اونم مثل خودت بصورت مقطع مینویسه.چه فرقی میکنه؟؟؟بابا همین کلمه ف ی ل ت ر که به جاش ستاره میندازه !
هر کلمه ای به این لیست اضافه کنی به جای حروفش ستاره یا هر کاراکتری که ادمین تعیین کنه میندازه

اونم مثل خودت بصورت مقطع مینویسه.چه فرقی میکنه؟؟؟بابا همین کلمه ف ی ل ت ر که به جاش ستاره میندازه !
هر کلمه ای به این لیست اضافه کنی به جای حروفش ستاره یا هر کاراکتری که ادمین تعیین کنه میندازه
درسته من خودم عاشق اسپمم.....ولی دلیل نمیشه هر حرفی رو زد.
آرامش روزی یکی دو ساعت میاد تو بقیه تالارها اسپم بازی میکنه و میرهبعضیا بخاطر جلب توجه اینجور تاپیکارو میزنن.متاسفانه بی توجهی مدیرا هم کم نقشی نیست.هر تالار چندتا مدیر گذاشتن ولی نمیدونم پس کجا تشریف دارن.
خو این اسپمو که خودمم هلاکشم، فک کنم این تاپیکم اسپمگاه میشه (یعنی در شرف شدنه)
این که خیلی خوبه اینجوری حداقل پست بچه هارو میبینه و ....آرامش روزی یکی دو ساعت میاد تو بقیه تالارها اسپم بازی میکنه و میره![]()
بابا اواتار کیلو چنده، این MxMX که دیشب ترکونده بود![]()
منم تاييد ميكنم!نمیدونم قبلا سابقه داشته یا نه ولی تو این هفته این دومین مورد اهانت به باشگاه بود و بعضی ادمای درد کشیده از نظر جنسی دارن عقده هاشون رو اینجا خالی میکنن.
لطفا برای از بین رفتن این شرایط نظر مخالفتون رو با این افراد اعلام کنید![]()
اقا من يه نايك زده بودم در مورد سرطان چند نفر گزارش رد كردند و ما هم اخطار گرفتيم در حالي كه مطالب كاملا علمي و و اصلا بي ادبي درش نبئد دليل اخطار نوشته بودن توهينحسم میگه اینها کاربران قبلی خود این سایت هستند که به نوعی اخراج شدن یا اخراج میشن، برای عقده گشایی .........الله اعلم ولی تنها راهش اینکه که به مدیران پیغام خصوصی بدید و بحث نکنید!
اینجا همه اسپم باز حرفه ای هستن.
میبینه که چی بشه ؟این که خیلی خوبه اینجوری حداقل پست بچه هارو میبینه و ....
چند نفر گزارش رد کرده بودند یا یه نفر؟اقا من يه نايك زده بودم در مورد سرطان چند نفر گزارش رد كردند و ما هم اخطار گرفتيم در حالي كه مطالب كاملا علمي و و اصلا بي ادبي درش نبئد دليل اخطار نوشته بودن توهين
يگير شدم ديدم يكي از كاربرا راپپورت داده
راستي منم ميميرم برا اسپم
![]()
منم تاييد ميكنم!
من اين فروم رو ديدم؛ گفتم عشقولونه هاش خيلي زياديه! گفتم منم بيام عقدهام رو خالي كنم!
حالا چرا مخالفيد؟
بزاريد يه چند تا هم ما بزنيم...
شوخي ميكنم ؛ جدي نگيريد!
بنده هم اين اهانت متهونين به جسارت سايت رو محكوم ميكنم و اعلام انزجار خود رو ازشون اعلام ميكنم! و بهشون ميگم اين همه سايت واسه صيغه هست خب بريد خودتون اونجا تخليه كنيد بعد بيايد اينجا حرفهاي مودبانه بزنيد! و اطلاعات خود رو به اشتراك بزاريد...
اينطوري هم صيغه ميكنيد كيف ميكنيد و تازه هم ثواب گيرتان مياد و ميريد و بهشت و بچه هاي اينجا رو اذيت نميكنيد...!و باز هم ثواب ميكنيد...
اينقد ثواب خوبه...![]()
دنبال ثوابي؟سایت صیغه؟
کو؟ کجاست؟ ادرسش چیه؟
دنبال چیزی نیستم، هدفم امر به معروفهدنبال ثوابي؟
میبینه که چی بشه ؟![]()
حالا چی شده اینقدر ناناحتی...؟نمیدونم قبلا سابقه داشته یا نه ولی تو این هفته این دومین مورد اهانت به باشگاه بود و بعضی ادمای درد کشیده از نظر جنسی دارن عقده هاشون رو اینجا خالی میکنن.
لطفا برای از بین رفتن این شرایط نظر مخالفتون رو با این افراد اعلام کنید![]()
تو مگه IP هاشونو چک کردی که اینجوری میگی؟؟؟به نظر منم اینا جدید نیستن ،همون قدیمیان که این کارا رو میکنن.
خیلی از بچه های اینجا نواندیشان هم عضون اما اونجا شخصیتشون 180 درجه فرق داره.من پستای مبتذلشونو تو باشگاه که خوندم شاخ درآوردم
این طرح عده ای هست که قبلا" با تحقیر از باشگاه جدا شدند و الآن اومدن به یاد قدیما !!!
وقتی نتونستند برای خودشون یار جمع بکنن تصمیم گرفتن باشگاه رو به گند بکشن تا همه از اینجا فراری بشن...
اون موقع است که پیشنهاد عضویت در فلان فروم تقدیم شما خواهد شد![]()
نع اصننم ناناحن نیسنم ونی آنه چنا تو اینجا از این کانا میکننحالا چی شده اینقدر ناناحتی...؟
کسی حرفی زده یا چیزی گفته.............![]()
یه کامه از مادر عروس...چه جوری میچسبونن به شقیقه!!!!
جون من اگه آماری چیزی هم داری رو کنبله کاملا درسته.
این واقعه به طور کامل دردمنشی دردمشانه دردمنشیا هست
بنده مدرک دارم که 1 ملیارد دلار از اسرائیل و امریکا پول گرفتند.
مدارکشون هم موجود هست.
![]()