قدرت بیشتر چی؟مدیریت خانواده دست کسی است که قدرت بیشتری داشته باشد نه صرفا مالی، در خیلی از خانواده ها مدیریت می تواند دست رن باشد..!!!
چرا مدیریت خانواده با مرد است؟آیا زن کفایت مدیریت ندارد؟
مدیره همه کارهاست؟؟کی گفته؟
در خیلی از خانواده ها زن مدیره. مثلا خونه ما.
در گذشته ی دور مرد مدیر بوده.مرد در عصر حاضر مدیره ولی در گذشته ی دور زن قویتر و مدیر بوده
چرا مدیریت خانواده با مرد است؟آیا زن کفایت مدیریت ندارد؟
صحبت قدرت و ضعف و کفایت و عدم کفایت نیست بلکه در نظام آفرینش هر مخلوقی رسالتی دارد مطابق قابلیت های خودش
مهمترین رسالت خانم ها ایجاد محیطی آرام برای رشد و تعالی انسان هاست . تریبت آدمی با زن ست
همه ی مردان را زنان تربیت میکنند که آنها هم کارشان را و رسالت شان را خوب انجام دهند
پس در واقع قدرت اصلی اینجاست ولی نهایت زن و مرد مکمل همند
هر کس در جای خود ارائه ی نقش کند مناسب ست
از دانه ی سیب پرتقال سبز نمیشود ،پس در واقع رسالت اصلی نهادینه شده و وقتی از مسیر خارج شود ایجاد ناهنجاری مشود .
هر جا دیدم زن مدیر خونست دودمان خونه بر باد رفت:دی
ديگه ازين حرفا نشنومااااااااااا.خانوما به دليله داشتن هورمون پروژسترن كه اقايون فاقد اونن قابليته فوق العاده بيشتري براي مديريت دارن.چون بهتر تجزيه تحليل ميكنن.اقايون يه كروماتين كم دارن به خاطر همين عاجز از دركه يه سري مسائل هستن.به نظره من اگرم تو خانواده اي مرد مديره به خاطر زوره بازوشه زوركي شده مدير وگرنه صلاحيت ندارههر جا دیدم زن مدیر خونست دودمان خونه بر باد رفت:دی
ديگه ازين حرفا نشنومااااااااااا.خانوما به دليله داشتن هورمون پروژسترن كه اقايون فاقد اونن قابليته فوق العاده بيشتري براي مديريت دارن.چون بهتر تجزيه تحليل ميكنن.اقايون يه كروماتين كم دارن به خاطر همين عاجز از دركه يه سري مسائل هستن.به نظره من اگرم تو خانواده اي مرد مديره به خاطر زوره بازوشه زوركي شده مدير وگرنه صلاحيت نداره![]()
ازگفته هاي شما ميشه اينجوري استنباط كرد كه مديريت يكي از رسالتهاي مردان است
ممنون جوابتون عالی بود.
100 درصد تایید میکنم
صحبت قدرت و ضعف و کفایت و عدم کفایت نیست بلکه در نظام آفرینش هر مخلوقی رسالتی دارد مطابق قابلیت های خودش
مهمترین رسالت خانم ها ایجاد محیطی آرام برای رشد و تعالی انسان هاست . تریبت آدمی با زن ست
همه ی مردان را زنان تربیت میکنند که آنها هم کارشان را و رسالت شان را خوب انجام دهند
پس در واقع قدرت اصلی اینجاست ولی نهایت زن و مرد مکمل همند
هر کس در جای خود ارائه ی نقش کند مناسب ست
از دانه ی سیب پرتقال سبز نمیشود ،پس در واقع رسالت اصلی نهادینه شده و وقتی از مسیر خارج شود ایجاد ناهنجاری مشود .
مسلما دسته تو نیوفته بهتره چون جمله بندیت افتضاحه.اوه اوه اب بریز که سوختم چه تحویلی هم از خودشون میگیرن
والا ما هر چی دیدم مدیریت پول دست خانمها بود خانواده بیچاره شد![]()
اخه من نمی دونم توهینش کجا بود؟
فکر کنم اقتدار و بالا بودن مدیریت ذهنی در مردان و همچنین اینکه بحران رو بروز نمیدن و با فکر اونو حل میکنن نه با جار زدن که متعصفانه خصوصیت خانم هاست باعث شده که مدیریت خانواده رو هم به اونا بدنچرا مدیریت خانواده با مرد است؟آیا زن کفایت مدیریت ندارد؟
مسلما دسته تو نیوفته بهتره چون جمله بندیت افتضاحه.![]()
نه اين نشانه ضعف تو در تفكره كه كاره يه بچه 4 سالرو نميتوني انجام بدي چه برسه مديريت.تو مثلا يه مردي ديگهمدیریت چه ربطی به جمله بندی داره؟
حتما ادبیاتی ها بهترین مدیران هستن دیگه چون جمله بندیشون از همه بیتره:دی
چه قیاس کردی![]()
نه اين نشانه ضعف تو در تفكره كه كاره يه بچه 4 سالرو نميتوني انجام بدي چه برسه مديريت.تو مثلا يه مردي ديگه![]()