چرا همه به دنبال استخدام دختران هستن

zx1

عضو جدید
منم باشم خانوم استخدام میکنم!
به نظر من چون خانوما هم حقوق کمتری میخوان هم یه جور روحیه هستن واسه جمع حاضر در شرکت!
اگه قسمت هم بشه یه عروسی می افتیم!
با یه تیر هفت تا نشون!
بًده!!!!!؟؟؟؟؟

MaFia

عضو جدید
منم باشم خانوم استخدام میکنم!
به نظر من چون خانوما هم حقوق کمتری میخوان هم یه جور روحیه هستن واسه جمع حاضر در شرکت!
اگه قسمت هم بشه یه عروسی می افتیم!
با یه تیر هفت تا نشون!
بًده!!!!!؟؟؟؟؟

آره تازه بچه دار هم ميشي تو سال جديد يه ميليون كاسب ميشي ميزني به يه دردي...
خوبه ها !

mahan 2

عضو جدید
خوب اینم یه معیاره برای این شغل چه ایرادی داره ها؟؟؟؟

zx1

عضو جدید
آره تازه بچه دار هم ميشي تو سال جديد يه ميليون كاسب ميشي ميزني به يه دردي...
خوبه ها !

اتفاقا ما تو شرکتی که کار میکردم یه منشی داشتیم همینطوری بود!
اسمشم زهرا بود!
;)

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما در شرکتهایمان به دو دلیل خانمها را در استخدام ارجحیت قرار می دهیم و از لحاظ تیپ و قیافه شاید در آژانس های مسافرتی و ... این را لحاظ می کنیم. اما دلایل اولویت خانمها در استخدام

1- وظیفه شناس تر هستند نسبت به آقایون ( هم از لحاظ مقررات سازمانی و وقت شناسی و... )

2- در بعضی شغل ها ریزه کاری ها و نکاتی را که در نظر می گیرند ، آقایون به راحتی از آن گذر کرد و چشم پوشی می کنند

3- نسبت به آقایون هم کم توقع تر هستند و مشکلات کمتری اکثر دارند

4- ایرادی که خانمها دارند ، مکالمات تلفنی انها هست که واقعا وحشتناکه
بسیار بسیار عالی:gol:
مورد آخر اونقدرهام که شما میفرمایید وحشتناک نیست
گذشته از این گل که بی خار نمیشه
درمقابل اون همه حسن این عیب کوچولو به چشم نمیاد

haydiii

عضو جدید
خانما توقع مالیه کمتری دارن
بیشتر از اینجا آب میخوره
:cool::cool:

titak25

عضو جدید
تا به حال سری به نیازمندی های روزنامه ها زدین.البته شاید عده ای بگین که من مخالف کار خانم ها هستم.ولی مشکل من اینه که چرا اون یارو که اگهی میده اول نوشته مراجعه حضوری بعد خوب نگاه میکنه سعی میکنه اگر میخواد کسی رو انتخاب بکنه که زیبایی ظاهری داشته باشه بعدش بهش میگه از فردا فلان ارایش میکنی مییای اینجا جلوی مردم میشینی تا من فروشم زیاد بشه مثلا نوشته فلان رستوران به یک صندوق دار خانم احتیاج داریم.کجا داریم میریم.چرا ...........
بنظرتون نباید گاهی یه یارو به یه خانمی میگه که ارایش کن بیا اینجا بشین بهمون بربوخوره

سلام.چون اینجا جوری شده که همه باید فقط و فقط بدوند(یعنی مجبورند).اینقدر باید دنبال کار بگردند تا آخرش به امید اینکه سر کاریم حاضریم تمام شرایط را قبول کنیم.وگرنه کار که تو مملکت نیست.البته دور از جون شما و بقیه دوستانی که عضو باشگاه هستن،دیگه حس آدمیت و دلسوزی تو وجود هیچکس نیست.هر کسی به فکر خودشه

hamid ed

عضو جدید
سلام.چون اینجا جوری شده که همه باید فقط و فقط بدوند(یعنی مجبورند).اینقدر باید دنبال کار بگردند تا آخرش به امید اینکه سر کاریم حاضریم تمام شرایط را قبول کنیم.وگرنه کار که تو مملکت نیست.البته دور از جون شما و بقیه دوستانی که عضو باشگاه هستن،دیگه حس آدمیت و دلسوزی تو وجود هیچکس نیست.هر کسی به فکر خودشه
سلام
کاملا مخالفم که میگی حس آدمیت ودلسوزی تو وجود هیچکس ی ی ی ی نیست اصلا اینطور نیست