ازاون با تجربه هاشيادانشگاه شروع شد و شاهد جدیدالورودی هایی خواهیم بود که احساس می کنند این دختر هم کلاسیشون همون نیم گمشده شونه!!!!!![]()
ازاون با تجربه هاشيادانشگاه شروع شد و شاهد جدیدالورودی هایی خواهیم بود که احساس می کنند این دختر هم کلاسیشون همون نیم گمشده شونه!!!!!![]()
عزيزم كي گفته قطعه؟!!موندم....چرا تلفنای مشهد یه روز درمیون قطعه....گناه دارن خو....
معلومه از اون درسخونایی!خوبه که حال میده...بعدنا میگی کاش جمعه هام کلاس داشتی
برن یا بیان؟!کاش مامانم اینا امروز برن مسافرت
برنبرن یا بیان؟!
اتفاقا بیشتر شیطونم تا درسخون....بخاطر شیطونیای تو دانشگاه گفتم...معلومه از اون درسخونایی!![]()
صبح قطعیده بود...الان درس شد...ولی هررووز قطعه مخصوصا 915 هاااا....عزيزم كي گفته قطعه؟!!![]()
البته تو نقش دختره..ازاون با تجربه هاشيا
لا مصب دمت گرمپسر نوح با بدان بنشست الان برو زندگیشو ببین......میگن پرادو خریده![]()
انکار نکنید،
همتون حداقل یه بار تو بچگی در یخچال رو آروم میبستین و از لای درش به زور نیگا میکردین ببینین کی چراغش خاموش میشه![]()
فک کنم ساق دستم شکسته باشه......
امروز لای در ماشین موندش....
ولی به هیشکی نمیگم که درد میکنه....میترسم گچ بگیرنش....
یه دستی تایپیدم..... البته خودم هم حدس میزنم که فقط مو برداشته باشه...جووووووون؟؟نه نشكسته..وگرنه نميتوني بتايپي..
![]()
برديــــــــــــــم..ايول واليبالياش
![]()
حتما مامانت اینا رفتن مسافرت کمدت رو مرتب کردی ها ها ها!؟بالاخره بعد 1 ماه و نیم...کمدمو مرتب کردم
وای من چقد تمیزم...چقد همه چی سر جاشه
خو برو یکم استراخت کن مجبوری آخه!!یه دستی تایپیدم..... البته خودم هم حدس میزنم که فقط مو برداشته باشه...
حتما مامانت اینا رفتن مسافرت کمدت رو مرتب کردی ها ها ها!؟
من اعتراف میکنم!!!!!انکار نکنید،
همتون حداقل یه بار تو بچگی در یخچال رو آروم میبستین و از لای درش به زور نیگا میکردین ببینین کی چراغش خاموش میشه![]()
وااااااااااااااااای دوستی خیلی جالبه!واسه حرفايي كه جاش تو هيچ تاپيكي نيس..
جمله هايي كه از مشاهدات روزمره ميسازيم..
و البته دوس داريم بقيه هم بدونن و راجع بهش حرف بزنيم..
see u