mech_eng2000
عضو جدید
هی به ملکه گفتم به این برق وصل نکنتوهم واسه شاهای قلابیه!
اخر عاقبتت این شد
هی به ملکه گفتم به این برق وصل نکنتوهم واسه شاهای قلابیه!
هی به ملکه گفتم به این برق وصل نکن
اخر عاقبتت این شد
اره دوست عزیز باهات موافقم میدونی چرا چون بزرگترین دانشمندای جهان زن بودن از اول تاریخ شما نگاه کنی تمام شاعرا مثلآ فردوسی زن بود یا ابو علی سینا مادر علم پزشکی اونم جالبه زن بوده و و و و
الان من این دو تا پستو که می خونم عمق هوش آقایون هلاکم می کنهواقعآ قبول دارم که امکانات نبوده ولی امروزه که خیلی امکانت هست هنر کردن بخوان پیشرفت کنن هنر مال اون زماناست![]()
الان من این دو تا پستو که می خونم عمق هوش آقایون هلاکم می کنه![]()
نه خیلیم خوب میشناسم
بله میشناسم که میگم...لابد شما خودتونو نمیشناسین که اینو میگین..
خیلی از حقیقتا رو پشت ماشینا مینویسن!!
نه از پشت ماشین نخوندم ...![]()
شما که عمق سنج داری اگه هوش خانمارو بگیری فکر نکنم هلاک بشی فکر کنم ذوق مرگ بشی از خنده، تاریخ ثابت شدهالان من این دو تا پستو که می خونم عمق هوش آقایون هلاکم می کنه![]()
نه بابا چه جدی گرفتی... عمق سنج نمی خواس اصنشما که عمق سنج داری اگه هوش خانمارو بگیری فکر نکنم هلاک بشی فکر کنم ذوق مرگ بشی از خنده، تاریخ ثابت شده
باز خوبه که انگشت برا بعضیا که اصلآ ندارن که بخوایم اندازه گیریش کنیمنه بابا چه جدی گرفتی... عمق سنج نمی خواس اصنبا انگشت می شد اندازه گرفت
![]()
نه خیلیم خوب میشناسم
چییییییی میییییییییییییییییییگییییییییییی
تو خودت چی میگی حســــــــــــــــــــــــــود!![]()
من حسود نیستم واقع بینم و همیشه حقایقو میگم شما هم باید قبول دار باشید
شما حقیقتو از کجا میدونین اونوقت؟؟
پشت تریلیهای توی جاده خوندم که پی به حقیقت بردم
راننده یکی از همون تریلیا من بودم...حتما از رو همون خوندی و به حقیقت پی بردی!
نه عزیزم ماشین جلویی بود عقب ماشین شما نوشته بود رفیق بی کلک باجناق
.....
کلآ دور گیری مترجم لازمی
شما هم یه کلاس ادبیات باید بری....
.....
کلآ جوابات نیاز به تحلیل داره اتی کوچولو
اینو که دیگه حتما راستههههههههههه
صد در صد
[/QUOTE
منم همینو می گم
احسنت...جامعه غرب عموما مرد سالار بوده .یه زمان خانوم هارو به جرم جادوگری می سوزوندن تا همین 1900 حدودا خانوم ها حق رای نداشتن شاید یه مدت کوتاهی هست میشه گفت که جامعه غرب تونسته یه تنفسی برای خانوم ها ایجاد کنه
جامعه شرقی این طرف که هیچی صحبت نکنم بهتره!
اون زمان هایی که به صورت محدود علم و دانشی توسط مردان دیده می شد هرگونه تعلیم و تربیتی برای خانوم ها کفر بود!همین 40 50 سال پیش هم خیلی ها اعتقاد داشتند دختر نباید مدرسه بره باید خودشو بره مردش اماده کنه!هرچی اقاش گفت گوش بکنه .......
خلاصه خودمونی بگم غرب و بالاخص شرق تا تونستن قشر زن رو تضعیف کردن و کوبوندن و ادعا هم میشه که خانوما عقلشون نصفه!خواب زن کجه!زن عقلش بره قضاوت نمیرسه (بماند که دو یا یک نفر از قاضی های دیوان عالی امریکا زن هستند)وقتی می خوان از یه خانوم تعریف کنن میگن عجب مردیه بره خودش!
بره همین ذهن بیشتر مرد های ایرانی به ظاهر مدرن و امروزی که تجصیل کرده هستند( و لزوما هم مذهبی نیستند)هنوز درگیر افکار سنتی و مردسالاری هستش
امید میره یه روزی برسه در جامعه ما اینگونه افکار پوچ از جامعه حذف بشه
فعلا تاریخی که توسط مردان ساخته شده داریم مشاهده می کنیم تاریخی که هنوز تو این قرن پر از خونریزی ادم کشی جاه طلبی و بسیاری دیگه از اعمال بی ارزش و شاید ضد ارزش هستش
تاریخی که اگه قرار بود بر پایه درستی بنا بشه مدت ها قبل بهشت زمینی رو باید مشاهده می کردیم
می دونی چرا زنها بیشتر از مردها عمر می کنند؟ . . . چون زن ندارن
احسنت...جامعه غرب عموما مرد سالار بوده .یه زمان خانوم هارو به جرم جادوگری می سوزوندن تا همین 1900 حدودا خانوم ها حق رای نداشتن شاید یه مدت کوتاهی هست میشه گفت که جامعه غرب تونسته یه تنفسی برای خانوم ها ایجاد کنه
اون زمان هایی که به صورت محدود علم و دانشی توسط مردان دیده می شد هرگونه تعلیم و تربیتی برای خانوم ها کفر بود!همین 40 50 سال پیش هم خیلی ها اعتقاد داشتند دختر نباید مدرسه بره باید خودشو بره مردش اماده کنه!هرچی اقاش گفت گوش بکنه .......
خلاصه خودمونی بگم غرب و بالاخص شرق تا تونستن قشر زن رو تضعیف کردن و کوبوندن و ادعا هم میشه که خانوما عقلشون نصفه!خواب زن کجه!زن عقلش بره قضاوت نمیرسه (بماند که دو یا یک نفر از قاضی های دیوان عالی امریکا زن هستند)وقتی می خوان از یه خانوم تعریف کنن میگن عجب مردیه بره خودش!
بره همین ذهن بیشتر مرد های ایرانی به ظاهر مدرن و امروزی که تجصیل کرده هستند( و لزوما هم مذهبی نیستند)هنوز درگیر افکار سنتی و مردسالاری هستش
فعلا تاریخی که توسط مردان ساخته شده داریم مشاهده می کنیم تاریخی که هنوز تو این قرن پر از خونریزی ادم کشی جاه طلبی و بسیاری دیگه از اعمال بی ارزش و شاید ضد ارزش هستش
تاریخی که اگه قرار بود بر پایه درستی بنا بشه مدت ها قبل بهشت زمینی رو باید مشاهده می کردیم
جامعه غرب عموما مرد سالار بوده .یه زمان خانوم هارو به جرم جادوگری می سوزوندن تا همین 1900 حدودا خانوم ها حق رای نداشتن شاید یه مدت کوتاهی هست میشه گفت که جامعه غرب تونسته یه تنفسی برای خانوم ها ایجاد کنه