چه نوع نجومی را دوست دارید؟

چه نوع نجومی را دوست دارید؟

• مجموع رای دهندگان
    13

porton

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز یه تاپیک میزارم که علاقه مندیتون رو نسبت به نجوم نشون میده
لطفا نظر بدید :gol:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا هدف چیه عزیزم قراره یه گروه رصد راه بندازیم؟؟؟

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته من نجوم پیشرفته رو خیلی دوس دارم اما به دلایل متعدد وقت و توانش نیس..... پس به رصد اکتفا میکنیم:دی
چرا هیچکس نجوم پیشرفته رو دوس نداشت؟؟؟

jimmi

عضو جدید
البته من نجوم پیشرفته رو خیلی دوس دارم اما به دلایل متعدد وقت و توانش نیس..... پس به رصد اکتفا میکنیم:دی
چرا هیچکس نجوم پیشرفته رو دوس نداشت؟؟؟
دقیقاً به همون علتی که خودتون گفتید، منم چون هیچوقت حتی پایه های نجوم رو اصولی یاد نگرفتم، نمیتونم به نجوم پیشرفته بعنوان یه علاقه مندی فکر کنم، بخاطر همینم رصد رو زدم.
درنظر من نجوم پیشرفته مثل خیلی از علم ها و تخصص ها نیاز به تحصیلات، و تحقیقات سنگین داره. منظور اینکه بنظر میاد کار هرکسی نیست.

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقاً به همون علتی که خودتون گفتید، منم چون هیچوقت حتی پایه های نجوم رو اصولی یاد نگرفتم، نمیتونم به نجوم پیشرفته بعنوان یه علاقه مندی فکر کنم، بخاطر همینم رصد رو زدم.
درنظر من نجوم پیشرفته مثل خیلی از علم ها و تخصص ها نیاز به تحصیلات، و تحقیقات سنگین داره. منظور اینکه بنظر میاد کار هرکسی نیست.

صد در صد با نظرتون راجع به تخصص و تحصیلات موافقم !
اما بنظرتون پایه های نجوم رو کجا میشه اصولی یاد گرفت .. تو فیزیک دبیرستان ؟؟؟!!

jimmi

عضو جدید
صد در صد با نظرتون راجع به تخصص و تحصیلات موافقم !
اما بنظرتون پایه های نجوم رو کجا میشه اصولی یاد گرفت .. تو فیزیک دبیرستان ؟؟؟!!
پایه های نجوم؟! البته خب ریشه هاش رو تو ریاضی دبستان هم میشه پیدا کرد، اما پایه هاش نیاز به مطالعه کتاب و منابع دیگه داره.(بچه هایی که نجوم کتابی دوس دارن تو این نظرسنجی)
اممممم... البته اینم کلی و جسته گریخته ست! مث اطلاعات نصفه نیمه ی من!!
شاید اگر بجای نجوم پیشرفته نجوم آکادمیک رو مطرح میکردند، علاقه مندای بیشتری اونو انتخاب میکردن!

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید چون رشته دانشگاهیم یه چیز دیگه است هیچوقت نجوم رو خیلی جدی و تخصصی دنبال نکردم .

ولی به اسمان شب و نجوم خیلی علاقه دارم . تا جایی هم که بتونم سعی میکنم فیلم های نجومی ( مخصوصا نشنال جئوگرافی ) و کتابها و خبرها رو دنبال کنم . هر وقت هم برم کویر حتما با گروهی از منجمان محلی اماتور برنامه رصد رو روبراه می کنیم .

ولی دنبال کردن نجوم پیشرفته واقعا زمان و تخصص بالایی میخواهد

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
پایه های نجوم؟! البته خب ریشه هاش رو تو ریاضی دبستان هم میشه پیدا کرد، اما پایه هاش نیاز به مطالعه کتاب و منابع دیگه داره.(بچه هایی که نجوم کتابی دوس دارن تو این نظرسنجی)
اممممم... البته اینم کلی و جسته گریخته ست! مث اطلاعات نصفه نیمه ی من!!
شاید اگر بجای نجوم پیشرفته نجوم آکادمیک رو مطرح میکردند، علاقه مندای بیشتری اونو انتخاب میکردن!
اگه اشتباه نکنم توی رشته های دانشگاهی فقط یه چیزی به اسم اختر فیزیک داریم
واسه این گفتم فیزیک دبیرستان
من یجورایی فک میکردم و میکنم که تو ایران شرایط دنبال کردن پیشرفته مجوم وجود نداره برای همین دنبالش نرفتم!
شاید چون رشته دانشگاهیم یه چیز دیگه است هیچوقت نجوم رو خیلی جدی و تخصصی دنبال نکردم .

ولی به اسمان شب و نجوم خیلی علاقه دارم . تا جایی هم که بتونم سعی میکنم فیلم های نجومی ( مخصوصا نشنال جئوگرافی ) و کتابها و خبرها رو دنبال کنم . هر وقت هم برم کویر حتما با گروهی از منجمان محلی اماتور برنامه رصد رو روبراه می کنیم .

ولی دنبال کردن نجوم پیشرفته واقعا زمان و تخصص بالایی میخواهد

من همیشه این خلا رو تو خودم حس میکنم :smile:

porton

عضو جدید
اتفاقا نجوم رصدی هم خودش هم یه حرفه ایه که خیلی سخته