mohamad0028
عضو جدید
سلام
دوستان راجع به فرمت مقاله نويسي ميخوام بدونم
كسي اگه ميتئنه كمكم كنه
ممنون ميشم
كسي اگه ميتئنه كمكم كنه
ممنون ميشم
سلام
كسي اگه ميتئنه كمكم كنه
ممنون ميشم
سلام دوستان
من قالب مقاله برای مجلات معتبر رو میخوام
این که با چه فونتی بنویسم ، فواصل چطور باشه و ...
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام اتفاقا من و دوستم هم به این فکر افتاده بودیم که استادمون گفت هرکی میخواد مقاله آی اس آی بنویسه میتونم کمکش کنم
برای قدم اول به ما گفت اسمشو تو نت سرچ کنیم و مقاله هاشو ببینیم که دستمون بیاد چی به چیهالبته نه که همین اول واسه آی اس آی بنویسیم
(البته من یه تجربه ناموفق داشتم که استادم با ترجمه هایی که واسه نوشتن کتاب بودن غیبش زد، من خنگ هم هیچ نسخه ای جز چند صفحه دست خودم نداشتمامیدوارم این مثل اون وسط راه ول نکنه
)
سلام خدمت دوستان عزیز ...
به نظر من بهترین و ارزشمند ترین مساله در ارائه یک مقاله خوب این هست که ما خودمون کامل به موضوع مربوط مسلط باشیم... از خیلی ها دیده شده که مقالات بسیار جالب و پر محتوایی ارائه کردند اما متاسفانه خودشون از محتوای واقعی و مفهوم آن بی اطلاع بودند و به نوعی عمل کپی و پست انجام دادند .... قطعا داشتن اطلاعات کامل در مورد موضوع مورد تحقیق بسیار در افزایش اعتماد به نفس فرد موثر هست...
سلام اتفاقا من و دوستم هم به این فکر افتاده بودیم که استادمون گفت هرکی میخواد مقاله آی اس آی بنویسه میتونم کمکش کنم
برای قدم اول به ما گفت اسمشو تو نت سرچ کنیم و مقاله هاشو ببینیم که دستمون بیاد چی به چیهالبته نه که همین اول واسه آی اس آی بنویسیم
(البته من یه تجربه ناموفق داشتم که استادم با ترجمه هایی که واسه نوشتن کتاب بودن غیبش زد، من خنگ هم هیچ نسخه ای جز چند صفحه دست خودم نداشتمامیدوارم این مثل اون وسط راه ول نکنه
)
سلام به مهندسان گرامی
من تازه کارهای پژوهشی رو شروع کردم، اخیراً هم اولین مقالم توی همایش سازه و زلزله بابلسر که آذر ماه برگزار شد پذیرش گرفت. و چند روز پیش هم یک مقاله برای همایشی توی همدان فرستادم. تا دهم همین ماهم می خوام یه مقاله دیگه برای همایش سنندج بفرستم.
همۀ پست های دوستان رو خوندم.
من چون تجربه کمی توی نوشتن مقاله دارم جسارت می کنم و نکاتی رو بهتون میگم.
اول اینکه این ذهنیت رو که کپی پیست نکنید از ذهنتون بیرون کنید، منم اول همین ذهنیت رو داشتم اما نکته اینجاست که شمایی که فعلاً دانشجو هستید کپی پیست نکنید می خواید چیکار کنید؟ یه هو از خودتون یه تز در بیارین و مقالش کنید؟
اصلا اینکه فک کنید این کار کپی پیسته اشتباهه، کپی پیست یعنی یه مقاله رو کپی کنی تو ورد اسم یارو رو پاک کنی و اسم خودتو بذاری جاش، یه کمیم تغییرش بدی و دو تا شکلشو عوض کنی. شما برای نوشتم مقاله اول باید موضوع رو پیدا کنی، بهترین راه برای پیدا کردن موضوع در درجه اول داشتن یه استاد خوب و با وجدانه که مثل من سره کارت نذاره دوم سایت سیویلیکا، یه سرچ در مورد موضوع مورد علاقت بکنی هزار تا موضوع بهت میده. یه راه دیگم خوندن کتاب با دیدگاه پیدا کردن موضوعه. مثلا من چند وقت پیش داشتم تکنولوژی بتن رو می خوندم یه موضوع پیدا کردم "کاهش تنش حرارتی در بتن ریزی های حجیم"
این بحث خیلی مفصله
خسته شدم
بقیشو بعدا میگم![]()
سلام به مهندسان گرامی
من تازه کارهای پژوهشی رو شروع کردم، اخیراً هم اولین مقالم توی همایش سازه و زلزله بابلسر که آذر ماه برگزار شد پذیرش گرفت. و چند روز پیش هم یک مقاله برای همایشی توی همدان فرستادم. تا دهم همین ماهم می خوام یه مقاله دیگه برای همایش سنندج بفرستم.
همۀ پست های دوستان رو خوندم.
من چون تجربه کمی توی نوشتن مقاله دارم جسارت می کنم و نکاتی رو بهتون میگم.
اول اینکه این ذهنیت رو که کپی پیست نکنید از ذهنتون بیرون کنید، منم اول همین ذهنیت رو داشتم اما نکته اینجاست که شمایی که فعلاً دانشجو هستید کپی پیست نکنید می خواید چیکار کنید؟ یه هو از خودتون یه تز در بیارین و مقالش کنید؟
اصلا اینکه فک کنید این کار کپی پیسته اشتباهه، کپی پیست یعنی یه مقاله رو کپی کنی تو ورد اسم یارو رو پاک کنی و اسم خودتو بذاری جاش، یه کمیم تغییرش بدی و دو تا شکلشو عوض کنی. شما برای نوشتم مقاله اول باید موضوع رو پیدا کنی، بهترین راه برای پیدا کردن موضوع در درجه اول داشتن یه استاد خوب و با وجدانه که مثل من سره کارت نذاره دوم سایت سیویلیکا، یه سرچ در مورد موضوع مورد علاقت بکنی هزار تا موضوع بهت میده. یه راه دیگم خوندن کتاب با دیدگاه پیدا کردن موضوعه. مثلا من چند وقت پیش داشتم تکنولوژی بتن رو می خوندم یه موضوع پیدا کردم "کاهش تنش حرارتی در بتن ریزی های حجیم"
این بحث خیلی مفصله
خسته شدم
بقیشو بعدا میگم![]()
سلام جناب
یه نکته ای که باید بهش توجه کرد اینه که توی همایشا متأسفانه خیلی راحت هر مقاله ای با وجود کلی ایراد پذیرش میکنن! به خاطر همین ارزش مقاله های خوبی هم که ارائه میشه پایین میاد. به یه نحوی باید هزینه های همایش تأمین بشه دیگهالبته مقاله ی خوبم بینش هستا ولی کمتر از ژورنال خوب! اگه مقاله مینوسید و خوب هست در درجه ی اول تو ژورنال با ارزش بالا و در درجه ی دوم تو همایشا ارائه کنید. ارزش مقالات همایشی پایین تر از زورنال هست. اگه بتونید یه مقاله رو با تغییر دادن نسبی مطالبش هم تو همایش و هم تو ژورنال ارائه کنید که عالی میشه! آخه میدونید که!!! یه مقاله نمیتونه با یک متن واحد هم زمان چند جا ارائه بشه و این معمولاً خلاف قوانین همایش و یا ژورنال ها هست.
موفق باشید
بله جناب مهندس
شما درست می گین، همایش های داخلی راحت پذیرش می دن، البته به همایشش هم بستگی داره. ولی باید از یه جایی شروع کرد دیگه، درسته؟
باید یادمونم باشه که سنگ بزرگ نشانه نزدن است، شما نمی تونید بدون هیچ تجربه ای برید مقاله ISI بدید. بنابراین با ارسال مقاله برای همایش های داخلی دستتون در مقاله نویسی روان می شه و آماده میشید برای ژورنال ها و ISI.
در ادامه صحبت هام لارمه بگم اینکه شما مطالب رو از مقالات مختلف بگیرید و توی مقاله خودتون بذارید کپی پیست نیست. این استفاده کردن از منابع به حساب می آید. اگه این کارو نکنید دیگه آخر مقالتون منابعی برای ذکر کردن نخواهید داشت. روش صحیحش اینه که شما یه مقاله رو می خونید و تشخیص می دید که قسمتی ازش برای شما مفیده ، اون قسمت رو با مقداری تغییرات دلخواهتون وارد مقاله خودتون میکنید.در پایان مقاله هم نام منبع رو ذکر می کنید.
کپی پیست ارزش کارو میاره پایین. باید تا حد امکان نقل به مضمون کرد! از طرفی بنده نگفتم که کسی تو همایش شرکت نکنه! فقط گفتم اگه میدونید ارزش کارتون بالاست اول برای ژورنالا ارسال کنید.
برای راه افتادن هم فرمایش شما کاملاً متین.تا آدم شروع به نوشتن مقاله نکنه دسش راه نمیفته. یکی دوبار اول سخته ولی بعد راحت تر میشه.
ممنون که خبر دادین.سلام به دوستان پزوهشگر
به خودم گفتم خوب میشه که با هو دیگه روی همایش ها تمرکز کنیم و با هم دیگه حالا یا با همکاری هم دیگه یا جداگانه مقاله بنویسیم و بفرستیم
نزدیکترین همایش آخرین مهلت ارسالش دهم همین ماهه، یعنی 5 روز فرصت داریم.
البته خیلی کمه ولی کار نشد نداره.
این پوستر همایشه
http://www.civilica.com/images/calendar/posters/KSAHC01_poster.jpg
مائده خانم فک کنم به رشته شما هم مرتبط باشه.
دوستان عزیز موضوعاتی رو که دارن در اختیار همه بذارن که همه استفاده کنن.
تا اونجا که من میدونم هیدرولوژی بررسی اطلاعات کمی و کیفی در مورد آبه در حالی هیدروکلیماتولوژِی همونطور که از اسمش پیداس علاوه بر ویژگی های هیدرولوژی اطلاعات هواشناسی (جوی) رو هم بررسی میکنه.1 سوال؟
هیدروکلیماتولوژی یعنی چی؟
اصلا چی هست؟
سلام دوست عزیزدوست عزیز اسم استادتون چیه؟
من خیلی مشتاقم مقاله ISI بنویسم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به مجله مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |