چرا مدیریت خانواده با مرد است؟آیا زن کفایت مدیریت ندارد؟

najafi20

عضو جدید

Green Head

عضو جدید
مدیریت خانواده دست کسی است که قدرت بیشتری داشته باشد نه صرفا مالی، در خیلی از خانواده ها مدیریت می تواند دست رن باشد..!!!

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مدیریت خانواده دست کسی است که قدرت بیشتری داشته باشد نه صرفا مالی، در خیلی از خانواده ها مدیریت می تواند دست رن باشد..!!!
قدرت بیشتر چی؟
قدرت سیاسی؟ اجتماعی؟ زور بازو؟ مالی؟
میتواند یا توانسته است؟

سپهر2

عضو جدید
اصولا در خانواده مدیریت باکسیه که ازنظر مدیریت تواناای بیشتری داشته باشه درخیلی از خانوادها مدیریت با زنان است

الهه ی ناز

عضو جدید

صحبت قدرت و ضعف و کفایت و عدم کفایت نیست بلکه در نظام آفرینش هر مخلوقی رسالتی دارد مطابق قابلیت های خودش

مهمترین رسالت خانم ها ایجاد محیطی آرام برای رشد و تعالی انسان هاست . تریبت آدمی با زن ست

همه ی مردان را زنان تربیت میکنند که آنها هم کارشان را و رسالت شان را خوب انجام دهند

پس در واقع قدرت اصلی اینجاست ولی نهایت زن و مرد مکمل همند

هر کس در جای خود ارائه ی نقش کند مناسب ست

از دانه ی سیب پرتقال سبز نمیشود ،پس در واقع رسالت اصلی نهادینه شده و وقتی از مسیر خارج شود ایجاد ناهنجاری مشود .

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
صحبت قدرت و ضعف و کفایت و عدم کفایت نیست بلکه در نظام آفرینش هر مخلوقی رسالتی دارد مطابق قابلیت های خودش

مهمترین رسالت خانم ها ایجاد محیطی آرام برای رشد و تعالی انسان هاست . تریبت آدمی با زن ست

همه ی مردان را زنان تربیت میکنند که آنها هم کارشان را و رسالت شان را خوب انجام دهند

از دانه ی سیب پرتقال سبز نمیشود ،پس در واقع رسالت اصلی نهادینه شده و وقتی از مسیر خارج شود ایجاد ناهنجاری مشود .

ممنون جوابتون عالی بود.
100 درصد تایید میکنم

آخرین ویرایش:

anna bagheri

عضو جدید
هر جا دیدم زن مدیر خونست دودمان خونه بر باد رفت:دی
ديگه ازين حرفا نشنومااااااااااا.خانوما به دليله داشتن هورمون پروژسترن كه اقايون فاقد اونن قابليته فوق العاده بيشتري براي مديريت دارن.چون بهتر تجزيه تحليل ميكنن.اقايون يه كروماتين كم دارن به خاطر همين عاجز از دركه يه سري مسائل هستن.به نظره من اگرم تو خانواده اي مرد مديره به خاطر زوره بازوشه زوركي شده مدير وگرنه صلاحيت نداره:mad:

engage

اخراجی موقت
ما خانوما فقط دلمون اسباب بازی میخواد

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
ديگه ازين حرفا نشنومااااااااااا.خانوما به دليله داشتن هورمون پروژسترن كه اقايون فاقد اونن قابليته فوق العاده بيشتري براي مديريت دارن.چون بهتر تجزيه تحليل ميكنن.اقايون يه كروماتين كم دارن به خاطر همين عاجز از دركه يه سري مسائل هستن.به نظره من اگرم تو خانواده اي مرد مديره به خاطر زوره بازوشه زوركي شده مدير وگرنه صلاحيت نداره:mad:

اوه اوه اب بریز که سوختم چه تحویلی هم از خودشون میگیرن:biggrin:
والا ما هر چی دیدم مدیریت پول دست خانمها بود خانواده بیچاره شد:D

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا کی این توهین و بی احترامیهای دختر و پسرها ادامه خواهد داشت ؟

در عمرم ندیدم دخترها و پسرها در جائی جمع شوند و به صورت مسالمت آمیز باهم به گفتگو بنشینند

به جای این حرفها میشود صلح آمیز در مورد مسائل و مشکلات صحبت کرد
همیشه کنایه و توهین و ی احترامی و .....

در جواب اعتراض هم میگویند شوخی میکنم

:razz:

najafi20

عضو جدید

ازگفته هاي شما ميشه اينجوري استنباط كرد كه مديريت يكي از رسالتهاي مردان است

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه من نمی دونم توهینش کجا بود؟

منم نظرو گفتم

به نظر من هر چی من دیدم مدیرت مالی خونه دست زن باشه یعنی بیچارگی.
شوخی هم نمی کنم.

نظرمو گفتم.حالا هر چی دوست دارید بد بیراهم بگید نظرمه دیگه بر طبق تجربیات و مشاهدات اطرافیان.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه من نمی دونم توهینش کجا بود؟

منظورم شما نبودید
منظورم کلیه تاپیکهایی ست که دخترها و پسرها در مقابل هم جبهه میگیرند !

یک کارشناس این تاپیکها رو ببینه نتیجه مطلق میگیره که سن بلوغ اجتماعی در ایران بالا رفته است !

s.zahra1371

عضو جدید
فکر کنم اقتدار و بالا بودن مدیریت ذهنی در مردان و همچنین اینکه بحران رو بروز نمیدن و با فکر اونو حل میکنن نه با جار زدن که متعصفانه خصوصیت خانم هاست باعث شده که مدیریت خانواده رو هم به اونا بدن

anna bagheri

عضو جدید
مدیریت چه ربطی به جمله بندی داره؟

حتما ادبیاتی ها بهترین مدیران هستن دیگه چون جمله بندیشون از همه بیتره:دی

چه قیاس کردی :biggrin:
نه اين نشانه ضعف تو در تفكره كه كاره يه بچه 4 سالرو نميتوني انجام بدي چه برسه مديريت.تو مثلا يه مردي ديگه:biggrin:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اين نشانه ضعف تو در تفكره كه كاره يه بچه 4 سالرو نميتوني انجام بدي چه برسه مديريت.تو مثلا يه مردي ديگه:biggrin:

حالا هی با من کل کل کن هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ببینم کی بزنم اخراجت کنم:دی:D

دیگه پیر شدیم حوصله کل کل نداریم.اونم با شما جوونهای پر انرژی

ما که مدیریت خونمونو عمرا دست خانم نمیدیم حالا شما هر چی دوست داری بگو:biggrin:

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با مدیریت دوطرفه بیشتر موافقم
اصولا اگه کارا رو زنونه مردونه نکنیم و بتونیم زن و مردو تو هر مکمل هم کنیم به نظرم هم قشنگ تره و هم به هیچ کدومشون به تنهایی فشار نمیاد و هم اینکه پیوند و همبستگیشونو بیشتر میکنه

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موندم اصلا مردا خونه هستن با این وضع اقتصادی که مدیریت داشته باشن فقط شب واسه خواب خونه میان:D

خوبه که تعطیلات زیاده ما می تونیم پدرمونو ببینیم;)

بالا