سئوال: دنبال سرویسی هستم که بتواند به بازدید کنندگان سایتم این امکان را بدهد تا مقالات آن را به صورت PDF دانلود کنند.
جواب: دکمه ی سرویس
Web2PDF را در هر کجایی از وب سایتتان اضافه نمائید، این سرویس صفحات وب را بر حسب تقاضا ی بازدید کننده به صورت فرمت PDF به آنها تحویل می دهد در ضمن گزارشی از صفحاتی که کاربران به صورت PDF دریافت کرده اند را به ادمین سایت ارائه می نماید.
سئوال: چگونه می توانم در فایلهای PDF ام حاشیه نویسی کنم یا به آنها یادداشتهایی اضافه نمایم؟
جواب: آنچه مورد نیاز شماست یک نسخه از ابزاری به نام
PDF -X Viewer است. این ابزار بسیار شبیه ابزار Adobe Reader است اما تفاوتش در این است که یک سری قابلیت های اضافی دارد و می توانید به وسیله ی آن به فایل PDF مورد نظرتان، یادداشت، حاشیه نویسی و یا حتی تصویر اضافه کنید.
سئوال: راهی هست فایل های PDF را بدون ابزارهای لوکال و به صورت آنلاین بخوانم؟
جواب: می توانید یک فایل PDF را توسط
PDFMeNot و بدون نیاز به هیچ ابزار لوکالی در مرورگر وب تان باز نمائید.
سئوال: می توانم یک فرم تحت PDF را به صورت آنلاین و بدون استفاده از آکروبات ریدر پر کنم؟
جواب: کار که نشد ندارد! یک سری تشریف ببرید
PDF Filler فرم PDF مورد نظرتان را آنجا آپلود کنید به محض اینکه فرم آنجا آپلود شد هر جایش که دوست داشتید کلیک کنید و مشغول تایپ کردن شوید، پر کردن فرم که تمام شد می توانید هر جوری که دوست داشتید نسخه ی پر شده را استخراج کنید.
سئوال: من یک کتاب الکترونیکی تحت PDF دارم که حدود 200 صفحه است. راهی هست من برخی از صفحات خاص آن را استخراج کنم و به صورت یک فایل PDF مجزا از کتاب داشته باشم؟
جواب: از ابزاهای
PDF Merge و
PDF SAM استفاده کنید، اولی برای چسباندن صفحات جدا شده از یک فایل و دومی برای جدا کردن صفحات مورد نظر از فایل مرجع است.
سئوال: چگونه می توانم روی فایل های PDF خودم پسورد بگذارم؟
جواب: فایل PDF خود را در
PDF Hammer آپلود کنید، یک پسورد برایش انتخاب کنید و سپس از نسخه ی پسورد دار شده ی فایل بر روی سرویس مذکور یک خروجی بگیرید یا اصطلاحا آن را اکسپورت نمائید.
سئوال: بر روی وب کجا بهتر است فایل های PDF ام را آپلود کنم تا دیگران هم از آنها استفاده ببرند؟
جواب: جا که زیاد است ولی من بیشتر از همه سرویس
Scribd را می پسندم ولی می توانید از سرویس های مشابه مثل
Issuu و موارد بسیار دیگری که وجود دارند استفاده کنید.
امیدوارم شما هم مثل من پاسخ همه سوالاتونو گرفته باشید!!!