چرا نمی تونیم خودمون دین رو انتخاب کنیم؟

amirgb

اخراجی موقت
من كه توضيح دادم
هر رابطه اي كه به دور از خواست هاي جنسي باشه از نظر اسلام ايراد نداره اگر مي بيني امروز تو ايران گير بازاره اين ناشي از برداشت هاي غلط مسلمانان ضعيف النفس و نه دستور صريح اسلام

khanum gol

عضو جدید
به نظرم دین اسلام دین خوبیه اما چون حد ومرزی براش مشخص نیست هر کسی یه چیزی ازش میگه.
وقتی یه هفته چلوکباب بخوری از اون غذا بدت میاد این قضیه راجب اسلام در ایران صادقه از بچگی بدون شناخت از دینمون تو گوشمون خوندن اسلام گفته این بده اون بده بدون اینکه هیچ دلیلی واسمون بیارن.
در ضمن در ایران اسلام شده یه ابزار سیاسی!!!!!!!!

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا همیشه دین موروثیه؟
چرا نمیشه خودمون انتخاب کنیم؟
میگن که یک مسلمون اگه دینشو تغییر بده کافره.چرا؟
مگر ما اسلام و انتخاب کردیم که نتونیم تغییر دین بدیم.
البته منظور من این نیست که اسلامو قبول ندارم.ولی دوست داشتم ازادانه دینمو انتخاب کنم.

دوست عزیز امیدوارم که برای آگاهی زده باشی .....

اینکه شما یک مسلمان زاده هستی و مسلمان باید افتخار کنی
یکی از توصیه های خدا به والدین اینه که فرزندان رو در زاه دین قرار بدن

در مورد تحقیق هم باید بگم شما آزادی که هر دینی رو انتخاب کنی
لا اکراه فی الدین
ولی اینکه بعد از مسلمان شدن بری و مجدد کفر را انتخاب کنی وضع فرق می کنه
اونوقت می شی مرتد
به این معنی اینکه بعد از اینکه شما واقعا رفتی و دینت رو با اطلاع کامل انتخاب کردی و نتیجه گرفتی که اسلام کامل ترین و دین کاملیه بعد چرا میایی و به این نتیجه می رسی که دینتو عوض کنی
مطمئنا از روی عناد هستش
نگو که نیست
چون من جوابم اینه شما بعد از مدتها بررسی به این نتیجه می رسی که اسلام دینه کاملی و کامل ترینه حالا چطور میایی به این نتیجه می رسی
ایا غیر از عناد می تونه باشه:que:

volek sia

عضو جدید
گاندی معتقد بود که اساس و شالوده هر دین را حقیقت وعشق تشکیل می‌دهد
اوبعدها که با سوال آیا یک هندو بودی مواجه شد جواب داد :
آری من یک هندو هستم. همچنین یک مسیحی یک مسلمان و یک بودایی و یهودی می‌باشم

Al Pacino

عضو جدید
به نظرم دین اسلام دین خوبیه اما چون حد ومرزی براش مشخص نیست هر کسی یه چیزی ازش میگه.
وقتی یه هفته چلوکباب بخوری از اون غذا بدت میاد این قضیه راجب اسلام در ایران صادقه از بچگی بدون شناخت از دینمون تو گوشمون خوندن اسلام گفته این بده اون بده بدون اینکه هیچ دلیلی واسمون بیارن.
در ضمن در ایران اسلام شده یه ابزار سیاسی!!!!!!!!

اينكه تو تاپيكي با اين قدمت پست جديد زده ميشه بسيار نيكوست و نشون ميده كه شما دنبال مطلب بودي همين طوري يه چيزي نميگيد.
اما در مورد حرفي كه زديد من يه چيزو نفهميدم! ارتباط بين دين با چلوكباب(به عنوان غذا) رو نميفهمم!!!

احمد45

عضو جدید
عزیزم این پرسیدن نداره که به قول کوروش کبیر

به یاد داشته باشید ، دینی که راست باشد وازهیچ چیز باکی نداشته باشد نیازی به شمشیر ندارد و دردلهای انسانهاجای باز می کند.

جناب کامبیز خان 91 جمله هاتون خیلی تکراری شده ما که خسته شدیم خودتون نشدین؟؟؟