کاربری حرفه ای نرم افزار MS Project 2007

کاربری حرفه ای نرم افزار MS Project 2007

• مجموع رای دهندگان
    196

shayna

عضو جدید
سلام آقاس الياس پور .
خسته نباشيد .
من يه مشكل بزرگ پيدا كردم . من تو يك شركت پيمانكار نفتي كار مي كنم . و كارم كنترل هزينه و نوشتن طرح توجيهي و شركت در مناقصات بود .هيچوقت هم از MSP استفاده نكردم هرچند كه كار با اون رو تا حدودي بلد هستم . الان رئيس مربوطه ازم خواسته قبل از رسيدن يكي از دكلهاي حفاري فعاليتهاي اون رو كنترل كنم . همه كارها رو انجام دادم ولي اصلي ترين كار تقويم هست . البته ميدونم اين پست كاربري حرفه اي ولي با عرض پوزش از همه چاره اي نداشتم . من ميخوام تمام روزهاي هفته روز كاري باشه و زمان كاري هم در روز برام مهم نيست فقط بازه برام مهمه مثلا" 20 OCT يه فعاليت شروع ميشه و 25 روز بعد يعني 14 NOV تمام ميشه و لي با اينكه همه تنظيمات رو انجام دادم همش اشتباه ميشه . لطفا" كمكم كنيد اين كار يك ساعت بيشتر نيست ولي من از صبح پاي اينم . ببخشيد واقعا" شرمندم .
در ضمن به نظرتون يه كتاب MSP 2007 بگيرم بهتره يا يه معلم . مي ترسم آبروم بره من سابقه خوبي تو كارم دارم كمكم كنيد
:(

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقاس الياس پور .
خسته نباشيد .
من يه مشكل بزرگ پيدا كردم . من تو يك شركت پيمانكار نفتي كار مي كنم . و كارم كنترل هزينه و نوشتن طرح توجيهي و شركت در مناقصات بود .هيچوقت هم از MSP استفاده نكردم هرچند كه كار با اون رو تا حدودي بلد هستم . الان رئيس مربوطه ازم خواسته قبل از رسيدن يكي از دكلهاي حفاري فعاليتهاي اون رو كنترل كنم . همه كارها رو انجام دادم ولي اصلي ترين كار تقويم هست . البته ميدونم اين پست كاربري حرفه اي ولي با عرض پوزش از همه چاره اي نداشتم . من ميخوام تمام روزهاي هفته روز كاري باشه و زمان كاري هم در روز برام مهم نيست فقط بازه برام مهمه مثلا" 20 OCT يه فعاليت شروع ميشه و 25 روز بعد يعني 14 NOV تمام ميشه و لي با اينكه همه تنظيمات رو انجام دادم همش اشتباه ميشه . لطفا" كمكم كنيد اين كار يك ساعت بيشتر نيست ولي من از صبح پاي اينم . ببخشيد واقعا" شرمندم .
در ضمن به نظرتون يه كتاب MSP 2007 بگيرم بهتره يا يه معلم . مي ترسم آبروم بره من سابقه خوبي تو كارم دارم كمكم كنيد
:(

سلام

نگران نباشين ، اين مساله به سادگی حل ميشه

همون طور که می دونين علاوه بر تقويم اصلی پروژه که از منوی Project Information تنظيم ميشه ، می تونيم برای فعاليت ها و منابع هم تقويم اختصاصی تعريف کنيم. بعد از تعريف تقويم يا تقويم های جديد ، بايد برای هر فعاليت يا منبع مشخص کنيم که از چه تقويمی پيروی می کنه. اگه اينو مشخص نکنيم ، به طور پيش فرض از تقويم استاندارد پروژه تبعيت خواهند کرد. برای تعيين نوع تقويم هم می تونين از منوی Task Information اقدام کنين و هم اينکه فيلد Task Calendar رو به صفحه گانت اضافه کنين و برای هر فعاليت اونو تنظيم کنين. تقويم منابع هم تو نمای Resours Sheet و در فيلد Base Calendar وجود داره.

اما حالا می رسيم به تعريف تقويم.

بايد توجه کنين که تخصيص ها تقويم مستقلی نداره و تنها در زمان مشترک بين تقويم های منابع و فعاليت ها صورت میيگيره.

برای ساخت تقويم جديد بايد وارد منوی Tools بشين و منوی Change working Time رو اجرا کنين. گزينه Create new calendar به اين منظور هست. شما می تونين يه تقويم جديد بسازين و بر حسب دلخواهتون روزهای هفته و تعطيلات و غيره رو مشخص کنين.

تو زبانه work weeks می تونين ساعت های کاری هر روز رو مشخص کنين. تو زبانه exeptions هم می تونين استثناهای تقويمتون رو مشخص کنين (مثلا ممکنه که تو يه روز خاص کار انجام نشه ، می تونين اين روز رو تعطيل اعلام کنين).

شما بايد توجه داشته باشين که مثلا اگه فعاليتی دارای طول يک روز باشه و به اون فعاليت تقويم 24 ساعته اعمال بشه ، اگه منبع اين فعاليت از تقويم استاندارد استفاده کنه ، عملا فعاليت مزبور 3 روز طول خواهد کشيد. مگر اينکه با اضافه کردن فيلد Task Type نوع اونو Fixed Duration در نظر بگيرين ، در اين صورت طول فعاليت ثابت می مونه.

ولی در کل ساده ترين کار برای از بين بردن تعطيلات اينه که وقتی دارين طول هر فعاليت رو در فيلد Duration تعريف می کنين ، قبل از مقدار زمان از حرف " e " استفاده کنين. حرف e مخفف elapsed هست و نوشتن اون باعث می شه که در روزهای تعطيل (طبق تقويم) هم کار انجام بشه.

مثلا اگه بخوايين فعاليتی که طولش 17 روز هست و روزهای تعطيل هم انجام ميشه ، بايد تو فيلد duration اينطور بنويسين : 17ed که d مخفف day هست.

اگه مطالب مفهوم نبود ، يا سوالای تخصصی تری داشتين در خدمت هستم.

shayna

عضو جدید
سلام
خيلي ممنون از راهنماييتون .
من يه كار ديگه اي كردم فقط مي خواستم بدونم درسته يا نه ؟ هر چند كه همانطوري كه شما گفتين اصلاحش كردم . ممنون .
من توي Creat new calendar در قسمت Exception يه بازه زماني يك ساله تعريف كردم و بعد در قسمت task information ازتقويم خودم استفاده مي كنم .
بعد جايي اشكالي پيش نمياد .
باز هم سپاسگذارم از راهنماييتون .

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خيلي ممنون از راهنماييتون .
من يه كار ديگه اي كردم فقط مي خواستم بدونم درسته يا نه ؟ هر چند كه همانطوري كه شما گفتين اصلاحش كردم . ممنون .
من توي Creat new calendar در قسمت Exception يه بازه زماني يك ساله تعريف كردم و بعد در قسمت task information ازتقويم خودم استفاده مي كنم .
بعد جايي اشكالي پيش نمياد .
باز هم سپاسگذارم از راهنماييتون .

سلام

نه مشکلی پيش نمياد. فقط حواستون باشه که روی هر عنصری که تو exceptions تعريف می کنين وارد قسمت details بشين و تعيين کنين که اين استثناها از نوع غير کاری هستن يا کاری و ساعت و تکرارشونو مشخص کنين.

موفق باشين

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سلام
تا حالا اون درصد هاي بالا رو خوندين
باحاله نه

:biggrin::biggrin::biggrin:

shayna

عضو جدید
سلام آقاي الياس پور .
ممنون از اينكه اينقدر سريع جواب ميديد و كمكم ميكنيد . ديروز كه از چند تا از دوستام پرسيدن تازه الان جواب دادن اونهم چه جوابي ! باز هم تشكر
ببخشيد كه همه اشكالهاي هام رو ميپرسم آخه نميدونم كجا دارم اشتباه مي كنم در ضمن ديشب كتاب MSP2007 انتشارات ديباگران رو گرفتم هرچند بازم يه جاهايي رو نفهميدم . فكر ميكنيد بدرد ميخوره ؟
حالا يه سوال ؟ ما اينجا روي پروژه ها بيشتر كار زمانبندي داريم براي همين تقويم شده براي من مهم . من توي Exeption كه شرايط جديد رو تعريف كرديم فعاليتهايي كه بعد از اون شروع مي شدند دقيقا" از تاريخ روز بعد شروع مي شدند ولي زماني كه توي Duration از eday استفاده كردم يك روز بعد شروع مي شدند يعني يه فعاليت 4 روزه مي شد 5 روز . حالا كجا دارم اشتباه ميكنم نمي دونم.
ممنون از راهنماييتون .

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقاي الياس پور .
ممنون از اينكه اينقدر سريع جواب ميديد و كمكم ميكنيد . ديروز كه از چند تا از دوستام پرسيدن تازه الان جواب دادن اونهم چه جوابي ! باز هم تشكر
ببخشيد كه همه اشكالهاي هام رو ميپرسم آخه نميدونم كجا دارم اشتباه مي كنم در ضمن ديشب كتاب MSP2007 انتشارات ديباگران رو گرفتم هرچند بازم يه جاهايي رو نفهميدم . فكر ميكنيد بدرد ميخوره ؟
حالا يه سوال ؟ ما اينجا روي پروژه ها بيشتر كار زمانبندي داريم براي همين تقويم شده براي من مهم . من توي Exeption كه شرايط جديد رو تعريف كرديم فعاليتهايي كه بعد از اون شروع مي شدند دقيقا" از تاريخ روز بعد شروع مي شدند ولي زماني كه توي Duration از eday استفاده كردم يك روز بعد شروع مي شدند يعني يه فعاليت 4 روزه مي شد 5 روز . حالا كجا دارم اشتباه ميكنم نمي دونم.
ممنون از راهنماييتون .

سلام

1. اگه تعريف و تخصيص منابع دارين ، اونجا رو کنترل کنين
2. msp سياست متفاوتی تو اين زمينه نداره ، تاريخ های عادی و exception رو دقيق کنترل کنين. اگه بازم مشکل حل نشد ، مساله رو واضح تر و کامل تر مطرح کنين تا بتونم راهنمايی کنم.
3. متاسفانه من دسترسی زيادی به کتابهای فارسی ندارم. با اين انتشارات هم آشنا نيستم. اسم نويسنده ش رو بگين شايد بشناسم.

با احترام

Mahl@.E

عضو جدید
من کاملا در MSP تازه کارم و تازه مشغول یاد گیری هستم البته رشته من مهندسی صنایع نیست (مهندسی فناوری اطاعات می خونم) ولی می خوام در حد حرفه ای یاد بگیرم ولی نمی دونم دقیقا از کجا باید شروع کنم ممنون می شم راهنماییم کنید

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاملا در MSP تازه کارم و تازه مشغول یاد گیری هستم البته رشته من مهندسی صنایع نیست (مهندسی فناوری اطاعات می خونم) ولی می خوام در حد حرفه ای یاد بگیرم ولی نمی دونم دقیقا از کجا باید شروع کنم ممنون می شم راهنماییم کنید

سلام

اول يه کتاب درباره مديريت پروژه تهيه کنين و مطالعه کنين تا با اصول و قواعد اين مبحث آشنا بشين.
تو مرحله بعد يه پروژه عملی از جايی تهيه کنين و با استفاده از يه کتاب مناسب آموزشی اونو تو MSP پياده سازی کنين.

به نظر من استفاده از کلاس بی معنی هست. نرم افزار های آموزشی به مراتب بهتر و ارزون تر هستن.

موفق باشين

Mahl@.E

عضو جدید
ممنون از توجه شما

من تو یه شرکت که کارهای شبکه انجام میده کار می کنم البته مسئول cache server هستم ولی کار با visio رو براشون انجام می دم و تصمیم گرفتم کار با msp رو هم یاد بگیرم چون احساس می کنم می تونه خیلی مفید باشه برای شرکت.........

اگه ممکنه بگید چه کتاب یا نرم افزاری استفاده کنم لطفا اسم کتاب یا اون افزارو بگید ...

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از توجه شما

من تو یه شرکت که کارهای شبکه انجام میده کار می کنم البته مسئول cache server هستم ولی کار با visio رو براشون انجام می دم و تصمیم گرفتم کار با msp رو هم یاد بگیرم چون احساس می کنم می تونه خیلی مفید باشه برای شرکت.........

اگه ممکنه بگید چه کتاب یا نرم افزاری استفاده کنم لطفا اسم کتاب یا اون افزارو بگید ...

سلام

اول بايد بگم که تصميم خيلی خوبی گرفتين برای يادگيری نرم افزار MSP و استفاده از اون تو فعاليت های IT ، چونکه معمولا چنين کاری خيلی کم انجام ميشه و جای خالی اون همواره احساس ميشه. معمولا شرکتهای نرم افزاری (که قويترين شرکتهای IT هستن) اگه خيلی کارشون درست باشه از رويه های RUP استفاده می کنن ، ولی بازم برای مديريت زمانمند اين فرآيند ، کار به خصوصی انجام نمی دن. شما می تونين جزو پيشگامای اين کار تو ايران باشين.

در مورد معرفی منابع ، راستشو بخوايين من در حال حاضر آشنايی زيادی به کتابهای روز فارسی ندارم. فقط بايد بگم که تو دوران ليسانس برای درس مديريت روژه ، از کتاب " دکتر شير محمدی " استفاده می کردم که خب ، خيلی ابتدايی و ساده هست. پيشنهاد من اينه که اين کتاب رو به عنوان دست گرمی مطالعه کنين و بعدش حتما يه ترجمه خوب از کتاب PMBOK نسخه 2008 يا 2004 تهيه کنين و بخونين. البته اگه سطح زبانتون خوبه ، حتما نسخه انگليسی رو مطالعه کنين.

در مورد نرم افزار آموزشی خوب هم يه سر به مجتمع پايتخت بزنين که اونجا از شير مرغ تا جون آدميزاد رو می فروشن. کتاب آموزشی نرم افزار رو هم از دوستان ديگه سوال کنين. بهتر می تونن راهنمايی کنن.

اگه بازم سوالی داشتين در خدمت هستم.

موفق باشين

آخرین ویرایش:

shayna

عضو جدید
سلام آقاي الياس پور .خسته نباشيد .
كتاب نوشته مهندس نادر خرمي راد هست .
من فعلا" منابعي تعريف نكردم چون زمانبندي برام مهمه وبعد قراره هزينه هارو وارد كنم .
باز از اول همه رو مرور كردم مثلا" يه فعاليت از 20 SEP شروع و به مدت 45 روز تموم ميشه با اينكه تو تقويم روزهاي ماه 31 روزه هم باشند زمان اتمام فعاليت 3 Nov هست با استفاده از EXeption همين تاريخ ها رو ميده ولي وقتي ا ز duration استفاده ميكنم كه Edays ميگذارم اتمام فعاليت 4 NOV ميشه . نميدونم اشكالش كجاست و كجا دارم اشتباه ميكنم .
ممنون از راهنماييتون .

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقاي الياس پور .خسته نباشيد .
كتاب نوشته مهندس نادر خرمي راد هست .
من فعلا" منابعي تعريف نكردم چون زمانبندي برام مهمه وبعد قراره هزينه هارو وارد كنم .
باز از اول همه رو مرور كردم مثلا" يه فعاليت از 20 SEP شروع و به مدت 45 روز تموم ميشه با اينكه تو تقويم روزهاي ماه 31 روزه هم باشند زمان اتمام فعاليت 3 Nov هست با استفاده از EXeption همين تاريخ ها رو ميده ولي وقتي ا ز duration استفاده ميكنم كه Edays ميگذارم اتمام فعاليت 4 NOV ميشه . نميدونم اشكالش كجاست و كجا دارم اشتباه ميكنم .
ممنون از راهنماييتون .

سلام

قطعا مشکل از تنظيمات تقويمی هست که خودتون ساختين.

ببينين ، وقتی در Duration از حالت eday استفاده می کنين ، اين عمليات روی تقويم استاندارد اعمال می شه ، يعنی تقويم رو از حالت 5 روز کاری 8 ساعته به حالت 7 روز کاری 8 ساعته تبديل می کنه (از هفته ای 40 ساعت به هفته 56 ساعت افزايش داده می شه). بنابراين اگه بخوايين موقع ساخت تقويم هم همين نتيجه رو بگيرين ، بايد تقويم جديد رو طوری تنظيم کنين که ساعات کاری تو روز و هفته مثل حالت ذکر شده بشه. برای چنين شرايطی خودتون رو با حالت eday بسنجين ، چون جواب صحيح رو اون می ده ، البته با توجه به تنظيمات تقويم استاندارد.

به عنوان مثال بايد يه تقويم به شرح زير بسازين :

بعد از زدن گزينه Create new calendar ، تو منوی باز شده بعد از وارد کردن اسم تقويم ، گزينه Make copy of standard calendar رو انتخاب کنين تا تقويم جديد مطابق تقويم استاندارد ساخته بشه. حالا تو تقويمی که ساخته شده بايد به زبانه work weeks برين و روی دکمه Details کليک کنين و ساعات کاری جديد رو برای روزهای Saturday و Sunday که تو تقويم استاندارد غير کاری هستن وارد کنين. اين ساعت ها رو به حالت استاندارد يعنی از 8 AM تا 12 PM و از 1 PM تا 5 PM وارد کنين. الان تقويم جديد آماده ست و نتايج کار هيچ فرقی با حالت eday نخواهد داشت.

يادتون نره که اگه کار ديگه ای ميکنين ، به اين نکته توجه کنين که exception عبارته از استثنا از تقويم تعريف شده ، يعنی از اين کار بيشتر برای تعريف تعطيلی هايی که منظم نيست استفاده می کنن. در هر صورت به هر روشی که خواستين تقويم بسازين بايد حواستون باشه که هر روز کاری 8 ساعت بشه و در هفته 7 روز کاری داشته باشين. (مطابق تنظيمات تقويم استاندارد برای استفاده از حالت eday ) و در نهايت هم اينکه يه نگاهی به تنظيمات تقويم استانداردتون بندازين ، شايد اشتباها تغيير داده شده باشن.

اگه بازم مشکل برطرف نشد ، برنامه تونو برام بفرستين تا نگاه کنم.

در مورد آقای مهندس خرمی راد هم بايد بگم که يه آشنايی مختصری با ايشون دارم و معمولا کتابهای خوبی دارن. البته از ايشون به عنوان مولف اسم برده می شه ولی بيشتر مترجم هستن.

موفق باشين

shayna

عضو جدید
سلام . مرسي از توضيحاتتون .
من همه اين كارها رو انجام دادم نميدونم باز هم همون مشكل روداره . من جوابم رو از تقويمي كه مي سازم ميگيرم ولي ميخوام بدونم چرا از eday نميگيرم . ميدونم خسته و اذيتتون كردم شرمنده .فايل رو كجا بفرستم ؟ ممنون ميشم اگه يه نگاهي بندازيد .
باز هم تشكر.

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . مرسي از توضيحاتتون .
من همه اين كارها رو انجام دادم نميدونم باز هم همون مشكل روداره . من جوابم رو از تقويمي كه مي سازم ميگيرم ولي ميخوام بدونم چرا از eday نميگيرم . ميدونم خسته و اذيتتون كردم شرمنده .فايل رو كجا بفرستم ؟ ممنون ميشم اگه يه نگاهي بندازيد .
باز هم تشكر.

سلام

شما به يه نکته توجه نکردين. گفتم که مبنا رو بايد نتايج eday بگيرين و تقويم خودتون رو با اون هماهنگ کنين ، نه اينکه eday رو با تقويم خودتون.

email خودمو براتون فرستادم. برنامه رو بدين تا نگاه کنم.

با احترام

m.salehee

عضو جدید
دوست عزيز به راحتي ميتوني از سايت microsoft نسخه رايگانش رو تهيه كني

m.taghipour

عضو جدید
سلام وممنوناز مطالب زیباتون
من می خوام منوهای آفیس پروجکت رو فارسی کنم . نرم افزاری واسه ای نکار پیدا نکردم . اگه می شه و می تونین لینک بدین یا خود فایل رو قرار بدین که من بتونم باهاش این آفیس پروجکت رو فارسی کنم .

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام وممنوناز مطالب زیباتون
من می خوام منوهای آفیس پروجکت رو فارسی کنم . نرم افزاری واسه ای نکار پیدا نکردم . اگه می شه و می تونین لینک بدین یا خود فایل رو قرار بدین که من بتونم باهاش این آفیس پروجکت رو فارسی کنم .

سلام

اولا که متاسفانه من چنين برنامه ای ندارم.

در ثانی بهتون توصيه می کنم که اين کارو انجام ندين. متاسفانه يا خوشبختانه ، در حال حاضر ، زبان علمی دنيا زبان انگليسی هست و بهتره که ما هم خودمونو با اين مساله وفق بديم.

موفق باشين

Mahl@.E

عضو جدید
سلام

من این نرم افزار که تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل می کنه رو دانلود کردم ولی نمی دونم چطور استفاده کنم

میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m_khani

عضو جدید
سلام
واقعا ممنون
کاری که شما میخواهید انجام بدید همون چیزی که من مدتهاس دنبالش میگردم
بی صبرانه منتظرم

parsa kocholoo

عضو جدید
تنظيم تقويم و زمان فعاليت ها

1 . استفاده از فارسی سازهای تجاری
فارسی سازهای تجاری مختلفی وجود داره که بعد از نصب ، تاريخ های Project و Primavera رو به صورت شمسی نمايش می ده. از مزايای عمده استفاده از اين فارسی سازها اينه که اگه چنين پروژه ای رو به دستگاه ديگه ای که فاقد برنامه فارسی ساز گفته شده است ، منتقل کنين ، تارخ ها با معادل های ميلادی ديده می شن و در نتيجه سازگاری به طور کامل حفظ می شه. حتی اگه دو شرکت مختلف از دو فارسی ساز متفاوت استفاده کنن ، باز مشکلی به وجود نخواهد اومد. اين فارسی سازها معمولا اگر به صورت قانونی تهيه بشن ، قيمت تقريبا بالايی دارن.

2 . استفاده از فارسی سازهای غير تجاری و برنامه های VBA برای Project 2007
می تونين يه برنامه VBA بنويسين که تاريخ های ميلادی رو از فيلدهای مربوطه خونده و اونارو بعد از تبديل ، تو فيلدهای اختصاصی که برای اين کار در نظر گرفته شده ذخيره کنه. البته اين روش محدوديتهای زيادی داره ، چونکه به عنوان مثال اگه بخواين با استفاده از filter های استاندارد ، فعاليت ها رو بر اساس تاريخ ***** کنين ، از فيلدهای اصلی تاريخ که شمسی نيستن استفاده خواهد شد. با اين حساب ، نمودار گانت هم فارسی نخواهد شد. از اين دست برنامه های VBA ، به صورت رايگان ، می تونين تعداد زيادی رو تو اينترنت پيدا کنين.
سلام دوست عزيز
چند روز پيش ريسم از من نرم افزار MS project با تقويم فارسي (شايد منظورش شمسي بود) درخواست كرده تا از بيرون تهيه كنم؟
حالا من موندم كه فارسي ساز تجاري تهيه كنم يا غير تجاري را از اينترنت دانلود كنم؟
مي شه بفرماييد كه تجاري ،قيمتش چنده؟
در ضمن در حال حاضر از كدوم ورژن اين نرم افزار تهيه كنم؟
پيشاپيش از راهنماييتون متشكرم.

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز
چند روز پيش ريسم از من نرم افزار MS project با تقويم فارسي (شايد منظورش شمسي بود) درخواست كرده تا از بيرون تهيه كنم؟
حالا من موندم كه فارسي ساز تجاري تهيه كنم يا غير تجاري را از اينترنت دانلود كنم؟
مي شه بفرماييد كه تجاري ،قيمتش چنده؟
در ضمن در حال حاضر از كدوم ورژن اين نرم افزار تهيه كنم؟
پيشاپيش از راهنماييتون متشكرم.

سلام دوست عزيزم

اول در مورد ورژن :
مسلما بهترين و کامل ترين ورژن همون MSP2007 هست.

دوم در مورد فارسی ساز :
والا ، من در مورد قيمت فارسی سازهای تجاری الان خبری ندارم. فکر نمی کنم که زياد بالا باشن ، چون کار خارق العاده ای انجام نمی دن. بهتون توصيه می کنم که با حوصله يه گشتی تو اينترنت بزنين. هم فارسی ساز تجاری و هم غير تجاری پيدا می کنين.

چند نکته :

1. در مورد تجاری ها : دقت کنين که قابليت نصب روی بيش از يک دستگاه و همينطور قابليت نصب مکرر رو داشته باشن

2. در مورد غير تجاريها : دقت کنين که نويسنده معتبری داشته باشن ، چون ممکنه دچار اشکال کنه نرم افزار شما رو

موفق باشين :gol:

parsa kocholoo

عضو جدید
سلام دوست عزيزم

اول در مورد ورژن :
مسلما بهترين و کامل ترين ورژن همون MSP2007 هست.

دوم در مورد فارسی ساز :
والا ، من در مورد قيمت فارسی سازهای تجاری الان خبری ندارم. فکر نمی کنم که زياد بالا باشن ، چون کار خارق العاده ای انجام نمی دن. بهتون توصيه می کنم که با حوصله يه گشتی تو اينترنت بزنين. هم فارسی ساز تجاری و هم غير تجاری پيدا می کنين.

چند نکته :

1. در مورد تجاری ها : دقت کنين که قابليت نصب روی بيش از يک دستگاه و همينطور قابليت نصب مکرر رو داشته باشن

2. در مورد غير تجاريها : دقت کنين که نويسنده معتبری داشته باشن ، چون ممکنه دچار اشکال کنه نرم افزار شما رو

موفق باشين :gol:
دوست عزيز از راهنماييتان ممنونم.
موفق باشيد.

niousha

عضو جدید
سلام
بابت پست هاتون و راهنماييهايي كه مي كنيد خيلي خيلي ممنون
موفق باشيد..

esyoo

عضو جدید
سلام دوستان
شرمنده که اینجا سوالم رو می پرسم
من اگه بخوام یک کلاس یا موسسه خوب برای پراجکت برم کجا از همه بهتره؟
منظورم تهران هست؟
کارم در زمینه عمران و صنعت هست
رشته ام صنایع هست

بعضی ها می گن خانه عمران شریف
بعضی ها میگن مجتمع فنی تهران
بعضی ها میگن وزارت صنایع

به نظر شما چکار کنم؟
مدرک هم برام مهم هست و دوست دارم در کمتر از20 روز تمام بشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

Senjed

عضو جدید
Msp یا P3

Msp یا P3

با عرض سلام
باید عرض کنم اینکه کدوم نرم افزار بهتره هیچ وقت ملاک کارتون قرار نگیره. شما باید با شناخت کامل پروژتون باید تعیین کنید که از کدوم استفاده کنید. مثلاً اگه فعالیتها بیشتر از 10 هزار تا باشه ناگزیرید که از P3 استفاده کنید. لازم به ذکر اکثر قابلیتهای یه نرم افزار رو میشه با کمی کار روی یه نرم افزار دیگه جبران کرد فقط شاید کمی زمان ببره.
با آرزوی موفقیت;)

Senjed

عضو جدید
با عرض سلام و احترام
دوست عزیز فارسی سازی که شما از اینترنت دانلود کردید خیلی قابلیتش محدوده، فقط دو تا فیلد باز میکنه و تاریخ شمسی رو هم به تاریخ میلادی اضافه میکنه. فارسی ساز تجاری اسمش پرنیان هست. قفل سخت افزاری داره و قیمتش به همراه قفل حدود 110 هزار تومان برای یک کاربره.
اگه تخصصت کار با پراجکت هست پیشنهاد میکنم بگیری.
یا علی

بالا