدرکی داشتید و دارید؟

سلام،من‌‌‌ تازه ترم دومم
ولی وقتی تحقیق کردم راجع به رشته،فهمیدم که خیلی کار داره،مخصوصا گرایش سرامیک.

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
سلام،من‌‌‌ تازه ترم دومم
ولی وقتی تحقیق کردم راجع به رشته،فهمیدم که خیلی کار داره،مخصوصا گرایش سرامیک.

شما در آینده موفق خواهی بود اگر به وجود سرامیک و مهندسی مواد پی ببرید! سرامیک خیلی خوبه!

torreto

عضو جدید
دوستان توی همه ی رشته ها این وضعیت هست-یکی از دوستام ارشد شیمیه -میگفت رفته بنگاه کاریابی واسه کار و منشیه گفته که ارشد نمیخوان و مدرکشو با همون لیسانس ثبت کرده -خودش میگفت اگه برگرده به دوسال پیش میره سر کار و بعدا ارشد میده-
منم باهاش موافقم

بالا