سلام دوستای گل و با تجربه ....
آقا کسی که دانشجو هست چطوری میتونه رزومه خوب انباشته کنه
لــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــطفا کمک کنید ........!![]()
-------------------------------------------------------------------------------------سلام دوستای گل و با تجربه ....
آقا کسی که دانشجو هست چطوری میتونه رزومه خوب انباشته کنه
لــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــطفا کمک کنید ........!![]()
دانشجو باید درس بخونه ... فقط همین !
-------------------------------------------------------------------
آقا البته بنده جسارت نمی کنم رو حرف شما حرف بزنم-ولی دانشجو تا زمانی که دانشجو هست باید اینارو یاد بگیره-بلافاصله بعد از اینکه مدرکش رو بگیره و اینارو بلد نباشه به عنوانه یک مهندس بی سواد شناخته میشه-آدم وقتی دانشجو هست حتی اگر هر سوال بی ربطی رو که بپرسه ایرادی بهش نمی گیرن-ممنونم
من الان حدود 1.5 ساله تو یه ساختمون هستم ... مهندس ناظر باید من و تایید کنه تا این مدت جزو رزومه ام بشه؟
من اصلا نمی دونم این رزومه چیه ...نامه اس ... تاییدیه اس ... چیه این رزومه ....توش چی می نویسن؟
سلام مهندس ، شما درست میگی ولی بعضی مواقع هست که واقعا میتونی کنار درست کار دیگه ای هم انجام بدی...مثل من، اما الان دیگه واقعا سرم شلوغه...
من کلاسای فنی حرفه ای رو شرکت کردم خیلی هم مفید بود
از فنی حرفه ای چندین مدرک گرفتم که همش رو هم واقعا بلدم
نقشه برداری درجه 1 درجه 2 و پیشرفته ، متره و برآورد ،بتن ساز و بتن ریز ، اشکالات اجرایی وچندتای دیگه فکر کنم 9 تایی بشه ...
ولی مهمترینش اینا بود...
اگه از من میشنوید
نقشه برداری ، جوشکاری یا دوره جوش ، متره ، ایتبس ، اتوکد ، سیف، سپ و اشکالات اجرایی رو یاد بگیرید ، عالیه.....
من هم با نظر مهندس کاملا موافقم.
خودم ترم 5 هستم .
الان مدرک نظارت جوش cwi رو گرفتم و نظارت چشمی جوش vt ، اتوکد رو خودم یاد گرفتم ولی فکر نکنید بلد نیستم انقدر بلدم که هم کلاسی هام بهم میگن بیا بهمون تدریس کن !
الانم برای ایتبز دست بکار شدم و کتاب های خانه عمران رو خریدم ولی خیلی گنگ هست برام اما با مقاله های دیگه دارم پیش میرم بعدش این کتاب رو بخونم !
سیف هم کاری نداره و ایتبز که یاد بگیرم اونم حل میشه .
ولی یه سوالی داشتم ! این کلاس هایی که میگین میتونم بگم برای ما ها که توی شهرستان هستیم خیلی خیلی کم یا بهتره بگم نادر هست !
میتونید راهنمایی کنید کجا ها برگزار میشه دقیقا !
یعنی باید از مازندران پا شم بیام مثلا تهران ؟!
ظلمه :دی
ایا این جاها که کلاس های فنی برگزار میکنند برنامه ی سالیانه دارند برای کارشون ؟! که در جریانش باشی یا باید هر روز امار بگیری ؟:دی
-------------------------------------------------------------------------------------------------سلام
میشه بفرمایید ما از کجا شروع کنیم!
یه فارغ التحصیل که فقط چندتا درس تئوری میدونه
البته لطفا شرایط کارآموزی خانم ها در مقایسه با آقایونو در نظر بگیرید![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی که کاراموز هستید توی شرکتی برید که هم کار اجرایی دارن هم کار محاسباتی
ایتبز و سیف رو می تونید کامل یاد بگیرید-بنده خودم کاراموز هستم
----------------------------------------------------------------------------سلام
ممنونم! دوره ی کارآموزی تلاش کردم چیزی یاد بگیرم اما چون اداره بود نه شرکت متاسفانه نشد!
حال چه باید کرد؟
ضمن اینکه از پاسخ و راهنماییتون ممنونم!
فقط یه سوال دیگه..این نرم افزارها رو با کتاب میشه خوب یاد گرفت؟ یا کلاس ضروریه؟
ممنونم
-------------------------------------------------------------------------------------------من بخوام به عنوان کارآموز برم تو یه شرکت فنی مهندسی باید چطوری درخواست بدم ( من واحد کارآموزی رو بر نداشتم ولی می خوام برم یاد بگیرم تا ترم بعد که کارآموزی رو برداشتم دیگه هم یکم بلد باشم هم دنبال شرکت نگردم)![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------
اول یک شرکتی که از نظر محاسباتی توی شهرتون قویرو پیدا می کنی بعدش میری با رئیس شرکت صحبت می کنی که می خوام کار یاد بگیرمو هیچ دستمزدی نمی خوام
موفق باشید-من جواب همرو میدم اما هیچ کس نیست جواب منو بده![]()
--------------------------------------------------------------------------------به نظر شما من از الان به فکر کاراموزی باشم یا زوده؟من از کارای ساختمونی اطلاعاتی به اون صورت ندارم فقط چیزاییه که تو کلاسامون یاد گرفتم با این نرم افزارا هم اصلا کار نکردم تازه میخوام یاد بگیرم
-------------------------------------------------------------------------------------------
اول یک شرکتی که از نظر محاسباتی توی شهرتون قویرو پیدا می کنی بعدش میری با رئیس شرکت صحبت می کنی که می خوام کار یاد بگیرمو هیچ دستمزدی نمی خوام
موفق باشید-من جواب همرو میدم اما هیچ کس نیست جواب منو بده![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------مرسی که جواب میدی
یه چندتا رفتم همون اولش میگن کارآموز نمی خوایم
چیکار کنم... من ساکن تهرانم شما شرکت خاصی میشناسی؟
آقا غمت نباشه-شما بشین خودت یاد بگیر-7 8 تا شرکت دیگه سر بزن-آدم توی رشته های مهندسی باید یکم رو دار باشه![]()