بابا پسرا اونقدا ام ارزش ندارن که واسشون حرکت بزنی
خودشونو لوس میکننن
خخخ
خودشونو لوس میکننن
خخخ
بابا پسرا اونقدا ام ارزش ندارن که واسشون حرکت بزنی
خودشونو لوس میکننن
خخخ
harekat bezani dige che sigheyiye!yani manzur harakate razmiye..albate dokhtara mamulan khodeshuno lus mikonan
رزمی؟
ولم کن بابا
کلا میگم:ی
جا داره ذکر کنم که لطفا جدی پاسخ بدید و از با مزه بازی بپرهیزید،اما سوال: چرا وقتی یه خانم میره و به یه آقا ابراز علاقه میکنه اون آقا دیگه خودشو هم نمیشناسه و حسابی بادکنک به خودش وصل میکنه و واسه خانم کلاس میذاره؟ این سوالو در کلاس اندیشه 2 از استاد پرسیدم آقایون چپ چپ نگام کردن لطفا شما نگاه نکنید و فقط جواب بدین...................
عه؟ کتک دوس داری؟khob biya bezan asabet dorost she...![]()
عه؟ کتک دوس داری؟
جا داره ذکر کنم که لطفا جدی پاسخ بدید و از با مزه بازی بپرهیزید،اما سوال: چرا وقتی یه خانم میره و به یه آقا ابراز علاقه میکنه اون آقا دیگه خودشو هم نمیشناسه و حسابی بادکنک به خودش وصل میکنه و واسه خانم کلاس میذاره؟ این سوالو در کلاس اندیشه 2 از استاد پرسیدم آقایون چپ چپ نگام کردن لطفا شما نگاه نکنید و فقط جواب بدین...................
آخه تو که با اون ابروهای برداشتتو موهای آتیشت جیگگر منی:یkhob man tarof kardam shoma chera jeddi migiri
چه شک هایی؟همه که بابا یه جور نیستن ! ولی خو کلا وختی متفاوت تر از هم جنسات رفتار کنی بلخره یه همچین نگاه هایی رو باید انتظار داشته باشی
ممکنه طرفت با خودش شک هایی ببره که باید رفعشون کنی :دی
عزیزم کودوم پسر ایرونی تونسته دلتو ببره
هیچ کودومشون سرشون به تنشون نم ارزه تعجب می کنم
![]()
:یشرمنده دوستم تشکر ندارم
آخه تو که با اون ابروهای برداشتتو موهای آتیشت جیگگر منی:ی
خخخخخ
گریه نکن دهه مردکه گریه نمیکنه:یki man!abruhaye man kojash bardashtast akhe![]()
گریه نکن دهه مردکه گریه نمیکنه:ی
شوخی کردم باو:ِی
bashe..man dige aslan miram
اصلا میری؟bashe..man dige aslan miram
اصلا میری؟
حالا نمیشه یجور دیه بری؟:ی
تا ما اومدیم داره میره..
ها؟na aslan khube...be shahe pariyunam salam beresunid
ها؟
:ی
صمیمی نشو صمیمی نشو:ی
خخخخ
khob baba ye salam ke dige in harfa ro nadar taze man be shahe pariyun goftam dige
ee khob begu khabam miyad mikham beram lala digeخو حالا دیه
دیروخته برو لالا:ی
نه که ماشالا دخترا ته ظرفیتن
یه ضرب المثل قدیمی میگه :دخترا آره ظرفیت دارن!
خیلی بیشتر از پسرایی ک میان جلو و اااادددددعااای عاشقی میکنن! عشقی که فقط حرفه و هوس! اما ما دخترای ساده خیلی راحت باورشون میکنیم... و وقتی ک عاشق شدیم ول میکنه میره سراغ کسی دیگه!چرا؟؟؟ چون ماشالله ظرفیتتون بالاست میتونین در آن واحد عاشق تموم دخترای کره زمین بشین!
دختر ظرفیت داره!خیلی بیشتر پسری که با ی لبخند از یه دختر دیگه پشت میکنه ب هرچی میونشون بود!
دختر ظرفیت داره ک تحمل میکنه!خیانت رو دروغ رو ...
دختر دلش کوچیکه اما ... به جای ناشی گری میشینه یه گوشه و هق هق گریه هاش تموم سکوت خونه رو میشکنه!
تو میتونی عشقت رو با کسی ببینی اما به جای دعوا به روش بخندی و بگی امیدوارم همیییییشه شاد باشی و خوشبخت؟؟؟ می تونی؟؟؟
دخترا باظرفیت تر از اونی هستن که امثال شما فکر میکنند!