چگونه از دینمون دفاع کنیم؟

*mahdi_joker*

عضو جدید
چگونه از دینمان دفاع کنیم؟اخه اینم شد سوال؟جوابش راحته.به نحو احسنت;)
خارج از شوخی واقعا راحته.دین واقعی رو معرفی کنیم و جوری بیان کنیم که اگه کسی برای خودمون گفت جذبه داشته باشه نه دافعه.خودمون رو بزاریم جای طرف مقابل و ببینیم واقعا منظورش چیه.ون هم اگه براش مهم نبود مخالفت نمیکرد که ما بخواهیم دفاع کنیم.

hamidkareshki

عضو جدید
ببخشید باز دوباره اومدم وسط بحث، دوباره تاکید می کنم این جور بحث ها همیشه بی فایده است و هیچ وقت هم به نتیجه نمی رسه الکی پست هاتون رو زیاد نکنید حیفه

سعی کنید در باره هیچ چیز و هیچ وقت از این جمله استفاده نکنید که :
"همیشه بی فایده است و هیچ وقت هم به نتیجه نمی رسه"
حداقل برای خود من مفید بود و نتیجه داد!:victory:

harry potter

عضو جدید
سلام
قبل از هر چيز از شما تشكر مي كنم كه اين تاپيك رو ايجاد كرديد . بحثه جالبيه .
اجازه بديد به سواله شما اينطوري جواب بدم . همه ي ما انسانها طوري هستيم كه وقتي كسي به ما خوبي بلاعوض مي كنه هميشه دوست داريم پاسخ خوبيش رو بديم . خيلي خودمون رو به اون مديون مي دونيم و به دنباله يه فرصت مي گرديم كه خوبيش رو جبران كنيم . اين تو ذات و فطرت انسانهاست و هر كسي چنين صفتي (قدر دان بودن خوبيهاي ديگري) رو خوب و پسنديده مي دونه . ولي اگه به خودمون و اطرافمون نگاه كنيم ، مي بينيم كه هيچ كسي توي اين دنيا بيشتر از خدا به ما خوبي نكرده و نعمت بهمون نداده . مثل سلامتي ، پدرو مادر خوب كه هميشه مراقب ما هستند ، ما رو جزو پيروان دين اسلام قرار داده كه خودش بزرگترين نعمت بين همه ي نعمت هاست و خيلي نعمت هاي مادي و معنوي ديگه كه هر چقدر هم كه بشمريم تموم نمي شه . حالا اين انسان كه هميشه به دنبال جبران خوبي هاي ديگرانه ، چه طور ممكنه نخواد خوبي هاي خدا رو جبران كنه ؟ امكان نداره كسي نخواد مگر از روي غفلت و بي توجهي . حالا جبران كردن خوبي هاي خدا چطوريه ؟ با اجرا كردنه دستورات خودش . آيا خدا از اجرا كردن دستورات خودش توسط ما منفعتي ميبره ؟ به هيچ وجه . يعني ما در ازاي انجام وظيفه فطري خودمون كه همون اجراي دستورات خدا و به نحوي تشكر كردن از خداست ، به خودمون خير مي رسونيم . در حالي كه اگر به اين دستورات نگاه كنيم ، با وجود اينكه كلي خير و ثواب نسيبه انسانها مي كنن ، همچين كاراي سنگين و سختي هم نيستند . نمونه ي بارزش همين نماز . مگه 17 ركعت نماز در شبانه روز خوندن چقدر سخته ؟ خداوكليلي هر نماز 5 دقيقه هم وقت بيشتر نمي گيره . چرا نبايد همين نمازي كه خدا اين همه بهش تاكيد كرده رو سهل بگيريم . نماز تنها دستوريه كه در هر شرايطي بايد انجام بشه . مثلا روزه رو خدا مي گه كه اگه مريض بوديد يا تو مسافرت بوديد نگيريد . اگه پول نداشتيد زكات و خمس نديد. ولي نماز رو در هر شرايطي چه مريض باشي چه مسافرت يا هر بلاي ديگه يي هم سرت اومده باشه بايد تا آخره عمرت بخوني. شايد كسي كه نماز نمي خونه به اين مطلب استناد كنه كه هدف از نماز خوندن عبادت خداست ، خوب من به راه هاي ديگه يي خدا رو عبادت مي كنم . در جوابش بايد گفت كه عبادت اون چيزيه كه خدا مي خواد . نه اون چيزي كه ما مي خوايم . اگه مي خوايم خدا رو عبادت كنيم بايد اون طور كه اون دستور داده عبادت كنيم ، نه اون طور كه خودمون مي خوايم . جالبه توجه اينكه اين حرفو سالها پيش شيطان به خدا زده . وقتي خدا گفت به آدم سجده كن شيطان گفت سالها تو رو عبادت مي كنم ولي به آدم سجده نمي كنم . خدا بهش گفت عبادت اونه كه من بخوام نه اوني كه تو مي خواي . اگه نمي خواي دور شو از من .
اميدوارم جوابي كه بنده حقير به اين سوال دادم قانع كننده باشه . به هر حال من علاقه مند به اين گونه بحث هاي مذهبي ام . حتي اگه كسي دوست داشته باشه مي تونيم با هم چت كنيم . براي همه ي عزيزان آرزوي توفيق بشتر دارم .
Email : montazer_ol_mahdie_mouood@yahoo.com
«اللهم عجل لوليك الفرچ »