چهارشنبه سوری!!!!!!!

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که میریم خونه مادربزرگم یه آتیش بزرگ درست میکنیم ....با کلی آجیل و شیرینی .... خیلی خوش میگذره .....

بعد هممون رو آتیش میپریم حتی مادربزرگم..... اتفاقا دیشب گفت کلی جوب جمع کردم ....

ولی خوب الان دیگه رسم شده همه میرنکنار دریا و میدون جنگ میسازن...تمام خیابانهای متصل به ساحل رو میبندن...من نرفتم اما شنیدم .....میگن خیلی وحشتناکه ...هر سال هم کلی زخمی میده و ملت لباساشون میسوزه .....ولی بازم میرن میگن هیجان داره .....

ایشاله چهرشنبه سوری امسال به همه خیلی خوش بگذره ....:gol:

shima_echem

عضو جدید
منم بجز يه چهارشنبه سوري كه با دوستام بودم ، بقيه ي چهارشنبه سوري هام چنگي به دل نمي زد:cry::D

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که میریم خونه مادربزرگم یه آتیش بزرگ درست میکنیم ....با کلی آجیل و شیرینی .... خیلی خوش میگذره .....

بعد هممون رو آتیش میپریم حتی مادربزرگم..... اتفاقا دیشب گفت کلی جوب جمع کردم ....

ولی خوب الان دیگه رسم شده همه میرنکنار دریا و میدون جنگ میسازن...تمام خیابانهای متصل به ساحل رو میبندن...من نرفتم اما شنیدم .....میگن خیلی وحشتناکه ...هر سال هم کلی زخمی میده و ملت لباساشون میسوزه .....ولی بازم میرن میگن هیجان داره .....

ایشاله چهرشنبه سوری امسال به همه خیلی خوش بگذره ....:gol:
به این میگن خانواده ایرانی اصیل!!!!!!!!!!
مام بعضی مواقع و بعضی سالها از این کارا میکنیم!!!!!!!!!
ولی من هرجا برم یه آتیشی میسوزونم!!!!!!!!!!

منم بجز يه چهارشنبه سوري كه با دوستام بودم ، بقيه ي چهارشنبه سوري هام چنگي به دل نمي زد:cry::D
ای بابا غصه نخور
سعی کن تو محلتون دوس پیدا کنی
مشکل حل میشه!!!!!!!!

mostafamontazer

عضو جدید
من یه سال شب 4شنبه سوری سوار تاکسی بودم.تاکسی شخصی بود چون خانوم راننده تاکسی با بچه کوچیکش جلو نشسته بودن.آهنگ های یه خواننده عربی هم فضای تاکسی رو منور کرده بود.
راننده تاکسیه گفت:نامردای عربی چرا نمیذارین مردم حالشونو بکنن.4تا عرب سوسمار خورو....

خلاصه بعد اینکه گفت و گفت نوبت ما شد.

داداش شما چرا جایی که باید نماز بخونی میگی نماز رو عربای سوسمار خور ساختن ولی حایی که باید ایرانی باشی آهنگ عربی گوش میکنی.
البته داشتم پیاده میشدم و حرف آخر رو بهش زدم

وقتی اسلام خواست بیاد تو ایران ایرانی ها دلهاشون آماده واسه پذیرفتنش شده بود

اینم خاطره من
همین یکیو داشتم چون بقیه 4شنبه سوری ها بیرون نرفتم

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه سال شب 4شنبه سوری سوار تاکسی بودم.تاکسی شخصی بود چون خانوم راننده تاکسی با بچه کوچیکش جلو نشسته بودن.آهنگ های یه خواننده عربی هم فضای تاکسی رو منور کرده بود.
راننده تاکسیه گفت:نامردای عربی چرا نمیذارین مردم حالشونو بکنن.4تا عرب سوسمار خورو....

خلاصه بعد اینکه گفت و گفت نوبت ما شد.

داداش شما چرا جایی که باید نماز بخونی میگی نماز رو عربای سوسمار خور ساختن ولی حایی که باید ایرانی باشی آهنگ عربی گوش میکنی.
البته داشتم پیاده میشدم و حرف آخر رو بهش زدم

وقتی اسلام خواست بیاد تو ایران ایرانی ها دلهاشون آماده واسه پذیرفتنش شده بود

اینم خاطره من
همین یکیو داشتم چون بقیه 4شنبه سوری ها بیرون نرفتم
چرا راه دور بریم همین 35 سال پیش تمام کشورای اطراف آهنگای فارسی غوغا میکردن ولی الان کارمون به جایی رسیده که علاوه بر آهنگای استانبولی و عربی و آذری حتی افغانی هم تو بازار ایران هست!!!!!
دریغ از خودمون که خودمون با خودمون این کارو کردیم!!!!!!!!!

-------------------------------------
خوب بود خاطرت کاش همه فک کنیم ایرانی هستیم و ایرانی رفتار کنیم!!!!!!