امروز عصر اتکا به خرد است نه حل شدن در افکار پوسیده مفسران و راویان قران و حدیث
شما تمام افکار مخالف خود را پوسیده میدانید؟؟؟
بسیار علی
خداوند به شما توفیق روز افزون اعطا کند

ادب مرد به ز دولت اوست
امروز عصر اتکا به خرد است نه حل شدن در افکار پوسیده مفسران و راویان قران و حدیث
شما تمام افکار مخالف خود را پوسیده میدانید؟؟؟
بسیار علی
خداوند به شما توفیق روز افزون اعطا کند
ادب مرد به ز دولت اوست
در مورد جبر و اختیار در مسئله حجاب باید بگم که قران برای زنان مومن حجاب رو واجب کرده.یعنی کسانی که به این دین ایمان آوردن و به دستوراتش اعتقاد دارن.خوب طبیعیه که کسی که به یه دین ایمان میاره باید به دستوراتش هم که در اسلام یکیش حجابه عمل کنه.وفکرنمیکنم در اینجا بشه بحث زور رو مطرح کرد.چون وقتی کاری از روی ایمان باشه و ایمان هم از روی فکر باشه نمیشه بگیم از روی اجباره.
حالا میریم سراغ بحث اجباری بودن حجاب در ایران.اون دیگه بر میگرده به سیاست.فکر نمیکنم این راهی باشه برای اینکه کسی بخواد اسلام رو زیر سوال ببره.شاید بخواید بگید اینها هم پیروان همان دینند. و من میگم
اسلام به ذات خود ندارد عیبی
هرعیب که هست از مسلمانی ماست.
در ضمن اقای عراقی من از شما انتظار نداشتم که وقتی میخواید از زنان محجبه حرف بزنید میگید "موجوداتي را ميبينيد كه با روبنده در خيابان گذر ميكنند " و در مورد بی حجابها میفرمایید " افرادي با پوشش هاي مرسوم در اروپا" .
و یه تذکر جدی به همه تاكيد ميكنم به همه. لطفا در تالار ادب و احترام به هم رو فراموش نکنید.هیچ دلیلی نداره اگه کسی عقایدی بر خلاف ما داره با کلمات و عبارات نامناسب حرف بزنیم.اگه نظري رو قبول نداريم صرفا نظر رو با منطق رد كنيم نه اينكه صاحب نظر رو زير سوال ببريم.
خیلی خیلی ممنون از صحبتهایه فوق العاده تون تو این تایپک.بی پروا عقاید مخالف را بخوانید تا دریابید چه کسی خرد گراست و چه کسی تابع افکار پوسیده و به ارث رسیده با زور شمشیر از تازیان سامی
آنسوی سراب
خدا را در خواب دیدم زار زار گریه میکرد
مهدی موعود
پژوهشی در زندگانی امام علی
آیا خدا مرده است
زن ستیزی در اسلام
سه مکتوب
فروپاشی ایران در عهد ساسانیان
و هزاران کتاب دیگر که حتی نمی توانی به آنها دسترسی پیدا کنی تا به طریق تطبیقی بتوانی حق را از باطل تفکیک کنی
کودک ماندن از حس خود بزرگ بینی ولی دست و پا زدن در جهل بسیار ارزشمند تر است چرا که برای کودک هنوز امید تکامل هست ولی برای اسیران در باتلاق جهل هیچ امیدی نیست
آنکس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
آنقدر پاک و عزیزی که حیفم آید ترا به خدا بسپارم
خرد نگهدارت
خیلی خیلی ممنون از صحبتهایه فوق العاده تون تو این تایپک.
موفق و پیروز باشین.![]()
لطفا جو سازي نكنيد.با تشکر از الطفات شما ،باید عرض کنم برخی از نوشته هامو پاک میکنند مهم نیست به هر حال اینکه سایت انحصاری اونهاست که تاب شنیدن صدا مخالف را ندارند
لطفا جو سازي نكنيد.
من تا حالا فقط يه پستتون رو حذف كردم، اونم همون پستي بود كه توش شماره تلفنهايي گذاشته بوديد از كساني كه دنبال زن صيغه اي بودند.
كاربرا ميتونن خودشون قضاوت كنن.
پستاي شما همش مخالفه، و همشون هست. اگه ميخواستم پاك كنم همه اينا رو هم پاك ميكردم.
حالا اينكه من تاب شنيدن صداي مخالف رو دارم يا نه از پستاي موجودتون ميشه فهميد.
من میگم نوشته هامو پاک میکنید
شما میگید جو سازی نکن
من میگم حتی تاپیکی را هم که باز میکنم پاک میکنید
شما میگید اینا جو سازیه
من میگم تورم غوغا کرده
شما ها میگید نه همه چیز داره میاد پایین
من میگم بابا خیلی ها رو در روزهای اخیر کشتند
شما میگید مردم یه تعداد آمریکایی آورده بودند توخیابانها کار اونهاست
نمی دونم من دروغگو هستم یا نه
تا اون موقعي كه گفتيد نوشته هامو پاك ميكنيد فقط يه پست پاك شده بود. اما بعد از اون دو پست پاك شد و يك تاپيك. دو پست توهين آميز به كاربر و استهزاء اعتقادات مذهبي ديگران. و يك تاپيك در مورد تغيير مذهب بود كه كاملا يك طرفه بود. گويا فقط از سر دشمني و مخالفت با اسلام در اومديد.
آقاي عراقي دقيقا تا همين لحظه بسيار بسيار با شما مدارا شده، قطعا اگه جاي ديگه بود تا حالا صد بار اخراج شده بوديد. اما از اين پس روال كار اينگونه نخواهد بود.
در اين موارد هم لزومي به توضيح نميبينم چون به خوبي كاربران نظرات من رو ميدونن و آشنا هستن.
اين حرفتون رو نشنيده ميگيرم.