ایول...عین خودمی کار درست
شماره خانومت چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من باش کار دارم....
بیا علی آقا.. نمونه مردان خیانت کار در حد واویلاااااااااا........
تو جمع داره می گه چندتا دوست دختر دارم اینم با اینکه زن داره تعید می کنه
حیف که آبجی سارا نیست بترکونتت
ایول...عین خودمی کار درست
درمورد قسمت اول صحبتت اصلا موافق نیستمبه نظر من خیانت تو ذات مرداست!
علتش هم هوس باز بودن بیش از حد اوناست!
البته در خانوم ها هم خیانت دیده میشه ولی علتش انتقام جویی از رفتا رآقایون هست!!!!!!
چه زود به خودش میگیره.....این ماله دکی جون بود ..............این حاجی مرتضی هم شده دخیل........هرکی کم میاره به اون متوسل میشه................می رم داداش مرتضی میارم اون وقت دیگه برجک برات نمی مونه هااااااااااااااااا
علاقه مندیدت بخوره تو سرت.. خودت می دونی الان وزن پام بااین گچه چقدره.. بزنم ترکیدیااااااا
احساس میکنم به شوخی گفتید درسته؟البته توجه داشته باشین به این کار یک مرد نمیگن خیانت بلکه این عمل عملی است در راستای برداشتن حق مردانه ....
کلا حق همه کاری رو اقایون دارن
البته این نظر من هست و اصلا دلیل نمیشه نظر 100% آقایون باشه شاید برای 99% همینه ولی ...
همین
احساس میکنم به شوخی گفتید درسته؟
شما جدیشو در نظر بگیرین
در مجموع ماها هر بلایی سرمون میاد یه طرفش خانم ها مقصرن , همیشه و الی الابد ...
شوخی یا جدی مساله اینه که تو هر کاری بنا رو از اول هر طور گذاشتیم همونجوری تا آخر پیش خواهیم رفت.
زندگی مشترک، همونطوری که از اسمشم پیداست بر پایه یه سری مشترکاتی بنا نهاده شده.
من این رو تا حدودی قبول دارم که چنانچه خدای نکرده، خانوم یا آقا مرتکب این عمل بشن، طرف مقابلشون در این قضیه کم بی تقصیر نیست. یعنی اگه ریشه یابی بکنی می بینی که سرچشمه ماجرا یه جورایی همینیه که من عرض کردم.
ولی برای پیشگیری از بروز چنین وضعیتی که تبعات خیلی ناراحت کننده ای هم می تونه به دنبال داشته باشه، یه راه حل وجود داره:
حسن نیت، حسن برخورد و اعتماد داشتن به طرف مقابل.
هیچکس ذاتا بد نیست و در مورد زندگی مشترک هم نباید این اجازه رو با رفتارمون به طرف مقابل بدیم که خدای نکرده اعتمادی که به ما داره در دلش متزلزل بشه که باور کنید ریشه همه بدبختیا و مشکلات زندگی های نو پا از همینجاست.
پس خیلی برای این طرز فکرتون متاسفمکلا حق همه کاری رو اقایون دارن
...
همین
پس خیلی برای این طرز فکرتون متاسفم
هیچ جای دنیا حتی جوامعی هم که خیلی مرد سالار هستند چنینی طرز فکری ندارن
از نظر شما حتما مرد حق خدایی درجامعه داره که جق هرکاری داره
ممکنه دلیلی برای این جلمه بیارید
پس خیلی برای این طرز فکرتون متاسفم
هیچ جای دنیا حتی جوامعی هم که خیلی مرد سالار هستند چنینی طرز فکری ندارن
از نظر شما حتما مرد حق خدایی درجامعه داره که جق هرکاری داره
ممکنه دلیلی برای این جلمه بیارید
اهان ونتیجه ریاضی قضیه این میشه که مردها درهرکاری ازادن حتی خیانت کردن( قضیه شما ازپایه غلطه وبرچه اساسی به این نتیجه رسیدید که اقایون قشارزیادی تحمل می کنند جای سوال داره)دوست عزیزم
1- هنوز جامعه ای مرد سالار به وجود نیومده متاسفانه
2-حق خدایی ندارن ولی متاسفانه تو اجتماع مردها فشاری به مراتب بالاتر از توانشون رو دارن حمل میکنن و متاسفانه زنها اصلا در این مساله اونها رو درک نمیکنن که به سمت مرد سالاری ( احتمالا ) پیش خواهد رفت
ببین خودت در اطرافت چند درصد طن ها شوهذانشون رو کاملا درک میکنند یا حداقل وانمود میکنند که دارن درک میکنند
تمام اینها رو با این مساله که مردها روحیه کاملا سختی دارند ترکیب کن شاید ریاضیت خوب باشه نتیجه اونو خودت به دست بیاری !!!
بعنی اینها طرفداری اززن بودمعمولا اقایون در سنین قبل از ازدواج خیلی فکرها تو سرشون هست و خیلی ایده ها و آرمان های شیرین دارند.
البته خانوم ها هم از این قائده مستثنا نیستند.
بابا چیکارمون دارید، بذارید یکم دلمون خوش باشه.
تجربه ثابت کرده بعد از ازدواج شاید چیزی بیش از 80% آقایون توسط خانوم هاشون دچار یک نوع فیتیله پیچ مغزی می شن که اصطلاح ضربه فنی در مقابلش کم میاره.
(حالا این شوخی بود) ولی واقعیت اینه که خیلی ها قبل از ازدواج خیلی حرفا می زنن.
آدم ها این توانایی رو دارند که تو شرایط مختلف تصمیمات معقول و مناسب اتخاذ کنند و خودشون رو با شرایطشون وفق بدند.
پس زیاد نباید حرس و جوش شعارهای شیرین آقایون رو بخورید.
همه چیز به وقتش درست میشه.
آقایون من تسلیمم. (نگید طرف زی ذیه ها) ولی خوب ... . چاره ای نبود.
خیانت بده حتی اگه در حق یه بچه شیرخواره باشه و خدا خیانتکار ها رو دوست نداره.
بعنی اینها طرفداری اززن بود
اگراینها طرفداریه پس طرفداری چیه
کی دعواکردبله یجورایی میشه گفت همین بود.
بابا دعوا نکنید. با همه هستم. حرفاتون رو با آرامش بزنید. حرس و جوش خوردن دردی دوا نمی کنه.
بهتره یکاری بکنید که اینجور تاپیکا گذشته از خصوصیت تفریحیشون یه حالت آموزنده هم داشته باشه.
خیلی داری تند میریا.......زن ها براشون نیازه بهشون خیانت بشه و ضربه بخورن.....
همینطوری هیچ خدایی رو بنده نیستند چه برسه وقتی که مردها باهاشون رو راست باشن!!!
خیلی داری تند میریا.......
آفتاب بدم خدمتتون؟؟؟می تونی نگهم دار آبجی.....
آفتاب بدم خدمتتون؟؟؟
نگهت میدارم که دیگه نتونی جُم بخوری..
باش در خدمتمون فعلا!!!!!!!هستم در خدمتتون.....
نگه دار آبجی....
باش در خدمتمون فعلا!!!!!!!
نگه میدارم !
خیلی عجله داری؟؟؟ کم کم ! صبر کن حالا.....چرا شعار میدی؟
نگه دار دیگه!!!
زن ها براشون نیازه بهشون خیانت بشه و ضربه بخورن.....
همینطوری هیچ خدایی رو بنده نیستند چه برسه وقتی که مردها باهاشون رو راست باشن!!!