X.Doll
عضو جدید
دخترا باظرفیت تر از اونی هستن که امثال شما فکر میکنند!
1000% همینطوره
دخترا باظرفیت تر از اونی هستن که امثال شما فکر میکنند!
راستش من نمیدونم چرا ولی واقعا همینطوره مردها نمیتونن محبت یه دختر رو هضم کنن بهشون زیاد توجه کنی هنگ میکنن حافظشون رو از دست میدن هرچی بیشتر بهشون توجه کنی بیشتر بهت بی توجهی میکنی
و این اصلا خوب نیست
چونکه نمیفهمن!!درک ندارن!!
تقصیر خودشون نیس خدا اینجوری خلقشون کرده!!:|
چونکه نمیفهمن!!درک ندارن!!
تقصیر خودشون نیس خدا اینجوری خلقشون کرده!!:|
عزیزم کودوم پسر ایرونی تونسته دلتو ببره
هیچ کودومشون سرشون به تنشون نم ارزه تعجب می کنم
![]()
در شان یه خانوم نیست ک بره ب ی آقا هر چقدرم محترم ابراز علاقه کنه.
انقد بدم میاد از مرد ترسو!![]()
پس باید به اطلاع برسونم اون مردایی که تو ازشون خوشت میاد هم دروغگو هستن هم ترسو. دروغگو از این جهت که به دروغ میگن نمیترسیم!
یعنی چی؟
یعنی مردا همشون دروغ گو هستن؟همشون؟
نه همشون نه، ولی اونایی که میگن از هیچی نمیترسن دروغ میگن مخصوصا از این چیزی که تو این تاپیک گفته شد
عادت نیست و واقعیته. فقط متاسفانه این دوره زمونه برعکس شده و بعضی دخترا شان خودشونو نمیشناسن.حرف شما درسته.اخه مشکل اینه که خیلیا میگن دختر زیبایش به غرورشه.پسر باید طالب باشه دختر مطلوب!!! اینا همش عادتهای زندگیه بخصوص ما ایرانیاست.
بنظر من بعضی چیزا در جامعه ما عرف شده که زیاد جالب نیستن. یکیشم همینه که دختر حق نداره از کسی خوشش بیاد و اگه یکیو انتخاب کنه هم خانوادش کلی گیر میدن هم طرف مقابل کلی افاده میکنه که بنظرم کلا خوب نیست...
دختر بله عفت داره ، دختر درسته باید صید باشه نه صیاد ، ولی بنظرم میتونه ابراز علاقه بکنه و طرفشو انتخاب بکنه و پیشنهاد بده ، چه اشکالی داره؟
در حد شعور طرف مقابلالان من به یه مرد ابراز علاقه کنم شانم چقدر میاد پایین؟![]()
در حد شعور طرف مقابل
چه ربطی داشت؟پس مردا همشون بیشعورن که میان به شما پیشنهاد میدن!![]()
درود بر تو...
به نظر من هرکسی حق انتخاب داره همونطور که شما میتونی به یک پسر علاقه مند بشی و بهش ابراز علاقه کنی اون پسرم میتونه از شما خوشش نیاد و شمارو قبول نکنه مگه شما دخترا هر پسری که میاد خاستگاریتون بهش جواب مثبت میدین؟؟؟؟؟
چه ربطی داشت؟
پیشنهاد زن به مرد با پیشنهاد مرد به زن خیلی فرق میکنه