سلام .سلام .بچه ها کسی اینجا دست چپ هست که با قلم درشت کار کنه و خطش خوب باشه؟ یه سوال داشتم.
سلام .
خودم چپ دستم .جانم بفرمایید !!!
چه خوب ..شما موقع نوشتن مشکل نداشتید! ...من خداروشکر استعداد خط رو دارم و کار هم می کنم هر از چندگاهی ...ولی الان جدی تر می خوام ادامه بدم ..منتها قلمو یه جوری می گیرم که هنوز 2 ساعت نشده دستم می گیره و جای انگشتمم زده شده مثل حالت پینه .درد هم می کنه .قلمو از پایین می گیرم خیلی ، زیادم فشار می دم.. از بالاتر بگیرم اصلا تسلط ندارم خطم خراب میشه .نمی دونم چیکار کنم!دوس دارم ساعات طولانی کار کنم ولی نمیشه دیگه.کلا عادت کردم مداد خودکارم خیلی فشار می دم ..حالا این فشارش بماند نمی تونم از بالاتر بگیرمش.
![]()
بسیار عالی خیلی خوبه که میخواید جدی تر دنبال کنید . حقیقتش چرا .اوایل خیلی مشکل داشتم ..اخه ما که چپ کار هستیم همه فکر میکنن اشتباه داریم کار انجام میدیم ..که در اصل راهنمایی اونا مشکل ما رو بیشتر میکنهمن خودم قبلا قلم رو روی انگشت دوم میذاشتم ..بعدا که خط کار میکردم با هر سختی بود روی انگشت سوم گذاشتم و کلا خطم عوض شد ..نیازی نیس دستت رو خیلی فشار بدی قلم چه فشار بدی چه نه مینویسه و اول با مداد تمرین رو شروع کن بعد با خودکار ونهایتا با قلم .
وقتی شیوه مداد گرفتن صحیح رو درست انجام بدین قلم هم اسون میشه ..
منم دستم رو خیلی بالا نمیگیرم ..حالا بعدا حتما عکس میگیرم میذارم ..خیلی بالا تسلط زیاد میخواد البته یه موقع ها هم اشتباه هست .. من فکر میکنم یه مقدار به شیوه اموزش یا عادت اشخاص هم بر میگرده .
خوشحال میشم کارای زیباتون رو ببینیم .
شاد وموفق باشید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[خوشنویسی] - مؤلفه های تصویر هنری در قرآن | خوشنویسی | 0 |