چیه خب؟ دارم چت میکنم !

nazaninfatemeh

عضو جدید
باشه اصن میرم پیش بابایی.........میگم نبرتت با خودمون شهربازی تا بشینی تنها تو خونه گریه کنی.......

نخير اين منم كه ميرم به بابات ميگم نميريم امشب خونه خاله تا با بچه هاش بازي كني دختر بد
نه كه كار خوبي كردي
دختر بد!

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخير اين منم كه ميرم به بابات ميگم نميريم امشب خونه خاله تا با بچه هاش بازي كني دختر بد
نه كه كار خوبي كردي
دختر بد!
بعد از سه ساعت گریه وزاری..آره آره..اصن من که میدونم منو از پرورشگاه گرفتی بده برم بچه خاله بشم برو یاد بیر با بچه هاش چطور رفتار میکنه...

از دست تو
اين تيكه رو خوب اومدي!
قربونه یو....

nazaninfatemeh

عضو جدید
بعد از سه ساعت گریه وزاری..آره آره..اصن من که میدونم منو از پرورشگاه گرفتی بده برم بچه خاله بشم برو یاد بیر با بچه هاش چطور رفتار میکنه...

قربونه یو....

بچه هاش مث تو فضول نيستن كه باهاشون خوب رفتار ميكنه
درضمن لازم نيست به من چيزي ياد بدي
بچه پررو برو تو اتاقت تا نگفتمم در نمياي
بدو

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاش مث تو فضول نيستن كه باهاشون خوب رفتار ميكنه
درضمن لازم نيست به من چيزي ياد بدي
بچه پررو برو تو اتاقت تا نگفتمم در نمياي
بدو
و من بدو میدویم موهاتو میکشم و یه زبونی در میاوردم و به آغوش پدر پناه برده و در آن مکان امن دستان را کنار کوش بندری رقصانده و میگویم اووووم اوووووووم دلت آب....( چه بچه بی تربیتی خدا نصیب نکنه)

nazaninfatemeh

عضو جدید

قربونه یو....

بچه هاش مث تو فوضول نيستن كه باهاشون خوب رفتار ميكنه
در ضمن لازم نيست چيزي به من ياد بدي نيم وجبي
حالا برو تو اتاقت تا نگفتمم در نمياي
بدو

nazaninfatemeh

عضو جدید
و من بدو میدویم موهاتو میکشم و یه زبونی در میاوردم و به آغوش پدر پناه برده و در آن مکان امن دستان را کنار کوش بندری رقصانده و میگویم اووووم اوووووووم دلت آب....( چه بچه بی تربیتی خدا نصیب نکنه)

واقعا منم از اون مامان بد اخلاقا شدم كه خوشم نمياد
فداي تو
خيلي خوش گذشت
بوس بوس