راستی تا بحال به این موضوع فکر کرده اید که چرا نود درصد ما کاربران از نامها و یوزر های لاتین و یا حداقل از حروف لاتین استفاده میکنیم ؟ بعدشم که بحث ملیت پیش میاد انقدر دو اتیشه میشیم که مثه بمب عمل میکنیم؟
جوابهایی که تا به اینجا داده شده منو قانع نکرد. اگه ممکنه یکم کارشناسی شده جواب بدید تا بحث ادامه داشته باشه.
اگر یک نفر انسان بی طرف بخواد از روی این جوابهایی که تا اینجا داده اید روی شخصیت علمی و اخلاقی شما نظر بده تصور میکنید چه نمره ای بهتون میده؟ مگه نه اینکه نظرات هر انسانی بیانگر شخصیت اونه؟ پس اگه به این نکته توجه دارید چرا اینجوری بحث میکنید؟
اگر یک نفر انسان بی طرف بخواد از روی این جوابهایی که تا اینجا داده اید روی شخصیت علمی و اخلاقی شما نظر بده تصور میکنید چه نمره ای بهتون میده؟ مگه نه اینکه نظرات هر انسانی بیانگر شخصیت اونه؟ پس اگه به این نکته توجه دارید چرا اینجوری بحث میکنید؟
سلام بچه ها من كه نام كاربريم با حروف لاتين نيست كاملا پشيمونم.چون فقط با كامپيوتر خونه ميتونم با اين يوزر وارد شم وبا كامپيوترهاي ديگه نميشه.بنابراين ناراحت نباشين كارخوبي كردين :دي
اگر متوجه ارتباط این دو موضوع بودیم که اینکارو نمیکردیم. منم دنبال همین علتشم و اینکه چرا ما این ارتباط رو متوجه نمیشیم؟هرکه ربط این دوتا موضوع رو به هم فهمید به منم بگه !!!
من فقط روی اسم کاربری این موضوع رو مطرح کردم. در سایر موارد استفاده از حروف لاتین را غلط نمیدونم. بلکه خیلی هم موافقم.
اول موضوع خودمم گفتم. من نمیگم که تافته جدا بافته ام. میگم چرا ما اینکارو انجام میدیم؟ مادوست عزیز الآن یوزر خودتم که با حروف لاتینه که!!
من فقط روی اسم کاربری این موضوع رو مطرح کردم. در سایر موارد استفاده از حروف لاتین را غلط نمیدونم. بلکه خیلی هم موافقم.
اول موضوع خودمم گفتم. من نمیگم که تافته جدا بافته ام. میگم چرا ما اینکارو انجام میدیم؟ ما
خوب این میتونه یکی از دلائل باشه . بقیه چی؟من هم راجع به همين اسم كاربري گفتم ديگه..بارها دچار مشكل شدم واز خير ورود به باشگاه با كامپيوترهاي ديگه گذشتم..وبا خودم گفتم كاش با حروف لاتين عضو شده بودم
قصد من گیر دادن نیست. من دارم به یه انحراف فکری رایج اشاره میکنم که خودشو اینجوری نشون میده. متاسفانه بحث هنوز جدی و کارشناسی نشده که بشه بیشتر و عمیق تر وارد نقد موضوع شد.چیز های بیشتر و بهتری هم تووی این سایت هست که بخوایم بهشون گیر بدیم.
یوزر که پیش پا افتاده ترین چیز ممکنه.![]()
خوب این میتونه یکی از دلائل باشه . بقیه چی؟
البته اسم من ترکی هست و تو اکثر نوشته ها حروف ترکی رو به لاتین مینویسند.
درسته . من عاشق خود مدیریتی هستم.ایشون کلا دچار خود درگیرین...
میخوان به هر شکلی که شده یه خودی نشون بدن
بد جوری عشق مدیریتهههههههههههههههههههههههههههه
شما اگه بخوای میتونی همین نام خودت رو البته با معنی فارسی ولی حداقل به لاتین بنویسی. که اینم باز جای سئوال داره که چرا؟من فهمیدم چون همه ما دقت کنید مگه عکس آواتارمون عکس خودمونه که حالا حروف اسممون که از عکس هم شخصی تره حروف فارسی خودمون باشه؟
چی بهتر از حروف لاتین برای پنهان شدن؟
به امضام دقت کنید.
باشا دوشمه دئیم.what's up here???
من فکر میکنم ربط داره. شما ثابت کن که نداره. بحث سر اسم ماست نه سایر موارد. سایت ایرانی و اسامی عجیب غریب لاتینی که حتی اسم ویروس رو هم بعنوان نام کاربری استفاده میکنیم ولی اسامی خودمونو ازش استفاده نمیکنیم. آیا اینکار ما شبیه تقلید هامون از نوع لباس و موی سر غربی نیست؟چه ربطی داره؟
مگه ملیت و وطن پرستی یعنی از حروف لاتین استفاده نکنی؟
شما اگه بخوای میتونی همین نام خودت رو البته با معنی فارسی ولی حداقل به لاتین بنویسی. که اینم باز جای سئوال داره که چرا؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اینگونه با یوزر قدیمی پست بدهیم | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
یه مشت یوزر جدید از کجا اومدن یه دفعه؟ | گفتگوی آزاد | 42 |