چه وقت ما اجازه داریم دل آدم ها رو بشکنیم ؟ به چه دلیل ؟

takhti1956

عضو جدید
تمام دوستان به لطف داشتن و من از تمام دوستان خوبی که اینجا پیدا کردم خیلی خوشحالم امیدوارم دوست خوبی برای شما باشم

عضو کوچیک باشگاه شهلا هستم

:w36::w40::w14:

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی پاک کردن یه تاپیک اینهمه شما رو ناراحت کرده؟:surprised:
باااااو دنیا مشکلات پیچیده تری داره..اینا پیش پا افتاده ترین مسائلن..الکی خودتونو بخاطرش مریض نکنین.;)

mariye.roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هیچ کس نباید دله کسی رو بشکونه
چون ممکنه روزی برسه اون طرفم بدجوری دلشو بشکونه
بعد این میشه تلافی اون یکی

glosi

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست عزیز یه دنیای مجازی اصلا ارزششو نداره به خاطرش بخوای خودتو ناراحت کنی . ادما دل میشکنن چیزی نیست بعد از دنیای مجازی چه توقعی !!!!!!!!!!! منم چندتا تاپیک زدم با اینکه بدو بی ربط نبوده حذفش کردن اصلا هم به روی خودمم نمیارم چه برسه به اینکه ناراحت بشم . میخوام اینو بهت بگم تو دنیای مجازی که هیچ حتی تو دنیای واقعی هیچ چیز و هیچ چیز ارزش ناراحتی یه انسانو نداره . بیخیال شو وسخت نگیر

takhti1956

عضو جدید
خیلی وقت ها نیت بدی نداریم

شبیه ژانوالژان زمانی که داشت به شمع دونی های پدر فکر می کرد و خسته شده بود

این وسط سکه ی کودک هم زیر پاش گیر کرده بود و کودک فکر می کرد از قصد همچین کاری کرده که سکه را بدزد

ژانوالژان آیا دزد بود؟

خداحافظ

azera46

عضو جدید
مدیریت محترم لطفا این تاپیک منو پاک نکنن آخرین تاپیکی هست که ارسال می کنم اینجا:(

بچه های باشگاه نمیشناسمتون ولی بنظر شما چه وقت ما مجاز هستیم دل یه ادم رو بشکنیم؟ آیا یه دل شکسته امکان داره خوب بشه و مثل روز اولش بشه ؟ چقدر این احتمال وجود داره؟

من امروز با کلی زحمت چنتا مطلب خوب پیدا کردم گذاشتم تو تالار ولی همه مخالفت کردن و.... مدیریت هم زحمت پاک کردن تاپیک های نا مربوط ! (فقط مال من) رو کشیدن و تمام تاپیک هام رو پاک کردن دستشون درد نکنه خوب مدیر هستن و می تونن تشخیص بدن که ایا مرتبط بوده یا نبود من قبول می کنم حرفشون رو

حتما از کمبود بصیرت من است وگرنه باید می دانستم که جای این تاپیک ها اینجا نیست

و مدیریت توانایی تشخیص مناسب بودن یا نبودن تاپیک ها رو میده (
راستی من قصد جدال با مدیریت رو ندارم که بخوام بگم حق منو خوردن یا چرا تفاوت قایل میشن در مجازات تاپیک های نامربوط به تالار که صاحبشون خواص و افراد قدیمی و... تالار هست بهر حال انها خواص هستن و من یه تازه وارد که دور ورداشتم و می خوام هنوز نیامده اینجا را صاحب شوم و کله ام بوی قرمه سبزی می دهد! جوان هستم دیگه از ما بگذر)

========

حالا بنظر شما ارزش دل یه ادم بیشتر هست یا یه تالار مجازی ؟
اگه قرار باشه یکیش خراب بشه شما کدوم رو ترجیح میدید؟ که سالم بمونه و کدوم خراب بشه ؟
:gol:

راست میگی آبجی . مدیر این بخش فکر میکنه کیه ؟ امروز تاپیک منو پاک کرد . کلی ناراحت شدم . آخه چرا باید تاپیکی که نه توش بحث سیاسی هست و نه بحث جنسی پاک بشه ؟