منم باشم خانوم استخدام میکنم!
به نظر من چون خانوما هم حقوق کمتری میخوان هم یه جور روحیه هستن واسه جمع حاضر در شرکت!
اگه قسمت هم بشه یه عروسی می افتیم!
با یه تیر هفت تا نشون!
بًده!!!!!؟؟؟؟؟
منم باشم خانوم استخدام میکنم!
به نظر من چون خانوما هم حقوق کمتری میخوان هم یه جور روحیه هستن واسه جمع حاضر در شرکت!
اگه قسمت هم بشه یه عروسی می افتیم!
با یه تیر هفت تا نشون!
بًده!!!!!؟؟؟؟؟
ما در شرکتهایمان به دو دلیل خانمها را در استخدام ارجحیت قرار می دهیم و از لحاظ تیپ و قیافه شاید در آژانس های مسافرتی و ... این را لحاظ می کنیم. اما دلایل اولویت خانمها در استخدام
1- وظیفه شناس تر هستند نسبت به آقایون ( هم از لحاظ مقررات سازمانی و وقت شناسی و... )
2- در بعضی شغل ها ریزه کاری ها و نکاتی را که در نظر می گیرند ، آقایون به راحتی از آن گذر کرد و چشم پوشی می کنند
3- نسبت به آقایون هم کم توقع تر هستند و مشکلات کمتری اکثر دارند
4- ایرادی که خانمها دارند ، مکالمات تلفنی انها هست که واقعا وحشتناکه
تا به حال سری به نیازمندی های روزنامه ها زدین.البته شاید عده ای بگین که من مخالف کار خانم ها هستم.ولی مشکل من اینه که چرا اون یارو که اگهی میده اول نوشته مراجعه حضوری بعد خوب نگاه میکنه سعی میکنه اگر میخواد کسی رو انتخاب بکنه که زیبایی ظاهری داشته باشه بعدش بهش میگه از فردا فلان ارایش میکنی مییای اینجا جلوی مردم میشینی تا من فروشم زیاد بشه مثلا نوشته فلان رستوران به یک صندوق دار خانم احتیاج داریم.کجا داریم میریم.چرا ...........
بنظرتون نباید گاهی یه یارو به یه خانمی میگه که ارایش کن بیا اینجا بشین بهمون بربوخوره
سلام.چون اینجا جوری شده که همه باید فقط و فقط بدوند(یعنی مجبورند).اینقدر باید دنبال کار بگردند تا آخرش به امید اینکه سر کاریم حاضریم تمام شرایط را قبول کنیم.وگرنه کار که تو مملکت نیست.البته دور از جون شما و بقیه دوستانی که عضو باشگاه هستن،دیگه حس آدمیت و دلسوزی تو وجود هیچکس نیست.هر کسی به فکر خودشه
سلام.چون اینجا جوری شده که همه باید فقط و فقط بدوند(یعنی مجبورند).اینقدر باید دنبال کار بگردند تا آخرش به امید اینکه سر کاریم حاضریم تمام شرایط را قبول کنیم.وگرنه کار که تو مملکت نیست.البته دور از جون شما و بقیه دوستانی که عضو باشگاه هستن،دیگه حس آدمیت و دلسوزی تو وجود هیچکس نیست.هر کسی به فکر خودشه