چه نوع فیلمی رو می پسندید؟

چه نوع فیلمی رو می پسندید؟

• خانوادگی و رمانتیک

رای: 10 31.3%
  • اکشن و خشن

رای: 7 21.9%
  • کمدی

رای: 8 25.0%
  • جنایی و مرموز

رای: 8 25.0%
  • سایر

رای: 10 31.3%

• مجموع رای دهندگان
    32
  • نظرسنجی بسته .

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم یه فیلم باید عبرت آموز باشه و حتما نیاز نیست که واقعی باشه ...

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه اشتباهی کردی استغفار کن..

منظور از به درد به خور یعنی چی؟؟
خواهشا مثل این گزارشهای صداسیما جواب نده..

یعنی بتونم ازش پند بگیرم و تو زندگیم استفاده کنم
یعنی با دیدنش به فکر فرو برم که چطور شد که اینطوری شد
یعنی اون فیلمو تحسین کنم به خاطره ساختش
یعنی اون قدر خوب باشه که به دوستام پیشنهاد کنم ببیننش
یعنی با اعضای خانوادم روم بشه ببینمش و نرم cd اونو دزدکی گیر بیارم
یعنی ....

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی بتونم ازش پند بگیرم و تو زندگیم استفاده کنم
یعنی با دیدنش به فکر فرو برم که چطور شد که اینطوری شد
یعنی اون فیلمو تحسین کنم به خاطره ساختش
یعنی اون قدر خوب باشه که به دوستام پیشنهاد کنم ببیننش
یعنی با اعضای خانوادم روم بشه ببینمش و نرم cd اونو دزدکی گیر بیارم
یعنی ....

آها حالا شد...
در کل میشه اینطور گفت که چیزی به داشته های قبلیت اضافه کنه..
البت به جز معدودی فیلمای کمدی که میمیری از خنده ولی الزاما نباید چیز خاصی بهت ارائه بدن.. بازم میگم نوعی..

البت اون 5 تو قبول ندارم چون بعضی فیلما هست که کاملا با این گفتت در تضاده

آها حالا شد...
البت به جز معدودی فیلمای کمدی که میمیری از خنده ولی الزاما نباید چیز خاصی بهت ارائه بدن.. بازم میگم نوعی..

با سلام به نظر منم اره فیلم خوب باید ویژگی های بالا رو داشته باشه تا ارزش نگاه کردن داشته باشه-
تازه فیلم طنز هم یه دنیا مطلب واسه گفتن داره- البته طنز از نوع بیان دردهای جامعه مثل کمدی های مدیری همین طنز خنده بازار
حتی کمدی های چارلی چاپلینم که به ظاهر فقط سرگرمی یه دنیا مطلب داره

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام به نظر منم اره فیلم خوب باید ویژگی های بالا رو داشته باشه تا ارزش نگاه کردن داشته باشه-
تازه فیلم طنز هم یه دنیا مطلب واسه گفتن داره- البته طنز از نوع بیان دردهای جامعه مثل کمدی های مدیری همین طنز خنده بازار

منم گفتم نوعی از کمدی مثل اسلیپ استیک

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها حالا شد...

واضح تر بگو تا بهتر جواب بدم مهندس

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز

منظوره من از فیلم عبرت آموز صرفا نوع خاصی نیود، می تونه کمدی باشه حتی اکشن اما غالبا فیلم های خانوادگی به دلیله اینکه همه باهاش مواجه هستیم بیشتر می تونه برامون مفید باشه، اما مثلا فیلمه اکشنی مثه wanted به نظرم فوق العاده مزخرف هست

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز

واضح تر بگو تا بهتر جواب بدم مهندس

ببین الزاما اینکه فیلمی رو بشه با خانواده دید فیلم خوبی نیس...مثال :یه عالمه از فیلمای خودمون
مثال نقض: چشمان کاملا بسته،پرتغال کوکی و لولیتا از کوبریک

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز

منظوره من از فیلم عبرت آموز صرفا نوع خاصی نیود، می تونه کمدی باشه حتی اکشن اما غالبا فیلم های خانوادگی به دلیله اینکه همه باهاش مواجه هستیم بیشتر می تونه برامون مفید باشه، اما مثلا فیلمه اکشنی مثه wanted به نظرم فوق العاده مزخرف هست
خو واسه چی؟؟ همین وانتد مزخرف حداقل بهت احترام گذاشته..کارگردانی، بازیا،کیفیت تکنیکی....همه رسالت سینما پیام دادن نیس..تازه همین وانتد بحث سواستفاده از قدرتو مگه مطرح نمیکنه؟!!!!!!!!!!1
فراموش نکن سینما صنعته تا هنر

drippy*

عضو جدید
مسلما پیامی که فیلم به مخاطب میده مهم ترین فاکتوره وبعد به نظر من جذابیت فیلم هم مهمه

مسلما پیامی که فیلم به مخاطب میده مهم ترین فاکتوره وبعد به نظر من جذابیت فیلم هم مهمه
این حرفتون اساسا درسته- اما این واسه همه اینطور نیست کارگردانم واسه فروش بیشتر مجبوره سلیقه کلی جامعه رو مد نظر قرار بده از اصغر فرهادی تو هفت پرسیدن چرا دیگه فیلم خوب نمی سازی گفت اخه بخوام فیلمم فروش کنه باید اینطور فیلمهای درست کنم

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو واسه چی؟؟ همین وانتد مزخرف حداقل بهت احترام گذاشته..کارگردانی، بازیا،کیفیت تکنیکی....همه رسالت سینما پیام دادن نیس..تازه همین وانتد بحث سواستفاده از قدرتو مگه مطرح نمیکنه؟!!!!!!!!!!1
فراموش نکن سینما صنعته تا هنر

بعضی از فیلما نکات منفیشون بیشتر تا مثبت، طوری که دیگه نقاط مثبتشون به چشم نمی آد، پیام های غیر اخلاقی که دارند زودتر از نکات مثبت اثر می کنن و الهه ی ذهن می شن و این یه بدبختی بزرگه

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعضی از فیلما نکات منفیشون بیشتر تا مثبت، طوری که دیگه نقاط مثبتشون به چشم نمی آد، پیام های غیر اخلاقی که دارند زودتر از نکات مثبت اثر می کنن و الهه ی ذهن می شن و این یه بدبختی بزرگه
مانند؟؟؟

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز

همینه

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
original sin-- فرشتگان چارلی_ wanted- و اکثر فیلمای بکش بکش که فقط ذهنو مغشوش می کنن

خیلی هستن الا یادم نمی آد

اما من فیلمه خوب و فیلمهایی می دونم مثه: green mile- میهن پرست- changeling- mystic river و ...

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز

original sin-- فرشتگان چارلی_ wanted- و اکثر فیلمای بکش بکش که فقط ذهنو مغشوش می کنن

خیلی هستن الا یادم نمی آد

اما من فیلمه خوب و فیلمهایی می دونم مثه: green mile- میهن پرست- changeling- mystic river و ...

گزینه 1 و 2 رو موافقم ولی3 رو نه

drippy*

عضو جدید
این حرفتون اساسا درسته- اما این واسه همه اینطور نیست کارگردانم واسه فروش بیشتر مجبوره سلیقه کلی جامعه رو مد نظر قرار بده از اصغر فرهادی تو هفت پرسیدن چرا دیگه فیلم خوب نمی سازی گفت اخه بخوام فیلمم فروش کنه باید اینطور فیلمهای درست کنم

من با همین سلیقه کلی جامعه مشکل دارم
وقتی فیلمایی مثل ملک سلیمان ،پوپک ومش ماشالله ،اخراجی ها3و ...انقدر فروش میکنن برای من واقعا جای تعجب داره!!!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من با همین سلیقه کلی جامعه مشکل دارم
وقتی فیلمایی مثل ملک سلیمان ،پوپک ومش ماشالله ،اخراجی ها3و ...انقدر فروش میکنن برای من واقعا جای تعجب داره!!!
منم باهات موافقم
فیلمی رو میپسندم که یه چیز تازه به من اضافه کنه حتی تجربه یه حس تازه:redface: