چرتــــ و پرتــــ

nj_electronic88

عضو جدید
واسه حرفايي كه جاش تو هيچ تاپيكي نيس..

جمله هايي كه از مشاهدات روزمره ميسازيم..

و البته دوس داريم بقيه هم بدونن و راجع بهش حرف بزنيم..

see u

:smoke:

آخرین ویرایش:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بوی خون میده تاپیککک:cry:
من میخوام تو باشگاه بمونم

nj_electronic88

عضو جدید
[h=6]وبعضیا هم هستن که وقتی یه جوک براشون تعریف میکنی، آخرش باید یه دستت رو بذاری روی شونه-ش، بگی: فهمیدی؟!:razz:[/h]

nj_electronic88

عضو جدید
یه چرت و پرتم من بگم

در جریان اختلاس بزرگ امروز رییس کل بانک ملی استعفا داد و رییس کل بانک صادراتم اخراج شد
چرت و پرت من در جواب چرت نه چندان پرت شما..
[h=6]کارشناسان اقتصادی اروپا تحلیل کردن ، 2 میلیارد دلار اختلاس تو بانک UBS سوییس، بحران مالی اروپا رو تشدید می کنه !! تو بانک صادرات 3 هزار میلیارد اختلاس می شه ،آب از آب تکون نمیخوره !! اقتصاد نیست که ، فولاده !![/h]

Bahar_aftab

عضو جدید
اونقدر بدم می یاد از این عاشقی های ترم اول جالب اینه که 90%ترم 2 فسخ می شه:)

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره ی پرسپولیسم استعفا داد:D

با اون بلایی که دیشب عادل فردوسی پور سرشون در اورد اگه همشونم استعفا بدن والا کار زیادی نکردن

دیشب برنامه نود عادل رسوا کرد این اقایون غیر ورزشی رو
. دمه عادل گرم نور به قبرش بباره

nj_electronic88

عضو جدید
اينو يه 15 سالي دير گفتم از بس امكانات چرت و پرت گفتن كم بود..:razz:

عزیز من،برادر من،داداش من،بی شعوری که آبنبات چوبی می سازی وسطش آدامس نمیذاری به این اعتراض گوش کن.یه کودک 6 ساله این نامه رو فرستاده.منکه اینجا سنگ خودمو به سینه نمیزنم.من که دنبال آدامس وسطش نیستم که.من فوق فوقش به یه باکس لپ لپ راضیم.خو عوضی که آدامس وسطشو یادت رفت بذاری ..... کجا بودم؟؟؟این آبنبات منه... ببین!! آدامس نداره ببین.خاک نو سرت با این آبنبات ساختنت! جیگر طلا مگه قرار نبود آدامس بذاری وسطش؟
45 ساعته لیس زدم این لعنتی رو به عشق اون آدامسه! این درسته؟ آدمی تو؟ شرف داری تو؟ یعنی امشب سرتو راحت میذاری زمین میخابی؟

MR.BEEN

عضو جدید

با اون بلایی که دیشب عادل فردوسی پور سرشون در اورد اگه همشونم استعفا بدن والا کار زیادی نکردن

دیشب برنامه نود عادل رسوا کرد این اقایون غیر ورزشی رو
. دمه عادل گرم نور به قبرش بباره

طرف که سابقه ی ورزشی داشت,با دوستاش قدیما تو کوچه پس کوچه های خاکیه فیروزکوه گل کوچیک میزدن:surprised:

MR.BEEN

عضو جدید

عزیز من،برادر من،داداش من،بی شعوری که آبنبات چوبی می سازی وسطش آدامس نمیذاری به این اعتراض گوش کن.یه کودک 6 ساله این نامه رو فرستاده.منکه اینجا سنگ خودمو به سینه نمیزنم.من که دنبال آدامس وسطش نیستم که.من فوق فوقش به یه باکس لپ لپ راضیم.خو عوضی که آدامس وسطشو یادت رفت بذاری ..... کجا بودم؟؟؟این آبنبات منه... ببین!! آدامس نداره ببین.خاک نو سرت با این آبنبات ساختنت! جیگر طلا مگه قرار نبود آدامس بذاری وسطش؟
45 ساعته لیس زدم این لعنتی رو به عشق اون آدامسه! این درسته؟ آدمی تو؟ شرف داری تو؟ یعنی امشب سرتو راحت میذاری زمین میخابی؟
:surprised:
.
:w25:
.
:w12:

Ramin-GT

عضو جدید
دانشگاه شروع شد و شاهد جدیدالورودی هایی خواهیم بود که احساس می کنند این دختر هم کلاسیشون همون نیم گمشده شونه!!!!!:razz:
به افتخارت دست میزنم از ته دل!
میشینی سر کلاس وقتی ترم 1 از کلاس در میای میبینی دوستت غمزده شده،چته؟این همونه که دنبالش میگشتم!این خودشه!حالا یکی بیاد اینو بگیره درستش کنه.اینقدر بدم میاد

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان داره یه فیلم میده که توش طبق معمول مرده داره به زنش خیانت میکنه!!!

tanhatarin_asb-3

عضو جدید

:cry:چي عصبانيـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ؟
تو اينجور عصباني ميشي من ديگه چرت و پرت گفتنم نمياد:eek:

بالا