کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور

• پیام نور

رای: 36 36.4%
  • آزاد

رای: 63 63.6%

• مجموع رای دهندگان
    99

samanamine

عضو جدید
خب شما تا حالا چقد خوندید؟
اولویت هاتونو به ترتیب بگین؟[/QUOTE

خب نمیشه بگم فول وتاحد زیاد خوندم ولی ای بدک نیس
اولویت هارو هم دوتای اول رو تهران زدم بقیش رو دوتا کیش زدم همین در کل چار اولویت
نمیدونم امیدوار باشم یا نه

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط 10 روز مونده به کنکور کارشناسی ارشد پیام نور سال92

تب و تاب , دلهره و اضطراب و استرس

جمعه 29 اذر چه خواهد شد؟؟!!!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]اطلاعيه سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره‌ تاريخ و نحوه‌ پرينت كارت ورود به جلسه و برگزاري آزمون دوره فراگير مقطع كارشناسي‌ارشد دانشگاه پيام‌نور در سال 1392 [/h]
1392/09/20

بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت در آزمون دوره فراگير مقطع كارشناسي‌ارشد دانشگاه پيام‌نور در سال 1392 مي‌رساند كه آزمون مذكور صبح روز جمعه مورخ 29/9/92 در 85 شهرستان و مراكز استانهاي مختلف كشور برگزار مي‌شود. فرآيند برگزاري آزمون از ساعت 8:30 دقيقه صبح اين روز آغاز و درهاي ورود به جلسه امتحان رأس ساعت 8:00 صبح بسته خواهد شد، لذا كليه داوطلبان مي‌بايست قبل از بسته شدن درهاي ورودي در محل حوزه امتحاني خود حاضر باشند. كارت ورود به جلسه و برگ راهنماي شركت در آزمون از روز سه‌‌شنبه 26/9/92 بر روي سايت اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد و متقاضيان مي‌توانند با وارد كردن اطلاعات شناسنامه‌اي (نام، نام‌خانوادگي، شماره ملي، سال تولد و ...) و اطلاعات ثبت‌نامي (شماره پرونده و كد رهگيري و ...) خود نسبت به مشاهده و تهيه پرينت كارت ورود به جلسه آزمون اقدام نمايند. اطلاعيه تكميلي سازمان در اين خصوص بر روي سايت اين سازمان و همچنين نشريه پيك سنجش (هفته‌نامه خبري و اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور) روز دوشنبه مورخ 25/9/92 درج خواهد شد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موندم جمعه هفته اینده یکی کنکور نداره؟؟؟؟؟؟
اخه هیچکی نمیاد اینجا بگه چیکار کرده تا کجا خونده.چقدر امادگی داره. کجاها زده
چقدر تاپیک خلوتیه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اصلا به خودت استرس ندید خدا بزرگه انشاله قبول میشید خدا خودش میگه هر کی تلاش کنه کمکش میکنه خب دیگه استرس به خودتون راه ندید انشاله که قبولید ما هم براتون دعا می کنیم
پیش به سوی موفقیت

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هفته دیگه همچین روزی کنکور داریم...به نظرتون هفته ای دیگه تو این ساعت خوشحالیم یا دپرس؟؟

وعده ما جمعه ساعت 12 بعد از کنکور کارشناسی ارشدپیام نور سال 1392
(جهت آنالیز سوالات و عملکردمون تو ازمون)

simin_sm

کاربر فعال
هفته دیگه همچین روزی کنکور داریم...به نظرتون هفته ای دیگه تو این ساعت خوشحالیم یا دپرس؟؟

آمیدوارم هفته بعد همین موقع خوشحال باشین:smile:

memar_lahijani

عضو جدید

خوشحالیم داداشی نگران نباش ...
ساعت 12 هم اینجاییم همه ، با روحیه ی خوب و امید :smile:

kavehsafari66

عضو جدید
سلام...
بچه ها اصلا استرس نداشته باشین چون شاید خیلی هم خونده باشین ولی استرس کارتون رو خراب کنه...به خودتون بگین من حتما قبول میشم و مطمئن باشین که قبول میشین..من بارها امتحان کردم و نتیجه گرفتم..همیشه برای خودتون اینو تکرار کنید و بگین من صد در صد قبول میشم..انشاالله که به نتیجه مطلوب میرسید;)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
بچه ها اصلا استرس نداشته باشین چون شاید خیلی هم خونده باشین ولی استرس کارتون رو خراب کنه...به خودتون بگین من حتما قبول میشم و مطمئن باشین که قبول میشین..من بارها امتحان کردم و نتیجه گرفتم..همیشه برای خودتون اینو تکرار کنید و بگین من صد در صد قبول میشم..انشاالله که به نتیجه مطلوب میرسید;)

من صد در صد قبول میشم...من صد در صد قبول میشم...من صد در صد قبول میشم...

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ضمن عرض سلام و يه پر انرژي باشيد گنده (به جاي خسته نباشيد) به همه دوستان گلي كه اين هفته ازمون فراگير امتحان دارين
همونطور كه ميدونين به همت بچه هاي كنكوري دانشگاه هاي سراسري ، يه تاپيك تاسيس شد به سام جزوه ها

من ميخوام بچه هايي كه براي ازموناي فراگير رفتن كلاس لطف كنن و اگه جزوات اين ازمونا رو دارن در اختيار بقيه بزارن توي همين تاپيك
و حتي اگه خلاصه هاي خودشونو نوشتن يا نمونه سوال دارن در اختيار بقيه بزارن
من خودم هر چي گشتم فقط اين نمونه سوالا رو پيدا كردم و خريدم و هر چي ميگردم دنبال نمونه سوال سير انديشه ها پيدا نميكنم
در حالي كه شايد يكي از شما داشته باشه و بتونه به من كمك كنه
من استارتشو با گذاشتن نمونه سوالاي حكمت و روش تحقيق و نظريه ها زدم
اميد كه شروع راهي باشه براي پربار شدن هممون
ممنون

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط 3 روز مانده به کنکور کارشناسی ارشد پیام نور 1392

کارت ورود به جلسه هم که گرفتیم...خلاصه استرس بیشتر شده...فشار زیاد شده...

mehrnaz.architec

عضو جدید
سلام.فردا ساعت 8:30 کنکور دارم. امیدوارم خوب شه
واسم دعا کن .مرسی دوست عزیزم

اورایاد...
سلام ، امیدوارم که جواب زحماتتو بگیری دادش اصلا نگران نباش، این همه زحمت کشیدی یه طرف تمرکز و آرامش سر جلسه یه طف خیلی مهمه،البته خودت استاذی اما گاهی وقتا آدم دونسته هاشو باید از دیگرانن بشنوه،برو سر جلیسه انسالله که موفق میشی منم براتون دعا میکنم....

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اورایاد...
سلام ، امیدوارم که جواب زحماتتو بگیری دادش اصلا نگران نباش، این همه زحمت کشیدی یه طرف تمرکز و آرامش سر جلسه یه طف خیلی مهمه،البته خودت استاذی اما گاهی وقتا آدم دونسته هاشو باید از دیگرانن بشنوه،برو سر جلیسه انسالله که موفق میشی منم براتون دعا میکنم....

سلام.مرسی دوست عزیز...:gol::gol::gol:
یکم استرس دارم
ایشالا که نتیجه خوب بگیرم.

بالا