یه ملت متحد و عظیم با اندیشه راسخ و با آزادی خواهی کامل، از وجود و بزرگیِ مهران استفاده می کنه و برای خس و خاشاک موندن مهران تلاش می کنه. مهران هم یه روشن فکره پس خس و خاشاک می مونه.نمیمونی!
نگهت میدارن!![]()
از کمکت ممنون دوست خوبم.
یه ملت متحد و عظیم با اندیشه راسخ و با آزادی خواهی کامل، از وجود و بزرگیِ مهران استفاده می کنه و برای خس و خاشاک موندن مهران تلاش می کنه. مهران هم یه روشن فکره پس خس و خاشاک می مونه.نمیمونی!
نگهت میدارن!![]()
احساس می کنم یه جایی خوندم که هدف این تاپیک سیاسی نیست!!تویی که اینقدر سنگ این گروه کذایی رو به سینه میزنی چقدر به هدفت اعتقاد داری؟؟؟
تا پای مرگ یا فقط واسه حرفه؟؟؟
احساس می کنم یه جایی خوندم که هدف این تاپیک سیاسی نیست!!
کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟!!!
یعنی توجه به عمق و باطن مطالب. نه ظاهر اونها.اين يعني چه؟
يعني تفاهم؟
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟بازم میگم سیاسی نیست
راه حلش رو بهت گفتم. مراجعه کن به مدیر. زمان اصلاح و جابجایی خودش پستهای ما رو هم حذف می کنه.بازم میگم سیاسی نیست
شما بودی که سیاسیش کردی
یعنی توجه به عمق و باطن مطالب. نه ظاهر اونها.
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟
احساس می کنم یه جایی خوندم که هدف این تاپیک سیاسی نیست!!
کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟!!!
بازم میگم سیاسی نیست
شما بودی که سیاسیش کردی
راه حلش رو بهت گفتم. مراجعه کن به مدیر. زمان اصلاح و جابجایی خودش پستهای ما رو هم حذف می کنه.
من هیچ کل کلی ندارم. اسم تاپیکت و نگاه کن، چرا خس و خاشاک داریم و چرا گل نداریم؟؟تو خودت میدونی چرا داری الکی کلکل میکنی؟؟؟؟
فکر نمی کنی عنوان تاپیکت خودش مصداق بارز کل کل بود؟تو خودت میدونی چرا داری الکی کلکل میکنی؟؟؟؟
شما اگر دنبال گل بگردی سیاسی نیست ولی اگر تو عنوان بگی چرا تو باشگاه خس و خاشاک داریم ولی گل نداریم میشه سیاسی
ضمنا اینکه میگی : تو که از این گروه کذایی حمایت میکنی.... اینم سیاسیه.![]()
عاقلان دانند!!!بابا جمع کنید
گور پدر سیاست
فکر نمی کنی عنوان تاپیکت خودش مصداق بارز کل کل بود؟
عزیز من ما موهامونو تو این باشکاه سفید کردیم ما رو نمی تونی رنگ کنی!
آره عزیزم. رنگ می کنیم. رنگ سبز. رنگ عشق. رنگ زندگی. رنگ آزادی و آزادگی!شما خودتون دارید خودتونو رنگ میکنید![]()
بابا جمع کنید
گور پدر سیاست
یه ملت متحد و عظیم با اندیشه راسخ و با آزادی خواهی کامل، از وجود و بزرگیِ مهران استفاده می کنه و برای خس و خاشاک موندن مهران تلاش می کنه. مهران هم یه روشن فکره پس خس و خاشاک می مونه.
از کمکت ممنون دوست خوبم.
همینو می خواستی بگی؟باشه فهمیدیم...جمع کن بساطتو...شما خودتون دارید خودتونو رنگ میکنید![]()
برو حالشو ببر همشهری