نه نمیشه برابری...چرا تو قرآن گفته مرد از زن برتره؟؟؟مگه نگفته؟؟؟؟مگه نگفته زن باید تابع مرد باشه؟؟مگه نگفته هر چی مرد گفت زنش باید بگه چشم؟؟چرا مگه زن آدم نیس؟؟چرا باید یکی بهش بگه این کارو کن اون کارو نکن..اینجا برو اونجا نرو!!
چیزی به نام برابری و عدالت در دین اسلام وجود نداره...
گفته ارث زن نصفه ارث مرده و اینم به نفعه زنه؟!کی گفته به نفعه زنه...خدا میگفت 2تاشون برابرن چرا نگفت؟!اصلا ما دوس داریم ضرر کنیم نمیخوام سود ی ببریم که به نفعمون باشه..
مگه نگفته مرد سرپرست زنه؟؟؟مگه این چیزا رو نگفته پس چرا میگید برابری؟؟
چرا مرد میتونه همزمان 4 تا یا بیشتر زن داشته باشه؟؟فرآن گفته اگه بتونه عدالتو و بینشون برقرار کنه اشکالی نداره 100 تا زنم بگیره؟؟خیانت کردن عدالته؟؟
کدوم زنی تحمل میکنه؟؟
اصلا فرض بر این که زنم میتونست بیشتر شوهر داشته باشه شما خودت تحمل میکردی؟؟؟چرا زنا باید تحمل کنن ولی شما نه؟؟؟
اوه اوه ...من جواب هرکدوم از این ها رو میدم هرچند با عصبانیت گفتی و از این احقاق حقوق زنان بازی:| ....اما :
در قرآن هیچ جا نگفته مرد از زن برتره ....بیار ....اما گفته مرد سرپرست زن و مسئول خانواده هست ...این برتریه ؟ دین اسلام تماما عدالت چون در مبحث ارث هم گفته که مرد مسئول و سرپرست خانواده و احیا گر هستش ...یعنی اگر اتفاقی بیفته مرد باید جوابگو باشه ....پسر باید در غیاب پدر خرج خانواده رو بده..مرد باید خانواده تاسیس کنه ....این هم جواب ارث
بله قرآن گفته اگر بتونه عدالت برقرار کنه ....شما در جامعه ای هستید که مردها نمی تونن عدالت رو برقرار کنند ....مشکل که از قرآن نیست .....
؟؟؟
اتفاقا همین سوال شما رو از حضرت علی چند خانم پرسیدند وایشون در جواب گفتند تشت بیارید ... آوردند گفت هر خانمی یک لیوان آب توش بریزه ...همه ریختند گفت حالا هرکس همون آبی رو که ریخته برگردونه به لیوانش ......
و در اینجاست که من شما رو یادآور بحران کشورهای اروپایی میشم که من و شما زیاد تو فیلم هاشون دیدیم ...این بچه من نیست!!!
اگر خداوند می گفت حتما حکمتی درکارش بوده ....فعلا که نگفته

در ضمن آیا تمام مردان مسلمان اینجوری اند که دو زن می گیرند ؟ بعضی هاشون که فکر می کنند می گیرند اما ما جوون ها که همون یه دونه اش هم گیرمون نمیاد :|.....
............................................................................................
یادتون باشه که هیچوقت ایرادات چیزی رو که اسلام میبینید به گردن خدا و پیامبر نندازید....اگر بد اجرا میشه و هرکس فکر می کنه استادشه مشکل از ماست وگرنه خدا گفت من خاتم رو هم فرستادم ....دیگه بعد 124 هزارتا آدم نشدید ...این یکی هم آخریش .....من هرچقدر براتون ساده گرفتم از زمان نوح فایده نداشت ....حالا یکم سختی بچشید انسان ها ....ختم کرد . خاتم یعنی تمام ...بدون دنباله .....پس ایراد از ماست ....