چرا شهرهای ما اینقدر زشت و کثیف و پر از ماشین هست؟

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث خودکم بینی اصلا نیست.... ما هم صددرصد خوبی هایی داریم. ولی بعضی خارجی ها بخاطر این زیاد تعریف میکنن چون خیال میکردن ما بیابونیم و با شتر اینور اونور میریم ولی وقتی میان و میبینن، نسبت به تفکر اولیه شون میگن که نه...خیلی خوبه. حتی یک ایرانی که تاحالاایران نیومده بود، وقتی اومده بود میگفت اصلا انتظار نداشتم انقد خوب باشه.
ولی بعضی خارجیا هم هست که میگن مثلاً تهران که یک پایتخته، انتظار نمیره اینطوری باشه...اصلا خوب نیست...
(البته اگر بقیه شهرا و استانامون رو ببینن، میفهمن که تهران نسبت به بقیه یا اکثرشون پر امکانات تره).

zohre_1371

عضو جدید
یزد اولین شهر خشتی و دومین شهر تاریخی جهان

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
باو این چه حرفیه مملکت دست ماست
ما یه دوره انقلاب داشتیم که قطعا خرابی و تعطیلی های بسیاری در پیش داشت
یه دوره جنگ نزدیک 8سال داشتیم، وجداناً از سال 55 تا آخر سال 70 تقریبا کشور در بحران عمیقی بوده
از سال 70 هم به اینور مشکل همش تحریم تحریم لامصبا نمیزارن نه کالای خوب بیاد نه علم بیاد نه حتی نفت رو مثل آدم بفروشیم
از سال 80 به اینور قضیه تحریم خیلی کمرشکن تر شد به خصوص از 89
الآن تازه هم علم رو بدست آوردیم،هم بینهایت مهندس شهرساز و عمران و معمار و مکانیک و برق و و و و و فت و فراوون داریم،ازینور آروم آروم داره سرمایه ها میاد نفت راحت فروخته میشه کارخانه ها بمرور میان سر کار بیکاری کمتر میشه

این کشور دست ماست مال ماست پس فردا همین شما مهندس عمران میسازی میبری بالا همین معمار همین من ممکنه آشغال بریزم زمین و شهر رو کثیف کنم می خوام بگم همه چیز دست ماست اینجوری نیست که ایران نفرین شده که تا ابد اینجوری بمونه
یه دوره ی گندی بود و گذروندیم
یه آقایی اومد تحریم به جا گذاشت یه آقایی اومد اقتصاد رو ویران کرد یه آقایی اومد جنگ رو ادامه داد یه آقایی اومد بی فرهنگی رو رواج داد
این حرفا رو ولش کنید دیگه تمام شد رفت،شما نباشید این آقایان،همین کافیست.والسلام.

اینقدم آیه یاس نخونید خداوکیلی جاهای فوق العاده ای توی ایران هست
یه کشور جمعیت یک هفتادم ایران با وسعت یک بیستم ایران رو مقایسه نکنید با اینجا ،دو کشور میلیون ها تفاوت حداقل بخاطر مشکلاتی که تا الآن گریبانگیرش بودن،با هم دارند

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ببخشید، انتظار داری سفیر بلژیک چی بگه؟ بیاد بگه تهران خیلی بزرگ و بدقواره هست؟ یا من رفتم شیراز مزخرف بود؟ خب معلومه همچین حرفی نمیزنه. بنده اما خودم که تا الان نتونستم برم خارج از کشور ولی خانواده و اقوام و دوستان بسیار رفتند و من چون خودم عمران خوندم همش ازشون میخواستم عکس بگیرن از همه جا، به داداشم میگفتم از خوبی ها و زشتی هاشون عکس بگیر. کشور ما متاسفانه وضعیتش بنظر شخص من اسفبار هست. باور بفرمایید من بابت همین جریان کلی از شهرهای ایران رو گشتم، واقعا تاسف خوردم و غم بزرگی تو دلم بجا مونده. همه جا کثیف، همه جا بی نظم، همه جا داغون. هر کس هر جور دلش خواسته ساخته، خیابونامون کشش ترافیک رو ندارن، سواحل افتضاح و ...

شاید فقط و فقط دو جا بود در کشور که رضایت بخش بود اوضاعش، یکی خیابان کلیسای وانک در اصفهان، یکی هم جزیره کیش. باقی جاها وضعیت اسفبار بود.

نظر شخص شما چیه ؟ نظر خود خود شما؟ به شهرسازی ایران چه نمره ای می دهید؟
سلام علیکم......شما سفیر کشورهای بی طرف رو هم به دروغگویی متهم میکنید؟.......خب اگر نگاه شما این است و به این ها هم نباید اعتماد کرد چرا بایستی به روباه مکار اعتماد داشت؟
فقط این فرد نبوده .........

[h=3]PressTV-حمله به ون تبلیغی ایران، نشانه غرض‌ورزی غرب[/h]

خانواده‌ای که به تبلیغ برای ایران در گوشه و کنار جهان می‌پردازد حمله پلیس انگلیس را به خودروی خود در لندن نشانه رویکرد مغرضانه غرب درقبال ایران دانسته است.
کریستین ایوان، بنیانگذار کمپین تبلیغی «ایران باشکوه» در گفت‌وگو با پرس تی‌وی گفت: «اقدام پلیس لندن قطعا اغراق آمیز و به وضوح نشان‌دهنده آن است که سیاستمداران غربی به دنبال سیاه‌نمایی وجهه ایران هستند تا بدین‌ وسیله افکار عمومی را از توجه به معضلات داخلی خود در اروپا منحرف کنند.»

یعنی اونها وقتی به یک کشور سفر میکنند به همه شهرهای اون سر میزنند؟........اگر این چنین است لطفا ازشون بخواین عکس های بافت قدیمی ارمنستان رو در اختیارتون بذارن و شما هم این جا قرار بدین

میخواید من چنتا تصویر از ایران براتون بذارم که کیف کنید؟.......این یکیش

اقداماتی که شهردار تهران دکتر قالباف به تاسی از شهدار قبل تر خودش همچنان داره انجام میده و تلاش های مکرری که داره .........آیا قابل کتمان است؟

والا من نمیتونم نمره بدم به این سوال شما.......ولی یقینا به شهردار تهران نمره قبولی و شهردار مثلا شیراز نمره زیر صفر میدهم!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فهمیدم چرا کشور ما پیشرفت نمیکنه.

آخه هر مشکلی بیان میشه، یه سری میان میگن، آقا کدوم مشکل، کلا صورت مساله و سوال رو پاک میکنن، میگی شهرسازی ما مشکل داره میگن نخیر، ایران ما خیلی قشنگه! میگی فلان چیز مملکت نیاز به بهسازی داره میگن دشواری؟ ما دشواری نداریم اینجا، خیلی هم خوبه! یکه یکه! بعد یکی میاد میگه آقا ادای ملت رو درمیاری شاید طرف راضی نباشه بحث منحرف میشه به ناکجا آباد...
خب وقتی صورت سوال پاک بشه معلومه هیچ پیشرفتی صورت نمیگیره.
مشکل رو داری به عین میبینی، میگن آقا منبع بیار واسه حرفات! میگی سیستم شهری ما هشل هفته میگه "سفیر نروژ گفت ایران بسیار زیباست" :wallbash: میگی کشورهای بی بضاعتی مثل ارمنستان شهرسازیشون بهتر از ماست میگن "تو که خارج نرفتی ببند دهنت رو" :wallbash: میگی فلان مشکل وجود داره، میگه "رفتی آمار گرفتی که همچین چیزی رو میگی؟ ای مستکبر! ای جاسوس موساد!"

آقا اصلا ایران شهراش فوق العاده هستن! اصلا بهترین شهرهای دنیا مال ایران هستن! بهترین جاده‌ها، بهترین سیستم حمل و نقل، بهترین اماکن عمومی رو ایران داره! ایران تمام شهرهاش تمیز هستند و تو خیابوناش یه ذره کثافت پیدا نمیکنی! سیستم فاضلاب شهرهای ایران در کل جهان بی نظیر و نمونه هست! کشور ایران با مسئولین توانایی که داره چنان تونسته مصنوعات ساخت بشر رو در کنار زیبایی های طبیعی بگنجانه که ایران مثل بهشت میمونه! اصلا شهرهایی مثل سیدنی و بارسلون و استانبول و مدینه باید بیان پیش تهران و مشهد و شیراز و اصفهان ما لنگ بندازن! مدیریت شهری و سیستم شهرداری تو ایران الگوی تمام کشورهای دنیاست! اصلا همین پارسال بود که شهردار بروکسل گفته بود من باید برم پیش سردار جنگ آقای قالیباف مدیریت شهرداری رو یاد بگیرم! هر کسی هم که مثه مهندس متفکر میگه شهرهای ما ایراد داره زر مفت میزنه، خوشی زده زیر دلش و فقط آیه ی یاس بیخود میخونه و از طرف مستکبرین برای سیاه نمایی وضعیت کشور استخدام شده!

من دیگه عمرا تاپیک بزنم... برید خوش باشید و با کشور نمونه‌ی جهانی خودمون حال کنید.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فهمیدم چرا کشور ما پیشرفت نمیکنه.

آخه هر مشکلی بیان میشه، یه سری میان میگن، آقا کدوم مشکل، کلا صورت مساله و سوال رو پاک میکنن، میگی شهرسازی ما مشکل داره میگن نخیر، ایران ما خیلی قشنگه! میگی فلان چیز مملکت نیاز به بهسازی داره میگن دشواری؟ ما دشواری نداریم اینجا، خیلی هم خوبه! یکه یکه! بعد یکی میاد میگه آقا ادای ملت رو درمیاری شاید طرف راضی نباشه بحث منحرف میشه به ناکجا آباد...
خب وقتی صورت سوال پاک بشه معلومه هیچ پیشرفتی صورت نمیگیره.
مشکل رو داری به عین میبینی، میگن آقا منبع بیار واسه حرفات! میگی سیستم شهری ما هشل هفته میگه "سفیر نروژ گفت ایران بسیار زیباست" :wallbash: میگی کشورهای بی بضاعتی مثل ارمنستان شهرسازیشون بهتر از ماست میگن "تو که خارج نرفتی ببند دهنت رو" :wallbash: میگی فلان مشکل وجود داره، میگه "رفتی آمار گرفتی که همچین چیزی رو میگی؟ ای مستکبر! ای جاسوس موساد!"

آقا اصلا ایران شهراش فوق العاده هستن! اصلا بهترین شهرهای دنیا مال ایران هستن! بهترین جاده‌ها، بهترین سیستم حمل و نقل، بهترین اماکن عمومی رو ایران داره! ایران تمام شهرهاش تمیز هستند و تو خیابوناش یه ذره کثافت پیدا نمیکنی! سیستم فاضلاب شهرهای ایران در کل جهان بی نظیر و نمونه هست! کشور ایران با مسئولین توانایی که داره چنان تونسته مصنوعات ساخت بشر رو در کنار زیبایی های طبیعی بگنجانه که ایران مثل بهشت میمونه! اصلا شهرهایی مثل سیدنی و بارسلون و استانبول و مدینه باید بیان پیش تهران و مشهد و شیراز و اصفهان ما لنگ بندازن! مدیریت شهری و سیستم شهرداری تو ایران الگوی تمام کشورهای دنیاست! اصلا همین پارسال بود که شهردار بروکسل گفته بود من باید برم پیش سردار جنگ آقای قالیباف مدیریت شهرداری رو یاد بگیرم! هر کسی هم که مثه مهندس متفکر میگه شهرهای ما ایراد داره زر مفت میزنه، خوشی زده زیر دلش و فقط آیه ی یاس بیخود میخونه و از طرف مستکبرین برای سیاه نمایی وضعیت کشور استخدام شده!

من دیگه عمرا تاپیک بزنم... برید خوش باشید و با کشور نمونه‌ی جهانی خودمون حال کنید.
سلام مجدد.......مشکل میدونی عزیز من چیه........مشکل اینه که ما بخوایم همه چیز رو بد بد و در حد فاجعه نشون بدیم......وقتی شما به شهرسازی در برخی مناطق ایراد داری.....خب درباره همون مناطق بنویس.......چرا شهرهای ما انقدر زشت و کثیفن؟!
نگاه خارج از کشور به معنای این نبود که هیچ مشکلی نیست.......منظور این بود که نگاه از بیرون یک نگاه جزئی نگر هست......اگر شما یک شهر رو با قلان مصادیق دیدی....یکی هم این شهر رو با فلان مصادیق یک جور دیگه میبینه........خدائیش کی اینجا به شما گفت جاسوس موساد؟.......لطف میکنید نام ببرید تا از همین جا بزنم تو دهنش!؟

نکته بعد .............اگه بیایم مصداقی سخن بگیم نه کلی ......بعد هم طوری شرایط رو سیاه سیاه نشون ندیم......تا از طرفی کسای دیگه بیان و سفیدی سفید رو نشون بدن.....قطعا خیلی مشکلات حل میشه.....به نظرم بایستی تعادل رو داشت

zohre_1371

عضو جدید
[

اقداماتی که شهردار تهران دکتر قالباف به تاسی از شهدار قبل تر خودش همچنان داره انجام میده و تلاش های مکرری که داره .........آیا قابل کتمان است؟

والا من نمیتونم نمره بدم به این سوال شما.......ولی یقینا به شهردار تهران نمره قبولی و شهردار مثلا شیراز نمره زیر صفر میدهم![/QUOTE]

احسنت.این پل عابر پیادست تو پارک اب و اتش تهران و یکی از کارای خوب و البته پر حاشیه و نقده..و یکی از کارای خوب هست که ب تاز
گی ساخته شده...کم کم داره جا میافته طراحی