نقاشی های سیاه قلم نقاشی های سیاه قلم
Pencil کاربر فعال Apr 5, 2012 #95 سلام دوستان اینم من طراحی کردم،البته اگه کلی ایراد داره واقعا معذرت میخوام چون رشته من هیچ ربطی به طراحی نداره وصرفا برای دل خودم طراحی میکنم ولی خوشحال میشم اگه منو راهنمایی کنید تا طراحی هامو بهتر بکشم
سلام دوستان اینم من طراحی کردم،البته اگه کلی ایراد داره واقعا معذرت میخوام چون رشته من هیچ ربطی به طراحی نداره وصرفا برای دل خودم طراحی میکنم ولی خوشحال میشم اگه منو راهنمایی کنید تا طراحی هامو بهتر بکشم
Data_art مدیر بازنشسته Apr 10, 2012 #96 کارگاه طراحی کارگاه طراحی سلام بر دوستان خوبم شما در این تاپیک فقط میتوانید آثار طراحی از هر دوره و هر سبکی که به آن علاقه دارید را همراه توضیح های مورد نیاز برای هر تصویر و حتی به شکل آموزشی به نمایش بگذارید. باتشکر درپناه خدا باشید
کارگاه طراحی کارگاه طراحی سلام بر دوستان خوبم شما در این تاپیک فقط میتوانید آثار طراحی از هر دوره و هر سبکی که به آن علاقه دارید را همراه توضیح های مورد نیاز برای هر تصویر و حتی به شکل آموزشی به نمایش بگذارید. باتشکر درپناه خدا باشید
O okanava عضو جدید کاربر ممتاز Apr 13, 2014 #97 پیوست ها 20140413_174103.jpg 14.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
O okanava عضو جدید کاربر ممتاز Apr 15, 2014 #98 ali_haker گفت: مشاهده پیوست 86814 کلیک کنید تا باز شود... دوستان قراره آثار خودتون رو بزارید... نه اینکه از جاهای دیگه کپی کنید ... البته این نقاشی بی نقصه و بی نظیر اما بهتر بود طرح خودتون باشه ...
ali_haker گفت: مشاهده پیوست 86814 کلیک کنید تا باز شود... دوستان قراره آثار خودتون رو بزارید... نه اینکه از جاهای دیگه کپی کنید ... البته این نقاشی بی نقصه و بی نظیر اما بهتر بود طرح خودتون باشه ...