چه مشکلی در صورت تعدد زن های یک مرد، حل میشود؟

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نمیشه برابری...چرا تو قرآن گفته مرد از زن برتره؟؟؟مگه نگفته؟؟؟؟مگه نگفته زن باید تابع مرد باشه؟؟مگه نگفته هر چی مرد گفت زنش باید بگه چشم؟؟چرا مگه زن آدم نیس؟؟چرا باید یکی بهش بگه این کارو کن اون کارو نکن..اینجا برو اونجا نرو!!
چیزی به نام برابری و عدالت در دین اسلام وجود نداره...
گفته ارث زن نصفه ارث مرده و اینم به نفعه زنه؟!کی گفته به نفعه زنه...خدا میگفت 2تاشون برابرن چرا نگفت؟!اصلا ما دوس داریم ضرر کنیم نمیخوام سود ی ببریم که به نفعمون باشه..
مگه نگفته مرد سرپرست زنه؟؟؟مگه این چیزا رو نگفته پس چرا میگید برابری؟؟
چرا مرد میتونه همزمان 4 تا یا بیشتر زن داشته باشه؟؟فرآن گفته اگه بتونه عدالتو و بینشون برقرار کنه اشکالی نداره 100 تا زنم بگیره؟؟خیانت کردن عدالته؟؟
کدوم زنی تحمل میکنه؟؟
اصلا فرض بر این که زنم میتونست بیشتر شوهر داشته باشه شما خودت تحمل میکردی؟؟؟چرا زنا باید تحمل کنن ولی شما نه؟؟؟

اوه اوه ...من جواب هرکدوم از این ها رو میدم هرچند با عصبانیت گفتی و از این احقاق حقوق زنان بازی:| ....اما :
در قرآن هیچ جا نگفته مرد از زن برتره ....بیار ....اما گفته مرد سرپرست زن و مسئول خانواده هست ...این برتریه ؟ دین اسلام تماما عدالت چون در مبحث ارث هم گفته که مرد مسئول و سرپرست خانواده و احیا گر هستش ...یعنی اگر اتفاقی بیفته مرد باید جوابگو باشه ....پسر باید در غیاب پدر خرج خانواده رو بده..مرد باید خانواده تاسیس کنه ....این هم جواب ارث
بله قرآن گفته اگر بتونه عدالت برقرار کنه ....شما در جامعه ای هستید که مردها نمی تونن عدالت رو برقرار کنند ....مشکل که از قرآن نیست .....
؟؟؟
اتفاقا همین سوال شما رو از حضرت علی چند خانم پرسیدند وایشون در جواب گفتند تشت بیارید ... آوردند گفت هر خانمی یک لیوان آب توش بریزه ...همه ریختند گفت حالا هرکس همون آبی رو که ریخته برگردونه به لیوانش ......
و در اینجاست که من شما رو یادآور بحران کشورهای اروپایی میشم که من و شما زیاد تو فیلم هاشون دیدیم ...این بچه من نیست!!!
اگر خداوند می گفت حتما حکمتی درکارش بوده ....فعلا که نگفته :)).......
در ضمن آیا تمام مردان مسلمان اینجوری اند که دو زن می گیرند ؟ بعضی هاشون که فکر می کنند می گیرند اما ما جوون ها که همون یه دونه اش هم گیرمون نمیاد :|.....

............................................................................................
یادتون باشه که هیچوقت ایرادات چیزی رو که اسلام میبینید به گردن خدا و پیامبر نندازید....اگر بد اجرا میشه و هرکس فکر می کنه استادشه مشکل از ماست وگرنه خدا گفت من خاتم رو هم فرستادم ....دیگه بعد 124 هزارتا آدم نشدید ...این یکی هم آخریش .....من هرچقدر براتون ساده گرفتم از زمان نوح فایده نداشت ....حالا یکم سختی بچشید انسان ها ....ختم کرد . خاتم یعنی تمام ...بدون دنباله .....پس ایراد از ماست ....

Lady Neo

عضو جدید
جواب قسمت اول ات رو اینجوری میدم که ببین در همه ادیان الهی که ما میشناسیم بعضی از امور بد هستند و بعضی دیگر خوب ....من مثال های امروزی میزنم براتون ....اینکه هزاران بار در قرآن اومده من بشری مثل شما هستم ..آیا در جامعه های امروزی رئیس جمهور هر کشور بشر نیست ؟ چطور که دارای حریم های قضایی هستش و نمی شه در زمان حکومتش بهش ایرادی وارد کرد ؟این ها پارتی بازی محسوب نمی شود ؟

این استدلال به نظر من نادرست است. مقام یک پیامبر که برگزیده برای هدایت بشر است متفاوت تر و خطیرتر از مقام یک رییس جمهور است. او و وظایف و خصوصیاتش را نمی توان اینقدر زمینی در نظر گرفت.

....اینکه خداوند حقی رو به پیامبرش میده شاید هزاران جنبه داشته باشه که از لحاظ ما آشکار نیست ...

این قسمت هم به نظر من استدلال محسوب نمیشود. اگر بشر می خواست اینگونه در تاریخ استدلال کند، در خمودگی فرو می رفت چرا که مثلا می گفت اگر نمی توانم به فلان هدف برسم یا دلیل وقوع فلان اتفاق را نمی فهمم، شاید هزاران جنبه داشته باشد که تنها خدا می داند، پس بهتر است خیلی کند و کاو نکنم.

خداوند در قرآن در مورد برده صحبت نکرده حق با شماست و حتی به مسلمانان هم پیشنهاد کرده که در زمان جنگ برده داری کنند ....اما آیا آزاد گذاشته که هرکسی با هر دینی رو برده خود کنند؟ آیا مفهوم برده داری همونه که 1400 سال پیش بوده ؟ خدا چه کسانی رو برده معرفی کرده ؟ و به چه دلیل ....

این پرسش ها مثل اینست که مثلا به یک زندانی بگوییم : من درست است که گفتم غذا نخور اما در عوض این را نگفتم که آب هم نخور. من نفس خوردن را برایت ممنوع نکردم پس من خوبم.

در هر حال قرآن با نظایر این آیات برده داری را عادی و مناسب حال بشر بیان می کند که پیشتر هم گفتم از جامعیت و کمال اسلام به دور است.

بارها گفتم و باز هم می گم خدا به کسانی برده اطلاق کرده که خانواده آن ها به دست مسلمانی بی نان آور شده ....به آن ها غنیمت جنگی هم گفته ..... و جواب آن در این که من براتون بزرگ می نویسم تا تفکر کنید:
بعد از هر جنگی در زمان های پیشین خانواده ها تا نفر آخر کشته می شدند یا بعد از هزاران کار رها می شدند که تفاوتی با مرگ نداشته....خداوند به مسلمین تاکید کرده که این کارها را نکنید یا با آن ها ازدواج کنید یا آن ها را چون غنیمت جنگی همانطوری که طلاها و امولشان را تقسیم می کنید نگه دارید تا بتوانند زندگی کنند و نه آن ها را تا آخرین نفر بکشید یا رهایشان کنید بدون هیچ چیزی .

فرض بر این که واقعا فقط منظور همین باشد، این چیزی از مذمومیت این عمل کم نمی کند. نمی شود بگوییم که من دارم به این زنان لطف می کنم که آنها را به زور و به بهانه تامین مالی به دست یک عده آدمی می دهم که خانواده شان را در جنگ سلاخی کرده اند. و این میان برای پیامبر بیشتر تخفیف قایل میشوم و این زنان مجانی خواهند بود. این وسط یه چیزی به نام شرافت هست که شاید فقط خانم ها در این شرایط متوجه آن شوند. یک زن داغدار به فروختن تنش به قاتلان خانواده اش هرگز رضایت نخواهد داد و ترجیح می دهد بمیرد تا چنین نانی سر سفره اش بیاید. و الله چگونه می تواند چنین ظلمی را بر مخلوقش روا بداند. این نوع استدلال معنای ظالم بودن الله را می دهد.

چیزی که شما رو ناراحت می کنه رفتار و اعمال بعد از پیامبر و امامان هست که من هم بارها به خاطر این مورد اخطار گرفتم و نصف پست های من در این زمینه پاک شده .به قول معروف خوب هاش مونده و بدهاش رفته....
نه، دوست من متاسفانه اشتباه می کنی. ممکنه ابتدای کار که هنوز مطالعه کافی نداشتم برای من چنین بوده باشه. اما الان اصلا اینطور نیست. اتفاقا اعمال و رفتار آن زمان این افراد، خودش برای خودش یکجور مثنوی هفتاد من است و خیلی متفاوت از آنچه در ذهن ما رفته رفته هک کرده اند. یکسری مثالها را نمی شود نوشت وگرنه تاپیک حذف می شود.

در جواب شما نسبت به نقد فیلم بگم والا خیلی مشغول پاییان نامه ام ...درگیرم وگرنه هنوز فیلم میبینم و البته گاهی میام نت .....من در میان دوستانم همه جور دوست دارم و از دوستی با شما هم افتخار می کنم ....

امیدوارم با امتیاز عالی مدرکتون رو بگیرید. سپاس از این محبت شما. : ) منم هم خوشحالم و افتخار می کنم به دوستی با شما.

در جواب اینکه فرمودید خدا در هیچ جای قرآن نگفته زن و مرد برابرند من توجه شما رو به این آیه جلب می کنم و حرفم تمام می کنم :
سوره نساء :

«یا أَیُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّکُمُ الَّذِی خَلَقَکُمْ مِنْ نَفْسٍ واحِدَةٍ وَ خَلَقَ مِنْها زَوْجَها وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالاً کَثِیراً وَ نِساءً»
اى مردم، از پروردگارتان که شما را از «نفس واحدى» آفرید و جفتش را (نیز) از او آفرید، و از آن دو، مردان و زنان بسیارى پراکنده کرد، پروا دارید.

آیا خداوند حرف از نفس واحد نمی زند؟ آفرینش واحد ؟ نمی گوید هر دورا از یک چیز آفریدم ؟ آیا این نمی شود برابری؟؟؟؟

اگر چنین آیه ای را بخواهیم مرجع و دلیل قرار دهیم، در مقابل آیاتی هم در قرآن هست درباره حقوق زنان که دقیقا در جهت عکس حرکت می کند که از نظر عقل ناقص و زنانه من :) وجود این تناقضات می تواند گزینه های زیر را برساند:

الف) قرآن تحریف شده ( متنش نمی تواند دیگر قابل استناد باشد)

ب) قرآن تحریف نشده ( این کلام خود الله است که دچار اشتباه لپی شده )

ج) قرآن اصلا آسمانی نیست.

با اینکه قانع نشدم اما سپاس از اینکه وقت گذاشتید. :gol:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
این استدلال به نظر من نادرست است. مقام یک پیامبر که برگزیده برای هدایت بشر است متفاوت تر و خطیرتر از مقام یک رییس جمهور است. او و وظایف و خصوصیاتش را نمی توان اینقدر زمینی در نظر گرفت.

این قسمت هم به نظر من استدلال محسوب نمیشود. اگر بشر می خواست اینگونه در تاریخ استدلال کند، در خمودگی فرو می رفت چرا که مثلا می گفت اگر نمی توانم به فلان هدف برسم یا دلیل وقوع فلان اتفاق را نمی فهمم، شاید هزاران جنبه داشته باشد که تنها خدا می داند، پس بهتر است خیلی کند و کاو نکنم.

این پرسش ها مثل اینست که مثلا به یک زندانی بگوییم : من درست است که گفتم غذا نخور اما در عوض این را نگفتم که آب هم نخور. من نفس خوردن را برایت ممنوع نکردم پس من خوبم.

در هر حال قرآن با نظایر این آیات برده داری را عادی و مناسب حال بشر بیان می کند که پیشتر هم گفتم از جامعیت و کمال اسلام به دور است.

فرض بر این که واقعا فقط منظور همین باشد، این چیزی از مذمومیت این عمل کم نمی کند. نمی شود بگوییم که من دارم به این زنان لطف می کنم که آنها را به زور و به بهانه تامین مالی به دست یک عده آدمی می دهم که خانواده شان را در جنگ سلاخی کرده اند. و این میان برای پیامبر بیشتر تخفیف قایل میشوم و این زنان مجانی خواهند بود. این وسط یه چیزی به نام شرافت هست که شاید فقط خانم ها در این شرایط متوجه آن شوند. یک زن داغدار به فروختن تنش به قاتلان خانواده اش هرگز رضایت نخواهد داد و ترجیح می دهد بمیرد تا چنین نانی سر سفره اش بیاید. و الله چگونه می تواند چنین ظلمی را بر مخلوقش روا بداند. این نوع استدلال معنای ظالم بودن الله را می دهد.

نه، دوست من متاسفانه اشتباه می کنی. ممکنه ابتدای کار که هنوز مطالعه کافی نداشتم برای من چنین بوده باشه. اما الان اصلا اینطور نیست. اتفاقا اعمال و رفتار آن زمان این افراد، خودش برای خودش یکجور مثنوی هفتاد من است و خیلی متفاوت از آنچه در ذهن ما رفته رفته هک کرده اند. یکسری مثالها را نمی شود نوشت وگرنه تاپیک حذف می شود.

امیدوارم با امتیاز عالی مدرکتون رو بگیرید. سپاس از این محبت شما. : ) منم هم خوشحالم و افتخار می کنم به دوستی با شما.

اگر چنین آیه ای را بخواهیم مرجع و دلیل قرار دهیم، در مقابل آیاتی هم در قرآن هست درباره حقوق زنان که دقیقا در جهت عکس حرکت می کند که از نظر عقل ناقص و زنانه من :) وجود این تناقضات می تواند گزینه های زیر را برساند:

الف) قرآن تحریف شده ( متنش نمی تواند دیگر قابل استناد باشد)

ب) قرآن تحریف نشده ( این کلام خود الله است که دچار اشتباه لپی شده )

ج) قرآن اصلا آسمانی نیست.

با اینکه قانع نشدم اما سپاس از اینکه وقت گذاشتید. :gol:

قرار نیست من شما رو قانع کنم ....اما من همیشه در قبال این مسایل حرف می زنم چون می دونم خیلی از این رفتار ها ناشی از بررسی اشتباه و پر و بال داده شدن بی جهت توسط افراد دیگه است . اگر شما به این مورد از قرآن هزاران بار گیر دادید که البته بستگی به جنسیت داره من به نحوه وضو گرفتن معترض بودم و بارها گفتم که چرا باید در اصلی ترین چیز که رکن هم هست مسلمین با هم تفاوت داشته باشند و یکی میگه مسح و یکی میگه شستن چه برسد به جنسیت و نگاه های دیگر ...
نمی خواهم جاب شما رو بدم اما کلی می گم ...رئیس جمهور با مقام زمینیش دارای حقوق های قضایی اما پیامبر نمی تونه با مقام های آسمانیش حقوقی داشته باشه ؟؟؟
دوم اینکه گاهی اوقات لازمه بشر ندانستن در اون زمان بوده ....مثلا پیامبر در مورد مسواک زدن می گفت مسواک بزنید که شیطان لای دندان هاتون نره .....آیا این از لحاظ ما خنده دار است یا یک کلاس 240 ساعت برای اعراب جاهلیت که میکروب رو توضیح بده و علم جهان را حدود 500 سال از طریق وحی و بدون کمک عقل انسان جلو ببره ....پس اگر می گوییم خدا می داند یا هزاران دلیل داره این هستش که هنوز زمان مناسب برای فهمیدن بعضی چیزها با وجود گذشتن 1400 سال نرسیده ......
باز هم می گم ...زمان مهمترین چیز است ...اینکه شما در جامعه ای بزرگ شدید که برده داری نداشته و از اول یک خدا را می پرستید و خواستگاه دین الهی زردشت بوده نمی توانید با عرب جاهلیت که شعارش اسب و شمشیرش بود و زنان را آنقدر پست می شماردند مقایسه شوید ...شما در جنگ نبودید و امیدوارم هرگز نباشید ....
و اما در مورد تضاد ...شما چه چیزی را تضاد می دانید ؟ تفاوتی بین تضاد و تکامل آیات وجود دارد آیا اینکه مرد را سرپرست زن قرار داده تضاد است ؟ فقط همین برای شما معنی و فهوم تضاد ایجاد می کند ؟ دیدگاه تک بعدی به مسایل همیشه باعث رنجش است چه از سوی مدافعین و چه از سوی مهاجمین به دین اسلام ....من پیشنهاد می کنم که تمام قرآن را بخوانید و ارتباط بین آیات را ببینید نه اینکه تا چند آیه در جایی بزرگ شد آن ها را سرچشمه بگیرید...اگر حرفی زده شده در قرآن چرا زده شده ؟ به چه گروهی اطلاق می گردد؟ چه کسانی را هدف قرار داده ؟ اگر گفته زن تمکین نمی کند منظورش کلی بوده یا فقط در موارد خاص اشاره می کند ؟؟؟
................................................................................................
ادامه جواب دادن من تکرار مکررات هستش اما برای فهمیدن هرچیزی به زمان احتیاج است . بشر در تمام طول زندگی خودش که فرض کنیم 5000 سال است تلاش کرد تا به تعالی و شکوه برسد و بخاطر خودخواهی ها و غرور ها حتی یک بار هم موفق به این کار نشده چه بادین چه بی دین ... برای من مفهوم خدا مهم نیست چه خدای ما مسلمین الله باشد چه خدای عیسی چه خدای موسی چه خدای زرتشت آتش باشد و چه خدایان دیگر تمامی آن ها نهایت به یک خدا می رسند که خداوند بزرگ و تواناست ... اما با وجود این خداوند هنوز انسان ها به خاطر هیچ و پوچ کشته می شوند که ربطی به او ندارد چون برای ما مسلمین گفت محمد خاتم است ......
من به شما پیشنهاد می کنم همانطور که من تاریخ را برگ به برگ خواندم بخوانید و خودتان را در آن زمان ببینید شاید مفهومی از قرآن را درک کنید ... شاید بعضی از این آیات برای زمان شما نیست ، برای گذشته هم نیست برای آینده ایست که ما هم نمیدانیم .... هر آن چیزی که قبول دارید نگهدارتان باد :)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه ...من جواب هرکدوم از این ها رو میدم هرچند با عصبانیت گفتی و از این احقاق حقوق زنان بازی:| ....اما :
در قرآن هیچ جا نگفته مرد از زن برتره ....بیار ....اما گفته مرد سرپرست زن و مسئول خانواده هست ...این برتریه ؟ دین اسلام تماما عدالت چون در مبحث ارث هم گفته که مرد مسئول و سرپرست خانواده و احیا گر هستش ...یعنی اگر اتفاقی بیفته مرد باید جوابگو باشه ....پسر باید در غیاب پدر خرج خانواده رو بده..مرد باید خانواده تاسیس کنه ....این هم جواب ارث
بله قرآن گفته اگر بتونه عدالت برقرار کنه ....شما در جامعه ای هستید که مردها نمی تونن عدالت رو برقرار کنند ....مشکل که از قرآن نیست .....
؟؟؟
اتفاقا همین سوال شما رو از حضرت علی چند خانم پرسیدند وایشون در جواب گفتند تشت بیارید ... آوردند گفت هر خانمی یک لیوان آب توش بریزه ...همه ریختند گفت حالا هرکس همون آبی رو که ریخته برگردونه به لیوانش ......
و در اینجاست که من شما رو یادآور بحران کشورهای اروپایی میشم که من و شما زیاد تو فیلم هاشون دیدیم ...این بچه من نیست!!!
اگر خداوند می گفت حتما حکمتی درکارش بوده ....فعلا که نگفته :)).......
در ضمن آیا تمام مردان مسلمان اینجوری اند که دو زن می گیرند ؟ بعضی هاشون که فکر می کنند می گیرند اما ما جوون ها که همون یه دونه اش هم گیرمون نمیاد :|.....

............................................................................................
یادتون باشه که هیچوقت ایرادات چیزی رو که اسلام میبینید به گردن خدا و پیامبر نندازید....اگر بد اجرا میشه و هرکس فکر می کنه استادشه مشکل از ماست وگرنه خدا گفت من خاتم رو هم فرستادم ....دیگه بعد 124 هزارتا آدم نشدید ...این یکی هم آخریش .....من هرچقدر براتون ساده گرفتم از زمان نوح فایده نداشت ....حالا یکم سختی بچشید انسان ها ....ختم کرد . خاتم یعنی تمام ...بدون دنباله .....پس ایراد از ماست ....

آیه 34 سوره نسا و برو بخون نوشته مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است....
اون موقع نمیدونستن بچه مال کیه ولی الان با دی ان ای معلوم میشه...
شما اصلا جواب منو ندادین...
اشکالی نداره جوابی ندارین که بدین من توقع ندارم ازتون!
:cool:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
عادتمون دادن فکر نکنیم...:w05:
عادتمون دادند فکر نکرده حرف بزنیم...

آیه 34 سوره نسا و برو بخون نوشته مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است....
اون موقع نمیدونستن بچه مال کیه ولی الان با دی ان ای معلوم میشه...
شما اصلا جواب منو ندادین...
اشکالی نداره جوابی ندارین که بدین من توقع ندارم ازتون!

ایه 34 سوره نسا روبرو منه و در اون نوشته شده سرپرست ....قرآنی که شما خوندید مترجمش کیه ؟؟؟ بعد از اون در مورد نگه داشتن حقوق زن و مردم در کنار هم صحبت کرده و گفته در غیاب هم دیگر باید حقوق هم رو حفظ کنند .....اگه بحثتون سرپرستی مرد که من می تونم از این صحبت کنم که مرد نسبت به زن یک چیزی داره که کمی برتر و اون هم قدرت تفکر بدون احساسات و اکثرا مرد داره نیروی جسمی و بنیه قوی هستش ...باور نداری بیا دعوا ....
اما اگر بحثتون در مورد ادامه آیه است من اینطور جواب میدم که در مورد نافرمانی صحبت کرده ... اون میگید ؟؟؟ اون تیر شده خورده تو قلبت :d.... ببین در همون آیه قبلش در مورد مسئوولیت صبحت کرده که باید در غیاب هم اون رعایت کنند ...گفته اگر در غیاب شوهر نافرمانی کرد و مسوولیت هاش انجام نداد این کارها رو بکنید ...چرا آیه بعدش نمی گید که میگه میانجیگری توسط داورهایی از هردوطرف ؟
..............................................................................................
وای که شماها ... یعنی پیامبر میومد یک کلاس می گذاشت می گفت آی عصر جاهلیت ...آی فلانی و فلانی آزمایش دی ان ای بگیرید ببینید این بچه کیه ؟؟ حرف ها میزنید ها ...شما هم پست های منو نخوندید وگرنه جواب تمامی سوالاتتون در پست های من بود ....

Unline

عضو جدید
دوستان مشکلی که هست اینه که دوستمون جناب کریم سوالاتی رو مطرح کردند و شما فقط آیات رو با معانیشون کپی و پیست می کنید و فکر می کنید پاسخ ایشون رو دادید

نکته ی جالب تر این هست که می خندید به ایشون و فکر می کنید چقدر در توضیح دادن مسائل موفق عمل کردید و ایراد از ایشونه که حرف شما رو متوجه نمیشه

دوست عزیزی که یک آیه رو با معنیش می نویسی و بعد میگی این هم اعجاز - و مطمئن هستم این اعجاز و این آیه رو هم از کسی شنیدی و هنوز خودت هم متوجه نشدی که اعجازش کجاست و اصلا معنی اش رو هم نمیدونی

لطف کن قبل از اینکه چیزی رو برای کسی توضیح بدی خودت اول درکش کنی ! مثل اینه که به من بگن در فلان جا یک جمله نوشته شده که سرشار از رمز و راز هست و اون اینه " خیار بسیار سبز است"

بعد من هرجا میرم برم بالای منبر و بگم دوستان یک جمله ای براتون دارم که اصلا به زندگیتون تجلی می بخشه همین طور و در مقابل چشمان حیرت زده ی دوستان تشنه ی علم بگم "خیار بسیار سبز است "

من که خودم نفهمیدم کسی که این جمله رو گفته در کجای این جمله رمز و رازی مشاهده کرده - ولی حفظش کردم و هرجا میشینم این رو میگم و میگم خوب شاید من نفهمیدم حتما اینها متوجهش میشن

اونها هم با خودشون میگن ما نفهمیدیم ولی وقتی این داره میگه حتما یه چیزی میدونسته که داره میگه دیگه ! الکی که نمیگه !

و این اسمش چیه ؟ فکر کنم بهتر از من بدونید !

یه موضوعی رو قبل از اینکه درک کنید توضیح ندید - اینقدر کپی و پیست نکنید و بعد از اینکه میبینید ازتون سوال میشه کسی رو مسخره نگیرید - واقعا اگر یه موضوعی رو متوجه بشید میتونید پاسخ یه سوال رو بدید و وقتی خودتون هم اصلا باهاش آشنا نیستید پاسخی میدید که هیچ جای سوال رو پوشش نمیده !

من میدونم خیلی شاهد این بودم که سوال شده و عزیزان رفتن همون سوال رو در گوگل سرچ کردن و از 4 تا لینک یک سری نوشته ی بسیار طولانی که هیچکس اونها رو نمیخونه کپی کردند و در پاسخ به سوال ازشون استفاده کردند

بعد هم زیرش نوشتن که امیدوارم پاسخ سوالت رو گرفته باشی ! شما خودت پاسخ سوال رو گرفتی دوست عزیز ؟ اصلا پاسخ رو خوندی ؟

من نمی گم پاسختون اشتباهه - میگم شما خودتون به اندازه ی کافی مطالعه نکردید در موردشون - سعی کنید به جای اینکه دائم آیه و معنی قرار بدید

برید آیاتی که فکر می کنید می تونن پاسخ اینگونه سوالات باشند رو بخونید و کاملا روشون تحقیق کنید - بعد بیاید تفاسیرشون رو بیان کنید بدون اینکه اسمی ببرید ازشون

فکر می کنم این بهتر باشه تا اینکه دائم آیات رو کپی می کنید و معنیشون رو و نه تنها پاسخ مفیدی نمیدید - بلکه باعث میشید این بدگمانی ها و این مدل طرز فکر ها در مورد دینتون از جانب بقیه بیشتر بشه و بیشتر به شبهات اضافه می کنید و مطرح کنندگان سوال با خودشون میگن " اینها خودشون هم نفهمیدند و قصد دارند به ما بفهمونند "

امیدوارم بیشتر روی این مسائل کار کنید - پاسخ های تکراری و غیر علمی شما باور کنید ادم رو خسته می کنه و این حس قهرمانانه ای که بعد از پاسه دادن های این چنین به شما دست میده خیلی عجیبه !

موفق باشید

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایه 34 سوره نسا روبرو منه و در اون نوشته شده سرپرست ....قرآنی که شما خوندید مترجمش کیه ؟؟؟ بعد از اون در مورد نگه داشتن حقوق زن و مردم در کنار هم صحبت کرده و گفته در غیاب هم دیگر باید حقوق هم رو حفظ کنند .....اگه بحثتون سرپرستی مرد که من می تونم از این صحبت کنم که مرد نسبت به زن یک چیزی داره که کمی برتر و اون هم قدرت تفکر بدون احساسات و اکثرا مرد داره نیروی جسمی و بنیه قوی هستش ...باور نداری بیا دعوا ....
اما اگر بحثتون در مورد ادامه آیه است من اینطور جواب میدم که در مورد نافرمانی صحبت کرده ... اون میگید ؟؟؟ اون تیر شده خورده تو قلبت :d.... ببین در همون آیه قبلش در مورد مسئوولیت صبحت کرده که باید در غیاب هم اون رعایت کنند ...گفته اگر در غیاب شوهر نافرمانی کرد و مسوولیت هاش انجام نداد این کارها رو بکنید ...چرا آیه بعدش نمی گید که میگه میانجیگری توسط داورهایی از هردوطرف ؟
..............................................................................................
وای که شماها ... یعنی پیامبر میومد یک کلاس می گذاشت می گفت آی عصر جاهلیت ...آی فلانی و فلانی آزمایش دی ان ای بگیرید ببینید این بچه کیه ؟؟ حرف ها میزنید ها ...شما هم پست های منو نخوندید وگرنه جواب تمامی سوالاتتون در پست های من بود ....

از خودم که نگفتم از تو قرآن نوشتم عین همین جمله رو!دروغگو هم خودتی...!
من با کسی دعوا ندارم...
همین ینی بی عدالتی...چرا باید قدرت بدنی مرد از زن بیشتر باشه؟؟البته اینم بگم قدرت بدنی بعضی از زنا بیشتر از بعضی از مرداست!
زنم خیلی از برتریا نسبت به مرد داره چرا یه بار از برتری زن به مرد تو قرآن نیومده؟؟!!!

زمان پیامبر علم انقد پیشرفت نکرده بود...بله الان میشه با آزمایش تشخیص داد!!
زن اگه با مرد دیگه ای باشه بنیان خانواده به هم میریزه ولی اگه برعکسش باشه بهم نمیریزه اتفاقا خیلیم ثواب داره..خدا اجرتون بده!!

Unline

عضو جدید
ضمنا در مورد پرسش سوال هم بعضی دوستان دائم دست میذارن روی یک سری آیات ( بسیار تکراری ) و اونها هم از کسی شنیدن و خوششون اومده و دائم هی همون آیه رو می پرسند و خوسحالی می کنند و اگر کسی یه مرتبه براشون توضیح میداد موضوع رو اینقدر این سوال های آماتوری رو مطرح نمی کردند ! سوال هم باید ارزش پاسخ دادن داشته باشه - بعضی ها فقط دنبال پرسش سوال هستند برای تخریب

اصلا پاسخ سوالات براشون اهمیتی نداره - پس بهتره قبل از بحث مشخص بشه که هدف پیدا کردن جواب هست یا فقط نقد و نقض ؟

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم مسروری حداقل یک بار هم که شده سئوالات من رو بخونین، بعدا این جواب های تکراری رو براش کپی کنین.
این پاسخ شما اصلا ربطی به سئوالات من در این تاپیک نداره.

اولین سئوالم این بود که کنیزان از نظر خدای مورد باور شما یک جور غنیمت محسوب میشدن.

با توجه به اینکه مسلمانان معتقدند پناه دادن کنیز یک حرکت انسان دوستانه بوده چون بیوه میشده، شما ارتباط غنیمت و حرکت انسان دوستانه رو برای من توضیح بدین.

بخشیدن این غنیمت ها به پیامبر دقیقا چه مشکلاتی رو از روی دوش ایشون بر میداره؟

همچنین من با شما بحث تاریخی ندارم که میفرمایید شواهد ما اینگونه نشون میده.
شواهد شما بر اساس کدوم تاریخ اینگونه نشون میده؟

پیامبر اسلام تا قبل ار 40 سالگیشون، زیر نظر کدوم مورخ بودن؟
لطفا وقتی شواهد و قرائن میارین یک نگاهی هم به زمان نوشته شدن این کتب تاریخی بیاندازین.

اما سئوال دوم :

قرانی که معتقدین کلام خدا هست، از سایر زنان دعوت میکنه خودشون رو داوطلبانه به پیامبر ببخشند.
اینکه پیامبر قبول کرده یا نکرده بحث تاریخیه و هرچی من بگم شما هم یک چیزی میگی.

اما چرا یک خدایی باید زنان رو تشویق کنه بدون مهریه خودشون رو به پیامبر ببخشن؟
در اینجا شما محدوده سنی میبینی؟
گفته فقط بیوه ها؟
صراحتا نوشته هر زنی که خود را داوطلبانه به پیامبر ببخشد.

در ضمن خیلی جالبه میگین هدف از ازدواج ها اجتماعی و سیاسی بوده.

مگه تو دنیای امروز هدف از ازدواج ها چیه؟
خیلی ها برای شغل و منصب دختر یا پسر باهاش ازدواج میکنن یا درآمدش، این دلیل میشه واسه افزایش تعداد ازدواج.

بحث من روی قرآن و کلمات واضخ اون هست نه تاریخ هایی که هر کدوم 200 تا 300 سال بعد از زمان رحلت پیامبر نوشته شدن و تازه نوشتن ایشون چه میکرده !!!

جوابی که گذاشتم تفسیر آیه بود
چطور میگید ربطی به سوال نداره
شما آیه رو اول تاپیکتون قرار دادید بعد برای خودتون سوال ساختید
تفسیر رو مطالعه میکردید چندتا از سوالهاتون خودبه خود حذف میشد
بحث درمورد رحمه للعالمین هست آخرین فرستاده ، رسول مکرم اسلام که خداوند در بیان عظمت ایشون فرموده اند
لولاک لماخلقت الافلاک»:« اگر تو نبودى هر آینه عالم را خلق نمى ‏کردم

دوستان مشکلی که هست اینه که دوستمون جناب کریم سوالاتی رو مطرح کردند و شما فقط آیات رو با معانیشون کپی و پیست می کنید و فکر می کنید پاسخ ایشون رو دادید

نکته ی جالب تر این هست که می خندید به ایشون و فکر می کنید چقدر در توضیح دادن مسائل موفق عمل کردید و ایراد از ایشونه که حرف شما رو متوجه نمیشه

دوست عزیزی که یک آیه رو با معنیش می نویسی و بعد میگی این هم اعجاز - و مطمئن هستم این اعجاز و این آیه رو هم از کسی شنیدی و هنوز خودت هم متوجه نشدی که اعجازش کجاست و اصلا معنی اش رو هم نمیدونی

لطف کن قبل از اینکه چیزی رو برای کسی توضیح بدی خودت اول درکش کنی ! مثل اینه که به من بگن در فلان جا یک جمله نوشته شده که سرشار از رمز و راز هست و اون اینه " خیار بسیار سبز است"

بعد من هرجا میرم برم بالای منبر و بگم دوستان یک جمله ای براتون دارم که اصلا به زندگیتون تجلی می بخشه همین طور و در مقابل چشمان حیرت زده ی دوستان تشنه ی علم بگم "خیار بسیار سبز است "

من که خودم نفهمیدم کسی که این جمله رو گفته در کجای این جمله رمز و رازی مشاهده کرده - ولی حفظش کردم و هرجا میشینم این رو میگم و میگم خوب شاید من نفهمیدم حتما اینها متوجهش میشن

اونها هم با خودشون میگن ما نفهمیدیم ولی وقتی این داره میگه حتما یه چیزی میدونسته که داره میگه دیگه ! الکی که نمیگه !

و این اسمش چیه ؟ فکر کنم بهتر از من بدونید !

یه موضوعی رو قبل از اینکه درک کنید توضیح ندید - اینقدر کپی و پیست نکنید و بعد از اینکه میبینید ازتون سوال میشه کسی رو مسخره نگیرید - واقعا اگر یه موضوعی رو متوجه بشید میتونید پاسخ یه سوال رو بدید و وقتی خودتون هم اصلا باهاش آشنا نیستید پاسخی میدید که هیچ جای سوال رو پوشش نمیده !

من میدونم خیلی شاهد این بودم که سوال شده و عزیزان رفتن همون سوال رو در گوگل سرچ کردن و از 4 تا لینک یک سری نوشته ی بسیار طولانی که هیچکس اونها رو نمیخونه کپی کردند و در پاسخ به سوال ازشون استفاده کردند

بعد هم زیرش نوشتن که امیدوارم پاسخ سوالت رو گرفته باشی ! شما خودت پاسخ سوال رو گرفتی دوست عزیز ؟ اصلا پاسخ رو خوندی ؟

من نمی گم پاسختون اشتباهه - میگم شما خودتون به اندازه ی کافی مطالعه نکردید در موردشون - سعی کنید به جای اینکه دائم آیه و معنی قرار بدید

برید آیاتی که فکر می کنید می تونن پاسخ اینگونه سوالات باشند رو بخونید و کاملا روشون تحقیق کنید - بعد بیاید تفاسیرشون رو بیان کنید بدون اینکه اسمی ببرید ازشون

فکر می کنم این بهتر باشه تا اینکه دائم آیات رو کپی می کنید و معنیشون رو و نه تنها پاسخ مفیدی نمیدید - بلکه باعث میشید این بدگمانی ها و این مدل طرز فکر ها در مورد دینتون از جانب بقیه بیشتر بشه و بیشتر به شبهات اضافه می کنید و مطرح کنندگان سوال با خودشون میگن " اینها خودشون هم نفهمیدند و قصد دارند به ما بفهمونند "

امیدوارم بیشتر روی این مسائل کار کنید - پاسخ های تکراری و غیر علمی شما باور کنید ادم رو خسته می کنه و این حس قهرمانانه ای که بعد از پاسه دادن های این چنین به شما دست میده خیلی عجیبه !

موفق باشید

بحث سر خیار نیست سر آیات قرآن هست
درمورد آیات قرآن بدون دلیل ومدرک حق سخن پراکنی نداریم
بخصوص که این روزها توی باشگاه درمورد خصوصیاتی اخلاقی خودمون هم بخوایم بحث کنیم صدنفر سوال میپرسند کومدرک؟

ضمنا در مورد پرسش سوال هم بعضی دوستان دائم دست میذارن روی یک سری آیات ( بسیار تکراری ) و اونها هم از کسی شنیدن و خوششون اومده و دائم هی همون آیه رو می پرسند و خوسحالی می کنند و اگر کسی یه مرتبه براشون توضیح میداد موضوع رو اینقدر این سوال های آماتوری رو مطرح نمی کردند ! سوال هم باید ارزش پاسخ دادن داشته باشه - بعضی ها فقط دنبال پرسش سوال هستند برای تخریب

اصلا پاسخ سوالات براشون اهمیتی نداره - پس بهتره قبل از بحث مشخص بشه که هدف پیدا کردن جواب هست یا فقط نقد و نقض ؟

کاملا موافقم
اینگونه سوال پرسیدنها اگر بخاطر رسیدن به جواب منطقی باشه قابل تامل هست
ولی متاسفانه گاهی به عمد مطرح میشه تا یک عده از کاربرای فعال درحین بحث با دریافت اخطارهای گوناگون بتدریج حذف بشن

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز

از خودم که نگفتم از تو قرآن نوشتم عین همین جمله رو!دروغگو هم خودتی...!
من با کسی دعوا ندارم...
همین ینی بی عدالتی...چرا باید قدرت بدنی مرد از زن بیشتر باشه؟؟البته اینم بگم قدرت بدنی بعضی از زنا بیشتر از بعضی از مرداست!
زنم خیلی از برتریا نسبت به مرد داره چرا یه بار از برتری زن به مرد تو قرآن نیومده؟؟!!!

زمان پیامبر علم انقد پیشرفت نکرده بود...بله الان میشه با آزمایش تشخیص داد!!
زن اگه با مرد دیگه ای باشه بنیان خانواده به هم میریزه ولی اگه برعکسش باشه بهم نمیریزه اتفاقا خیلیم ثواب داره..خدا اجرتون بده!!

من حتی یک مورد کپی کردن مطلب نداشتم و همه رو آوردم .....
من نگفتم شما دروغگویید گفتم قرآنی که ترجمه اش رو خوندید مال کیه ؟؟؟ این چیزی که شما تفسیر کردید دروغگو از کجای حرف من در آوردید ؟؟؟؟؟
عجب .....پس شما هم از اون دسته افرادی هستید که تفاوت بین عدالت و مساوات رو نمی دونین بعد میرید گند میزنید به زندگی 70 میلیون آدم ....
دوست من این که زن با مرد باید هم قدرت می شد یا اینکه چرا قدرت بدنی مرد بیشتر از زنه و چرا مرد باید سرپرست باشه میشه مساوات نه عدالت .....کشورهای غربی هم مرد سرپرست خانواده هستش و وظیفه حمایت خانواده رو داره ....کشورهای لاییک هم همینطور ...اونا که خدا ندارند پس چی تعیین کننده است؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

جواب ندادی نگو جواب دادم....
الکی ما رو میفرستی راه دور!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حتی یک مورد کپی کردن مطلب نداشتم و همه رو آوردم .....
من نگفتم شما دروغگویید گفتم قرآنی که ترجمه اش رو خوندید مال کیه ؟؟؟ این چیزی که شما تفسیر کردید دروغگو از کجای حرف من در آوردید ؟؟؟؟؟
عجب .....پس شما هم از اون دسته افرادی هستید که تفاوت بین عدالت و مساوات رو نمی دونین بعد میرید گند میزنید به زندگی 70 میلیون آدم ....
دوست من این که زن با مرد باید هم قدرت می شد یا اینکه چرا قدرت بدنی مرد بیشتر از زنه و چرا مرد باید سرپرست باشه میشه مساوات نه عدالت .....کشورهای غربی هم مرد سرپرست خانواده هستش و وظیفه حمایت خانواده رو داره ....کشورهای لاییک هم همینطور ...اونا که خدا ندارند پس چی تعیین کننده است؟

حالا هر کی نوشته...شما هر معنیه که دوسش داشتی باید درست باشه؟!!!از کجا معلوم اون قرآنی که شما از توش این معنیو برداشتید نوشتید درست باشه؟؟؟
من به کشورای دیگه کار ندارم....
شما عدالت و مساواتو واسه من معنی کن!!
سوالی هم که 2تا علامت سوال و 3تا علامت تعجب جلوشه رو جواب بده...

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا هر کی نوشته...شما هر معنیه که دوسش داشتی باید درست باشه؟!!!از کجا معلوم اون قرآنی که شما از توش این معنیو برداشتید نوشتید درست باشه؟؟؟
من به کشورای دیگه کار ندارم....
شما عدالت و مساواتو واسه من معنی کن!!
سوالی هم که 2تا علامت سوال و 3تا علامت تعجب جلوشه رو جواب بده...
مساوات یعنی این :
یا ایها الناس اتقوا ربکم الذی خلقکم من نفس واحده و خلق منها زوجها و بثّ منهما رجالا کثیرا و نساء و اتقوا الله الذی تسائلون به و الارحام ان الله کان علیکم رقیبا

که آیه بیان کننده این هستش که هر دو را از یک نفس خلق کردم
عدالت خدا یعنی این:
و لا تمنوا ما فضل الله به بعضکم علی بعض للرجال نصیب مما کسبوا و للنساء نصیب مما اکتسبن واسئلوا الله من فضله ان الله کان بکل شیء علیما _ نساء 32
..
والبته قسمت اول آیه با شماست که میگه برتری هایی که خداوند به دیگران داده را آرزو نکنید ....
....
و اما در رابطه با چرا برتری های زن نسبت به مرد نیست ..خداوند در قرآن به حضرت مریم اشاره کرده اما قبل تر از اون به زنی پاکدامن تر یعنی مادر ایشون اشاره کرده ..زمانی که مادر حضرت مریم پسر می خواست و خداوند به او دختری داد و آن دختر را مرتبه و اجری بزرگ داد وگفت هیچ پسری همانند ابن دختر نیست این زن آسمانی از سوی خدا رزق و روزی می گرفت و غذل می خورد .اگر این نشان دهنده مرتبه زن و اجر و بزرگی اون نیست نشان دهنده چیست؟ خودتان هم گفتید زن بنیان خانواده است و باعث قدرت و استحکام خانواده یا افول آن ...

اذ قالت امراه عمران رب انی نذرت لک ما فی بطنی محررا فتقبل منی انک انت السمیع العلیم * فلما و ضعتها قالت رب انی وضعته انثی و الله اعلم بما وضعت و لیس الذکر کالانثی و انی سمیتها مریم و انی اعیذها بک و ذریتها من الشیطان الرجیم
...

اما اینطور جوابتون بدم که قرآن ها همه یکیست اما دل ها متفاوت ...من نمی تونم شما رو قانع کنم چون نمیخواید قبول کنید که همیشه نیروی بالاتر و فراتر از ما انسان ها وجود داشته و دارد .قرآنی که من استفاده کردم هم با قرآنی که شما استفاده کردید یکیست اما معانی لغوی فارسی به مرور زمان تغییر می کنند و به خود معانی بد می گیرند. همانطور که در کلمات فارسی میبینید و در حال تغییر اند مثل سفرنامه ناصر خسرو که شوخ نشان از حمام رفتن بود و چرک از تن پاک کردن . و در ضمن منکر بی سوادی بعضی از مترجمین و غرض ورزی بعضی دیگر در ترجمه نمی شوم...اما تفکر کردن در آیات چیزی فراتر از این حرف هاست