چو ایران نباشد تن من مباد (جواب تاپیک موهون)

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول بگم چرا تاپیکی که به سرزمینمون توهین میکنه حذف نمیشه
استارتر و دوستاش کی باشن که ایران باعث ننگشون بشه
آیا معروفترین جراح مغز جهان پرفسور سمیعی اینجوری فکر میکنه، ما تو خیلی از زمینه ها اول جهانیم که خودتون میدونید
علمی ،ورزشی، ادبی معماری و......

نقطه ضعف هم داریم اما دلیل نمیشه که همه چیزو زیر سوال ببریم

اول فکر میکردم ماها بی دین شدیم حالا میخوان به سرزمینمونم توهین کنند بی رگ و ریشمون کنن

خیلی عصبانیم امیدوارم تونسته باشم از سرزمینم دفاع کنم

من ایرانیم خاک وطن و سرمه چشام میکنم

تو این خاک بدنیا اومدم افتخار میکنم ذره ای از این خاک باشم

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست خوب در اون مورد بعد صخبت میکنیم
الان عشق به وطن مهمتره

دو عشق از هر عشق زیبا تر است یکی میهن و دیگری مادر است
به خاک دل سرزمینم قسم گر از این دو بگذرم ناکسم
ای وطنم روح و تنم خاک تو گور و کفنم
به عشق تو زنده منم

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوسته عزيز تاپيك زدي جوابيه دادي درست...بر فرض از كشورت دفاع كردي
اما قرار نيست كه يه عده را كه مخالفه افكاره تو هستن مورده لطف قرار بدي
اگه حرفه نامربوط زده اگه مطابق با قوانين تالار نحرفيده...مطمعن باش باهاش برخورد ميشه....توكي باشي كه بهشون خرده بگيري؟؟
تخلف بزن....اما نگو...فلاني و دوستاش كي هستن كه بخان.....
اينجور كه منظوره تو ميرسونه يعني استارتر اون تاپيك و همه كسايي كه تو اون تاپيك گفتن ايراني بودن باعثه ننگمه...يه عده خاصن كه با هدفه خاص اون حرفو زدن؟؟

نه عزيزه دل...هر كسي يه نظري داره....قرار نيست چون مخالف نظره تو گفته بكوبيشو براش جوابيه صادر كني يا بخاي ....
من هم مخالفه توام هم مخالفه اون....اما به كسي تهمتي نميزنم...مثله بقيه نظرمو ميگم

ايراني بودن باعثه ننگه من نيست....چون خاكي كه توش به دنيا اومدم برام مقدسه و تا اخرش پاش وايميستم
خيليا ميگن هيچ جا مثله خونه خوده ادم نميشه...اين معنيش اين نيست كه خونه ادم بهترين خونه هستش
من الان اردبيل زندگي ميكنم...بهترين ساختمون ايران با تماميه امكانات را هم بهم بدن....باز خونه خودمو ترجيح ميدم و يه لذته ديگه دارم توش

بعضيا هم ميگن اين مملكت موردي نداره كه بشه بهش فخر كرد...واقعيتش همينه...موردي نداريم كه بهش فخر كنيم....

يكي از دوستام كافي نت داره...ميگفت يه روز نشسته بودم ديدم 2 نفر وارد شدن...يكي ايراني بود يكي الماني
ميگفت اومدن داخل ..ايرانيه بهم گفت كه دنباله اينترنت بدون ***** و پرسرعت هستيم
ميگفت..در جواب گفتم پرسرعته ولي *****ه.....المانيه يه چيزايي ميگفت اما نميفهميدم چي ميگه...بلاخره نشستن پشته يكي از سيستم ها
ده دقيقه نشد پا شدن...اقاهه اومد تا پولشو حساب كنهو المانيه همچنان داشت ميحرفيد گفتم اين دوستت چي ميگه
ترجمه جملش به فارسي اين بود....ساده ترين نياز بشر امروزي كه اينترنت باشه چنين شرايطي داره تو اين مملكت....اين چه مملكتيه
دوستم ميگفت سرمو انداختم پايين....يعني اگه شما جاي دوستم بودين ميزدين تو دهنش؟؟يا چه جوابي بهش ميدادين؟؟

ايران نه مايه ننگمه...نه باعث فخرم

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]عاشق واقعی ایران[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]نگاه کردن به یک لاله ی واژگون را به سلطانی جهان نمی دهد[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ایستادن در کنار یکی از ستون های تخت جمشید و نمازی عاشقانه خواندن را[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]با دو عالم عوض نمی کند[/FONT]

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه حرفه نامربوط زده اگه مطابق با قوانين تالار نحرفيده...مطمعن باش باهاش برخورد ميشه....توكي باشي كه بهشون خرده بگيري؟؟
اينجور كه منظوره تو ميرسونه يعني استارتر اون تاپيك و همه كسايي كه تو اون تاپيك گفتن ايراني بودن باعثه ننگمه...يه عده خاصن كه با هدفه خاص اون حرفو زدن؟؟

نه عزيزه دل...هر كسي يه نظري داره....قرار نيست چون مخالف نظره تو گفته بكوبيشو براش جوابيه صادر كني يا بخاي ....
من هم مخالفه توام هم مخالفه اون....اما به كسي تهمتي نميزنم...مثله بقيه نظرمو ميگم

ايراني بودن باعثه ننگه من نيست....چون خاكي كه توش به دنيا اومدم برام مقدسه و تا اخرش پاش وايميستم
خيليا ميگن هيچ جا مثله خونه خوده ادم نميشه...اين معنيش اين نيست كه خونه ادم بهترين خونه هستش
من الان اردبيل زندگي ميكنم...بهترين ساختمون ايران با تماميه امكانات را هم بهم بدن....باز خونه خودمو ترجيح ميدم و يه لذته ديگه دارم توش

بعضيا هم ميگن اين مملكت موردي نداره كه بشه بهش فخر كرد...واقعيتش همينه...موردي نداريم كه بهش فخر كنيم....

يكي از دوستام كافي نت داره...ميگفت يه روز نشسته بودم ديدم 2 نفر وارد شدن...يكي ايراني بود يكي الماني
ميگفت..در جواب گفتم پرسرعته ولي *****ه.....المانيه يه چيزايي ميگفت اما نميفهميدم چي ميگه...بلاخره نشستن پشته يكي از سيستم ها
ده دقيقه نشد پا شدن...اقاهه اومد تا پولشو حساب كنهو المانيه همچنان داشت ميحرفيد گفتم اين دوستت چي ميگه
ترجمه جملش به فارسي اين بود....ساده ترين نياز بشر امروزي كه اينترنت باشه چنين شرايطي داره تو اين مملكت....اين چه مملكتيه
دوستم ميگفت سرمو انداختم پايين....يعني اگه شما جاي دوستم بودين ميزدين تو دهنش؟؟يا چه جوابي بهش ميدادين؟؟

هرچند من نمیخواهم اینجا جواب بدم اما اینها که گفتی ربطی به وطن به میهن به سرزمین مادری نداشت
اینچیزها به طرز تفکر افرادی برمیگردد که حکومت میکنند
من نمیخواهم از هیچ کس هیچ تفکری هیچ اندیشهای هیچ مذهبی صحبت یا دفاع کنم
حرفم ایران است
اجازه نمیدهم کسی با اون شوخی کنه هرکی میخواد باشه
من سر اعتقاداتم با کسی عهد اخوت نبسته ام

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش گلم حرص نخور...تا جهان بپاست نام ايران و ايراني در جهان پرآوازه هست و خواهد بود

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش گلم حرص نخور...تا جهان بپاست نام ايران و ايراني در جهان پرآوازه هست و خواهد بود

ممنون دوست خوبم
ما ایرانیها مخصوصا شما شیرازیها که برای افتخار حافظ و سعدی داریم تخت جمشید داریم

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرچند من نمیخواهم اینجا جواب بدم اما اینها که گفتی ربطی به وطن به میهن به سرزمین مادری نداشت
اینچیزها به طرز تفکر افرادی برمیگردد که حکومت میکنند
من نمیخواهم از هیچ کس هیچ تفکری هیچ اندیشهای هیچ مذهبی صحبت یا دفاع کنم
حرفم ایران است
اجازه نمیدهم کسی با اون شوخی کنه هرکی میخواد باشه
من سر اعتقاداتم با کسی عهد اخوت نبسته ام

شما هم استارت تاپيكتون اسمه يه نفره خاص را اوردين

من هم عاشقه خاكمو كشورم هستم....وقتي ميبينم تو مسابقه اي پرچمه اين كشور ميره بالا حسه غرور بهم دست ميده
اما احساسه ننگ يا فخر ندارم

كسي هم اگه ميگه ايران مايه ننگمه....بدبختيا را ميبينه و ميگه...و الا نيته خاصي نداره

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من هم عاشقه خاكمو كشورم هستم....وقتي ميبينم تو مسابقه اي پرچمه اين كشور ميره بالا حسه غرور بهم دست ميده

كسي هم اگه ميگه ايران مايه ننگمه....بدبختيا را ميبينه و ميگه...و الا نيته خاصي نداره

«خدایا، عقیده مرا از دست عقده‌ام مصون بدار و به من قدرت تحمل عقیده مخالف ارزانی کن.»

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خوب بدبختيهاي ما به خاطر خودمونه نه به خاطر ايران و يا ايراني بودنمون ....

Engineer Sahar

عضو جدید

واقعا تمدن کهن ما و فرهنگ ما چیزیه که نمیشه بهش افتخار کرد؟
منشور حقوق بشر کوروش چیزیه که نمیشه بهش افتخار کرد؟
یه سر برو تخت جمشید ببین ایران چی بود و چی شد
اگه ایران از بی لیاقتی یه عده به اینجایی که هست رسیده باعث نمیشه آدم وطنشو مایه ننگش بدونه
داداش تقصیر خود ماست که وطنمون به این روز افتاده اونم تمدنی که وقتی اسمی از هیچ کشور اروپایی و آمریکایی نبود و تو اون منطقه یه عده بومی زندگی می کردن که حتی لباس مناسب نداشتن پله های تخت جمشید رو اونقدر کوتاه از سنگ میتراشن که حرمت زن موقع بالا رفتن حفظ بشه
آره داداش ما اون بودیم و این شدیم، تقصیر خودمونه که نتونستیم اون عظمتو حفظش کنیم حالا اومدیم میگیم ایران مایه ننگمونه
این ماییم که مایه ننگ ایرانیم

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب بدبختيهاي ما به خاطر خودمونه نه به خاطر ايران و يا ايراني بودنمون ....

درسته...خيلي وقتا ايراد از خودمونه كه به مشكل هم ميخوريم
اما گاهي هم به حكومت و سيستمش بستگي داره
مثلا
وقتي منه دانشجو...نشستم پاي سيستمم و دارم كاراي دانشگاهمو به كمكه نت حل ميكنم....اما ميبينم پولي كه دادم واسه اين اينترنت...درست كار نميكنه يعني يه جورايي داره حقمو ميخوره...پولو ميگيره ازم اما كالا را درست حسابي بهم تحويل نميده...همين كه بتونم وارد اين سايت شم عقده هامو خالي ميكنم

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته...خيلي وقتا ايراد از خودمونه كه به مشكل هم ميخوريم
اما گاهي هم به حكومت و سيستمش بستگي داره
مثلا
وقتي منه دانشجو...نشستم پاي سيستمم و دارم كاراي دانشگاهمو به كمكه نت حل ميكنم....اما ميبينم پولي كه دادم واسه اين اينترنت...درست كار نميكنه يعني يه جورايي داره حقمو ميخوره...پولو ميگيره ازم اما كالا را درست حسابي بهم تحويل نميده...همين كه بتونم وارد اين سايت شم عقده هامو خالي ميكنم
مي فهمم چي مي گي ...ولي اين سيستمو كي آورده پدر ومادر هاي ما...كه آلان پشيمونن... پس دليلي نداره به ايراني بودنمون افتخاري نكنيم

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا تمدن کهن ما و فرهنگ ما چیزیه که نمیشه بهش افتخار کرد؟
منشور حقوق بشر کوروش چیزیه که نمیشه بهش افتخار کرد؟
یه سر برو تخت جمشید ببین ایران چی بود و چی شد
اگه ایران از بی لیاقتی یه عده به اینجایی که هست رسیده باعث نمیشه آدم وطنشو مایه ننگش بدونه
داداش تقصیر خود ماست که وطنمون به این روز افتاده اونم تمدنی که وقتی اسمی از هیچ کشور اروپایی و آمریکایی نبود و تو اون منطقه یه عده بومی زندگی می کردن که حتی لباس مناسب نداشتن پله های تخت جمشید رو اونقدر کوتاه از سنگ میتراشن که حرمت زن موقع بالا رفتن حفظ بشه
آره داداش ما اون بودیم و این شدیم، تقصیر خودمونه که نتونستیم اون عظمتو حفظش کنیم حالا اومدیم میگیم ایران مایه ننگمونه
این ماییم که مایه ننگ ایرانیم

من گذشته ايران را قبول دارم و هيچوقت هم منكرش نيستم....اما به چيزي كه ديگه رفته افتخار نميكنم.....فوقش به نيكي ياد ميكنم

نميدونم....شايد ماييم كه مايه ننگه ايرانيم

ابجي سحر...گفتم كه...من ايران را نه مايه ننگه خودم ميدونم نه مايه قخرم

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مي فهمم چي مي گي ...ولي اين سيستمو كي آورده پدر ومادر هاي ما...كه آلان پشيمونن... پس دليلي نداره به ايراني بودنمون افتخاري نكنيم

خب دوسته من....من هم بيام مثله تو بگم اره افتخار ميكنم به ايران....و حمايت كنم
اخرش چي ميشه؟؟به نظرت به كجا ميرسيم؟؟
نبايد يكي باشه از مشكلات بگه....من نگم...دوستام نگن...پس كي بگه؟؟؟

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر شما مشكلات ما باگفتن حل مي شه؟ ما ايرانيها يه مشكلي كه داريم اينه كه فقط سخنورهاي خوبي هستيم ولي در زمان پياده سازي ايده هامون دست از كار مي كشيم

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نه، من هرگز نمی‌نالم؛ قرنها نالیدن بس است؛ می‌خواهم فریاد کنم؛ اگر نتوانستم ، سکوت می‌کنم؛ خاموش مردن بهتر از نالیدن است»

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر شما مشكلات ما باگفتن حل مي شه؟ ما ايرانيها يه مشكلي كه داريم اينه كه فقط سخنورهاي خوبي هستيم ولي در زمان پياده سازي ايده هامون دست از كار مي كشيم

قرار نيست حل بشه....اما گفته بشه بهتره
بر فرض خب حل نميشه....پس نگو بذار حقتو بخورن تو هم ساكت باش چون در هر حال ميخورن

مثلا به يه اداره اي ميري...ميبيني طرف وظيفشو در حقت درست انجام نميده....ساكت باش و بيا بيرون به خودت بگو رسمه اين مملكت اينه
تو اينجوري باش.....اما من ميگم...هر چند اگه طرف گوشش بدهكار نباشه

Engineer Sahar

عضو جدید
من گذشته ايران را قبول دارم و هيچوقت هم منكرش نيستم....اما به چيزي كه ديگه رفته افتخار نميكنم.....فوقش به نيكي ياد ميكنم

نميدونم....شايد ماييم كه مايه ننگه ايرانيم

ابجي سحر...گفتم كه...من ايران را نه مايه ننگه خودم ميدونم نه مايه قخرم
باید همیشه به پشت سرت نگاه کنی تا ببینی چی بودی و الان چی هستی، باید ببینی خاکی که در مقابلش مسئولی چه بلایی داری سرش میاری، وقتی خدا تو قرآن گفت ایران از روم شکست میخوره هیچکس باور نکرد چرا؟ چون ایران تنها قدرت مطرح منطقه بود حالا چی؟ چی یا کی باعث شده به اینجا برسیم؟ من که وقتی به گذشته فکر میکنم به جای به نیکی یاد کردن خجالت می کشم، مثل اینه که پدر و مادرمون صاحب یه موقعیت فوق العاده اجتماعی و فرهنگی باشن که بهش افتخار میکنیم بعد به خاطر ندونم کاری ما مقام و موقعیتشون رو از دست میدن حالا ما میایم میگیم پدر و مادرمون نه مایه ننگمونن نه افتخارمون، خنده دار نیست؟

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید همیشه به پشت سرت نگاه کنی تا ببینی چی بودی و الان چی هستی، باید ببینی خاکی که در مقابلش مسئولی چه بلایی داری سرش میاری، وقتی خدا تو قرآن گفت ایران از روم شکست میخوره هیچکس باور نکرد چرا؟ چون ایران تنها قدرت مطرح منطقه بود حالا چی؟ چی یا کی باعث شده به اینجا برسیم؟ من که وقتی به گذشته فکر میکنم به جای به نیکی یاد کردن خجالت می کشم، مثل اینه که پدر و مادرمون صاحب یه موقعیت فوق العاده اجتماعی و فرهنگی باشن که بهش افتخار میکنیم بعد به خاطر ندونم کاری ما مقام و موقعیتشون رو از دست میدن حالا ما میایم میگیم پدر و مادرمون نه مایه ننگمونن نه افتخارمون، خنده دار نیست؟

اسد ا... - حسنعلی - قربانعلی - ابوالفضل - مهدی(خودم)
اینها اجداد من هستن همشون تو اینجا ایران به دنیا اومدن زندگی کردن و به همشون افتخار میکنم
امیدوارم 5 نسل بعد از من هم تو همین خاک با همین نام زندگی کنند
امیدوارم آنروزها بهتر بتونن زندگی کنند و بخاطر بی عرضگی ما احساس حقارت نکنند

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من گذشته كشوره خودمو (يا به قوله دوستمون اجدادمو)...با گذشته كشوراي ديگه(يا با اجداد يه شخص ديگه) مقايسه ميكنم....بعد ميبينم اگه قابل افتخاره فخر ميكنم
در مورد ايران اينجوريه...گذشته اش نسبت به گذشته كشوراي ديگه قابل افتخاره

اما نميام... يه گذشته اي كه قبلا قابل افتخار بوده را با زمان حاله كشوراي ديگه مقايسه كنم
گذشته با گذشته.....اره قابل افتخاره
حال با حال.....چيش قابل افتخاره؟؟؟؟

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من گذشته كشوره خودمو (يا به قوله دوستمون اجدادمو)...با گذشته كشوراي ديگه(يا با اجداد يه شخص ديگه) مقايسه ميكنم....بعد ميبينم اگه قابل افتخاره فخر ميكنم
در مورد ايران اينجوريه...گذشته اش نسبت به گذشته كشوراي ديگه قابل افتخاره

اما نميام... يه گذشته اي كه قبلا قابل افتخار بوده را با زمان حاله كشوراي ديگه مقايسه كنم
گذشته با گذشته.....اره قابل افتخاره
حال با حال.....چيش قابل افتخاره؟؟؟؟

انسان بفهم بفهم انسان
اونی که شما میگی ایران نیست میهن نیست خاک نیست
بابا حکومته چند سالی دست این بوده چند سالی دست اون بوده
همه اقوام تو این مملکت حکومت کردن
اما اسم اینجا ایران ایران ایرانه
من معذرت میخوام از شما من نه میخوام نظر شما رو عوض کنم نه میتونم
اینایی که بمب میبندن به خودشون میترکن بقیه رو هم میکشن ایرانین ، اونایی هم که شهید شدن ایرانین
ما هم یه چیزی بین اونا اما تاریخ نشون می ده به کیا باید افتخار کرد خدا بیامرزه امیر کبیرو
گلومو جر دادم بازم عذر می خوام

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انسان بفهم بفهم انسان
اینایی که بمب میبندن به خودشون میترکن بقیه رو هم میکشن ایرانین ، اونایی هم که شهید شدن ایرانین
ما هم یه چیزی بین اونا اما تاریخ نشون می ده به کیا باید افتخار کرد خدا بیامرزه امیر کبیرو

شما طرزه حرف زدنتونو ياد بگيرين بعد بيا بحث كنيم در اين مورد....تا الان من اشتباه كردم بحث كردم
اون از شروع تاپيكت كه لحنت نشون ميده چجور شخصيتي داري
اينم از اين شروعت.....يعني چي بفهم بفهم؟؟

آخرین ویرایش:

reil way

عضو جدید
داداش گلم من اون تاپیکو ندیدم ولی اگه به ایران توهین کرده به خاطر نوشتت واقعا ممنون.
از این غیرت ایرانیا خوشم میاد.
ایران چه خوب داشته باشه چه بد داشته باشه همه چیش مال ماست.
خوبه حالا همه دعوای دنیا سر افتخاراتیه که ایرانیا هر روز دارن کسب میکنن......
تا کور شود هر آنکه نتواند دید..
زنده باد نژاد آریا.
واقعا:

چو ایران نباشد تن من مباد

;););)

تشکر تشکر تشکر.........

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسان بفهم بفهم انسان

همه اینهایی که شمردید را اگر حذف کنیم فقط یک تکه خاک میماند که اسم محدوده جغرافیاییش ایران است
همه حکومتها - همه آدمهای بد - همه آدمهای خوب - همه انقلابها و قیامها - .........

شما برای یک تکه خاک این همه حرص میخورید؟!

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما طرزه حرف زدنتونو ياد بگيرين بعد بيا بحث كنيم در اين مورد....تا الان من اشتباه كردم بحث كردم
اون از شروع تاپيكت كه لحنت نشون ميده چجور شخصيتي داري
اينم از اين شروعت.....يعني چي بفهم بفهم؟؟

هرچند شاید ناراحت شدید اما هر کاری عوارضی داره ،و در برابر نام بزرگ وطن ناراحتی شما چیز بزرگی نیست با عذرخواهی اگه لازم باشه حل میشه.
من دارم ار مفاهیم حرف میزنم میگم ایران اسلام میهن خاک مادر ناموس ولی شما چمیدونم یه حرفهایی میزنید که مربوط به یه دوره محدود میشه
امیدوارم هممون بتونیم از نوامیسمون دفاع کنیم .
اگر منفعل باشیم فردا به نزدیکانمونم توهین میشه

اینو بعدا اضاف کردم
اولا ممنون میشم چگونگی شخصیتمو که شما پی بردیدو برام بنویسید چون احتمال می دم در علم روانشناسی مهارت خوبی دارید
در مورد بفهم بفهم هم من از خدامه کسی از روی دلسوزی و نه از روی عناد منو به فهمیدن نکته ای تشویق کنه

بالا