چرا روزه میگیریم؟؟؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
از دوستان آشنا به مسایل دینی و پزشکی و... میخوام تا در این فرصت توضیح بدن که چرا روزه میگیریم؟
روزه داری چه فایده هایی دارد؟
چه ضررهایی دارد؟
مطمئنا هر دستور خدا حکمتی دارد و پی بردن به حکمت آن دستور پذیرش آنرا نیز راحتتر میکند
لذا از دوستان میخوام که فلسفه و حکمت روزه گرفتن رو توضیح بدن؟
سوالهایی هم هست که به وقتش میپرسم
ممنون

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم روزه نمیگیرم چون اعتقاد ندارم
اما از هر کدوم از دوستامم که روزه میگیرن میپرسم چرا؟
میگن واسه اینکه لاغر شیم :gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم روزه نمیگیرم چون اعتقاد ندارم
اما از هر کدوم از دوستامم که روزه میگیرن میپرسم چرا؟
میگن واسه اینکه لاغر شیم :gol:

خوب منظور من روزه ای هست که میگن واجب شرعی هست نه روزه رژیمی
میشه بگید چرا اعتقاد ندارید؟
ممنون

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منظور من روزه ای هست که میگن واجب شرعی هست نه روزه رژیمی
میشه بگید چرا اعتقاد ندارید؟
ممنون
چون هیچ دلیلی به نظرم نداره فکر نکنم اینجا با چندتا پست بتونم همه چیزو براتون توضیح بدم.
اما اصلا اعتقاد ندارم نه تنها من بلکه خیلی از آدمایی رو که میشناسم روزه نمیگیرن.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون هیچ دلیلی به نظرم نداره فکر نکنم اینجا با چندتا پست بتونم همه چیزو براتون توضیح بدم.
اما اصلا اعتقاد ندارم نه تنها من بلکه خیلی از آدمایی رو که میشناسم روزه نمیگیرن.

خوب همینکه به نظرتون دلیلی نداره روزه بگیرین خودش خیلی حرفه
مزاحم اوفاتتون نمیشم
از دوستانیکه اعتقاد دارند به روزه داری میخوام دلیل اعتقاد داشتنشون رو بگن تا بیشتر با فلسفه روزه اشنا شیم

*Essi*

اخراجی موقت
من هیچ دلیلی واسه روزه نمیبینم.
سعی کرده ام،الگوی غذایی خودم را در طول سال درست کنم.

فعلا سالم ترین انسانهای دنیا از لحاظ سلامتی جسمانی،انسانهای چین و ژاپن و.... هستند که هیچ پیامبری هم نداشته اند و هیچ دستور به اصطلاح آسمانی.

پس خودشان الگو درست کرده اند با خرد جمعی،اکنون بسیار سالم تر از مسلمانان و مخصوصا ایرانی ها هستند که به 60 سال نرسیده هرچی دیابت و فشارخون و..... هست میاد سراغشون.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچ دلیلی واسه روزه نمیبینم.
سعی کرده ام،الگوی غذایی خودم را در طول سال درست کنم.

فعلا سالم ترین انسانهای دنیا از لحاظ سلامتی جسمانی،انسانهای چین و ژاپن و.... هستند که هیچ پیامبری هم نداشته اند و هیچ دستور به اصطلاح آسمانی.

پس خودشان الگو درست کرده اند با خرد جمعی،اکنون بسیار سالم تر از مسلمانان و مخصوصا ایرانی ها هستند که به 60 سال نرسیده هرچی دیابت و فشارخون و..... هست میاد سراغشون.

آفرین
منظور منم همینه
فکر نکنم از نظر پزشکی، روزه گرفتن واسه سلامتی مفید باشه
پر کردن شکم در یه بازه زمانی کم و خالی ماندنش در بازه زمانی طولانی مفید نمیتونه باشه
پس دلیل پزشکی نداره
پس چرا روزه میگیریم؟

*Essi*

اخراجی موقت
آفرین
منظور منم همینه
فکر نکنم از نظر پزشکی، روزه گرفتن واسه سلامتی مفید باشه
پر کردن شکم در یه بازه زمانی کم و خالی ماندنش در بازه زمانی طولانی مفید نمیتونه باشه
پس دلیل پزشکی نداره
پس چرا روزه میگیریم؟

روزه از لحاظ جسمانی هیچ امتیازی نداره وگرنه مسلمانان،باید از لحاظ جسمانی سالم ترین انسانهای دنیا بودند.

تنها دلیل واسه روزه مسلمانها،این است که این دستور خدا است و دستور خدا بی حکمت نیست.
من هم به باور مذهبی آنها و توجیهات به زعم خودشان منطقی،احترام میذارم.

امیدوارم هرکس برای رضای خدایش روزه میگیرد،به آنچه از خدایش توقع دارد،برسد.:gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزه از لحاظ جسمانی هیچ امتیازی نداره وگرنه مسلمانان،باید از لحاظ جسمانی سالم ترین انسانهای دنیا بودند.

تنها دلیل واسه روزه مسلمانها،این است که این دستور خدا است و دستور خدا بی حکمت نیست.
من هم به باور مذهبی آنها و توجیهات به زعم خودشان منطقی،احترام میذارم.

امیدوارم هرکس برای رضای خدایش روزه میگیرد،به آنچه از خدایش توقع دارد،برسد.:gol:

درسته من زیاد اطلاعات دقیق از مذهب و ... ندارم ولی فکر کنم روزه در بعضی از ادیان دیگه هم رسم باشه، نه؟
خوب دونستن حکمت مساله، قبول کردن آن را نیز راحت میکند
ولی من دوست ندارم وقتی حکمت چیزی رو نمیدونم همینجوری قبولش کنم
اینکه میگن تمرینی هست واسه روزهای سخت واینکه خال فقر فقرارو بیشتر درک کنیم، پس اگه یکی در طول سال چیزی واسه خوردن نداره و... روزه گرفتنم براش واجب نیست دیگه
درسته؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا ندیده بودم جدی هم حرف بزنی
از کجا تشخیص دادی به هیج جا نمیرسه؟
شما مدیر تشریف دارین؟
جدی؟ منو جدی؟...;):D
بابا راس میگم دیگه این مسائل دینی و سیاسی و ...هروقت در باره اش بحث بشه بجایی نمیرسه....من جسارت نمیکنم....ولی هرچی یه نفر سر بیاره اون یکی کلا میاره....اصلا به منچه واقعا....شرمنده:gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی؟ منو جدی؟...;):D
بابا راس میگم دیگه این مسائل دینی و سیاسی و ...هروقت در باره اش بحث بشه بجایی نمیرسه....من جسارت نمیکنم....ولی هرچی یه نفر سر بیاره اون یکی کلا میاره....اصلا به منچه واقعا....شرمنده:gol:

من این سری دنبال جروبحث نیستم
اگه بگم به خاطر خودم زدم شاید باورت نشه
میخوام یکی بهم بگه که چرا روزه ؟
خوب این تالار دین و مذهب و اسلام مدیر یا همکار ندیر و... نداره؟
چرا کسی نمیاد جواب منو بده؟

amozeshi.com

عضو جدید
واسه این روزه می گیریم که یادمون باشه دورو برمون افراد فقیرو گشنه زیادن تا وقتی وقت اذان رسید به یادشون بیفتیم و تا اونجا که جا داره معدمونو پر کنیم تا مثل اونا نشیم :surprised:
واسه این روزه می گیریم که هروز بریم خونه یکی واسه افطاری اونم بخاطر ثوابی که داره تجملاتی به خرج بده که دهنت باز بمونه :eek:
واسه این روزه می گیرم که بتونیم بگیم یعنی من با دهن روزه دارم دروغ می گم ؟؟ بعد هر غلطی خواستیم بکنیم
واسه این روزه می گیریم که تو این ماه مبارک قیمت همه چی به فلک برسه و بیچاره فلک زده ها از بس فلک رو نگاه کنن گردنشون خشک بشه :cry:
واسه این روزه میگیرم که یه چیزی گرفته باشیم به هر حال غنیمته:redface:

_narjes

عضو جدید
خوب به نظر من اگه یه سری به سایتهای پزشکی بزنین و فواید روزه رو سرچ کنین به چیزای خوبی میرسین
در کل روزه فواید زیادی داره هم جسمانی و هم روحی
ما ایرانیها فشار خون و چربی و . داریم چون هیچ چیزی رو در حد اعتدال انجام نمی دیم
خوردن و افطاری کردن حدی داره
من خودم به عینه اثرات روحی روزه رو دیدم، خیلی خوبه;)

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که من میدونم روزه گرفتن در زمان پیامبر برای این واجب شد که به اقتضای اون زمان اعراب در قهتی بودند و احتیاج به ذخیره آذوغه داشتند و به دلیل پیروی های کور کورانه مسلمانان از گزشتگان خود این رسم تا امروز ادامه داره !

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه این روزه می گیریم که یادمون باشه دورو برمون افراد فقیرو گشنه زیادن تا وقتی وقت اذان رسید به یادشون بیفتیم و تا اونجا که جا داره معدمونو پر کنیم تا مثل اونا نشیم :surprised:
واسه این روزه می گیریم که هروز بریم خونه یکی واسه افطاری اونم بخاطر ثوابی که داره تجملاتی به خرج بده که دهنت باز بمونه :eek:
واسه این روزه می گیرم که بتونیم بگیم یعنی من با دهن روزه دارم دروغ می گم ؟؟ بعد هر غلطی خواستیم بکنیم
واسه این روزه می گیریم که تو این ماه مبارک قیمت همه چی به فلک برسه و بیچاره فلک زده ها از بس فلک رو نگاه کنن گردنشون خشک بشه :cry:
واسه این روزه میگیرم که یه چیزی گرفته باشیم به هر حال غنیمته:redface:[/QUOTE]

:redface::redface::redface:

خوب همیناست که آدم رو به شک میندازه

خوب به نظر من اگه یه سری به سایتهای پزشکی بزنین و فواید روزه رو سرچ کنین به چیزای خوبی میرسین
در کل روزه فواید زیادی داره هم جسمانی و هم روحی
ما ایرانیها فشار خون و چربی و . داریم چون هیچ چیزی رو در حد اعتدال انجام نمی دیم
خوردن و افطاری کردن حدی داره
من خودم به عینه اثرات روحی روزه رو دیدم، خیلی خوبه;)

وا... پزشکم بگه ولی من وقتی با چشای خودم میبینم که طرف اونم جوون بعد 10 ، 11 ساعت پخش شده کف اطاق و نای حرکت نداره، کجاش مفیده از نظر پزشکی؟
به خصوص این موقع سال که روزا طولانی هستن
خیلی خوبه؟
چه فواید روحی داره؟
ممنون
خوب کلا روزه چیز خوبیه
ادم بااااااااااااااااید بگیره.......دیگه

:eek::surprised:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که من میدونم روزه گرفتن در زمان پیامبر برای این واجب شد که به اقتضای اون زمان اعراب در قهتی بودند و احتیاج به ذخیره آذوغه داشتند و به دلیل پیروی های کور کورانه مسلمانان از گزشتگان خود این رسم تا امروز ادامه داره !

مشکل ما اینکه قانونامون به روز نمیشن
ماههای اونا ثابته ولی واسه ما میچرخه
مثلا میفته فصل کاری کشاورزا، واقعا نمیتون گرمای تابستون رو تحمل کنند
تکلیفش چیه؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای خدا اینا چی دارن میگن
ایدز دیگه چیه؟
چه ربطی داشت؟
زیبای خفته منم میدونم خدا گفته ولی ...
تو فقط واسه اینکه خدا گفته روزه میگیری؟
از کجا میدونی خدا گفته؟
شرایطش چطوریه؟
اندازش؟

shadmehrali

عضو جدید
واسه این روزه میگیرم که یه چیزی گرفته باشیم به هر حال غنیمته:redface:

به نظر من هركاري بستگي به نيتش داره
روزه هم مثه اونا
من از يكي شنيدم ارتباط انسان با خداش هر وقت شكمش خالي باشه بيشتر و عمقي تره
شايد دليلش اين باشه:)

• Like
واکنش ها: 7742

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
"یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم لعلکم تـتـقون"

• Like
واکنش ها: 7742

ر.میرعماد

عضو جدید
وای خدا اینا چی دارن میگن
ایدز دیگه چیه؟
چه ربطی داشت؟
زیبای خفته منم میدونم خدا گفته ولی ...
تو فقط واسه اینکه خدا گفته روزه میگیری؟
از کجا میدونی خدا گفته؟
شرایطش چطوریه؟
اندازش؟

شما اگه میخوای فلسفه روزه و روزه داری رو بفهمی و خیلی برات مهمه و هیچ کاری رو تا اینکه دلیلشو نفهمی انجام نمی دی . یه سری به توضیح المسائل مراجع بزن اونجا هم چیز رو خیلی روشن توضیح داده . اگه هم نیت چیز دیگس که به کاه دون زدی رفیق.

mujtaba-65

عضو جدید
سلام دوست عزيز:
هركس اعتقادي داره براي خودش و براساس اون اعتقادات، رفتار خودش رو تنظيم مي‌كنه.

آخرین ویرایش: