چرت ترین و مضحک ترین حرفها ...

3aber-sr

عضو جدید
[h=2]چرت ترین، مضحک ترین، مزخرفترین و مشمئز کننده ترین حرفها ...[/h]

سلام دوستان

گاهی حرفهایی میشنویم که از نظر ما احمقانه و ابلهانه اند و نسبت به شنیدن اون حرفها و گوینده اش حس جالبی نداریم...

چرت ترین، مضحک ترین، مزخرفترین و مشمئز کننده ترین... کلمه ، جمله ، عبارت ، نقل قول ، ضرب المثل یا هر حرفی که شنیدید اینجا بگید ...

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بنظرم هیچ حرفی نمیتونه چرت باشه ، چون حرف چرتی زده نمیشه ، گوینده که یه حرفی رو میگه ، از نظر خودش چرت نبوده که میگه ، وگرنه نمیگفت.

بهتره مینوشتید : حرفای کلیشه ای...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بنظرم هیچ حرفی نمیتونه چرت باشه ، چون حرف چرتی زده نمیشه ، گوینده که یه حرفی رو میگه ، از نظر خودش چرت نبوده که میگه ، وگرنه نمیگفت.

حرفی چرت زده نمیشه؟!!
این همه حرف مفت هر روزه میشنویم اینا پس چین؟
بضیا فقط حرف چرت میزنن از نظر خودشونم چرته ولی میگن!!خب مریضن دیگه!خخ

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
90 درصد حرفائی گه میزنیم چرته. میگی نه ؟ برو کتاب تفکر زائد اثر دکتر محمد مصفا رو بخون تا بدونی چی به چیه.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حرفای کلیشه ای بخاطر اصالتی که داشتن دهن به دهن میگردن. کلا منطق شما منو شوکه کرد.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی ناراحتی یکی میاد مثلا باهات همدردی کنه میگه :

منتظر باش،همه چی خودش درست میشه!

اینم پیففف

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای من بیشتر از حرف ها، گوینده هاشون مشمئز کننده اند!!!

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
الو سلام چطوری؟
سلام ، قربانتخوبم!

چه خبر؟
هیچی،سلامتیت

آره جون عمت،تو خوبی و سلامتی و هیچ خبری هم نیست....این ها جزء چرت ترین جملات و کلماتیه که میشنوم.

sorena-2500

عضو جدید
قبل از امتحان ...
اولی: من دیشب نیم ساعت بیشتر نخوابیدم ... دومی : خوش به حالت من شاید کلا یک ربع تونستم بخوبم ... اصلا چشم رو هم نتونستم بزارم
:biggrin: