چرا ما اینطورییم واونا اون طوری

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دارم در مورد مستند علمی حرف میزنم ایشون میگه ما سریال ساختیم من میگم برنامه تلویزیون بوده میگه فکر نکنم من میگم ........بیخیال ایشون میگه من وتو خرابه ولی ذهن ایشون بیشتر خرابه انحراف تاپیک از همین جا شرو میشه الانه که بیاد بگه چون ماهواره دارید پس کافرید
منظور اصلیش معتبر نبودن این شبکه برا اینجور مسائله

orchidak

عضو جدید
مشکل ما اینه که فلسفه هر چیزی رو نمیگم تا برا مخاطب ملموس بشه.
مثلا اگه بگیم فلان چیز حرام است به این دلیل(دلیلی که واسه یه امی هم باورپذیر باشه)مسلما رعایت کردن اون چیز حرام خیلی مورد توجه قرار میگیره تا اینکه بگیم حرام است به خاطر اینکه فلان شخص اینو تو رسالش گفته.
پس مشکل از کساییه که میان یه چیز رو نشر و گسترش میدن.
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه.
مرسی از همه.
کسی وظیفه نداره به ما بگه چی حرامه چی حلاله...این وظیفه هر مسلمانیه:redface:

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوندیگه دست خودتونه
شما باید بری دنبالش تا ببینی مسیر درست چیه
همه فکر میکنن راه درستو میرن ولی .......
هر راهی یه راهنما داره!ما راهنماییی نداریم الان!داریم؟!میگیم قران راهنمای ماست اما ماها همه درک قران نداریم.

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی وظیفه نداره به ما بگه چی حرامه چی حلاله...این وظیفه هر مسلمانیه:redface:
اره وظیفه ی هر مسلمانیه.
اما همه مسلمونا به همه قواعد دینشون پایبندن؟!
ماها بلد نیستیم از دینمون دفاع کنیم!!!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر راهی یه راهنما داره!ما راهنماییی نداریم الان!داریم؟!میگیم قران راهنمای ماست اما ماها همه درک قران نداریم.
به نظر من این تنبلیه خودمونه که میخایم یکی بیاد همه چیو درسته بهمون تحویل بده و ما درسته غورتش بدیم
فهم قران کار سختی نیست.ینی همه جا احتیاج به تفسیر نداره
چطور وقتی میخایم انتخاب رشته کنیم ماه ها در موردش تحقیق میکنیم و فقط به چرت و پرتای بعضی مشاورا گوش نمیدیم
خوب اینم انتخاب دینه دیگه خودمون واسش تلاش کنیم.چه عیبی داره

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من این تنبلیه خودمونه که میخایم یکی بیاد همه چیو درسته بهمون تحویل بده و ما درسته غورتش بدیم
فهم قران کار سختی نیست.ینی همه جا احتیاج به تفسیر نداره
چطور وقتی میخایم انتخاب رشته کنیم ماه ها در موردش تحقیق میکنیم و فقط به چرت و پرتای بعضی مشاورا گوش نمیدیم
خوب اینم انتخاب دینه دیگه خودمون واسش تلاش کنیم.چه عیبی داره
اره درسته اما وقتی شروع میکنی قران فارسی بخونی که بفهمی چی گفته تا بعد بپرسی چرا گفته از زمین و زمان ادم میرسه که نه!باید قران به زبان عربی بخونی!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره درسته اما وقتی شروع میکنی قران فارسی بخونی که بفهمی چی گفته تا بعد بپرسی چرا گفته از زمین و زمان ادم میرسه که نه!باید قران به زبان عربی بخونی!
خوب همون هزار تا ادم مگه قرار به جای شما جواب پس بدن؟با کمال احترام بهشون بگو شما که عربیو خوندیو هیچی نفهمیدی به کجا رسیدی؟
ادم سرنوشتشو با 4 تا حرف یه عده ادم به تباهی نمیکشونه

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب همون هزار تا ادم مگه قرار به جای شما جواب پس بدن؟با کمال احترام بهشون بگو شما که عربیو خوندیو هیچی نفهمیدی به کجا رسیدی؟
ادم سرنوشتشو با 4 تا حرف یه عده ادم به تباهی نمیکشونه
اوهوم!!!!
من همیشه بعدش سرد میشم اما نباید بشم!

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما قبول کنید تمام مشکل از ما نیست.
گاهی وقتا ماها رو ونقد محدود میکنن که زده میشیم.
همه کاری انجام میدن اما پشتش یه مهر اسلام و شرع میزنن.اینه که همه رو زده میکنه.

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نگاه به بچه های دبستانی بندازید دینشو بدجور قبول دارن و بهش پایبندن اما همون بچه ها هر سالی که جلوتر میرن از دینشون دورتر میشن!!!!

orchidak

عضو جدید
یه نگاه به بچه های دبستانی بندازید دینشو بدجور قبول دارن و بهش پایبندن اما همون بچه ها هر سالی که جلوتر میرن از دینشون دورتر میشن!!!!
راس میگه...(ببخشیدتشکرندارم)...بجاش:gol:
درکل هم باریک به این تاپیک....:gol:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما قبول کنید تمام مشکل از ما نیست.
گاهی وقتا ماها رو ونقد محدود میکنن که زده میشیم.
همه کاری انجام میدن اما پشتش یه مهر اسلام و شرع میزنن.اینه که همه رو زده میکنه.
حرفتون درسته
ولی ماییم که باید بین اسلام واقعی و چیزی که دارن به اسم اسلام به ما نشون میدن تفکیک قائل بشیم
نا سلامتی تحصیل کرده ایم دیگه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر میکنی علتش چیه؟
من میگم دلیلش اینه که با وجود اینکه خودش رشد میکنه ولی اطلاعات دینیش هنوز در حد همون بچه دبستانی مونده
انصافا کدوممون رفتیم دنبالش؟
تو همه چیز یزرگ شدیم به جز دینمون
مطالعه نداریم و لی انتظار داریرم همه چیو بدونیم

orchidak

عضو جدید
فکر میکنی علتش چیه؟
من میگم دلیلش اینه که با وجود اینکه خودش رشد میکنه ولی اطلاعات دینیش هنوز در حد همون بچه دبستانی مونده
انصافا کدوممون رفتیم دنبالش؟
تو همه چیز یزرگ شدیم به جز دینمون
مطالعه نداریم و لی انتظار داریرم همه چیو بدونیم
دلیل اینکه اطلاعاتش درهمین سطح می مونه ،انتخاب خودشه..:surprised:..این یه واقعیته!
یه نگاهی تو خونه ها ،یا وضع جامعمون بکنید...متوجه میشید چرا بچه دبستانی بزرگ که میشه..این میشه...:surprised:
چیزایی هستن که ممکنه از منو شما گرفته تاپدرانومون دینشون رو به اون ها بفروشن....
بچه های دبستانی که با ایمان به دنیا نمیان...پس باید مفهوم ایمانو پدرومادرها به بچه هاشون یادبدن...حالا اگه پدرو مادر....
فکرمیکنم همه بدونیم منظورم چیه!!!!!
هم خداو خرما رو نمیشه انتخاب کرد...
طرف می خواد با خدا باشه ،به بچّه هاش کارای خوب یاد بده..اما خودش فرهنگ استفاده از نت و م ا ه و ا ره رونداره...و مخصوصاً این اتفاق برای ما میافته چون این هدف کشورهایی مثله آمریکاهم هست.....
به عنوان مثال وقتی بچه با پدرمادرش تو tv ر ق ص ی د ن یه ر ق اصو می بینه...معلومه بین دوراهی که فقط از یک طرفش اطلاع داره کدوم رو انتخاب می کنه...
سوء تفاهم نشه..من خودمم دچار این مشکلات هستم.....
گاهی وقتا ما آدما یه چیزایی رو می فهمیم..اماخودمون رومی زنیم به نفهمی.....
بابت جسارتی که کردم عذر میخوام....ولی فکرمیکنم این تنها واقعیّتیه که وجود داره و خیلی ها تو جامعه ما دوست دارن اونو نبینن...مثله خودم!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلیل اینکه اطلاعاتش درهمین سطح می مونه ،انتخاب خودشه..:surprised:..این یه واقعیته!
یه نگاهی تو خونه ها ،یا وضع جامعمون بکنید...متوجه میشید چرا بچه دبستانی بزرگ که میشه..این میشه...:surprised:
چیزایی هستن که ممکنه از منو شما گرفته تاپدرانومون دینشون رو به اون ها بفروشن....
بچه های دبستانی که با ایمان به دنیا نمیان...پس باید مفهوم ایمانو پدرومادرها به بچه هاشون یادبدن...حالا اگه پدرو مادر....
فکرمیکنم همه بدونیم منظورم چیه!!!!!
هم خداو خرما رو نمیشه انتخاب کرد...
طرف می خواد با خدا باشه ،به بچّه هاش کارای خوب یاد بده..اما خودش فرهنگ استفاده از نت و م ا ه و ا ره رونداره...و مخصوصاً این اتفاق برای ما میافته چون این هدف کشورهایی مثله آمریکاهم هست.....
به عنوان مثال وقتی بچه با پدرمادرش تو tv ر ق ص ی د ن یه ر ق اصو می بینه...معلومه بین دوراهی که فقط از یک طرفش اطلاع داره کدوم رو انتخاب می کنه...
سوء تفاهم نشه..من خودمم دچار این مشکلات هستم.....
گاهی وقتا ما آدما یه چیزایی رو می فهمیم..اماخودمون رومی زنیم به نفهمی.....
بابت جسارتی که کردم عذر میخوام....ولی فکرمیکنم این تنها واقعیّتیه که وجود داره و خیلی ها تو جامعه ما دوست دارن اونو نبینن...مثله خودم!
درسته.با حرفاتون موافقم.یه کارشناس مسائل دینی تو تلویزیون خودمون میگفت انسانها به اندازه ای مسلمونن که به گفته های اسلام عمل میکنند نه اینکه فقط حرفشو میزنند
متاسفانه کشور ما اسمش اسلامیه ولی به پای عمل که میرسه .......(میخاستم بگم صفره ترسیدم یه عده بیان بگن تو داری علیه امنیت ملی اشوبگری میکنی)
خدا وکیلی از همون بالا بالا ها نگاه کنین کدوم کارمون به یک مسلمون واقعی شبیهه؟
به اداراتمون نگاه کنین.به مساعلی که تو بیمارستانها اتفاق میوفته نگاه کنین.به مساعلی که تو دانشگاه ها اتفاق میوفته نگاه کنین.به سیستم بانکداریمون نگاه کنین (بانکداری اسلامی )اخه کدوم کارمون به دل خدا میشینه؟
بچه درسته بچس ولی خر که نیست.این همه دوگانگی تا کی؟بچه هم همه اینا رو به پای اسلام میزاره و اسلام گریز که چه عرض کنم اسلام ستیز میشه

بالا