متنو خوندم جالب بود .ولی واقعا پسرا اصلا قابل درک نیستن .یعنی خودشونم نمی دونن چی می خوان یکی رو می شناسم که با یه دختری دوسته و تا یه سال پیش می گفت نمی خوام باهاش ازدواج کنم اصلا با ظاهرو یه سری اخلاقاش مشکل دارم ولی حالا می خواد بگیرتش...................................
به عنوان یه پسر به شما میگمسلام باباجون بابک مطلب جالبی بود.ممنون.
تجربه نشون داده که اگه پسر بفهه کوچکترین علاقه ای بهش داری خودش را میگیره و محل نمیذاره ولی اگه به پسر محل ندی وتحویلش نگیری خودش را میکشه برات.
الان خودم ترس ازدست دادن عزیزم را دارم چیکارکنم![]()
به عنوان یه پسر به شما میگم
پسرا اکثرا در دوستی با دخترا دنبال اهداف جنسی هستن
و معمولاً خیلی بیجا میکنن از عشق واو این چرت واو پرتا دم میزنن
و البته خانوما هم زیاد بی تقصیر نیستن
چون اکثرا فکر میکنن زرنگتر از این حرفا هستن
سلام بابا یییییییییییییییییییییییی
ممنون از راهنمایت.ولی مقابله با ترس کار راحتی نیس.ترس راکنترل کنیم.حسادت های دخترانه را که دیگه اصلا نمیشه کاریش کرداگه بترسيد دير يا زود كسي كه دوستش رو داريد از دست ميديد...كافيه توي رابطتون اعتماد به نفس داشته باشيد و مطمئن باشيد هيچكس نيست كه طرفتون اون رو دوست داشته باشه!!
ترس و حسادت دوتا مقوله ی جداست.ممنون از راهنمایت.ولی مقابله با ترس کار راحتی نیس.ترس راکنترل کنیم.حسادت های دخترانه را که دیگه اصلا نمیشه کاریش کرد
سلام این دقیقا واسه دخترا صدق میکنه اگر بدونه که دوست پسرش وابستشه دیگه تمومه خیال میکنه دختره خداست و توی زمین بهتر از این رو مادر نزاییده خلاصه ابراز عشق و محبت تا اندازه ای خوبه که میزان وابستگی طرفین رو نشون ندهدقیقااااااااااااااا
این ثابت شده که نباید پسر بفهمه که وابستشی......و خیلی دوسش داری
چه باحال چند تاشونو دوست داشتي و به همشون هم وابسته شدي!ممنون . آره هر وقت من یه پسری رو واقعا دوست داشتم و بهش وابسته شدم از دستش دادم . راس میگی .![]()
اتفاا من كاملا مخالفم(البته تو اين سوسول بازياي خيابوني اصلا نميشه گفت كه علاقه و عشقي هست همش هوسراني و چشم چروني و ...است)آره اشتباهه منم همینه . پسرا رو باید محل نذاری .
به عنوان یه پسر به شما میگم
پسرا اکثرا در دوستی با دخترا دنبال اهداف جنسی هستن
و معمولاً خیلی بیجا میکنن از عشق واو این چرت واو پرتا دم میزنن
و البته خانوما هم زیاد بی تقصیر نیستن
چون اکثرا فکر میکنن زرنگتر از این حرفا هستن
ببین گل پسر درسته حرفت. البته این شکلی دو نفر که باهم دوس میشن چون دو قطب متضاد خواه ناخواه در 80 درصد موارد( مگر دو فرد بالغ) وارد روابط جنسی از بوسیدن تا .... *** میشن. بستگی به طرفین داره. در ضمن نیاز جنسی در دخترا برعکس مردا زیر و عاطفه رو.
طبق بررسی ها هم 5 تا 10 برابر مرداس. اینو تو روانشناسی میگن.
دخترا هم بدشون نمیاد.
در مورد حرف یکی از دخترا ....یه دختری از من خوشش میومد من تا ته قضیه رو خودندم. دیونش شدم . دیگه اون منو نمیخواست. ولی من اونو میخواستم.
در مورد حرف یکی از دخترا ....یه دختری از من خوشش میومد من تا ته قضیه رو خودندم. دیونش شدم . دیگه اون منو نمیخواست. ولی من اونو میخواستم.
دخترا چیزی به اسم حیا دارن که پسرا کلا ندارن اکثرشونببین گل پسر درسته حرفت. البته این شکلی دو نفر که باهم دوس میشن چون دو قطب متضاد خواه ناخواه در 80 درصد موارد( مگر دو فرد بالغ) وارد روابط جنسی از بوسیدن تا .... *** میشن. بستگی به طرفین داره. در ضمن نیاز جنسی در دخترا برعکس مردا زیر و عاطفه رو.
طبق بررسی ها هم 5 تا 10 برابر مرداس. اینو تو روانشناسی میگن.
دخترا هم بدشون نمیاد.
فکر کنم منظورش این بودكاش ميگفتين منظورتون كدوم يكي از دختراست تا جواب بگيرين
شخصیت ادما با هم فرق داره دختره باید متناسب با شخصیت طرف رفتار کنه مثلا اگه یه پسر ببینه طرف واقعا دوستش داره پس عشق پسره هم بیشترمیشه اما پسرهایی هم هستن که اگه قضیه رو فهمیدن دلسرد میشن.
یه توصیه دوستانه:اما خب یادتون هم باشه پسرا همیشه دوست دارن چیزای جدید رو کشف کنن اگر یه پسر تمام وجود یه دختر رو شناسایی کرد دختره برگ برنده رو از دست داده!!!!![]()
كاش ميگفتين منظورتون كدوم يكي از دختراست تا جواب بگيرين
پری؟اخ اخ سلام بابک زدی تو هدف
اصلا چرا من یه خاسگارم ندالم؟(شکلک خاراندن انگشت سبابه با ناراحتی)
شاید از نظر پسرا اینجور آدما تابلو باشه رفتارشوننمیدونم کسی که میگفتش که اگر دوس پسرتون بفهمه بهش وابسته این یا اینکه به پسره نگین چقد دوسش دارین پرو میشه.....
من همینا رو گفتم.... در ضمن این بابک شاید....شاید.... ولی همه مثل هم نیستن!!!!! پسرایه بیحیا از فرم رفتارشون با یه خانم تا ظاهر و راه رفتنشون هم مشخص.....توصیه م به دخترا اینه که کسی که دنبال *** باشه تابلوه رفتارش در غالب موارد....
تو که تکی آرواد جــــــــــــــونبه نظر من آدم تو تمام روابطش باید حد و اندازه رو نگه داره نه اونقدر وابسته طرف بشه و بهش ابراز علاقه کنه که
طرف کلافه بشه از دستش و حس کنه گیر افتاده نه اونقدر نگه که طرف حس کنه دوسش نداری و حس اضافی
بودن بهش دست بده
تو بقیه روابط اجتماعی هم همینطوره به نطر من نباید آقا و خانوم همدیگرو محدود کنن و به علایق همدیگه احترام
بزارن البته باید تمام حریم ها چه خانوم و چه آقا رعایت کنن و بهم خیانت نکنن![]()
دقیقااااااااااااااا
این ثابت شده که نباید پسر بفهمه که وابستشی......و خیلی دوسش داری
اگه بترسيد دير يا زود كسي كه دوستش رو داريد از دست ميديد...كافيه توي رابطتون اعتماد به نفس داشته باشيد و مطمئن باشيد هيچكس نيست كه طرفتون اون رو دوست داشته باشه!!
چه باحال چند تاشونو دوست داشتي و به همشون هم وابسته شدي!