اول حرفام باید بگم من کسی نیستم که بخوام در مورد دین نظری بدم... گفتم که هنوز تو شیعه بودن خودم شک دارم... چون خیلی کارهارو نمیتونم انجام بدم. اما از طرفی هم دوست ندارم که کسی بدون دلیل حرفیو بزنه و به هر کسی با هر دینی توهین کنه...
1) اولا که ادما اول باید یاد بگیرن چطور در مورد دیگران حرف بزنن... حتی اگه به قول شما کافر باشن... استفاده از کلماتی مثل میمون فکر نمیکنم در شان شما باشه....
شما میتونی خیلی کارهارو من جمله همین صلوات فرستادن... انجام ندی.. اما حق نداری به کسی توهین کنی.. اینو توی همون دینی که تو میخوای آخرش باشی بدون هیچ ریایی گفتن... اینو دیگه علی (ع) گفته... اونم نه... خود خدا گفته.
(2) خیلی دوست دارم بدونم تو علمو چی میدونی...
جالبه برام که حتی یک در صد هم احتمال نمیدی که ممکنه یک نفر بین اینایی که کتاب نوشتن از من تو بیشتر بدونن. حد اقل همین کناب ، همین قرآنو بیشتر خوندن... زندگی بزرگای دینشونو خوندن... بعد کتاب نوشتن. به چی میگی کفر نامه....
(3) هیچ جواب نمیدم... چون توهینو به آخر رسوندی...(منظورم فقط خودم نیست... گفتم که به همه باید احترام گذاشت)
(4)اگه یه کم تو حرفای همون ادمایی که کتاباشونو زیر پای سگ هم نمیندازی دقت کنی و حد اقل یکبار بخونی میبینی که اونا هم همینو گفتن... امثال من خرابش کردن... چون نفهمیدن... چون انقدر با اون چیزی که خداشون گفته بود فرق داشتن که از ترس ساکت میشدن...
(5) شرمنده ولی باید بگم نه اعتماد ندارم... من بهت گفتم مدرک... قبلا هم گفتم اره خیلیا به اسم دین خیلی چیزا میگن... اما برای حرفشون مدرک ندارن اگه بخوایم ما هم فقط حرف اونارو تکرار کنیم که هیچی دیگه
(6) هر کسی اجازه داره هر جایی که دوست داشت گریه کنه... حتی به دروغ.. این حرف منه البته . به دین نمیچسبونمش... اما هیچکس حق نداره با دیدن هر گریه ای بگه این دروغه... کذبه ریاست... نمیخوای میتونی گریه نکنی... میتونی فقط فکر کنی. میتونی فقط به چیزایی که بهشون گذشته فکر کنی. خیلیا این کارو میکنن. من سعی میکنم فکر کنم. چون نمیتونم گریه کنم... شاید نتونم نتیجه ای بگیرم اما سعی خودمو میکنم...
(7) گفته بودی توی تاپیکا وقتی جواب کسیو میدی برای حرفش تنکس میزنی... که شاید ببینه.. اما من این کارو نمیکنم. من فقط از تشکر زمانی استفاده میکنم که حرف کسو قبول داشته باشم. ولو یک جملشو...
برای اینکه ببینم کسی باهام حرفی داشته یا نه سعی میکنم به اون تاپیک هر روز سر بزنم...
و در آخر اینکه امیدوارم تو هم به خدات همون جوری که دوست داری برسی.. نه اون جوری که بهت میگن..
1- تاپیک رو دیدی ؟ بحث علمی بود اونجا، بحث سره عادت کردن موضوعی بود که حتی نسلهای بعد دلیلش رو هم نمیدونستن.. اینو قبول دارم باید خیلی چیزا یاد بگیرم، خیلییی
2- چرا احتمال میدم، ولی کشورم چی؟ من دارم اینجا زندگی میکنم، جایی که ... ( دین رو به نفع خودشون تغییر دادن )
فلنا جمع رو بکار میبرم تا وقتی آروم شم، وقتی همه رو به یه چشم نبینم، چون خیلی ناراحتم، خیلی
بحث سیاسی شد، از این میترسم دیگه، اومدم کمی آروم شم از دست کسایی که انقدر ازشون ناراحتم، خواستم چیزی یاد بگیرم، نه حرفی بزنم که بعدن به ضررم تموم شه
3- به شخصی توهین نکردم، در مورد واقعیت دینی بود که به من یاد دادن، تو مدرسه، مسجد، پدربزرگا و ....، همیشه از این موضوع بحث میشد و ...، هرگز امام یا پیامبری رو واسم تعریف نکردن ( با خونوادم نیستم، توی خونه با داداشم خیلی راحتم و از ثواد بالایی برخورداره و همیشه من رو راهنمایی میکنه، اگه نبود الان هیچی نبودم، کماکان که چیزی نیستم )
از پیامبرا چیزی نشنیدم جز این مثایل، آیا دین تو این خلاصه شده ؟
4- حرفای کدوم آدم ؟ کسی که قران رو اومده تفسیر کرده و کلی تبصره واسش نوشته به همون مسایل ؟ هرچند هستند اشخاصی که کتابشون ارزش بالایی داره! من حرفای پیامبرم رو قبول دارم
5- باید واسط فیلم بگیرم و یا صدا ضبط کنم ؟ من تو کتابی این رو ندیدم فقط بر اساس دیدهام میگم
راستی میتونم یه فیلم ساختگی بسازم
و اینکه کاره درستی نیست برای اینکه یه سری مسایل رو به خودم ثابت کنم و بفهمم دروغ بگم، نمیشه تو امتحان نوشت مادربزرگم فوت شد و من نتونستم درس بخونم، 20 بگیرم ارزشش رو داره ؟
در کل مرسی
6- گریه آره، ولی چیزی که من گفتم نه
7- از خیلی چیزا میشه استفاده کرد، و منم همچین کاری میکنم
متاسفانه یا خوشبختانه دارم دوباره به کتاب خونی رو میارم و وقتم کمتر شده متاسفانه، وقتی میام باشگاه زیر 200 تا پست جدید باشه چک میکنم ولی بالاتر رو نه
وقتی هستم پستای زیادی میدم و نمیدونم آیا شخصی از من سوال پرسیده یا نه !
8- امیدوارم خدا رو بشناسم ! واقعن بشناسمش و رنجیدنم مانع رسیدن به هدفم نشه