سلام.من نرم افزار می خونم.می خوام ساخت ربات یاد بگیرم هیچ زمینه ای هم دربارش ندارم.از کجا باید شروع کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.![]()
چگونه ربات بسازم؟
با به نام خداسلام.من نرم افزار می خونم.می خوام ساخت ربات یاد بگیرم هیچ زمینه ای هم دربارش ندارم.از کجا باید شروع کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.![]()
معرفی سه کتاب برای شروع به یادگیری ربات های صنعتی
http://www.robotics-engineering.ir/learn/284-3-book-for-learn-industrail-robots
کتاب های مرتبط با رشته ی مکاترونیک می تونه خیلی بهت کمک کنهسلام ،من ترم آخر الکترونیکم پروژم ربات زیرآبه اونم بدون سیم!(بدبختی از این بزرگتر؟)هیچی ام ازش نمی دونم کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل بگه از کجا شروع کنم؟![]()
سلام. یه سر برو به سایتا ی زیر شاید کمکت کنه. در ضمن هر چی میتونی مطلب راجع به avr ... از این جور چیزا بخون. من سعی میکنم تو وبلاگم مطلب بزارم............سلام.من نرم افزار می خونم.می خوام ساخت ربات یاد بگیرم هیچ زمینه ای هم دربارش ندارم.از کجا باید شروع کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.![]()
bya pish khodam behet yad midam man ye sherkat daram dar hamin zamine kar mikonamسلام.من نرم افزار می خونم.می خوام ساخت ربات یاد بگیرم هیچ زمینه ای هم دربارش ندارم.از کجا باید شروع کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.![]()
سلام ،من ترم آخر الکترونیکم پروژم ربات زیرآبه اونم بدون سیم!(بدبختی از این بزرگتر؟)هیچی ام ازش نمی دونم کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل بگه از کجا شروع کنم؟![]()
اگه بخوای میتونی از ربات مسیریاب شروع کنیدوستان منم دوست دارم تو این زمینه تجربه ای داشته باشم....خوشحال میشم بهم بگید چطوری آشنا بشم؟؟؟؟؟/