خوب این هم یک زاویه ای از این موضوعه ، اما جامع نیست یعنی این مثال نمی تونه دلیل خوبی برای دست روی دست گذاشتن ما باشه !
همین .... منظور من همین بود که دست رو دست نزاریم.... ولی منتظر کس دیگه ای هم نباشیم که بیاد گند کاریهای مارو درست کنه ....به قول معروف ....نقد ول نکنیم نسیه رو بچسبیم...ما خودمون باید بریم برای ساختن مدینه فاضله ..... خودمون که میگم ....منظورم یک یا چندین جامعه اس....
اول هم از خودمون شروع کنیم .... ما می تونیم خیلی بهتر از اینا زندگی کنیم ....
شما نباید اینطور بگید ، ما اگه صاحبخونه حالیمون می شد که ظهور اینقدر تاخیر نمیافتاد این رو که قبول دارید.
چرا حرف از تاخیر می زنی .... شاید هنوز وقتش نشده ....و حالا حالاها هم نمیشه ....
اینکه ما از امام زمان چی می خوایم شاید خونه ،ماشین ،زن ، شوهر ،پول ، چک برامون پاس کنه مریضامون رو شفا بده ....هان ؟ با این حرفا که می زنیم فقط همین چیزا به ذهنمون می رسه دیگه !
اهان ....زدی تو خال .... فقط مسائل مادی...
شما اگه فکر می کنی برنده بازیه زندگی هستی برایه منه روسیاه هم دعا کن چون بدجوری باختم من می خوام امام زمان ظهور کنه بفهمم طعم خوب زندگی یعنی چی ...
من کی این حرفو زدم اقای من .... اوضاع من هم خیلی خرابه.... فکر نکن من از سر شکم سیری صحبت می کنم...
اگه بیاد هم یه ابن ملجمی مثل من سر نماز شهیدش می کنم!
دقیقا ...البته نه شما ....روایت هست که پس از ظهور .....علمای زمان با ایشان به مخالفت بلند میشوند و ادعا می کنن که ایشان دین جدیدی اورده است