چه اخلاق بدی داری؟اگر مایلی بگو وبگو واسه رفعش کاری کردی؟

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
همه ما کمابیش ی اخلاقای بدی داریم اگر مایلید بیاین بگین واگه برای رفعش کاری کردی بگو شاید کسی هم مشکل شما باشه که حرفای شما کمکش کنه:gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
می یه اخلاقی دارم که نمیدونم بده یانه
وقتی احساس کنم کسی خیلی به قدرت و بزرگی خودش مینازه باهاش به مشکل برمیخورم
اکثرا با زیردستای خودم راحتم ولی با بالاسری هایی که این اخلاق رو دارن به مشکل برمیخورم
اصلا هم موقعیت طرف برام مهم نیست وبه مقابله باهاش میپردازم!

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول خودم
من آدم بددهنی هستم و خیلی زود از کوره درمیرم
یکی گفت هر وقت خواستی بد دهنی کنی یا عصبی شدی چندتا نفس عمیق بکش
کمی تاثیر داشت ولی بازم بد دهنی میکنم اما حالا به تیکه انداختن همرا ه شده به خاطر این اخلاق بدم همه همکارا
خیلی باهام محافظه کارانه باههام رفتنار میکنن وخودشونو جمع وجور کمیکنن جلوم
همین باعث شده دورو ورم خلوت باشه و زیاد باکسی صمیمی نشم

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول خودم
من آدم بددهنی هستم و خیلی زود از کوره درمیرم
یکی گفت هر وقت خواستی بد دهنی کنی یا عصبی شدی چندتا نفس عمیق بکش
کمی تاثیر داشت ولی بازم بد دهنی میکنم اما حالا به تیکه انداختن همرا ه شده به خاطر این اخلاق بدم همه همکارا
خیلی باهام محافظه کارانه باههام رفتنار میکنن وخودشونو جمع وجور کمیکنن جلوم
همین باعث شده دورو ورم خلوت باشه و زیاد باکسی صمیمی نشم

.... دی
دوم خودت

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می یه اخلاقی دارم که نمیدونم بده یانه
وقتی احساس کنم کسی خیلی به قدرت و بزرگی خودش مینازه باهاش به مشکل برمیخورم
اکثرا با زیردستای خودم راحتم ولی با بالاسری هایی که این اخلاق رو دارن به مشکل برمیخورم
اصلا هم موقعیت طرف برام مهم نیست وبه مقابله باهاش میپردازم!

سلام میرحسین خوبی منم این مشکل رودارم یکی از بچ ها میگفت مثبت و منفیت قاطیه بازیر دستا خوبی ولی با بالا دستیا خراب این موضوع باعث شده همکیشه اضافه کاریم کمتر از بقیه باشه
:D

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام میرحسین خوبی منم این مشکل رودارم یکی از بچ ها میگفت مثبت و منفیت قاطیه بازیر دستا خوبی ولی با بالا دستیا خراب این موضوع باعث شده همکیشه اضافه کاریم کمتر از بقیه باشه
:D

سلام امین جان
قربونت من خوبم تو خوبی؟
وا... خوب که فکر میکنم میبینم با مدیر گروه لیسانسم (البته با دومی، اولی آقا بود و خیلی برام محترم بود و عزیز) که خیلی آدم بی مزه و مغروری بود مشکل داشتم
با یکی از استادام که در رده جهانی صاحب صندلی مدیریتی به مشکل خوردم (البته واسه اون که من عددی نیستم ، ولی خوب با رفتارم باعث میشم تو کلاس حداقل به چشم بیاییم)
یا با پیرجوی اینجا
کلا درگیرم
دست خودمم نیست
به نظرت باید چکار کنیم؟

shiva.vahed

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه اخلاق بدی دارم
اما متاسفانه تا حالا نتونستم عوضش کنم
زیادی رکم
اگه کسی یه چیزی ازم بپرسه نمیتونم حتی برای دلخوشیش غیر از حقیقت بگم که ممکنه بعضی وقتا باعث رنجش بشه !

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام امین جان
قربونت من خوبم تو خوبی؟
وا... خوب که فکر میکنم میبینم با مدیر گروه لیسانسم (البته با دومی، اولی آقا بود و خیلی برام محترم بود و عزیز) که خیلی آدم بی مزه و مغروری بود مشکل داشتم
با یکی از استادام که در رده جهانی صاحب صندلی مدیریتی به مشکل خوردم (البته واسه اون که من عددی نیستم ، ولی خوب با رفتارم باعث میشم تو کلاس حداقل به چشم بیاییم)
یا با پیرجوی اینجا
کلا درگیرم
دست خودمم نیست
به نظرت باید چکار کنیم؟
اگه من بیل زن بودم ....
ولی فک کنم آدم باحفظ کلاس مهندسی خودش میتونه در پرده تیکه اشو بندازه ماها کلا"باآدمای رک مشکل داریم
فک کنم اگه اون موقع در نظر بگیریم که اگه کسی با ما همونجوری حرف بزنه چکارش میکنیم ؟
من اگه جاتی رییس خودم بودم تا حالا خودمو اخراج کرده بودم ....البته بی ادبی نمیکنم ولی حرفایی رو که دوست نداره بشنوه بهش میزنم:surprised:ولی اونجور که گفتم شاید خودمونو جای اون طرف بذاریم کمی کمک کنه ....:gol:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم یه اخلاق بدی دارم
اما متاسفانه تا حالا نتونستم عوضش کنم
زیادی رکم
اگه کسی یه چیزی ازم بپرسه نمیتونم حتی برای دلخوشیش غیر از حقیقت بگم که ممکنه بعضی وقتا باعث رنجش بشه !
خیلی وقتا کسایی که میان باما صحبت یا درددل میکنن دنبال حقیقت نیستن دنبال همدردی هست
ولی وقتی رک بهشون میگی اشتباه فک میکنن یا واقعیت رو بی پرده بهشون میگی دلشون رو میشکنی :gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه من بیل زن بودم ....
ولی فک کنم آدم باحفظ کلاس مهندسی خودش میتونه در پرده تیکه اشو بندازه ماها کلا"باآدمای رک مشکل داریم
فک کنم اگه اون موقع در نظر بگیریم که اگه کسی با ما همونجوری حرف بزنه چکارش میکنیم ؟
من اگه جاتی رییس خودم بودم تا حالا خودمو اخراج کرده بودم ....البته بی ادبی نمیکنم ولی حرفایی رو که دوست نداره بشنوه بهش میزنم:surprised:ولی اونجور که گفتم شاید خودمونو جای اون طرف بذاریم کمی کمک کنه ....:gol:

آخه بعضی جاها این حس من تبدیل به یه نفرت میشه
اصلا دوست ندارم محلش بزارم حتی سلام کنم بهش ( که متاسفانه به ضرر خودم تموم میشه )
و این حس رو هم نمیتونم پنهونش کنم، طرف از رفتارو ظاهرم میفهمه که چه حسی بهش دارم
کلا آدمی نیستم که با توجه به موقعیت و شرایط از بعضی چیزا به خاطر نفع خودم بگذرم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.و.م.

.و.م.

آخه بعضی جاها این حس من تبدیل به یه نفرت میشه
اصلا دوست ندارم محلش بزارم حتی سلام کنم بهش ( که متاسفانه به ضرر خودم تموم میشه )
و این حس رو هم نمیتونم پنهونش کنم، طرف از رفتارو ظاهرم میفهمه که چه حسی بهش دارم
کلا آدمی نیستم که با توجه به موقعیت و شرایط از بعضی چیزا به خاطر نفع خودم بگذرم
شاید این اخلاق رو یه حسن بدونیم ولی خیلی وقتا مصلحت اندیشی لازمه
متاسفانه ماها اینقد شعار شنیدیم که فضایل چین و کدومان ولی ندیدیم کسی بهشون عمل کنه بد بین شدیم به همه چیز حتی اگر کسی واقعن صادق باشه میگیم داره ریا میکنه
اما به نظر من خوبه آدم لااقل ظاهررو حفظ کنه:gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید این اخلاق رو یه حسن بدونیم ولی خیلی وقتا مصلحت اندیشی لازمه
متاسفانه ماها اینقد شعار شنیدیم که فضایل چین و کدومان ولی ندیدیم کسی بهشون عمل کنه بد بین شدیم به همه چیز حتی اگر کسی واقعن صادق باشه میگیم داره ریا میکنه
اما به نظر من خوبه آدم لااقل ظاهررو حفظ کنه:gol:

امین در سطح دیپلم بگو ببینم چی میگی آخه :D

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چیز دیگه که خیلی منو اذیت میکنه ولخرجیهامه
مثلا"من یه جایی بیرون شهر کار میکردم یه سری حساب کردم دیدم هفته ای 110هزار تومن کرایه ماشین میدم ...
همش دربس این ور اون ور میرفتم
یا یه زمانی خوره فندک زیپو خریدن شده بودم کلکسیون درست کرده بودم
یا موقع خرید چونه نمیزنم مغازه اول هرچی گفت پولشو میدم نه میگردم نه چونه میزنم البته نمیدونم این رفتار بده یانه؟
ولی وقتب میبنم ملت برای تک تک و قرون قرون پولشون چکار میکنن یه جوری میشم
یکی از بچه ها میگفت کسایی که مثلا"با اتوبوس اینور اونور میرن شاید وضع مالیشون خیلی بهتر از ما باشه
اما شاید این ولخرجیه من تو کرایه دادن بیشتر واسه عجول بودنمه
نمیدونم..

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز دیگه که خیلی منو اذیت میکنه ولخرجیهامه
مثلا"من یه جایی بیرون شهر کار میکردم یه سری حساب کردم دیدم هفته ای 110هزار تومن کرایه ماشین میدم ...
همش دربس این ور اون ور میرفتم
یا یه زمانی خوره فندک زیپو خریدن شده بودم کلکسیون درست کرده بودم
یا موقع خرید چونه نمیزنم مغازه اول هرچی گفت پولشو میدم نه میگردم نه چونه میزنم البته نمیدونم این رفتار بده یانه؟
یکی از بچه ها میگفت کسایی که مثلا"با اتوبوس اینور اونور میرن شاید وضع مالیشون خیلی بهتر از ما باشه
اما شاید این ولخرجیه من تو کرایه دادن بیشتر واسه عجول بودنمه
نمیدونم..
امین اون رقمی که گفتی به ریال بود دیگه؟
مگه کجا میری؟ با چی میری آخه؟
ولی قسمت دوم عین همیم
اهل چونه نیستم
جنس چینی مینی هم اصلا نمیتونم بخرم
در حالیکه خیلیا میخرن و حالشو میبرن
من نه

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امین اون رقمی که گفتی به ریال بود دیگه؟
مگه کجا میری؟ با چی میری آخه؟
ولی قسمت دوم عین همیم
اهل چونه نیستم
جنس چینی مینی هم اصلا نمیتونم بخرم
در حالیکه خیلیا میخرن و حالشو میبرن
من نه
نه بابا تومن بود ساعت 5غروب از کارگاه میزدم بیرون ساعت 6صبح برمیگشتم که واسه 7ونیم حضور بزنم
با سواری میرفتم
جنس چینی خوب وبد داره مثلا"من یه کاپرا زیرپامه انصافا" ازش راضیم

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا تومن بود ساعت 5غروب از کارگاه میزدم بیرون ساعت 6صبح برمیگشتم که واسه 7ونیم حضور بزنم
با سواری میرفتم
جنس چینی خوب وبد داره مثلا"من یه کاپرا زیرپامه انصافا" ازش راضیم

امین میشه بدونم کجا کار میکنی؟

shiva.vahed

عضو جدید
کاربر ممتاز
(...موقع خرید چونه نمیزنم مغازه اول هرچی گفت پولشو میدم نه میگردم نه چونه میزنم البته نمیدونم این رفتار بده یانه؟
اما شاید این ولخرجیه من تو کرایه دادن بیشتر واسه عجول بودنمه ...)

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب، منم بازرسم، کارگاه تولید قطعه ؟
نه من تو کار پروژه هستم کارای اجرا
یه چن وقت تو یکی از نمایندگی های ایرانخودرو کارشناس فنی بودم ولی دیدم کار پشت میز نشینی و موندگاری تو سوله باهام نمیسازه 30کیلو وزنم بالارفت و داشتم میترکیدم (اما دوره اش عالی بود 20تادوره تو ایرانخودرو رفتم به حساب نمایندگی که قیمت آزاد هرکدوم رو که میخواستی آزاد بدی میشد 400هزارتومن)
ولی دوباره زدم بیرون تو کار کارگاهی ...

Sarp

مدیر بازنشسته
اولیش رک بودنم
بلد نیستم مثل 98 درصد ایرانیها نوکرم چاکرم قربونت برم بگم !
مردم هم که به این کلمات عادت دارند و انتظار دارند طرف مقابلشون یکی از این کلمات رو به کار ببره ، وقتی میبینن یکی (بابک) بدون این کلمات و عبارات حرفشو زد تموم شد ، بابک میشه آدم بده !

یکی دیگه ش هم اینه که معمولا در برخوردم تخفیفی قائل نمیشم معمولا !
مثلا ممکنه با یکی بسیار صمیمی باشم و موقعیتی پیش بیاد که این دوست صمیمی اشتباهی ازش سر بزنه و وش هم پافشاری کنه . نمیتونم گذشت کنم . فی الحال موضعم عوض میشه و باز هم میشم آدم بده !

و یکیش هم مثل بهروز و آرتا سر خم نکردن جلو کسی که زور میگه (و یا کسی که مغروره)
چون بلد نیستم نوکرم چاکرم کنم ! جلو آدم زورگو هم از این چیزا استفاده نکنی که . . . . :D

یکی دو سال هست که مثل سابق نمیتونم رو تمرکزم کنترل داشته باشم و زودتر از قبل از کوره درمیرم !

.
.
.
.

البته اینایی که شمردم ، مثل رک بودن و . . ممکنه در این مملکت بد محسوب شه .
در حالی که هم تو نت و هم در واقعیت با افراد غیر ایرانی زیادی سرو کار دارم و تا حالا بابت این رفتار و اخلاقهام مشکلی پیش نیومده !

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولیش رک بودنم
مردم هم که به این کلمات عادت دارند و انتظار دارند طرف مقابلشون یکی از این کلمات رو به کار ببره ، وقتی میبینن یکی (بابک) بدون این کلمات و عبارات حرفشو زد تموم شد ، بابک میشه آدم بده !

مثلا ممکنه با یکی بسیار صمیمی باشم و موقعیتی پیش بیاد که این دوست صمیمی اشتباهی ازش سر بزنه و وش هم پافشاری کنه . نمیتونم گذشت کنم . فی الحال موضعم عوض میشه و باز هم میشم آدم بده !

چون بلد نیستم نوکرم چاکرم کنم ! جلو آدم زورگو هم از این چیزا استفاده نکنی که . . . . :D

یکی دو سال هست که مثل سابق نمیتونم رو تمرکزم کنترل داشته باشم و زودتر از قبل از کوره درمیرم !

.
.
.
.

در حالی که هم تو نت و هم در واقعیت با افراد غیر ایرانی زیادی سرو کار دارم و تا حالا بابت این رفتار و اخلاقهام مشکلی پیش نیومده !

آره کاملا رک بودنت و محکم بودن برخورداتو میشه حس کرد
ولی به قول دوستان، باید تاحدودی بر حسب شرایط و کشش محیط برخورد کنیم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولیش رک بودنم

.
.
.
.

سلام بابک
هرچند از دستت ناراحتم که بی خداحافظی رفتی و پروفایلت بستی ترکیدیم از نگرانی
بگزریم
یکی از دوستام که از آمریکا اومده بود میگفت اگه اینا مسلمون بودن همه بهشتی میشدن چون دروغ بینشون معنی نداره چاپلوسی نمیکنن پشت سرهم حرف نمیزنن اهل تعارف الکی نیستن
مثلا"ممکنه برن بار با دوستاشون ...آقا یقه گرفتن واسه حساب کردن صورت حساب ندارن یکی میگه مهمون من و حساب میکنه یا نه هرکی پول خودشو میده
مااز این بابا ها خیلی عقبیم از اونا ....

• Like
واکنش ها: Sarp

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره کاملا رک بودنت و محکم بودن برخورداتو میشه حس کرد
ولی به قول دوستان، باید تاحدودی بر حسب شرایط و کشش محیط برخورد کنیم
نمیدونم فرق حفظ ظاهر و تظاهر درچیه ؟یعنی اگر کسی همرنگ جماعت بشه نمیشه دورو و منافق؟