چطور مسلمان واقعی شوم؟

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز روز سوم هست. واقعا مسلمون بودن سخته, هر جا میرم باید دقت کنم, تو خیابون, تو خونه, بنگاه , نزد فامیل , هنگام حرف زدن و ...

کلی هم سوال تو کله ام هست! مغزم داره منفجر میشه از سوالات شرعی! اما نوعی آرامش داشتم تو این سه روز, انگار یه باری از دوشم برداشته شده, اتفاقات اطراف اصلا واسم اهمیتی نداره؛ اینکه حس میکنم قدرت مافوقی همه چیز رو کنترل میکنه باعث آرامش من میشه. کلا حال خوبی دارم

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
امروز روز سوم هست. واقعا مسلمون بودن سخته, هر جا میرم باید دقت کنم, تو خیابون, تو خونه, بنگاه , نزد فامیل , هنگام حرف زدن و ...

کلی هم سوال تو کله ام هست! مغزم داره منفجر میشه از سوالات شرعی! اما نوعی آرامش داشتم تو این سه روز, انگار یه باری از دوشم برداشته شده, اتفاقات اطراف اصلا واسم اهمیتی نداره؛ اینکه حس میکنم قدرت مافوقی همه چیز رو کنترل میکنه باعث آرامش من میشه. کلا حال خوبی دارم

سلام.

میشه قشنگ تعریف کنی چی شد که اینجوری شدی؟؟ یعنی به این نتیجه رسیدی که مسلمون واقعی بشی؟

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
:)

:)

امروز روز سوم هست. واقعا مسلمون بودن سخته, هر جا میرم باید دقت کنم, تو خیابون, تو خونه, بنگاه , نزد فامیل , هنگام حرف زدن و ... کلی هم سوال تو کله ام هست! مغزم داره منفجر میشه از سوالات شرعی! اما نوعی آرامش داشتم تو این سه روز, انگار یه باری از دوشم برداشته شده, اتفاقات اطراف اصلا واسم اهمیتی نداره؛ اینکه حس میکنم قدرت مافوقی همه چیز رو کنترل میکنه باعث آرامش من میشه. کلا حال خوبی دارم

http://www.eporsesh.com/ ساعات حضور کارشناسان از ساعت 8صبح الی 20 به جز ایام تعطیل . هم درباره مسائل شرعي و هم درباره مسايل جوانان و م درباره مسائل شيعه و سني مشاور داره و انلاين جواب مي دن خيلي هم با حوصله هستن موفق باشي;)

آخرین ویرایش:

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
موفق باشی دوست عزیز;)
فکر میکنم تو مسلمون بودی الان داری مومن میشی
قرآن خوندن هم بعد از یه مدتی تو برنامه روزانه ت قرار بده ...

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.

میشه قشنگ تعریف کنی چی شد که اینجوری شدی؟؟ یعنی به این نتیجه رسیدی که مسلمون واقعی بشی؟

خیلی تدریجی .

هر موضوعی که برام پیش میومد , موضوعاتی کاری, مالی,درسی, عشقی, خانواده, فامیل , زن , مرد و ... روش خوب فک میکردم بعد میدیدم اون راهی که اسلام گفته از همه بهتره. اما خب واسم خیلی سخت بود , میدونین یه نوع غرور نمیذاشت قبول کنم که اسلام چیز خوبیه, یه حالت دین ستیزی در من در طول بیست و چند سال نهادینه شده بود تا اینکه اتفاقات کوچیک و بزرگی واسم رخ داد, آخرش به این نتیجه رسیدم غرور من در برابر کیه؟ دارم کی رو گول میزنم, اونچیزی که درسته درسته, چرا باید باهاش سر ناسازگاری بگیرم؟ من به حق میدیدم اسلام در مورد هر چیزی نظر داده کاملا درسته - البته وقتی ساعت ها در مورد موضوع فک میکردم - این بود که تصمیم گرفتم این غرور مسخره رو نابود کنم. میدونین من آدمایی رو دیدم که با اسم اسلام, حاجی و دین جرم ها و جنایت ها میکردند جبهه گیری من در مقابل این جور افراد باعث شده بود از دین زده بشم, اما بعد از یه مدت دیدم نه, دین بیچاره چه گناهی کرده که بازیچه دست این افراد شده.

خلاصه اینکه وقتی درست بودن دین رو در هر زمینه ای دیدم و غرورم و کینه ورزی های شخصیم با افراد متظاهر رو کنار گذاشتم تصمیم گرفتم مسلمون واقعی بشم.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
موفق باشی دوست عزیز;)
فکر میکنم تو مسلمون بودی الان داری مومن میشی
قرآن خوندن هم بعد از یه مدتی تو برنامه روزانه ت قرار بده ...

چند تا سوال در مورد نماز داشتم, لطفا دوستان جواب بدید :smile:, 1- در هنگام قنوت میشه دعا رو به زبون فارسی خوند؟ 2- اگر در هنگام نماز بخشی از نماز رو یادمون بره - یعنی مثلا یادمون بره که تسبحیات اربعه رو دو بار خوندیم یا سه بار - تکلیف چیه؟
3- مکث چند ثانیه ای در هنگام نماز - برای بخاطر آوردن ذکر های نماز ! - حکمش چیه؟ 4- آیا اگر صبح خواب بمونیم و نماز صبح رو نخونیم و بعدش قضای اونو بخونیم ایرادی داره؟ قضای نماز صبح رو چه زمانی باید خوند؟

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا سوال در مورد نماز داشتم, لطفا دوستان جواب بدید :smile:, 1- در هنگام قنوت میشه دعا رو به زبون فارسی خوند؟ 2- اگر در هنگام نماز بخشی از نماز رو یادمون بره - یعنی مثلا یادمون بره که تسبحیات اربعه رو دو بار خوندیم یا سه بار - تکلیف چیه؟
3- مکث چند ثانیه ای در هنگام نماز - برای بخاطر آوردن ذکر های نماز ! - حکمش چیه؟ 4- آیا اگر صبح خواب بمونیم و نماز صبح رو نخونیم و بعدش قضای اونو بخونیم ایرادی داره؟ قضای نماز صبح رو چه زمانی باید خوند؟
1.اشکالی نداره....
2.بنا رو بر 3بار باید بذاری و دو سجده ی سهو....
3.هیچ اشکالی نداره مکث چند ثانیه ای کنی...
4.ایرادی نداره ولی خوب از ثوابش کم میشه...هرو چه زودتر بهتر...
من کسی نیستم که اینارو بگم...فقط میخواستم کمکی کرده باشم...

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.eporsesh.com/ ساعات حضور کارشناسان از ساعت 8صبح الی 20 به جز ایام تعطیل . هم درباره مسائل شرعي و هم درباره مسايل جوانان و م درباره مسائل شيعه و سني مشاور داره و انلاين جواب مي دن خيلي هم با حوصله هستن موفق باشي;)

سایت بسیار جالبیه, ممنون.

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ، منم بابت تصمیم قشنگتون بهتون تبریک میگم ;)

1.اشکالی نداره....
2.بنا رو بر 3بار باید بذاری و دو سجده ی سهو....
3.هیچ اشکالی نداره مکث چند ثانیه ای کنی...
4.ایرادی نداره ولی خوب از ثوابش کم میشه...هرو چه زودتر بهتر...
من کسی نیستم که اینارو بگم...فقط میخواستم کمکی کرده باشم...

ولی من راجب مورد 2 شنیده بودم اگه تو تعدادش بین 2و3 شک کنی باید بنا رو روی 2 بذاری و یکی دیگه هم بخونی ولی اگه بین 3و 4 شک داشتی باید بنا رو رو 3 بذاری و ادامه بدی ...

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز

من مي ترسم يه چي بگم اشتباه باشه
فقط اولي رو مي دونم كه قنوت قسمتي از نمازه كه خدا اجازه داده با هر زبوني دوست داري هر چي دوست داري ازش تشكر كني و حاجت بخواي
من شنيدم خوندن دعاي فرج خيلي خيلي خيلي خوبه
ايشالا اين دعا رو هم ياد بگير كه خيلي خيلي ارامش بخش و گره گشاست
بسم الله الرحمن الرحیم

"اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ
فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ
وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا
وَ عَيْناً
حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِيهَا طَوِيلا"

خدايا، در اين لحظه و در تمام لحظات،
سرپرست و نگاهدار و راهبر و يارى گر و راهنما و ديدبان ولىّ‏ات
حضرت حجّة بن الحسن-
كه درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد-
باش، تا او را به صورتى كه خوشايند اوست
[و همه از او فرمانبرى مى‏نمايند]
ساكن زمين گردانيده،
و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏مند سازى

درباره بقيش هم حرف دل من اينه كه فقط بدون خدا خيلي مهربونه و مطمئن باش خيلي الان دوستت داره
مي دوني اين بسم الله الرحمن الرحيمي كه ميگيم
ميگن اگه همه محبت هاي دنيا رو جمع كني (محبت همه مامانا به بچه ها از ادم و ساير موجودات ، محبت عاشقا به هم و ... هر گي كه فكر كني ) يه صدم رحيم بودن خدا نيست
ديگه فكر كن با چه عظمتي طرفي

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
خیلی تدریجی .

هر موضوعی که برام پیش میومد , موضوعاتی کاری, مالی,درسی, عشقی, خانواده, فامیل , زن , مرد و ... روش خوب فک میکردم بعد میدیدم اون راهی که اسلام گفته از همه بهتره. اما خب واسم خیلی سخت بود , میدونین یه نوع غرور نمیذاشت قبول کنم که اسلام چیز خوبیه, یه حالت دین ستیزی در من در طول بیست و چند سال نهادینه شده بود تا اینکه اتفاقات کوچیک و بزرگی واسم رخ داد, آخرش به این نتیجه رسیدم غرور من در برابر کیه؟ دارم کی رو گول میزنم, اونچیزی که درسته درسته, چرا باید باهاش سر ناسازگاری بگیرم؟ من به حق میدیدم اسلام در مورد هر چیزی نظر داده کاملا درسته - البته وقتی ساعت ها در مورد موضوع فک میکردم - این بود که تصمیم گرفتم این غرور مسخره رو نابود کنم. میدونین من آدمایی رو دیدم که با اسم اسلام, حاجی و دین جرم ها و جنایت ها میکردند جبهه گیری من در مقابل این جور افراد باعث شده بود از دین زده بشم, اما بعد از یه مدت دیدم نه, دین بیچاره چه گناهی کرده که بازیچه دست این افراد شده.

خلاصه اینکه وقتی درست بودن دین رو در هر زمینه ای دیدم و غرورم و کینه ورزی های شخصیم با افراد متظاهر رو کنار گذاشتم تصمیم گرفتم مسلمون واقعی بشم.

من اگه جای شما بودم ، همچنان بدون پیشداوری راجع به اسلام مطالعه و تحقیق میکردم.

موفق باشید

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

با توجه با اینکه گفتید به امام حسین و حضرت علی علاقه مندید حدس من این است که شما تشیع را به عنوان مذهبتون انتخاب کرده اید
اگر این طور است برای پاسخ به سوالات شرعیتون لازمه یک مرجع تقلید انتخاب کنید .
درباره این سوالات ممکن است نظرات مراجع مختلف باشد
مثلا بعضی مراجع اجازه میدهند در نماز فارسی دعا کنیم و بعضی نظرشان این است که باید عربی خواند
تا زمانیکه مرجع ثابتی انتخاب نکنید معلوم نمی شود که چه کار باید بکنید.

برای انتخاب مرجع کمی تحقیق کنید و نظرات مراجع مختلف را بخوانید ببینید کدام به روحیه تان سازگارتر است.انقدر نظرات مختلف وجود دارد که فکر میکنم میتوانید مرجع مورد نظرتان را پیدا کنید.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه با اینکه گفتید به امام حسین و حضرت علی علاقه مندید حدس من این است که شما تشیع را به عنوان مذهبتون انتخاب کرده اید
اگر این طور است برای پاسخ به سوالات شرعیتون لازمه یک مرجع تقلید انتخاب کنید .
درباره این سوالات ممکن است نظرات مراجع مختلف باشد
مثلا بعضی مراجع اجازه میدهند در نماز فارسی دعا کنیم و بعضی نظرشان این است که باید عربی خواند
تا زمانیکه مرجع ثابتی انتخاب نکنید معلوم نمی شود که چه کار باید بکنید.

برای انتخاب مرجع کمی تحقیق کنید و نظرات مراجع مختلف را بخوانید ببینید کدام به روحیه تان سازگارتر است.انقدر نظرات مختلف وجود دارد که فکر میکنم میتوانید مرجع مورد نظرتان را پیدا کنید.

لطفا چند مرجع تقلید معرفی کنید که چهره چندان سیاسی نداشته باشند. مرسی

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خودتون باید تحقیق کنید ولی آقایان وحید و سیستانی و آملی پیشنهاد خیلی هاست
راستی اون تحقیق روی اصول دین یادتون نره چون ایمان در گرو آنهاست بدون کم و کاستی:gol:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایت الله وحید خراسانی نظرات سیاسیشون رو اعلام نمیکنند.
ایت الله سیستانی هم ساکن نجف هستند و موضع سیاسی درباره مسائل ایران نمی گیرند
جانشین ایت الله بهجت هم ایت الله محفوظی هستند البته نمیدانم رساله ایشون چاپ شده یا نه قرار بود چاپ بشه.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها, حسابی ما رو به حال خودمون گذاشتینا, بابا یه حالی از ما بپرسین بد نیستا.

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
خیلی خیلی تبریک بهتون میگم بابت اینکه شهامت گفتن حرف دلتون رو داشتید:gol:
پیشنهاد میکنم اول از اصول دین شروع کنید چون مقدمه ایمان شناخته:gol::gol::gol:

جواد جون به نظرم از نماز شروع کنه خیلی بهتره!

شهریاری 2

کاربر ممتاز
توحید,عدل,نبوت,امامت,معاد
اینا همش باید با تفکر باشه و تحقیق نه تقلیدی و اتفاقا اگه واردش بشی کم لذت نخواهی برد!:gol:

راس میگه!
خیلی شیرینه!خیلی!
ولی مواظب باش خیلی تند نری توی اموختنش!یواش یواش!
خییییییییییییییییییییلی مهمه که از یه ادم بسیار وارد اصول دین رو بیاموزی!
من خیلی تاکید دارم روی معلمی که میخاد بهت بگه!

شهریاری 2

کاربر ممتاز
قربونت ! شیطونک !

خدا کنه اینطور باشه, چون حساب کردم اگه هر رکعت 3 دقیقه طول بکشه 93 روز کامل زمان میخواد تا کل 45000 رکعت رو بخونم .

ببین نمیخاد نماز قضا بخونی!
برو عشق کن!حال کن!
فقط روی نماز واجبت خیلی تاکید داشته باش!

یه چیزی بگم به کسی نمیگی؟

منم مثل تو بودم ولی الان روی خیابون که میرم ،بهم میگن حاج اقا!

خیلی راضیم خیلی!
خدا خیلی کمکم میکنه توی لحظه لحظه زندگی!با تمام وجود لمسش میکنم!
خیلیا بهم غبطه میخورن!
من حاضرم خیلی کارها رو انجام بدم تا یکی از همین جوونا بیان حتی برای یک ساعت هم که شده،این حسی رو که من دارم رو داشته باشه!
فکر کن!....
از کجا به کجا!

نمازتو با هیچ چیز عوض نکن!با هیچ چیز!

آخرین ویرایش:

Taßa§om

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین نمیخاد نماز قضا بخونی!
برو عشق کن!حال کن!
فقط روی نماز واجبت خیلی تاکید داشته باش!

یه چیزی بگم به کسی نمیگی؟

منم مثل تو بودم ولی الان روی خیابون که میرم ،بهم میگن حاج اقا!
فکر کن!....
از کجا به کجا!

نمازتو با هیچ چیز عوض نکن!با هیچ چیز!

چرا نمی خواااد؟؟!!

التماس دعا

شهریاری 2

کاربر ممتاز

تا حالا فکر کردی باید یکی باشه که جواب این پرسشارو خدا بهش داده باشه؟
این سوالات دینی ای که داری؟

شهریاری 2

کاربر ممتاز
چرا نمی خواااد؟؟!!

التماس دعا

چون من میگم:D

ببخشید!
چون باید نماز خوندن در درونش نهادینه بشه!
وقتی یکی دو سال نماز رو تونست بدون قضا شدن،بخونه؛اون موقع یواش یواش باید سراغ نماز قضا هاش هم باشه!

شهریاری 2

کاربر ممتاز

درباره بقيش هم حرف دل من اينه كه فقط بدون خدا خيلي مهربونه و مطمئن باش خيلي الان دوستت داره
مي دوني اين بسم الله الرحمن الرحيمي كه ميگيم
ميگن اگه همه محبت هاي دنيا رو جمع كني (محبت همه مامانا به بچه ها از ادم و ساير موجودات ، محبت عاشقا به هم و ... هر گي كه فكر كني ) يه صدم رحيم بودن خدا نيست
ديگه فكر كن با چه عظمتي طرفي

رضا جون!اگه بفهمی چرا خدا اینقدر مهربونه ،یعنی رفتی توی قسمتی از توحید که از اصول دین هست!
دیگه وقتی عقلا فهمیدی خدا باید مهربون باشه و اگر نباشه ،دیگه خدا نیست،هرکی هر چی بگه تو دیگه باعقل پذیرفتی!دیگه دلت سست نمیشه نسبت به مهربونی خدا!

بالا