Mazyar . k
عضو جدید
میخواستم بپرسم واسه چی در باشگاه مهندسان ایران به تازه واردا کم محلی میشه مگه پادگانه که قدیمی و جدید داشته باشه . شما خودتون چی کسی رو ببینید تازه وارده محلش نمیزارید . برام سوال بود پیش امده بود جواب اگه بدید ممنو میشم .
این سوال منم هست. تازه به سوال تازه واردا هم جواب نمیدنمیخواستم بپرسم واسه چی در باشگاه مهندسان ایران به تازه واردا کم محلی میشه مگه پادگانه که قدیمی و جدید داشته باشه . شما خودتون چی کسی رو ببینید تازه وارده محلش نمیزارید . برام سوال بود پیش امده بود جواب اگه بدید ممنو میشم .
بیا پیش خودم تحویلت میگرم اونم به مفدار زیادمیخواستم بپرسم واسه چی در باشگاه مهندسان ایران به تازه واردا کم محلی میشه مگه پادگانه که قدیمی و جدید داشته باشه . شما خودتون چی کسی رو ببینید تازه وارده محلش نمیزارید . برام سوال بود پیش امده بود جواب اگه بدید ممنو میشم .
بیا پیش خودم تحویلت میگرم اونم به مفدار زیاد![]()
متاسفمپیشنهاد میکنم با این قیافت برو تو تالار قزوین حسابی تحویلت میگیرن
شوخی کردما.
خب همه جا تازه واردها رو کمتر تحویل میگیرن
وای به حال اونی برسه که تو بخوای تحویلش بگیریبیا پیش خودم تحویلت میگرم اونم به مفدار زیاد![]()
موافقمچیکار بکنند که فک کنی تحویلت میگیرند. اینجا قدیم و جدید نداره , همه مون دوست همیم.
مگه من چمه والا.وای به حال اونی برسه که تو بخوای تحویلش بگیری![]()
شم چرا از طیق پیام خصوصی گپ نمیزنید ؟ احترام استاتر رو داشته باشید و اسپم نکنید .الان یعنی ناراحت شدی![]()
شم چرا از طیق پیام خصوصی گپ نمیزنید ؟ احترام استاتر رو داشته باشید و اسپم نکنید .
میخواستم بپرسم واسه چی در باشگاه مهندسان ایران به تازه واردا کم محلی میشه مگه پادگانه که قدیمی و جدید داشته باشه . شما خودتون چی کسی رو ببینید تازه وارده محلش نمیزارید . برام سوال بود پیش امده بود جواب اگه بدید ممنو میشم .
اینطورنیستتتتتتتت
من خودم باتازه واردا گرمم
اصلا مگه تازه و قدیم داره؟
اینطوری نیست برای ما که تازه وارد با بقیه فرقی نمیکنه!!!میخواستم بپرسم واسه چی در باشگاه مهندسان ایران به تازه واردا کم محلی میشه مگه پادگانه که قدیمی و جدید داشته باشه . شما خودتون چی کسی رو ببینید تازه وارده محلش نمیزارید . برام سوال بود پیش امده بود جواب اگه بدید ممنو میشم .
حالا وایسا ببینم کسی اصن خود تورو تحویل میگیره بعد دیگرانو تحویل بگیر ........![]()
اوهوووووووووو
حبرنداری ک ازکاربرای معروف مهندسانم اقااااااااااا
مثل منمن تازه از تازه واردی در اومدم ولی خداییش هر سوالی بلد بودم جواب دادم قدیمو جدید نداره به نظرم
![]()
احسنت همینه![]()
مگه قانون جنگله که گرگ باشیم به نظر من اینجا اکثرا فکر میکنن از دماغ فیل افتادن البته دور ا جون شما و بقیه دوستان خودمببین خودت باید ادمه اجتماعی و خوش صحبتی باشی منتظر نباشی بری تو یه تاپیک کسی ازت سوال کنه
خودت باید گرگ باشی بپری وسط تو بحثا شرکت کتی نظر بدی
با بقیه حرف بزنی
نه اینکه گوشه گیر باشی
من اولین باری که اومدم دقیقا تو یه تاپیکی رفتم خودم با بچه ها حرف میزدم نظر میدادم بدون انکه حتی یک نفرشون رو بشناسم
بعدش اینطوری با همه اشنا میشی