چو ایران نباشد تن من مباد (جواب تاپیک موهون)

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه اینهایی که شمردید را اگر حذف کنیم فقط یک تکه خاک میماند که اسم محدوده جغرافیاییش ایران است
همه حکومتها - همه آدمهای بد - همه آدمهای خوب - همه انقلابها و قیامها - .........

شما برای یک تکه خاک این همه حرص میخورید؟!

نمیدونم چی بگم
من تو این چند صفحه سعی کردم به دوستام بگم منظورم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی حتی حتی اگر
یه وجب خاک باشه ارزششو داره که براش جون بدیم
عشق من ایران من

mohammad vaghei

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم ممنون استارتر دمت گرم داداش خیلی سالاری واقعا چو ایران نباشد تن من مباد...........
یعنی حالمک از اونایی که دارن تو ای مملکت زندگی میکنن و هی ایراد و میگن انور اینجوریه فلانه اینجا خوب نیست ولی هیچ جای دنیا ایران نیست چشم دشمناش کور

yare66

عضو جدید
به آرش به کوروش به کاوه به جمشید قسم... به تک تک نقش و نگارهای تخت جمشید قسم... که ایران همین قلب و خون من است ... سرشته زجان از وجود من است.

ممنون استارتر عزیز بخاطر حس وطن دوستیت!!!

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به آرش به کوروش به کاوه به جمشید قسم... به تک تک نقش و نگارهای تخت جمشید قسم... که ایران همین قلب و خون من است ... سرشته زجان از وجود من است.

ممنون استارتر عزیز بخاطر حس وطن دوستیت!!!

عشق من ایران من

mahsa.mahsa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران خاکشو هواشو بوشو دوست دارم.با هیچ جا عوضش نمیکنم . واقعا رو کشورم متعصبم

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهدی می دونستی چقدر بهت حسودی می کنم!!!

واقعا قبولت دارم وقتی یه چیزو می گی پشتش یه چیزی برای گفتن داری و چیزی که می گی شخصی نیست پشتش یه معرفت خاصی هست

ممنون که هستی

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهدی جان شما این تاپیکت جواب به چه تاپیکیه ؟ لطفا لینک بده
سپاس گذارم

mitra*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واقعا نمیفهمم اینجا چرا این طوری شده!!!
قدیما همه اینجا دوست بودیم و باشگاه یه جای خوب برا پیشرفت بودش ولی الان همش دارم دعواهای قومیتی میبینم و همه ئ بچه های باسواد و قدیمی بخاطر این چیزا از اینجا رفتن! (واقعا متاسفم) من اون تاپیک رو دیدم همه نظر خودشون رو گفته بودن هم موافق بود هم مخالف ولی دوست عزیز این طوری جبهه گیری کار درستی نیست.بهتر نبود همون جا نظر خودتون رو میگفتین؟!

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای دارم میمیرم.تا حالا کسی و انقدر جوشی ندیده بودم.آقا مهدی برو جلو, ما تا آخر پشتتیم.ایول ایول داش مهدی و ایول.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قدیما همه اینجا دوست بودیم و باشگاه یه جای خوب برا پیشرفت بودش ولی الان همش دارم دعواهای قومیتی میبینم و همه ئ بچه های باسواد و قدیمی بخاطر این چیزا از اینجا رفتن! (واقعا متاسفم) من اون تاپیک رو دیدم همه نظر خودشون رو گفته بودن هم موافق بود هم مخالف ولی دوست عزیز این طوری جبهه گیری کار درستی نیست.بهتر نبود همون جا نظر خودتون رو میگفتین؟!

شما سوالو از اقا مهدی پرسیدید خودشونو نظرشونو می گن بعد

اما 2 دسته ادم وجود دارد

یکی کسی که نمی داند که نمی داند و بلانسبت شما مثل چیز در ندانستن خود می ماند و هرگز (حتی اگر رو سرش آب یخم بریزی باز بیدار نمی شود و....)

یه عده ی دیگه هم هستن که توش موندن دنبال جوابا و جواب رو پیدا نمی کنن (شاید یک تلنگر شاید یک نگاه شاید ... انها رو پویا کند)

من با اینکه همه رو دوست دارم حتی افراد که روی سرشون اب می ریزی ولی باز خوابن و خرو پوف می کنن را هم دوست دارم اما همان بهتر که نباشن (شاید یکی ولش کن ....)

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اون تاپیکو ندیدم کدومه و توش بحث قومیتی بوده یا نه ولی وطن دوستی و شعار دادن در راه وطن خیلی خوبه به شرطی که خالی بندی نباشه_ عمل لازمه نه اینکه بگیم جانم فدای وطن و فردا باز با گرون فروشی و دلالی و از کار زدن و تبعیض تیشه به ریشه وطن بزنیم

mitra*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما سوالو از اقا مهدی پرسیدید خودشونو نظرشونو می گن بعد

اما 2 دسته ادم وجود دارد

یکی کسی که نمی داند که نمی داند و بلانسبت شما مثل چیز در ندانستن خود می ماند و هرگز (حتی اگر رو سرش آب یخم بریزی باز بیدار نمی شود و....)

یه عده ی دیگه هم هستن که توش موندن دنبال جوابا و جواب رو پیدا نمی کنن (شاید یک تلنگر شاید یک نگاه شاید ... انها رو پویا کند)

من با اینکه همه رو دوست دارم حتی افراد که روی سرشون اب می ریزی ولی باز خوابن و خرو پوف می کنن را هم دوست دارم اما همان بهتر که نباشن (شاید یکی ولش کن ....)
منظور!!!!!!!!
طرز صحبتتون شبیه ....!!!!!

من اون تاپیکو ندیدم کدومه و توش بحث قومیتی بوده یا نه ولی وطن دوستی و شعار دادن در راه وطن خیلی خوبه به شرطی که خالی بندی نباشه_ عمل لازمه نه اینکه بگیم جانم فدای وطن و فردا باز با گرون فروشی و دلالی و از کار زدن و تبعیض تیشه به ریشه وطن بزنیم
نه توی اون تاپیک بحث قومیتی نبوده من به طور کلی گفتم اخه وقتی میبینم بین بچه ها درگیری و دعواس ناراحت میشم!

آخرین ویرایش:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظور!!!!!!!!
طرز صحبتتون شبیه ....!!!!!

نه توی اون تاپیک بحث قومیتی نبوده من به طور کلی گفتم اخه وقتی میبینم بین بچه ها درگیری و دعواس ناراحت میشم!

نه من هیچ منظوری نداشتم معذرت می خوام اگه اینجور القا شده

فقط کسی که به کشورش توهین می کنه و روی این توهینش سفت می مونه و....

بنظرم بهتره که ....

البته بعدش یه تاپیک زدم با همین مصمون که بیام فاصله ها رو کم کنیم و....

ولی در کل کسی که تا آخر نمی خواد بفهمه و.... همون بهتر که بره

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهدی می دونستی چقدر بهت حسودی می کنم!!!

واقعا قبولت دارم وقتی یه چیزو می گی پشتش یه چیزی برای گفتن داری و چیزی که می گی شخصی نیست پشتش یه معرفت خاصی هست

ممنون که هستی

ممنون از لطفت دوست خوبم
جدی میگم کوچیک همه شما هستم با استارتر اون تاپیک از همون اول دوست بودیم اما -------------
ما باید یه خط قرمزی داشته باشیم نباید اینقدر منفعل باشیم که هرچی گفتن بگیم راست میگی دو تا هم بزاریم روش
نمیخوام باز شروع کنم حرفها گفته شد

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تو اون تاپیک نظرمو نوشتم خیلی هم تایپ کرده بودم اما وقتی دکمه ارسال زدم
نمیدونم سیستم هنگ کرد یا سایت خلاصه پستم ارسال نشد
فرداش اومدک دیدم دوباره اون تاپیک صفحه اوله خیلی ناراحت شدم هرچند 99 درصد مخالفت کرده بودند اما اسم تاپیک خیلی مشکل داشت
از طرفی نمیدونم
من یه هفته است هر تاپیکی میزارم حذف می کنن با هر موضوعی اما نمیدونم چرا اون تاپیک که به همه توهین میکرد سرجاش بود

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای دارم میمیرم.تا حالا کسی و انقدر جوشی ندیده بودم.آقا مهدی برو جلو, ما تا آخر پشتتیم.ایول ایول داش مهدی و ایول.

ما یه روستایی داریم که پدرم متولد اونجاست و بعنوان میراث فرهنگی ثبت شده بعد از یک سال چند روز پیش رفتم اونجا

باغهای اون روستا تو دل کوهه
بعد از نماز صبح پیاده رفتیم به سمت باغ آفتاب که داشت طلوع میکرد من تقریبا تو دامنه کوه بودم شاید در ارتفاع 800 متری
هوای خنک تا چشم کار میکرد باغ، صدای پرنده ها دقیقا یاد این تاپیک بودم

دستمو گذاشتم رو سینم
بلند بلند خوندم

ای ایران ای مرز پر گهر ای نامت سرچشمه هنر دور از تو اندیشه بدان و>>>>>>>>>

جاتون خالی

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما یه روستایی داریم که پدرم متولد اونجاست و بعنوان میراث فرهنگی ثبت شده بعد از یک سال چند روز پیش رفتم اونجا

باغهای اون روستا تو دل کوهه
بعد از نماز صبح پیاده رفتیم به سمت باغ آفتاب که داشت طلوع میکرد من تقریبا تو دامنه کوه بودم شاید در ارتفاع 800 متری
هوای خنک تا چشم کار میکرد باغ، صدای پرنده ها دقیقا یاد این تاپیک بودم

دستمو گذاشتم رو سینم
بلند بلند خوندم

ای ایران ای مرز پر گهر ای نامت سرچشمه هنر دور از تو اندیشه بدان و>>>>>>>>>

جاتون خالی

خیلی باحالی بابا.تا این حد وطن پرست؟؟؟؟

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقد وانتقاد خوبه،اما نه کوبنده اش.اونیش خوبه که در جهت اصلاح پیش بره و مفید باشه،نه که کشور رو بکوبه.
من عاشق کشورمم،اما باید بگم عاشق تاریخ و فرهنگ و تمدن قدیمشم.
نه الان که جووناش مخلوطی از فرهنگای جور و واجور اروپایی و آمریکایین.
نا الان که اگه اسلامی و مردمیه،بدتر از زمان شاهان به مردم ظلم می شه و همه چیو به اسم اسلام به خورد مردم می دن.(مثلا همون سود بانکی که دققا ربا میشه اما چون مجلس تایید کرده...)
با این همه معایب،اگه مردمش به خودشون بیان بازم سرتر از همه ملتها میشیم.
هنوزم از لحاظ علم و فرهنگ می تونیم بالاترین باشیم.(گرچه هستیم و اونو به خارج از کشور انتقال دادیم!)

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقد وانتقاد خوبه،اما نه کوبنده اش.اونیش خوبه که در جهت اصلاح پیش بره و مفید باشه،نه که کشور رو بکوبه.
من عاشق کشورمم،اما باید بگم عاشق تاریخ و فرهنگ و تمدن قدیمشم.
نه الان که جووناش مخلوطی از فرهنگای جور و واجور اروپایی و آمریکایین.
نا الان که اگه اسلامی و مردمیه،بدتر از زمان شاهان به مردم ظلم می شه و همه چیو به اسم اسلام به خورد مردم می دن.(مثلا همون سود بانکی که دققا ربا میشه اما چون مجلس تایید کرده...)
با این همه معایب،اگه مردمش به خودشون بیان بازم سرتر از همه ملتها میشیم.
هنوزم از لحاظ علم و فرهنگ می تونیم بالاترین باشیم.(گرچه هستیم و اونو به خارج از کشور انتقال دادیم!)

مردم ایران به خودشون که نمیان
سر تر از همه ملتها که نمیشیم چون تو این 30 سال دزدی و کم فروشی و مال مردم خوردن بهمون مزه داده و تا 100 سال هم روی مغرمون کار کنن بازهم همینیم که هست
کدوم فرهنگ ؟ این فرهنگ ؟

به خدا اینا برای بار اول خنده داره ولی بعدش باید زار زار گریه کنیم ولی چون گریه نمیکنیم و ما ایرانیها فقط تو کار خنده هستیم ! عاقبتمون میشه این

نه دوستم این فرهنگ نیست ... فرهنگ ما در حد کشوری مثل افغانستان هست نه بیشتر بهتره تو توهم نریم ...

آخرین ویرایش:

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بچه سرکلاس به معلمش میگه بابای ما میگه اجداد ما میمونها بودن معلمه میگه اجداد شمارو نمیدونم ولی احداد ما از ابتدا انسان بودن
در مورد فرهنگ هم همین هرکسی هر فرهنگی شاید فکر میکنه بقیه هم همونن

یکی از دوستای من که بچه ارومیه است میگفت کوچیک که بودم همیشه ارومیه خنک بود و برفو بارون
اما تو کتاب جعرافی میگفتن ایران در منطقه گرم و خشک قرار داره خیلی تعجب میکردم میگفتم این چرت و پرتا چیه تو کتابا میگن

هروقت به هرچی احاطه نداریم نمیتونه اظهار نظرمون واقعی و درست بشه
ناهنجاری تو همه جوامع هست تو ایرانم هست

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بچه سرکلاس به معلمش میگه بابای ما میگه اجداد ما میمونها بودن معلمه میگه اجداد شمارو نمیدونم ولی احداد ما از ابتدا انسان بودن
در مورد فرهنگ هم همین هرکسی هر فرهنگی شاید فکر میکنه بقیه هم همونن

یکی از دوستای من که بچه ارومیه است میگفت کوچیک که بودم همیشه ارومیه خنک بود و برفو بارون
اما تو کتاب جعرافی میگفتن ایران در منطقه گرم و خشک قرار داره خیلی تعجب میکردم میگفتم این چرت و پرتا چیه تو کتابا میگن

هروقت به هرچی احاطه نداریم نمیتونه اظهار نظرمون واقعی و درست بشه
ناهنجاری تو همه جوامع هست تو ایرانم هست

موافقم.بخدا کشورای دیگه مشکلات بزرگتر دارن.اما چاقو که نباید دسته ی خودشو ببره!
البته یه چیزیم هست.وقتی مردم میخوان مشکلشونو توی خونشون(ایران)حل کنن و به خارج از خونه کشیده نشه, پس اونام باید قدر اینارو بدونن دیگه.این مردمی هم که آروم دارن زندگی میکنن عاشق چشم و ابروی اونا که نیستن.واسه خاکشون موندن.

stefan&demon

اخراجی موقت
واقعا تمدن کهن ما و فرهنگ ما چیزیه که نمیشه بهش افتخار کرد؟
منشور حقوق بشر کوروش چیزیه که نمیشه بهش افتخار کرد؟
یه سر برو تخت جمشید ببین ایران چی بود و چی شد
اگه ایران از بی لیاقتی یه عده به اینجایی که هست رسیده باعث نمیشه آدم وطنشو مایه ننگش بدونه
داداش تقصیر خود ماست که وطنمون به این روز افتاده اونم تمدنی که وقتی اسمی از هیچ کشور اروپایی و آمریکایی نبود و تو اون منطقه یه عده بومی زندگی می کردن که حتی لباس مناسب نداشتن پله های تخت جمشید رو اونقدر کوتاه از سنگ میتراشن که حرمت زن موقع بالا رفتن حفظ بشه
آره داداش ما اون بودیم و این شدیم، تقصیر خودمونه که نتونستیم اون عظمتو حفظش کنیم حالا اومدیم میگیم ایران مایه ننگمونه
این ماییم که مایه ننگ ایرانیم
در مورد اون پله ها واسه راحتی بالا رفتن اسب ها گذاشتن.فقط خواستم گوشزد کنم که اشتباه تاریخی نکنید.

آخرین ویرایش:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد اون پله ها واسه راحتی بالا رفتن اسب ها گذاشتن.فقط خواستم گوشزد کنم که اشتباه تاریخی نکنید.

شما با موتور تریل میری تو خونتون ؟ یعنی اسب از انسان ضعبف تره ؟ یعنی نمیتونه پله های 50 سانتی متری رو مثل باد بالا بره ؟ !!!!!
دوست عزیز شما اشتباه تاریخی نکن این چنین بنایی که بر رو چنین صفه ای ساخته شده احتیاجی نداره که با اسب واردش بشن ....

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما با موتور تریل میری تو خونتون ؟ یعنی اسب از انسان ضعبف تره ؟ یعنی نمیتونه پله های 50 سانتی متری رو مثل باد بالا بره ؟ !!!!!
دوست عزیز شما اشتباه تاریخی نکن این چنین بنایی که بر رو چنین صفه ای ساخته شده احتیاجی نداره که با اسب واردش بشن ....

الان چی رو داری میگین دوستان؟

بد نیست تخت جمشیدم یه سری بزنی 3 ارت عزیز

با اسب تا تو تخت هم میان !

stefan&demon

اخراجی موقت
یکی از مواردش واسه راحتی اسبا بوده.
اشتباه نکن.

بالا