چرا هفته مقام معلم را کسی گرامی نمیدارد؟ فرهنگ وعلم و ادب اینقدر بی ارزش شده؟

FREE DOOM

عضو جدید
midonesti moalema to tabestonam hoghugh migiran!! va hamintor on mazayaye dgei ke on dostemon goft!!!
kareshoonam age mitonestan jaye dge beran moalem nmishodan motmaen bash in ke migan moalemi ro dost daran mozakhrafe..

اين مشكل هايي كه شماو دوستان ديگه عرض ميكنيد به معلما بر نمي گرده به نظام آموزشي برميگرده كه توان استخدام نيروي انساني متخصص و بامهارت رو نداره(اصلا نيروي متخصص وباسواد و درجه يك دوست نداره تو اين نظام آموزشي وارد بشه)

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این مملکت اصلا مقام معلم ارزشی داره که حالا هفته ش گرامی باشه؟؟؟
همه ش دروغ دروغ دروغ
من قبول دارم سطح کار خیلی از معلمها واقعا پایینه... اما تا حالا پرسیدیم یه معلمی که باید 6روز هفته رو با بچه های ما سروکله بزنه و دست آخر دوزار بیاد کف دستش چی می کشه؟؟؟ معلمی که غصه ی اجاره خونه و خرج و مخارج خونواده ش اصلا نمی ذاره به این فکر کنه که آیا روش آموزشیش درسته یا نه... چون اگر خودشو به آب و آتیش هم بزنه تغییری تو حال خودش ایجاد نمی شه.... واقعا مقام معلم خیلی بالاست اما سیستمی که معلمها رو یه مشت مفتخور و خوش به حال می دونه که کلی حقوق و مزایا دارن این مقامو از عرش به فرش کشیده...
جالبه از بعضی افراد می شنوم معلمها که 3ماه تعطیلن اینهمه هم بهشون می رسن دیگه از چی شکایت دارن... خنده داره... کدوم مزایا؟؟ بیمه ی عالی؟؟؟ حقوق بالا؟؟؟ کدوم معلمی با این وضعیت حال و حوصله ی اسوه و الگو بودن رو داره؟؟؟

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه ش دروغ دروغ دروغ
من قبول دارم سطح کار خیلی از معلمها واقعا پایینه... اما تا حالا پرسیدیم یه معلمی که باید 6روز هفته رو با بچه های ما سروکله بزنه و دست آخر دوزار بیاد کف دستش چی می کشه؟؟؟ معلمی که غصه ی اجاره خونه و خرج و مخارج خونواده ش اصلا نمی ذاره به این فکر کنه که آیا روش آموزشیش درسته یا نه... چون اگر خودشو به آب و آتیش هم بزنه تغییری تو حال خودش ایجاد نمی شه.... واقعا مقام معلم خیلی بالاست اما سیستمی که معلمها رو یه مشت مفتخور و خوش به حال می دونه که کلی حقوق و مزایا دارن این مقامو از عرش به فرش کشیده...
جالبه از بعضی افراد می شنوم معلمها که 3ماه تعطیلن اینهمه هم بهشون می رسن دیگه از چی شکایت دارن... خنده داره... کدوم مزایا؟؟ بیمه ی عالی؟؟؟ حقوق بالا؟؟؟ کدوم معلمی با این وضعیت حال و حوصله ی اسوه و الگو بودن رو داره؟؟؟

کسی که به خاطر پول میخواد معلمی کنه و اگه پول نباشه کم فروشی کنه که دیگه اسمش معلم نیست اونم یه کاسبه!!
من معلم زیاد میشناسم اونقدرام وضعشون بد نیست از خیلی مشاغل دیگه بیشتر بهشون میرسن

Sarp

مدیر بازنشسته
همه ش دروغ دروغ دروغ
سلام

مخاطبم فقط دریم یخی نیست
سخن من با همه کسانیه که تو این تایپیک از معلم دفاع کرده اند

معلمی یه رسالته نه یه شغل
حداقل از ابتدا که ماهیت معلمی این بوده !

معلم واسه پول زحمت میکشه نه واسه تربیت و تعلیم !
هرچقدر خوب درس بده همونقدر هم تبلیغش بیشتر میشه و کلاس خصوصیش بیشتر و درآمد بیشتر !
من نمیگم معلم قابل احترام نیست
هست !
ولی نه به این مقدسی ای که دوستان میگن !
الگه قرار باشه در قبال زحمت ، احترام گذاشته شه ، پدر من کارش تولیده . حالا بماند که تولید چی
واسه رفاه مردم مملکت تولید مینه
ارز و صادرات و . . . هم روش که صرفه اقتصادی داره واسه مملکت و به تبع اون واسه مردم !
پس چرا کسی واسش تایپیک نمیزنه ؟

گفته های شما زمانی معنا پیدا میکنه که معلم از جان و دل واسه تربیت و نه تعلیم دانش آموزا مایه بذاره !
که تا حالا به جز عده بسیار کمی از معلمها ، چنین چیزی ندیده ام !

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی که به خاطر پول میخواد معلمی کنه و اگه پول نباشه کم فروشی کنه که دیگه اسمش معلم نیست اونم یه کاسبه!!
من معلم زیاد میشناسم اونقدرام وضعشون بد نیست از خیلی مشاغل دیگه بیشتر بهشون میرسن

حقوق دریافتی یک معلم دبیرستان با مدرک کارشناسی متاهل هم باشه با دو فرزند و حداقل 10 سال سابقه.
اگه 500 رو زد بابا بیا بگو.

آخرین ویرایش:

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
ده سال پیش معلمم بود ولی هنوز برام عزیزه و از معدود معلمای اون زمانه که هنوز اس ام اس تبریک میفرستم براش
چون مصداق واقعی یاد دادن اندیشیدن بود نه اندیشه ها

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من معلمی کار خیلی خیلی سختیه
از دور که نگاه کنی بله راحته
3 ماه تابستون تعطیل ...
هفته ای دو روز بیکار
..
..
حداقل چیزی که من دیدم در نزدیکانم خیلی با
دید شما فرق میکنه
سر و کله زدن با یک سری جوان و نوجوان که از همه نوع فرهنگ و خانواده ای هستن
قطعا کار مشکلیه
تکرار یک سری مطلب برای چند سال و فیلم شدن و مورد تمسخر قرار گرفتن
و ازهمه مهم تر کاری که انجام میدید مورد بی مهری و بی توجهی قرار گرفتن(هم از سمت دانش اموز و خانواده وهم مسولان)
ناراحت کنندست
سروکله زدن با خانواده بعضی دانش اموزان واقعا زجر اوره.....
یک کار گر و....که برمیگرده خونه یک جسم خسته داره
ولی یک معلم که حداقل کمی توکارش جدی باشه یک اعصاب کوفته و له شده داره
شک نکنین

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازونجایی که من کلی نوشتم و همه ش پرید واقعا به لحاظ روحی نمی تونم پست بذارم... :d
بابت جوابیه هاتون ممنون... میرم بعدا بیام
entezar89 عزیز... ببخشید که این پستم نامربوطه...ولی واقعا داغون شدم وقتی متنم پرید :d

میثم1919

عضو جدید
سلام
مردم انقدر گرفتار زندگی شدن
که روز معلم که هیچی روز تولد خودشونو یادشون میره
کسی دیگه یادش نیست یک هفته پیش کجا بوده چه برسه به روز معلم

persian_1914

عضو جدید
در جواب شما بايد بگم من جواني هستم 28 ساله،دبير با 10 سال سابقه تدريس، مدرك كارشناسي ارشد جغرافيا از دانشگاه تهران ،كل مبلغ دريافتي من ،بدون هيچگونه كسري 434هزار تومن در ماه هست. به جان خودم قسم ميخورم تنها پرداختي خارج از سيستم ، فقط يه عيدي پرداخت شده ولا غير. شما كه نفست از جاي گرم در مياد بد نيست اول از چيزي با خبر بشي بعد حرف بزني. تازه چيزي به عنوان كلاسهاي خارج از مدرسه مربوط به درسهايي مثل رياضي و زبانه ،بقيه معلمها چي؟
تازه ملت نميتونن با يه بچه خودشون سر كنن من با يد با كلاس چهل نفري سر كنم ،تازه نه تنبيهي هست نه نمره اي ونه هيچ ابزار نظارتي ديگه. چون از قبل از ما تعهد گرفته شده بايد آخر سال بالاي 95درصد قبولي بدم ،يعني نمره مفهومي نداره، واينو دانش آموز ميدونه، و اگه ندم سال بعد ميفرستن بدترين نقطه. شما وقتي تو پايين شهر وارد اتوبوس ميشي و4تا بچه دبيرستاني ميبيني كه شلوغ ميكنن اگه جرات داري حرفي بزن،اونوقت ببين معلم تكي با 40 تاي اينها چي ميكنه. من 5 سال مناطق محروم زنجان درس دادم، تو برف سرما به خاطر وجدان كاريم و وظيفم رفت و امد كردم چون بايد دانشگاه هم همزمان ميرفت(پيام نور ، بدون حضور،فقط امتحانات) و من به خاطر سرماي هوا زانوهام ايراد كرده وتا حالا هرچي در اوردم خرجش كردم و خوب نشده. بقيه هم مثل منن، خيلي ها باسواد ،دلسوز معلمايي كم كار هم هست ولي 5 درصد هم نميشه. اينا رو من باب روشنگري گفتم كه بدوني ،اول سيستم خرابه دوم توقعات بالاست سوم وضعيت معيشت بده و معلما مجبورن برن سراغ شغل دوم.و....... مشكلات فرا روي ما رو تا از نزديك نبينيد باورتون نميشه. هر چي هست من و خيلي از همكارامون تلاش ميكنيم و افتخا ر اينو داريم كه با سالمترين قشر جامعه هستيم. خواهش ميكنم عقدتون از يكي دو تا معلم رو به پاي همه ننويسيد، ومبناي قضاوتتون قرار نديد. اين وظيفه منه وبابت اون حقوق ميگيرم و تا جايي كه بتونم تلاش ميكنم و منتي نيست چون ما هم مثل كارگران مظلوم واقع شديم واز طرفي در پشت روز كارگر مناسبت روز معلم نيز گم شده تا دو تاش با هم مخلوط و خواسته ها گم بشه.ما نياز به دلسوزي كسي هم نداريم چون اين وظيفه رو قبول كرديم و مجبوريم عادت كنيم و واقعا ميسوزيم، از نظر مالي ،از لحاظ بي احتراميها و بي انضبا طيهاي دانش اموزان ومردم و...... ولي راستشو بخواي امروز وقتي اينو ديدم يكم دلم گرفت ، كه مردم نسبت به معلم بدبين شدن وبه راحتي به خاطر چند نفر همه رو زير سوال ميبرن. گفتني خيلي زياده ولي كاش يه كم منصف باشيم.......راستي حاضرم پرينت فيش حقوقيم رو براتو بفرستم

persian_1914

عضو جدید
جناب پير بابا من معلمم و قبلا گفتم ولي اينها يي كه ميگي توهينه ،اگه افرا زير معدل 12 مير فتن تربيت معلم و مثلا شما نرفتي ربا لحني توهين اميز حرف ميزني اولا خيلي از اساتيد ونمايندگان مجلس قبلا معلم بودن ، دوم سال قبل چرا امثال تو 700 هزار نفر ثبت نام كرديد واسه 60 هزار نفر ظرفيت استخدامي و.......... من خودم با رتبه 3 كارشناسي ارشد دانشگاه تهران درس خوندم ودكتراي قبول شدم ولي به خاطر فعاليت سياسي رد شدم. حيف وقتي ندارم ، ولي اينو بگم كه معلمي كه به شما درس داده مسلما خوب نبقوده كه دانش آموزي با اين طرز فكر محصول اونه

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جناب پير بابا من معلمم و قبلا گفتم ولي اينها يي كه ميگي توهينه ،اگه افرا زير معدل 12 مير فتن تربيت معلم و مثلا شما نرفتي ربا لحني توهين اميز حرف ميزني اولا خيلي از اساتيد ونمايندگان مجلس قبلا معلم بودن ، دوم سال قبل چرا امثال تو 700 هزار نفر ثبت نام كرديد واسه 60 هزار نفر ظرفيت استخدامي و.......... من خودم با رتبه 3 كارشناسي ارشد دانشگاه تهران درس خوندم ودكتراي قبول شدم ولي به خاطر فعاليت سياسي رد شدم. حيف وقتي ندارم ، ولي اينو بگم كه معلمي كه به شما درس داده مسلما خوب نبقوده كه دانش آموزي با اين طرز فكر محصول اونه
من هم چند سالی رو تدریس کردم.
اکثر معلمین دبیرستان فارغ التحصیل دانشگاههای عادی بودن ولی بعضیاشون بورسیه آموزش و پرورش بودن.
90 در صد مدرسین پاره وقت دانشگاههای که این آقایان و خانم ها توش درس میخونن رو معلمین آموزش و پرورش تشکیل میدن.

بالا