چند نوع شابلن سازی داریم منظور شما کدومه ؟؟؟؟؟سلام من میخواستم در صورت امکان مفهموم جملات زیر رو برام بگذارید قبلا سپاسگزاری می کنم
شابلون سازی
کلاف دوزنده میانی
تیرچه فوندوله ای
طوقه چینی چاه
آهن گم
سقف قابلمه ای
حکمی بودن قالب بندی
گروت ایپروکسی
مضرس کردن
کف ستون
ستون مشبک
کول بتنی
آبساب نمودن آجر
منظور از کلاف دوزنده ی میانی هم همون شناژ مخفی می باشد .سلام من میخواستم در صورت امکان مفهموم جملات زیر رو برام بگذارید قبلا سپاسگزاری می کنم
شابلون سازی
کلاف دوزنده میانی
تیرچه فوندوله ای
طوقه چینی چاه
آهن گم
سقف قابلمه ای
حکمی بودن قالب بندی
گروت ایپروکسی
مضرس کردن
کف ستون
ستون مشبک
کول بتنی
آبساب نمودن آجر
تیرچه فوندوله ایی : کفشک زیر تیرچه (فوندوله) نام دارد.فوندوله سفالی است به شکل (U) یو مانند که به صورت پیش ساخته در بازار موجود است .سلام من میخواستم در صورت امکان مفهموم جملات زیر رو برام بگذارید قبلا سپاسگزاری می کنم
شابلون سازی
کلاف دوزنده میانی
تیرچه فوندوله ای
طوقه چینی چاه
آهن گم
سقف قابلمه ای
حکمی بودن قالب بندی
گروت ایپروکسی
مضرس کردن
کف ستون
ستون مشبک
کول بتنی
آبساب نمودن آجر
تیرچه فوندوله ایی : کفشک زیر تیرچه (فوندوله) نام دارد.فوندوله سفالی است به شکل (U) یو مانند که به صورت پیش ساخته در بازار موجود است .سلام من میخواستم در صورت امکان مفهموم جملات زیر رو برام بگذارید قبلا سپاسگزاری می کنم
شابلون سازی
کلاف دوزنده میانی
تیرچه فوندوله ای
طوقه چینی چاه
آهن گم
سقف قابلمه ای
حکمی بودن قالب بندی
گروت ایپروکسی
مضرس کردن
کف ستون
ستون مشبک
کول بتنی
آبساب نمودن آجر
منظور از طوقه چینی : آجر چینی در دهانه ی چه هستش که به شکل مخروط انجام میشه و در نهایت یک سفال مانند یک کوزه در روی طوقه ی آجری قرار می گیرد تا فضولات به دهانه ی چاهک نریزند و چاه ریزش نکند .سلام من میخواستم در صورت امکان مفهموم جملات زیر رو برام بگذارید قبلا سپاسگزاری می کنم
شابلون سازی
کلاف دوزنده میانی
تیرچه فوندوله ای
طوقه چینی چاه
آهن گم
سقف قابلمه ای
حکمی بودن قالب بندی
گروت ایپروکسی
مضرس کردن
کف ستون
ستون مشبک
کول بتنی
آبساب نمودن آجر
نه کف ستون همون بیس پلیته . مطمئن باش .ممنون از توضیحاتتون
استادمون خواسته در یک جمله این مطالب رو شرح بدیم
در مورد کف ستون هم باید بگم که صفحه بیس پلیت رو هم داده وکف ستون چیزی غیر از بیس پلیته
ممنون میشم اگه توضیح بدیندر مورد سقف قابلمه ایی هم باید بگم که تا حالا چنین سقفی ندیدمی . ما یه سقف داریم به نام لانه زنبوری که اگه منظورتون اینه تا در موردش توضیح بدم .
سقف لانه زنبوری یا کاسه ایی از انواع سقف های بتنی است که به صورت دو طرفه هستش و در دو جهت میلگرد گذاری میشود . اجرای این سقف به صورت درجا است و قالب بندی آن نیز به صورت شبکه های عمود بر هم بوده که کایه ایی در درون این شبکه ها قرار می گیرد و شبکه ها به وسیله ی جک های مخصوصی نگه داشته می شن . حداقل ضخامت بتن ریزی روی این قالب های کاسه ایی 10 سانتی متر می باشد .ممنون میشم اگه توضیح بدین