ای درد بگیری
جونت بالا اومد تا یه پست بدی نه؟![]()
ها الان داریم قلبش رو احیا می کنیم دی حالا بر دار برو در خونشون منتظرتن دی
ای درد بگیری
سلام به استارتر عزيز اول ازهمه جا داره خودمو برات معرفي كنم من يوسف.sh هستم كه با ايدي دومم ان شدم
بخاطر اشنايي باهاتون دوس داشتم تو بحث شركت كنم
متاسفانه شايد بگم نصف يعني پنجاه درصد پسرا جنبه لازم رو ندارن واقعيته...هر كي ميگه نه دليل برام بياره
اگه هم طرف چيزي بهشون بگه چهارتا دروغ خودشون ميذارن روش تا قضيه رو بزرگنمايي كنن و خودشونو مهم جلوه بدن!!!
فك ميكنن چون اين امروز اينو بهشون گفته فردا هم يكي ديگه پس فردا هم دوتا ديگه و چه ميدونم هفته ديگه بيان منت كشي اونا!!!
غافل از اينكه همون يكي هم زياده بهشون...
بعضيا هم ممكنه چون از لحاظ عاطفي مشكل دارن و بلد نباشن جطوري محبت كنن سوتي بدن و مرغ از قفس بپره!!!
ای درد بگیری
کلاس گذاشتم دیگه !![]()
هي مي خوام نگم شوما نمي ذاريد :دي نه بابا من از پسر جماعت خيري نديدم
تو پسر نیستی ولی پسر ها رو دوست داری دی
دقیقا باهات موافقم
زرشککلاس گذاشتم دیگه !![]()
غلط کردی همین کارا رو می کنی می گن پسر ها بی جنبه ان همین الان میری می ری دست دختر مردم رو می گیری دی
هي مي خوام نگم شوما نمي ذاريد :دي نه بابا من از پسر جماعت خيري نديدم
اين راهكارو واسه دوستداران پسر اراىه دادم وگرنه اگه به منه كه ميگم دور همشونو خط بكش
اسپم نکن بچه ، دهه ، من کارمو خوب بلدم !![]()
عزيز اون يارو يكي از رفيقاي خودت بوده خواسته مچت رو بگيره!ادم موقع راه رفتن ادمو نميبينه جه برسه تو ماشين!!! ما خودمون ختم اين كاراييمسلامهمه اینطور نیستمن خودم یه دختر بود که تو ماشین منو دیده بود عاشقم شده بود و شماره ام گیر اورده بود و ...اصلا دلیلی نداره کسی جلو کسی خودشو بگیره...توقع داشت ندیده و نشناخته باهاش ازدواج کنم...من فقط قانعش کردم که حداقل بیا همو ببینیم...شما جا من بودین چیکار میکردین؟!!
عزيز اون يارو يكي از رفيقاي خودت بوده خواسته مچت رو بگيره!
ادم موقع راه رفتن ادمو نميبينه جه برسه تو ماشين!!!
ما مرتب استفاده می کنیم هر 8 ساعت یه عدد دینه ما چون از سفره استفاده ميكنيم نه صفره خودش بركت لازمه رو داره احتياج به پسر نيستشوما هم حتما استفاده كنيد
نه من يكيشو نمي تونم تحمل كنم جه برسه يه همشون :دييييي
كجا؟ تو ماشين؟؟تازه شمارشم یه گوشه افتاده بوده:ی
بی ادبببببببببچون بی جنبن!!![]()
صندوق عقب يادت رفتلابد دیگه
شایدم یگوشه تو خیابون:ی
خوب پس چوون از سفره استفاده نمي كنيد مصرف صفره تون بالاست ديكه:ديي
حرف تو دهن من ميذاري هااا... من كه گفتم خيري نديدم حالا هي شوما بووگو هر چی پسره ماله تو![]()
خب چیه؟!!
منظورم بعضیاشون بود!!!
اصن هست همیچن خانومی ؟ اصن داریم ؟ اصن داریم ؟
پَ چرا هیچکی به ما نمیگه ؟ هووم ؟ هاان ؟ :دی
زبونم مو در اورد از بس گفتم اسپم نکنید دیمنم ميخواستم بكم بجه ها ديكه اسپم نكنيم استارتر عزيز مي خواست يه بحث جدي اينجا صورت بگيره به نتيجه برسه ...
واقعا به خودم امیدوار شدم که فکرم رو درگیر این مسائل نکردم و نمیکنم.
نتیجه: فکر آزادتر و مشغلههای ذهنی بهتر.
به نظر من هیچ وقت این کار رو نکن والا قافیه رو باختی به نظر من همه چیه زن غرورشه